07 iunie 2009

Votaţi şi contaţi!


Sondajele confirmă, cu fiecare oră:prezenţa la vot mănîncă din procentajul blocului pesedist. Asta e direcţia spre Europa reală. Şi aşa se sting profiturile europene ale falsificatorilor modernizării româneşti. Mergeţi la vot! Aşa cum se vede, contează.

11 comentarii:

  1. Poate ne spuneti si cu cine sa votam ca, ce sa faci: asa-s astia din popor: multi si prosti! Sunt buni in campania electorala si in ziua votului. Pe urma, Dumnezeu cu mila...
    Penibil topic!

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna seara ,domnule Ungureanu .
    Am citit deja indemnurile dumneavoastra de a merge la vot ;deja am facut-o de dimineata pe la ora 11.
    Problema nu este la cei care va "viziteaza",citesc si fac diverse comentarii pe blog ;cu certitudine au mers la vot .Nu sunt incantata de multi candidati care nu ar avea ce cauta pe liste dar nu refuz sa ma prezint la vot pentru ca este un drept al meu (sa nu uitam ,ne intoarcem cu gandul ,in timp ,ca femeile au castigat dreptul la vot foarte tarziu ,daca nu ma insel pe la inceputul secolului trecut ,nu mai stiu exact).
    Prin urmare,imi asum responsabilitatea de a vota si stiu ce si pe cine si ,uneori,stiu si de ce spre deosebire de cei care refuza s-o faca motivand ca toti sunt la fel,ca sunt dezgustati de politica si politicieni.
    Si atunci cand nu sunt multumita de anumite decizii pe care le iau politicienii ca parlamentari sau membrii ai guvernului mi se pare ca am dreptul sa fac diverse comentarii spre deosebire de ceilalti care stau deoparte dar comenteaza tot felul de lucruri.Sigur ,nu prea conteaza ce comentez eu in situatiile mentionate mai sus dar ma simt indreptatita s-o fac.
    As mai face un mic comentariu ,mai jos.
    "Anonima Necunoscuta"

    RăspundețiȘtergere
  3. Comentariul il are in "centrul"atentiei pe Mircea Geoana .
    A cata oara(daca mai era nevoie )demonstreaza Geoana ca isi merita "eticheta" pusa de Iliescu si anume :Prostanac pe care ,personal ,o scriu cu majuscula pentru ca ,din punctul meu de vedere ,tinde sa devine renume .
    Afirmatiile pe care Geoana le face la adresa lui Traian Basescu nu numai ca sunt lipsite de fond dar este pur si simplu penibil in acuzatiile pe care le aduce .Si un astfel de individ are aspiratii la functia de Presedinte al Romaniei !
    Este mai mult decat evidenta tendinta lui Geoana de a manipula opinia publica sugerand ca Traian Basescu s-a dus in Irak si Afganistan pentru a face campanie electorala pentru PD-L.
    Daca tot si-a dat demisia (nu stiu cum este cu CSAT )din CSAT despre care am inteles ca presedintele Senatului este ,in acelasi timp ,membru al CSAT ,atunci sa-si dea demisia si din functia de presedinte al Senatului ;din functia de presedinte al PSD nu va fi nevoie sa demisioneze pentru ca ,oricum ,o vizeaza deja altcineva care va fi ,cred,Marian Vanghelie .
    Nu era momentul ,locul,subiectul potrivit pentru ca Geoana sa-si inceapa campania electorala iar daca l-a sfatuit cineva sa faca asta ,l-a sfatuit prost.
    In rest, astept ,cu interes,primele rezultate ale alegerilor si ,sper ca PD-L sa fie pe primul loc in preferintele electoratului chiar daca prezenta la vot a fost mai scazuta .
    "Anonima Necunoscuta"

    RăspundețiȘtergere
  4. dar Eba din ce voturi mananca? a lu ta-su de acasa? vai de mama voastra cum profitati de inocenta mintilor acestor prosti care il voteaza pe razgandeanu de stolojan, cel ce e de 20 de ani in politica, sau pe severin, norica nicolai .. mai bine mananc muci decat aceeasi hoti sa fie votati de mine. Nu vad nici o diferenta intre agitatul de vadim eba si restu, sunteti la fel! Niste nimeni. Tu mai Ungureanule cu pile nu ai putut ajunge ambasador, mai bine taci!

    pana pe liste nu ajung oameni nu profitori nu se va mai duce nimeniu la vot, acum vad ca 78% v-au ignorat, bati pariu ca la urmatoarele o sa fie mai putini prezenti!? Ce sa demonstram noi europei? cumva suntem datori sau cu drepturi egale?

    RăspundețiȘtergere
  5. Ionuţ,

    lasă puiule, lasă, nu te-nerva că faci tensiune şi-ţi plesneşte vre-un vas sangvin la urechi.
    Asta e.
    Pesedeaua şi peneleaua sunt pe tobogan.
    Obişnuieşte-te cu ideea.

    RăspundețiȘtergere
  6. Care-i problema viq? Tu vezi vreo diferentza intre toanta de Eba votata de simpatizantii Pdl( ce dovada de inteligentza!!!) si Vadim sau Becali?
    Nu fii penibil, ne vom face destul de ras in PE cu maimutele astea trei, nu ne trebuie alti bufoni, nici macar in tara.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ia mai zi-o p-aia cu "sondajele confirma". Hahahahahaha, ce ti-au mai confirmat sondajele, Traienica... Azi lucrurile nu prea se confirma.
    Cum va luati voi dorintele drept realitate si cum isi mai bate viata joc de ele... :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Scuze pentru posturile de mai sus, sint prost, dar ma tratez. Chiar ma gindesc sa imi vad de'ale mele si sa va las in pace, sau poate nu, sa vedem cum merge cu tratamentul...

    RăspundețiȘtergere
  9. Hai, jur-te tu. :)
    Haiosi mai sunteti cand va dispare putirinta. Aveti ceva din intelepciunea lui Becali cand incercati sa pareti glumeti. :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Am ajuns sa vorbesc singur, hmmm, nu e un semn bun... putirintza zic? incerc sa fiu glumetz si nu imi iese? mai bine bag o aspirina si ma duc...

    RăspundețiȘtergere
  11. ALO ,coprocultori portocalii la funduri prezidentiale ,nici un comentariu dupa europarlamentare..v-a mancat pisi-limbi?Ati vandut blana ursului din padure in timp ce asta se masturba si nu era atent la faza..Ia rugati-l pe TRUlache sa faca o analiza a rusinii pe care va e greu s-o inghititi..

    RăspundețiȘtergere