29 noiembrie 2009

Crin piramidal


Enorm de lucru în campanie! Am postat puţin pe blog, din lipsă de timp şi, de cîteva ori, din pricina oboselii crunte. Însă anumite lucruri cer comentarii aparte.

Imediat după turul I, lupta a fost înlocuită de înşelătorie. Sinistra alianţă a miliardarilor mizeri a lansat filmul trucaj anti-Băsescu, folosindu-şi, pînă la roşu, televiziunile -bordel ( o industrie care practică taxa de intrare şi prestează perversiunile solicitate de client).

Grozăvia trucată a lui Patriciu e o invitaţie la declasare colectivă. Românii sînt îndemnaţi să devină o turmă tîmpită care circulă prin manej, executînd numerele de dresură ale lui Patriciu.

Oricît de respingătoare, această mărşăvie a fost, totuşi, întrecută de faptele lui Crin Antonescu. Apostolul schimbării, elegantul candidat al purificării, a făcut un pas înapoi, şi-a dat jos masca şi s-a aruncat în braţele lui Geoană. L-am văzut vineri, agitîndu-şi limbariţa liber-schimbistă la Oradea, unde participa la un miting al lui Geoană.

Antonescu s-a purtat ca un infractor maestru al jocurilor piramidale. A promis izbăvirea şi a colecat milioane de speranţe. Apoi le-a vîndut pe posturi şi funcţii într-o viitoare administraţie Geoană. Tradiţia Caritas-FNI nu moare. A reînviat-o Crin Antonescu, un personaj cu aparenţă de liberal modern. modern!

Astăzi de dimineaţă, am întîlnit încă unul din păgubiţi. Un tînăr de 25-30 de ani. Şofer de taxi. Mi-a spus că a votat din toată inima cu Crin. Mi-a mai spus că e dezamăgit de purtatea celui în care a crezut. “Nu ştiam că e cu ei!”. L-am întrebat ce are de gînd să facă pe 6 decembrie. Mi-a răspuns scurt:” Eu cu Geoană nu votez!”. Şi a continuat, după o scurtă pauză: ” Nu ştiu ce o să fac dar cu Geoană nu votez!”.

26 de comentarii:

  1. Parerea mea este ca staffulde campanie al lui Basescu duce prost lupta. Si Base pare nemultumit de ei.Incercati sa vedeti ce mai puteti face intr-o saptamina!

    RăspundețiȘtergere
  2. Lamentamil. Cu asta vrei tu sa atragi voturi? :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ungurene, cuvintele la maneaua aia cu Guta si Roxana in care se face campanie lui Base, au fost scrise de tine? :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Catre "alianta...": voi prefabricati, voi difuzati, voi judecati, voi dati verdicte, voi sunteti agresivi. Halal democratie! Povestea filmuletui seamana f.bine cu actiunea parlamentarilor din “alianta” contra democratiei : voi ati lasat guvernul subred, voi l-ati dat jos, voi ati vrut sa impuneti un premier (vezi separatia puterilor in stat), voi ati respins guvernul Croitoru, voi va faceti ca ploua privitor la guvernul Negoita (termenul a trecut). Din cauza voastra guvernul Boc se imprumuta de pe piata interna cu dobanzi mari. Nici usturoi n-ati mancat nici gura nu va miroase cand aratati cu degetul spre Basescu. Vreti da instaurati democratia: “PARLAMENTUL LA PUTERE”

    RăspundețiȘtergere
  5. Vai de steaua ta nea Ungurene

    RăspundețiȘtergere
  6. Se pare ca i se cere Presedintelui sa se justifice : ce a facut timp de 5 ani .
    Speram ca va spune “ce a fost lasat sa faca”, in conditii de adversitate si lovituri politice continue – sa reaminteasca de cite ori a fost agresat si jignit, ca in nici o alta tara din lume – faptul ca tinea piept s-a transformat prin repetitie cotidiana in notiuni ca “scandalagiu”, neliniste sociala etc…
    Cred ca un mesaj cît mai clar si mai direct ar prinde bine :
    - faptul ca face tot ce poate pentru a se opune spolierii bogatiei nationale,
    - sa masoare exact derizoriul acuzatiilor stil casa, sau bordurile, fata de furtul dovedit al avutiei nationale , actiune care va lucra pe termen de generatii -( aproape ca si capul de acuzatie al tristului proces din 1989 care vorbea ceva despre subrezirea economiei nationale)
    - si Patapievici si Guta sint tot Romani care se exprima, nu presedintele a comandat cintece sau articole.
    - sa numeasca libertatile de tot felul care s-au creat si mentinut, unele sint mai importante decit in tari europene occidentale (cum ar fi sa fie jigniti si umiliti presedinti Europeni , sa li se interzica accesul in parlament, sa li se creeze capcane aproape de tip penal, …)
    Din pacate, in conditiile actuale de isterie sociala, aproape ce ne gindim ca daca Traian Basescu va fi reales va fi mult, mult mai agresat pentru a se dovedi ca d-sa aduce razboiul civil !

    RăspundețiȘtergere
  7. se explica pe realitatea net ca marii afaceristi au prosperat in timpul mandatului TB.
    adica: un dictator, tiran, dusman al poporului, care poate chiar a contribuit la bunastarea acestora !!!!
    Se ajunge deci la un apogeu al perversitatii , se trece la amalgamarea tuturor notiunilor, – oare exista cursuri intensive de manipulare sau au ei un dar natural…

    RăspundețiȘtergere
  8. pt anonimul de la 12:17

    Ce inseamna "lamentamil"?
    Sau e vb de aptitudinile tale lingvistice? In acest caz, termenul este perfect!

    RăspundețiȘtergere
  9. Antonescu nu mai valoreaza la ora asta nici cat o ceapa degerata. Electoratul PNL (cel adevarat, nu cel format din Crin, Orban, Norica, Olteanu) nu va vota niciodata cu comunistul Iliescu si securistul turnator Voiculescu.

    Crin o va incasa urat de tot pe 6 Decembrie.
    Geoana pierde doar niste alegeri. Crin pierde totul.

    RăspundețiȘtergere
  10. Vorba cuiva:

    Crin crede ca s-a transformat in broker de voturi.Se inseala.

    RăspundețiȘtergere
  11. Domnule Traian Ungureanu!Va urmaresc de o buna perioada de timp:va felicit pentru TOT ce faceti;pe plan sportiv(MAI ALES)din stirpea UNCHIULUI VANEA sunteti...din pacate atmosfera a devenit irespirabila!!Lipseste cu DESAVARSIRE SO-LI-DA-RI-TA-TEA!!!In afara de Dumneavostra si Domnul Mircea Mihaies nu am auzit pe nimeni sa VA SPRIJINE!!Unde sunt domnii Patapievici, Liiceanu,Plesu(NU E TIMPUL PURTARII PAPIONULUI, insa DA,pe 6 decembrie va fi "chipul TRAGIC al DILEMEI,daca mai poate avea cineva ASA CEVA...) Cum e posibil ca o personalitate de statura Domnului Djuvara sa se incoloneze la BLESTEMUL ILIESCIAN?!!?Nu-mi imaginez seara de 6 decembrie cu RANJETELE lui nastase,hrebenciuc ori ale SINISTREI stanoiu!!!Singura consolare va fi peste 2 ani cand pubelele vor fi prea putine pentru gunoaiele P.eN.aLe!!!P.S.Faceti cumva sa AJUNGA in presa ori MACAR la B1tv (Radu Moraru,ultimul bastion in fata KATRINEI CU NOROI FNI-FELIX-DINU) srisoarea de pe http://diacritica.wordpress.com/2009/11/26/nepolitice

    RăspundețiȘtergere
  12. Numai o societate bolnava il mai poate accepta pe Traian Basescu ca sef al statului, numai niste bolnavi pot vota alianta Traian basescu- Adriean Videan- Ridzi- Elena Udrea. Abia astept sa-l vad pe marinar plangand, urland ca a pierdut puterea.

    RăspundețiȘtergere
  13. @Yoda, go f...g home!

    Bravo TRU, votez Basescu!

    RăspundețiȘtergere
  14. Au zis "hop" înainte de-a sări şi la referendumul de suspendare. Atunci am sperat că PD(L)îşi va face trust de presă+TV, măcar de la anul încolo sa pornească iniţiativa!

    RăspundețiȘtergere
  15. Bine ca esti mata SANATOS,intr-o societate, CAPITALISM SANATOS tip SAFI(pnl)-FNI(psd)-dinu-verestoy in CUMETRIA ILIESCULUI ce-l LINGETI in c** de 20 de ani,de la r.thhheodorescu( academi-cian in mineriade)la dinescu,becali ori vadim tudor:COMPANIE SELECTA,SANATATE DE FIER!!! O SA URLI tu yoda(sau dioda)ca s-au fraudat alegerile,o sa ZBIERATI LA LATRINELE antenelor si o sa VRETI RESPECT LA SOV! SANATATE VA UREZ IN ZANGANIT DE CATUSE LA JILAVA!!!

    RăspundețiȘtergere
  16. YODA

    Tu esti ala care-a adunat 3 comentarii in 2 ani de blog? :)
    Te miri?

    RăspundețiȘtergere
  17. @Anonim: Papusa, taci ca deja ai poluat blogul, stai jos.

    RăspundețiȘtergere
  18. mai bordel decat capul tau...Ungurene...nu cred ca mai exista...

    RăspundețiȘtergere
  19. Perfect adevarat. Gasca veleitara de aroganti insipizi si uzurpatori ai liberalismului in Romania cred ca e suficient sa afiseze morga liberala pentru ca Basescu sa fie,,cauza tuturor relelor'' din tara asta. Turpitudinile politice traduc agenda lor ascunsa si tradatoare -interesele oligarhice si transpartinice. Cardasia, in sfarsit oficializata, cu PSD-ul se va consemna ca OCULTA liberaloPSD-ista; oculta politicii de agenda ascunsa ...
    Fr. Hayek (un mare economist liberal) afirma ca legile cu adevarat bune (liberale) sunt cele neutre, chiar opace in generalitatea lor, opusul celor cu ,,adresa'' cu care si-a blindat oligarhia privilegiile economice sau imunitatile juridice. Cat de departe sunt de practica liberalismului consacrat in tarile civilizate cei care azi isi zic PNL si care folosesc statul doar ptr. ei insisi; ce deosebire mai este intre ei si practicile PSD-partidul ,,matritza'' a coruptiei in curs de generalizare !
    Acestia sunt liberalii cu masca legitimista si mariaj consternant: LIBERALII MORGANATICI

    RăspundețiȘtergere
  20. ce-i cu limbajul asta totusi?

    RăspundețiȘtergere
  21. Pe mine ma uimeste atata inversunare politica,propagandistica ! Oameni buni , fiti mai ingaduitori unii cu altii. Inainte de a fi PDL-isti , PNL-isti , PSD-isti , PRM-isti ori de alte afinitati politice , SUNTEM CU TOTII ROMANI !

    RăspundețiȘtergere
  22. Iata un blog serios tot pe platforma Google
    www.bucurestiinoisivechi.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  23. Presedintele Traian Basescu e cel mai bun !
    Traiasca Traian Basescu !

    RăspundețiȘtergere
  24. Alex Stoenescu este un securist ordinar.Sa nu-l mai cheme Radu Moraru la Nasul sa-si dea cu parerea otravita!Sa-i fie rusine porcului de evreu securist!

    RăspundețiȘtergere
  25. Domnule "istoric",Alex Stoenescu!A-ti afirmat la "Nasul",ori de cate ori aveti ocazia s-o faceti,ca Timisorenii nu au scandat impotriva comunismului,si impotriva sistemului.Au cerut ciocolata/de unde ai mai scos si tampenia asta,bandit de evreu ticalos/?.O saptamina,intreaga tara era in amorteala.N-a miscat nimeni in front.Pe departe nu spuneti adevarul despre ce s-a intimplat la Timisoara in acele zile.Asta o stim numai noi,cei care am participat.O saptamana tara a fost lasa.A vrut sa vada intr-un stil oportunist,precum hienele,ce va iesi de aici.Sunt ferm convins,ca daca esua Timisoara,rahati ca tine A.S,erai printre primii care ne infiereai,facind spume la gura!Nu-ti doresc raul la inceput de an,doar atit:Asa sa te ajute bunul Dumnezeu cum otravesti sufletele bietilor oameni cinstiti din aceasta tara,mincinos ordinar.Si nu esti singur!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  26. Domnule Radu Moraru!Daca vrei sa nu schimb impresia despre dumneata,te rog nu mai invita persoane mai mult decat dubioase si imorale pana an maduva oaselor sa-si debiteze elucubratiile bolnavicioase.Cu atat mai mult cu cat dezbateti de regula teme deosebi de actuale si dureroase.Si mai ales,sa ne lase pe noi,Timisorenii in pace.Faptul ca A.S.cunoaste in amanuntime culisele securisto-comuniste,denota ca este un personaj sinistru,de care trebue sa pastreze orice om cinstit o distanta apreciabila.Noi,in Timisoara,v-am cucerit libertatea nesimtitilor,si nu am cerut certificate de revolutionar profesionist,si nu am profitat in niciun fel:Spre deosebire de militieni si securistii de teapa lui Ion Iliescu,alde maior de militie Bebe Ivanovici,si multi alti criminali,ofitieri de armata si securitate,pe care ulterior Ion Iliescu i-a avansat la grade de general.Rusine,tovarase Ion Iliescu!

    RăspundețiȘtergere