01 decembrie 2009

Luptaţi pentru libertate!


Nu e timp de plîns! E clipa revoltei! Au ars a doua oară morţii Timişoarei. Banda lui Geoană, Antonescu şi Johannis a intrat în Timişoara, prin trădarea primarului Ciuhandu, trădătorul neuitatului Corneliu Coposu. Au dansat pe sîngele care a scăldat Piaţa Oprei!

De ajuns! Pînă aici! Lăcomia nefericiţilor care vor să înghită România a îndrăznit, astăzi, să se atingă de Timişoara. Astăzi, de 1 decembrie, ziua naţională a României!

Dragii mei prieteni, aţi văzut ce ne aşteaptă sub Geoană!

Protestaţi! Oricum şi oriunde! Pe stradă, pe net, între prieteni şi mai ales PRIN VOT, PE 6 DECEMBRIE!

Gloria Timişoarei nu se va stinge niciodată!

Apăraţi democraţia! Apăraţi libertatea!

192 de comentarii:

  1. Ciuhandu, se rasucesc in mormant Coposu si Maniu cand vad ce faci tu. Te-ai inhaitat cu Antonescu, liberal de conjunctura, fost turnator la securitate si cu fiul unui fost general de securitate si dupa 20 de ani de la Revolutia de la Timisoara, care daca n-ar fi existat nici tu nu visai sa ajungi primar la Timisoara, lupti sa readuci comunismul.

    RăspundețiȘtergere
  2. Stop comunismului ! Stop dictaturii ! Votati Traian Basescu Presedinte !!! Unica sansa reala pentru Romania de azi !!! Si pentru romani ....

    RăspundețiȘtergere
  3. La mulţi ani tuturor Româniilor!

    RăspundețiȘtergere
  4. Au fugit ca şobolanii!

    SĂ VOTĂM CONŞTIENT, PATRIOTIC, ŞI SĂ-I SCOATEM DIN ISTORIE !

    RăspundețiȘtergere
  5. Brasoveni,Razvane,Codruta,Sorine,maine se iese la poarta la Steagu Rosu si drumul se va reface ca in 15 noiembrie 1987!!! Mama mea a fost profesoara fetei lui DUDUC,OMUL CE A ZVARLIT TABLOUL LUI CEAUSESCU!!!DESCHIDETI-VA TELEFOANELE,VORBITI CU liceenii cu care jucati baschet la Saguna ori fotbal la Unirea sa mearga duminica la vot!!! ANTONESCU I-A CALCAT IN PICIOARE PE 23 NOIMBRIE!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Acum am vazut postarea

    La ora 18,00 in Piata Universitatii !!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu va suparati, Nicolae Guta si printesa , stiti voi, sunt cantaretii aia care i-au compus o manea lui Psyho, ce functii vor primi in PD-L?

    Mai bine comunist decat PD-L-ist.

    RăspundețiȘtergere
  8. YODA

    Tu esti ala care a adunat pe blog 3 comentarii in 2 ani? Te miri? :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Da mortii Timisoarei n-au ars cand banda lu' Geoana din klanu' comunistilor a fost adusa la guvernare, bre? De nen'tu Basescu, condamnatoru' lu comunismu'?
    Da 9 luni cat a fost alianta PSD-PDL revolutionarii lu' peshte n-au simtit in ceapha suflarea rece a comunismului si nici sangele mortilor n-a fost calcat in picioare de hora PSD-PDL.Si mai mult, timp de 9 luni n-am vazut nici un protest pe net, prin pietzte, prin ziare sau SMS-uri contra celor care au adus comunistii la guvernare, PDL-Basescu... Al dracului revolutionari! Curat coane...La arme!

    RăspundețiȘtergere
  10. PSD - BURSA CENTRALA A CORUPTIEI ! ...
    Partidul matritza a coruptiei in Romania este PSD-ul (FSN plus satelitii, mai vechi, sau mai noi precum liberaloizii de azi) pentru ca a transferat INTEGRAL in sfera publica de dupa '89 -cu oameni si biografii concrete- tot cea ce colcaia ca naravuri in defunctul PCR. ORICE REGIM COMUNIST IN FAZA DE DESCOMPUNERE IDEOLOGICA NU ESTE ALTCEVA DECAT O OLIGARHIE CARE MIMEAZA LOIALITATEA DOCTRINARA. Doar oportunismul celor care aveau acces la privilegiile implicite functiilor de partid si de stat mai motiva nomenklatura. In anii '80 era evident ca s-a trecut de la activistul feroce dar loial la oportunistul care mimeaza, doar, atasamentul (pentru privilegii sau, mai popular, 'ciolan').
    Bicheriile invatate in PCR-ul anilor descompunerii ideologice'70-'80 au fost perpetuate in viata publica de Iliescu si FSN: miscarile de culise, coruptia, oportunismul, smecheria, spiritul fals, mimarea loialitatii, slugarnicia, abuzul in functie, minciuna, foloasele necuvenite, secretomania, statolatria si anticapitalismul ca reziduuri ideologice etc. Ne sunt familiare astazi in viata publica ? Trebuie sa nu uitam cui le datoram! Din pacate incapacitatea asta de a intelege rostul statului si a functiei publice, si altfel decat pentru PARAZITARE PRIVILEGIATA, s-a generalizat in proportii diferite la mai toate partidele, ca si in administratia publica. Astazi, o data in plus, prin demisia liberalilor crinolatri avem sentimentul alarmant al mafiotizarii statului !

    RăspundețiȘtergere
  11. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  12. cum sa spun ca sa ma intelegi...aaaa...esti PENIBIL!!! (urmeaza emoticonul cu omuletzul care se tavaleste de ras)

    RăspundețiȘtergere
  13. Piata Universitatii
    Tocmai am venit de la minting pt ca am inghetat.
    Alti prieteni de pe blog au mai ramas.
    A fost plin de oamnei in jurul fantanii de la Arhitectura-cred c-au fost cel putin 2000 de oameni.
    Am stat 3 ore si m-am lamurit.Au iesit bucurestenii sadea .Satui de televiziuni, adusi la exasperare de minciuni, dar in primul rand de ceea ce-au indraznit sa faca cei 3 nemernici azi la Timisoara.
    Iliescu a gresit RAU de data asta.
    Betia puterii cum zice Boc,i-a intunecat mintile.
    A facut exact ca Ceusescu: A CONVOCAT MITING.
    De data asta chiar in inima Timisoarei.A vrut sa striveasca UN SIMBOL.
    Pana aici a fost.Au inceput manifestatii peste tot
    In Bucuresti Asociatia 21 Decembrie a fost cea care a organizat mitingul, cu mijloacele lor MODESTE: o statie prin care lumea a vorbit cateva pancarte scrise de oamnei inimosi .(Este acelasi om de acum 20 de ani care isi aduce propria statie la mitinguri).
    Cu cateva hartii A4 scrise despre tradatorul Antonescu. Au vorbit oamenii simpli,revoltati
    A venit si Doru Maries
    Eu ii cunosc pe bucuresteni.
    Sunt acelasi tip de oamnei care veneau si acum 20 de ani.Ingrijorati, responsabili ca putem pierde ceea ce ne este atat de drag noua libertatea .Foarte multi tineri.Jurnalistii straini le luau interviuri
    Sunt hotarati sa vina in fiecare seara pana la alegeri
    O sa ma duc si eu.
    Cam asta este la Universitate acum

    RăspundețiȘtergere
  14. "Dragii mei prieteni, aţi văzut ce ne aşteaptă sub Geoană!"

    Nu, domnule, nu am vazut. In schimb, stim sigur ce ne asteapta sub Basescu: inca 5 ani de isterie, minciuna, ipocrizie.

    RăspundețiȘtergere
  15. Jos ComunIstul Geoana si aghiotantul sau PeNaList, Crinul Negru!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  16. doar o informatie pentru cei care vorbesc in numele Timisoarei: domnul Tudorin Burlacu, presedintele Asociatiei Revolutionarilor din Timisoara se dezice de manifestatiile violente de la Timisoara si afirma ca atat asociatia condusa de el cat si celelalte il sustin pe domnul Geoana in turul 2, fiindca nu pot sa voteze pentru un nou dictator; prin urmare in numele caror morti sau supravietuitori ai revolutiei de la Timisoara vorbeste domnul Traian Ungureanu? daca vorbiti de manipulare uitati-va in oglinda...

    RăspundețiȘtergere
  17. cristian daniel,matei,yoda si ultimul anonim cu burlacu plecati cu EXCREMENTELE VOASTRE PESEDISTO-PENALE si LINGETI INELUL lu PATRICIU, sa va dea o ciozvarta de ros de la TATA-KGB-ul!Zburati cu hrebenciuc,analfabetu de vanghelie si tineti conferinte in congo cu nastase ori frunzulica pesedistu ori mai bine vedeti daca mai sunt locuri langa mazare si DISPARETI IN JUNGLA AMOZONIANA din BRAZILIA!!!

    RăspundețiȘtergere
  18. chiar nu-ti crapa obrazul de rusine? romania pe care o cunoastem din 90 incoace n-a fost nici un minut de dreapta. cum nici acum nu e. ca partid ati inghitit o foarte mare parte din votantii lui iliescu si ai stingii. peste noapte v-ati trezit partid de dreapta dupa ce in 90 erati colegi de fsn cu iliescu. si ati ramas de stinga pina in 2006. daca ai avea onoare ai rezolva chestia cu blocul. pe care ti-l alegi singur. as putea totusi sa te ajut. merge si un bloc de desen. numai bine.

    RăspundețiȘtergere
  19. Felicitari B1, Vox si OTV pentru ca ati dat imagini din Piata Operei ( TImisoara) si de la Universitate ! Am fost si eu pana la ora 22. Cam isterici oamenii cu microfonul ! Ar trebui sa nu mai vina cu camioane si geci portocalii! Am fost la 2 pasi de o reporterita Realitatea TV si i-am aratat obrazul cand a vrut sa imi ia un interviu. I-am spus ca nu vreau sa vorbesc cu ea pentru ca maine o sa trunchieze imaginile si o sa ma arate ca violez copii pe acolo! cand am ajuns acasa , pe B1 era doamna Schroetter ! Monument de luciditate, logica si pragmatism! Sartumana Doamna! Constat ca dupa ora 12,nu mai am nici B1 , nici Vox pe cablu RDS. Un amic imi spune ca si la Dolce ( Romtelecom ) au disparut.Apare o mira cu revizie tehnica si niste papucei! Adica le-au dat papucii? Jos Cenzura!! Domnule Teszari (RCS RDS), domnule ( Ioanidis -CEO ROMTELECOM) nu manipulati poporul cu televizorul!!!Mr Ioanidis ...nu fiti Johannis!

    RăspundețiȘtergere
  20. ultimul anonim pentru george(am scris intentionat cu litera mica):nu ma asteptam la un limbaj asa de elevat, in concordanta cu limbajul si atitudinea "primului om in stat" al carui sustinator inteleg ca sunteti si mai ales demn de blogul unui intelectual (ultima data cand am verificat TRU era intelectual- cred ca se bucura ca are cititori de nivelul lui george)...apropo "george of the jungle"-poate incerci sa dispari tu in "jungla amozoniana", bineinteles in cea din Brazilia, acolo cred ca poti comunica si la nivelul tau...

    RăspundețiȘtergere
  21. TRU pastilele ti le-ai luat neica ? stim ca nu vezi dar nici nu mai gandesti ? trist AMR4

    RăspundețiȘtergere
  22. Voi sunteti din grupul "Mai bine prost decat pedelist" ? Misto.

    RăspundețiȘtergere
  23. Mamma mia, aveti buze catifelate, stimate domn TRU?

    RăspundețiȘtergere
  24. Un fiasco total "pactul" de la Timişoara.
    Impact negativ maxim la "average Joe", altfel previzibilă regruparea ipochimenilor, care astfel s-au deconspirat.

    RăspundețiȘtergere
  25. Bai Ungurene cate rugaciuni spui in fiecare seara uitandu-te la icoanele cu Basescu de pe pereti...? Basescu pierde pe 6 dec. Intelegi? P I E R D E !

    RăspundețiȘtergere
  26. Mai gainare uiti ca ii ridicai osanale lui Ceausescu. TU ESTI UN COMUNIST SI ACUM DUPA 20 de ani.

    RăspundețiȘtergere
  27. Pupiriciule, ia ciuma portocalie cu tine pe vaporul cu care va pleca Base pe 6 dec.
    L-ai pupat pe Ceusescu ,iar acum o faci mai abitir cu Ceausescu2.

    RăspundețiȘtergere
  28. @riddick : cu cianura ai incercat diliu mic si dragalas ? Ma voi at golan decat chiorul asta care a stat LA LONDRA PE BANII LUI S.O.V n-ati gasit ?

    RăspundețiȘtergere
  29. TRU ce scriai in epoca de aur? Basescu a fost mogul comunist? Tismaneanu e fiul unui mogul comunist? Dupa 7 decembrie veti merge impreuna sa faceti penitente?

    RăspundețiȘtergere
  30. Penibil, TRU. Eu inca mai astept aruncatul de la balcon ... remember. Scancetul asta de castratto revolutionar e culmea ridicolului, iar populismul de doi lei (azi, in ziua nationala) nu ma asteptam sa-l gasesc la tine, ci la Vadim.

    RăspundețiȘtergere
  31. Traiane, da-mi te rog o adresa privata de e-mail unde sa iti trimit niste informatii foarte interesante despre casele pe care Geoana zice ca nu le are. Emailul meu e estatebv@gmail.com
    S-ar putea sa ii fie de folos domnului Basescu maine.

    RăspundețiȘtergere
  32. Daca ai un pic de bun simt poti sa recunosti public ca ai luat bani de la pdl sa scrii de bine. Astept, altfel dovedesti ca iesti rima.

    RăspundețiȘtergere
  33. Luptati pentru libertate ! Jos comunistul de Basescu !!

    RăspundețiȘtergere
  34. Pfiii, ce de mai postaci...

    N-aşa, spontan, nicio coincidenţă, nooo? ;-)

    RăspundețiȘtergere
  35. draga TRU,
    exact asta voi face: voi apara democratia si libertatea! adica voi vota Mircea Geoana:) cred ca dupa cinci ani experimentului Basescu, cu toata liota lui de fanarioti portocalii, tebuie sa-i punem punct. pentru sanatatea democratiei romanesti, pentru ca un nou Carol al II-lea sa nu acapareze puterea in aplauzele unor intelectuali de doi bani si scelerati, cum esti tu...
    si nu uita ca prostitutia intelectuala se deconteaza:)
    George, alegator de dreapta

    RăspundețiȘtergere
  36. TRU ai turbat!!! Impreuna cu Voinescu, Preda si restu'.Ce faci tu este incitare la anarhie, un atentat la siguranta statului de drept lucru pentru care sper sa dati socoteala in justitie atat tu cat si "marinelu' isteric"

    RăspundețiȘtergere
  37. Winston Churchill

    4 June 1940

    "I have, myself, full confidence that if all do their duty, if nothing is neglected, and if the best arrangements are made, as they are being made, we shall prove ourselves once again able to defend our Island home, to ride out the storm of war, and to outlive the menace of tyranny, if necessary for years, if necessary alone.

    At any rate, that is what we are going to try to do. That is the resolve of His Majesty's Government-every man of them. That is the will of Parliament and the nation.

    The British Empire and the French Republic, linked together in their cause and in their need, will defend to the death their native soil, aiding each other like good comrades to the utmost of their strength.

    Even though large tracts of Europe and many old and famous States have fallen or may fall into the grip of the Gestapo and all the odious apparatus of Nazi rule, we shall not flag or fail.

    We shall go on to the end, we shall fight in France,
    we shall fight on the seas and oceans,
    we shall fight with growing confidence and growing strength in the air, we shall defend our Island, whatever the cost may be,
    we shall fight on the beaches,
    we shall fight on the landing grounds,
    we shall fight in the fields and in the streets,
    we shall fight in the hills;
    we shall never surrender, and even if, which I do not for a moment believe, this Island or a large part of it were subjugated and starving, then our Empire beyond the seas, armed and guarded by the British Fleet, would carry on the struggle, until, in God's good time, the New World, with all its power and might, steps forth to the rescue and the liberation of the old."

    RăspundețiȘtergere
  38. Traiane, ţie chiar nu-ţi e jenă? Opreşte-te, omule, că te-ai deprofesonalizat, te-ai decredibilizat, ai devenit dirijorul corului de adulatori ai imposturii!

    Eşti iresponsabil cu apelul ăsta, iartă-mă, dezaxat. Ce vreţi, război civil? Sunteţi disperaţi că Băsescu pierde şi cade stabilimentul din Modrogan. Sunteţi gata să furaţi şi să inversaţi voturile ca în 1946. Nu ţine, omule, te compromiţi ireversibil!

    Vorba lui Toader, ce vă faceţi, day after?!

    Slujeşti cu exces de zel un ofiţer de Securitate sinistru, un tarat, care şi-a bătut joc de ţara asta şi de oameni.

    Ce legitimitate ai tu faţă de doamna Doina Cornea şi de surorile Coposu?

    Jenant, Traiane, n-aş fi crezut să te degradezi chiar aşa. Gândeşte-te că fiului tău îi va fi jenă de ce faci acum. Păcat!

    P.S. Ai dreptate, sigur că au mai ars o dată morţii Timişoarei, din moment ce ofiţerul de Securitate care s-a ocupat cu operaţiunea Cenuşa e şeful gărzii prezidenţiale.

    RăspundețiȘtergere
  39. Am cam exagerat....prinsa de val... Dumnezeu sa-i ierte!

    RăspundețiȘtergere
  40. Roxana Iordache- sunt sigur ca un zid aude mai bine decat acest om.

    RăspundețiȘtergere
  41. Bai onanist viclean, ce stii TU despre "gloria Timisoarei"?
    Ca tu ti-ai pus coada pe spinare (dupa ce, in prealabil pusesei buzele pe popoul PCR pentru pasaport) si ai plecat.
    Cum iti arogi TU "gloria Timisoarei" si cine-ti da dreptul s-o transferi spre portocalii?
    Ia intreaba-l pe colegul tau portocaliu Silvian Ionescu ce facea in zilele in care Timisoara se umplea de sange?
    Nu stiam de ce te-ai aciuat in PD: dati dovada toti de acelasi tupeu si aceeasi nesimtire!

    RăspundețiȘtergere
  42. Mai penibilule, de luni nici cat o bucata de hartie igienica folosita nu vei mai valora. Imi este greu sa cred cat de mult pot decade unii pentru o bucatica de paine. Esti o latura josnica, un slugoi mizerabil.

    RăspundețiȘtergere
  43. Din tot ce s-a intamplat ieri la Timisoara cel mai semnificativ, pentru viitorul politic al Romaniei, mi s-a parut documentul de reconciliere dintre PSD si aripa Radu Sarbu- Ciuhandru a PNT.
    Este un document care va scoate partidul istoric PNT din izolarea politica in care l-a afundat insusi Traian Basescu si al sau PD dupa guvernarea CDR-PD.
    Din pacate, evenimentul a fost acoperit de harmalaia de stadion de fotbal pogorata in Piata Operei din Timisoara.
    PD-L pare sa se asemene din ce in ce mai mult cu o secta habotnica a unui pastor ateu si nu cu un partid democrat.
    Intreaga mass media a cazut in plasa propagandistica basesciana.
    A relatat doar senzationalul provocat de talangile si urletele unei minoritati timisorene, atinsa serios de Sindromul Stockholm( victima se simte protejata de calau), trecand in anonimat reconcilierea istorica dintre PSD si PNT.
    Cine are curajul sa repuna in drepturi mediatice evenimentul de ieri?
    (plano)

    RăspundețiȘtergere
  44. Hai, băgaţi, băgaţi...

    Şuţu:
    "Ați văzut probabil sondajul INSOMAR de ieri, care îl dădea pe Geoană cu 54%, la o diferență de 8 procente față de contracandidatul Băsescu. Vă sugerez să-l priviți cu circumspecție. Diferența nu e atît de mare în sondajele care nu au fost date publicității. Eu am aflat de existența altor trei cercetări, efectuate foarte recent, luni și marți adică. Cifrele indică o luptă foarte strînsă. Două dintre ele vorbesc despre un 52% – 48%, iar cel de-al treilea despre un 53% – 47%. Toate în favoarea lui Geoană.
    Iată de ce confruntarea de mîine seară se anunță, zic eu, decisivă."

    Sondajele nu au prins evenimentele de la Timişoara, şi oricum la Şuţu Băsescu a apărut cu 1-2 procente mai puţin (şi încă din 30 şi ceva la sută , nu din cca 50%).

    RăspundețiȘtergere
  45. Au aparut sceleratii de serviciu. Ratatul Petria si boarfa Roxana. Altceva ce sa mai zici? Scoateti-va carnetele rosii de la naftalina ca daca pun astia mana pe România ne-am dus dracului.

    RăspundețiȘtergere
  46. Credeam ca numarul imbecililor e in scadere, odata cu intrarea in UE oamenii se mai trezesc din inconstienta, vad ce se intampla in alte tari, cum se intampla si cum se actioneaza acolo...
    M-am inselat... TRU este o copie a acelui Ungur, Ducsai Csaba, care indemna ungurii sa ucida pruncii din burtile mamelor lor

    Indemnul la revolta in strada inseamna o palma data democratiei. Rezultatul votului nu poate fi contestat. Daca este Basescu asta este. Daca nu, nu! Dar sa indemni la dezordine sociala...asta nu poate incolti decat intr-o minte de politruk sau de cretin congenital.
    Dumneata in care categorie intri, tovarase TRU?

    Pacat ca specimene ca d-ta sunt vii, si mai mult, isi dau cu parerea in Romania.

    RăspundețiȘtergere
  47. Olé! Olé!

    Deci - pâna acum - fascism, horthysm, comunism, când urmează talibanismul... ?

    RăspundețiȘtergere
  48. Salutari si "respect"(cum vrea sov-ul vostru) pentru Ghita Bizonu',Roxana Iordache,Anonimul speriat de Carol al II-lea,Jaysus si anonimu de la doua patrujnoua(am scris special cu litera mica):ATI PANGARIT NEMERNICILOR SIMBOLUL "TIMISOARA",ATI DAT DRUMUL LA VALE BULGARELE DISPRETULUI SI SCARBEI DE ANTONESCU,NIMIC NU MAI AVETI SFANT,SI VOR IESI LA VOT DUMINCA OAMENII ZGUDUITI DE NIMICNICIA SI URA PROMOVATA DE ILIESCU,RANJETELE hrebenciucilor,sovului si patriciului ce i-ati pupati inelul!!!Ce capitalism promovati voi? SAFI=PNL,FNI=PSD+sarbu taranistu ce A CALCAT peste mormantul SENIORULUI COPOSU?Da anonimule va scriu din Romanica= JUNGLE OF ROBBERY AND RED TRASH!!!

    RăspundețiȘtergere
  49. riddick :
    pai..acum, nu ti-ai dat seama ? Reciteste urletele lui TRU, talibanism de manual !!!!

    RăspundețiȘtergere
  50. basescu plange iar...da tu traina razvan ungureanu poti sa imi sugi p... cu instigarea ta la violenta....daca doresti iti dau si adresa mea din buletin pentru expertiza daca e trucat sau nu cand imi sugi tu p...

    RăspundețiȘtergere
  51. bravo bai tru ..striga jos comunismul si instiga la violneta ...bravo bravo ai merita si tu ce a primit ceuasescu ca a fost comunist acolo in fata sediului vostru de campanie...nu va e rusine sa instigati lumea?faceti manele faceti emisiuni la otv ..de luni in colo o sa fie 5x365 episoade la dan diaconescu "basescu fost presedinte"un fel de elodia

    RăspundețiȘtergere
  52. BASESCU E SINGURUL CANDIDAT DE ANU ASTA CARE A FOST COMUNIST SI SECURSIT, NICI GEOANA NICI ANTONESCU NU AU FACUT PARTE DIN PCR. BASESCU FOLOSESTE SINTAGMA IMPLEMENTATA DE LENIN CU "CINE NU E CU NOI E IMPOTRIVA NOASTRA". IERI LA TIMISOARA SI IN ALTE ORASE AM VAZUT NISTE INDIVIZI MANIPULATI CU UN COMPORTAMENT DE TALIBANI SAU ISLAMISTI RADICALI. RUSINE BASESCU SI PD-L PENTRU DEZBINAREA ROMANIEI SI FOLOSIREA POLITCII URII IN LOCUL UNEI POLITICI CONSTRUCTIVE.

    RăspundețiȘtergere
  53. TRU, vezi ca simpatizantii PD-L sunt bolnavi de ura, neaparat le trebuie un tratament. Portocaliilor, sunteti in faza terminala. Mi-e mila de voi si poate mai exista cale de a va recupera. Mergeti, dati un acatist, rugati-va, poate v-a legat cineva la creier.

    RăspundețiȘtergere
  54. VALI STERIAN-VA RAMANE DE-A PURURI IN INIMILE NOASTRE- a fost cu noi ieri si azi:"MAI PESEDISTILOR,mai TARICENILOR,mai VOZGANIANILOR, mai ANTONESTILOR,mai DINESTILOR,mai SOVILOR,mai PATRICIENILOR,mai FELICSILOR,mai VERESTOYLOR, mai MAZARISTILOR,mai NORICELOR,mai CIUVICILOR,mai GUSILOR,mai LAVINELOR,mai PO(N)TA(IST)ILOR,mai BANICIOILOR, mai FRUNZULICILOR,mai TEVERISTILOR(SASSILOR), mai CHIREACILOR,mai ROSCA STANESCILOR,mai TREI DOIDOIILOR,mai CIUHANZILOR,mai VANGHELIZATILOR, mai BECALILOR..."DOAAMNE!..."SA VEZI CE-A MAI RAMAAAS DIN "OAMENI"...

    RăspundețiȘtergere
  55. pentru george: frate, ai o fixatie- explica-mi si mie care-i faza cu pupatul/linsul inelului patrician...ma tot injuri cu expresia asta si vreau sa stiu si eu daca e ceva grav tare sau o sa supravietuiesc...mai portocaliilor, dar incrancenati mai sunteti...sa fie oare manifestarile unei fiare in agonie??...george, ia-ti repede bilet pentru "amozonia", AMR 4 zile

    RăspundețiȘtergere
  56. bai anonimica da si tu un search la "THE GODFATHER"ca tocilari(ce n-au gresit o litera in viata lor)ca tine n-au vazut filmul...AMR restul vietii tale

    RăspundețiȘtergere
  57. Bravo TRU,bine ca l-ai batut pe spate pe Base ,acu nu stiu daca din afectiune sau sa nu se inece cu lacrimi,dar inca odata ai fost langa el si iti multumin!!!

    RăspundețiȘtergere
  58. Fratioare, esti fanatic si periculos!!! Pacat, esti ca un soldatel care sta drepti la comanda unui comandant betiv. Probabil ca aveti si voi ceva dosarele ascunse pe undeva, cu ajutorul carora va santajeaza Zeus

    RăspundețiȘtergere
  59. draga george, multumesc pentru lamurire- acum am inteles "metafora" (vad ca discutia noastra se dovedeste si instructiva si distractiva)...am vazut filmul, dar nu m-a marcat imaginea cu pupatul inelului...nu ma dau in vant dupa mafioti...iar eu nu gresesc litere nu pentru ca sunt tocilar, ci fiindca sunt calm si nu fac spume la gura cand ma exprim pe net...acelasi anonim

    RăspundețiȘtergere
  60. Bre, ai plecat de acasă de tot!

    RăspundețiȘtergere
  61. At trebui ca formularele pentru accesul la vot (cele ce trebuie completate pe proprie raspundere) sa fie accesibile pentru completare in prealabil, pentru a accelera ritmul de votare si a evita cozile interminabile de la primul tur. Downlodarea direct de la BEC este simpla si eficienta.

    RăspundețiȘtergere
  62. Dragi prieteni , sunt uimit de atata inversunare ! Prieteni , duminica 6 decembrie fiecare dintre noi ne exprimam votul , nimic mai mult. Seara unii ne bucuram , altii ne intristam , dar esenta vietii este alta . Trebuie sa ne facem fiecare meseria cat mai bine , sa facem bine in jurul nostru , sa-i facem pe urmasii nostri proprii sa fie mandri de noi. ROMNIA are un destin istoric pe care si-l va implini . Dumnezeu sa ocroteasca Romania !

    RăspundețiȘtergere
  63. 1. Nu pot să nu remarc diferenţa de discurs dintre radicalii portocalii şi ceilalţi. Primii sunt, în covârşitoarea lor majoritate, la fel de grobieni ca acela pe care îl susţin.

    2. A-pro-pos de "jos comuniştii". Oare sunt singura care îşi mai aminteşte cum, în 2004, la confruntarea cu Năstatse, Băsescu deplângea soarta tristă a românilor obligaţi să aleagă între doi (foşti) comunişti? Plus că, dacă gândiţi un pic cu mintea voastră şi nu cu ce scrie în fluturaşii de campanie, PSD nu prea are de unde să fie dat jos, pentru că e deja în opoziţie.

    3. Traiane, ai fost elevul bunicii mele. Poate ţi-o mai aminteşti: profesoara de limba română Elena Cazan. Ca să îl citez pe Ianke, nu că se răsuceşte în mormânt; cred că s-a făcut ventilator.

    Cum ţi-a zis Buşcu? Aruncă-te, Traiane. Chiar aşa: aruncă-te. Dă-te jos de pe mormanul de gunoi pe care te-ai urcat.

    RăspundețiȘtergere
  64. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  65. http://satirikon.wordpress.com/

    RăspundețiȘtergere
  66. Domnule,
    Eu sunt din TM. Dvs ce treaba aveti cu noi? Eu am fost si la revolutie in piata operei si am fost si acum. Va rog sa ma credeti ca daca avea doar miros de nemultumir, am fi luat opera pe sus. Daca doriti, va invitam pe la noi si sa incercati senzatia. In oras, perceptia este ca incep sa se miste lucrurile si pentru noi, cei care in ultimul timp am fost considerati de cei de la Buc, niste haiduci.Am sa va rog, extrem de frumos, sa nu mai pronuntati fraze grele si poate usor patologice despre timisoara. Nu stiu daca chiar cunoasteti senzatia tancurilor trecand pe strada pe langa tine, sau gustul asfaltului sub o masina, in timp ce soldati si gloantele treceau pe langa un tanar de 17 ani.
    Kummer Lucian

    RăspundețiȘtergere
  67. Pentru fiecare comunistoid de-a lui Geoana o urare de ziua noastra nationala, 1 Dec : ALUPIGUS, si la mai mare !!! Intelesu-ma-tzi, haitelor !? ( derbedei ai ratiunii, ce sunteti voi )... Votam BASESCU, bai corciturilor ( caci cine si-ar mai fi inchipuit penelei excitati cu pesedei )

    RăspundețiȘtergere
  68. Patricidule, pune mâna pe o carte de gramatică şi învaţă să pui cratima unde trebuie. Dacă nu ştii ce e aia, caută în DEX. Nu muşcă.

    RăspundețiȘtergere
  69. Încă ceva: a zis cineva de aici să nu votaţi Băsescu? Fiecare votează cum crede. ASTA înseamnă democraţie.

    RăspundețiȘtergere
  70. Man, ai luat-o razna rau de tot... Daca n-as fi citit bine delirul asta revarsat pe monitorul calculatorului, zau daca n-as fi crezut ca citesc ziare din decembrie '89... "Au dansat pe sîngele care a scăldat Piaţa Op(e)rei!"; "Lăcomia nefericiţilor care vor să înghită România a îndrăznit, astăzi, să se atingă de Timişoara" si alte dejectii de genul asta caracterizeaza mai degraba un om deranjat la tartacuta (un vadim, un becal, ceva de genul asta) decat un intelectual, asa cum va pretindeti matale.
    Prietene intelectual, oamenii aia au fost intr-un moment simbolic si intr-un loc simbolic tocmai ca sa sublinieze reconcilierea istorica. Doina Cornea si Ion Diaconescu (ca sa mentionez doar doua personalitati, doua simboluri ale luptei anticomuniste) au inteles ca e momentul sa se ingroape securea razboiului. Desigur, inspiratia celor patru poate fi contestata, nu neg. Poate ca nu a fost cel mai fericit moment. Insa de aici si pana la dejectiile dumitale e cam mult...
    Exista oameni care toata viata lor traiesc IN ura si DIN ura. Astfel de oameni au actionat pe 1 decembrie in Timisoara. Refuz sa cred ca revolutionarii au luptat (si multi au murit) pentru o URA PERPETUA. Cand PD-L s-a aliat cu partidul lui Iliescu, “revolutionarii” au tacut malc. Atunci nu se sufla o vorba despre criminalul Ion Iliescu, despre banditii Nastase, Vangheliesi Hrebenciuc. Acum, Ciuhandu, Antonescu, Geoana si Johannis au dorit o reconciliere istorica la 20 de ani de la Revolutie. Ranile, chiar si cele mai grele, se inchid in cele din urma. Germania si Rusia au ajuns la reconciliere. Japonia si SUA – la fel. La noi nu se poate. De ce? Fiindca mineriada portocalie, pusa la cale de ciracii lui Basescu, a avut menirea sa mineze aceasta reconciliere. Unii folosesc fantomele trecutului drept pretext pentru rafuieli. Acum am putut constata hidosenia regimului Basescu, care e in stare de cele mai ticaloase lucruri ca sa se mentina in scaun. PD-L a initiat o ultima miscare, una cu adevarat disperata: au initiat o “contrarevolutie portocalie”. Nu-i nimic. Treaca de la noi. Mai avem de rabdat doar cinci zile…

    RăspundețiȘtergere
  71. @ Riddick: N-as fi intrat defel daca n-as fi auzit pe un post TV despre dejectiile pe care le-a postat mr. Ungureanu pe blogul personal... Nu mi-a venit sa-mi cred urechilor! Habar n-aveam ca are blog. Si, fie vorba, TRU imi e total indiferent. Insa cand afli ca un intelectual (???) a afirmat asa ceva, prima reactie e sa verifici.
    De fapt, draga Riddick, vaz ca toti portocaliii ati intrat intr-o panica generala, tremurati, sariti pe pereti, faceti mitinguri cu trompete mov (sa traiasca Iancu! nu Avram, ci nenea ala cu mutra de mafiot care detine anumita echipa de fotbal si care e sustinut de Ostaficiuk, din intamplare prefect oranj de Timis...), tipati, zbierati, vorbiti de comunisti, de mortii Timisoarei, spuneti vrute si nevrute... Bunaoara, mai zilele trecute, dom' Boureanu si-a dat cu ciocanu' peste deshte, spunand in direct la teve ca Dinescu se tocmea cu Basescu si cu Solomon ca sa-l sustina pe carmaci la alegerile din 2004. Daca mai adaugam si niste gafe mai vechi - madame Udrea care recnostea in direct ca Zeus i-a tras un cap in gura unui arab, EBA, care recunostea ca a fost angajata la Luxten datorita unor vorbe bune puse de taticu' scl.scl.- tragem concluzia ca a intrat - vorba Bardului de la Butimanu - panica-n sobolanime...:)) Ei, hai, nu fi suparat... Lasa, trec si alegerile astea. Exista viata si dupa Basescu, trust me...:)

    RăspundețiȘtergere
  72. Domnule Ungureanu, ati vizionat/ascultat, cred, bijuteriile muzicale cu tenta electorala interpretate de clasicii in viata Guta si Salam, nu? Banuiesc ca dvs, d-l Patapievici, d-l Plesu, d-l Liiceanu, d-l Cartarescu va simtiti oarecum stanjeniti in asa companie selecta...

    RăspundețiȘtergere
  73. Fratie, stau ca prostu' si ma intreb: cum a reusit Basescu sa lobotomizeze atatia intelectuali??? Hai, de la alde Guta, Salam si altii de teapa lor n-am pretentii, dar de la un Patapievici, un TRU, un Plesu, un Cartarescu parca ma asteptam, daca nu la o distanta neta, macar la o atitudine ceva mai demna... Ce mama dracu' le-a inoculat dictachiorul ex-securist de il cred toti ca pe Mama Omida cum ca el e singurul om capabil sa se lupte cu mafia??? De fapt, Cartarescu si Plesu se pare ca au cam realizat cu cine au de-a face si incet-incet iau distanta fata de carmaci.

    RăspundețiȘtergere
  74. Desi nu mai suntem acasa de ceva vreme, am pastrat legatura cu Romania. Citim ziare, bloguri, urmarim editiile online ale jurnalelor de stiri. In ultimele zile, am asistat cu indignare la evenimente pe care nu le mai credeam posibile in secolul XXI. Rezultatul framantarilor noastre este scrisoarea urmatoare, pe care va rugam insistent s-o preluati si publicati. Am pus in ea tot ce-aveam pe suflet, si ne asumam resposabilitatea pentru acest text.

    O puteti gasi la linkul: http://bogdanivanel.wordpress.com/2009/12/02/scrisoare-deschisa-din-partea-unui-grup-de-tineri-romani-care-studiaza-in-strainatate/

    RăspundețiȘtergere
  75. Domnule Traian Razvan Ungureanu , sunt unul din oamenii care v-au stimat , ascultat ani de zile la Radio , citit cartile . Ma nedumeriti . Sunt trista cand constat ca va manifestati fanatic . Basescu ce legatura are cu mortii Timisoarei ? El e anticomunist ? Domnule Traian Ungureanu , sunt extrem de trista pentru ce am citit pe blogul dumneavoastra . Intrebarea mea e : chiar credeti ce spuneti ? Daca nu credeti sunteti ticalos , daca credeti ... nu mai inteleg pe cine am stimat atat timp !

    RăspundețiȘtergere
  76. E normal ca fiecare sa ai aiba si sa impartaseasca opiniile sale, dar e nedemocaratic sa incerci sa schimbi opliniile altora prin amenintare, sa chemi la revolutie, la violenta,..... si va numiti "ziarist" ..... ?

    RăspundețiȘtergere
  77. domnule Traian Ungureanu,pentru un europarlamentar v-ati discreditat total cu acest apel. va reamintesc,in caz ca ati uitat : Romania e in Uniunea Europeana - da,acolo unde va duceti dumneavoastra sa va luati salariul- si in NATO. intr-o tara din secolul XXI,membra a UE si NATO,deci cu democratie, nu vi se pare penibil sa strigati "jos comunismul" ??? ati intarziat 20 ani,domnule! jenant....ca sa nu spun altfel,din partea cuiva care se da drept "intelectual"

    RăspundețiȘtergere
  78. daca ati auzit toata pleava de portocali spun in cor"au furat simbolurile timisoarei" dar nu spun clar ce simboluri...sa nu uitam ca revolutia a fost prin 22 decembrie iar semnarea in primarie a unui pact pt timisoara a fost semnat la 1 decembrie distanta de 21 de zile pana la simbolul revolutiei,apoi de ziua natioanla au fost niste oameni politici la timisoara foarte bine,,basescu de cate ori a fost de 1 decembrie in timisoara? apoi boureanu spune ca 15 asociatii de revolutionari au trimis scrisoare la primarul ciuhandru in legatura cu mitingul dar se dovedeste ca in timisoara nu exista atatea asociatii de revolutionari si cele care exista il sustin pe mircea geoana,moment in care boureanu o da la intoarsa si spune asa scrie pe internet de aia a spus,apoi in piata operei erau niste persnaje foarte foarte revoltate pentru simbolurile timisoarei una dintre ele statea sub acel steag si se uita in camera televiziunii si spune "criminalilor" apoi isi misca frumos pleoapele si se pregateste pentru poza de final de pe catwalk..apoi in alte orase se manifestau ca galeriile de fotbal...strigau bateau din palme cu ritm...eu unul nu stiu sa bat asa frumos din palme fiindca nu sunt membru in nici o galerie..dar domnul traian razvan ungureanu promit solemn pe acest blog ca sunteti un instigator la violenta un comunist de rasa sunteti niste oameni care credeti canumai voi existati in tara asta si ca alt candidat la presedentie nu mai este voie sa fie ,sa fiti numai voi,.

    RăspundețiȘtergere
  79. CULMEA ALEGERILOR:...TRAIAN BASESCU DACA CANDIDEAZA SINGUR LA NUMARATOAREA VOTURILOR IESE TOT PE LOCUL DOI!

    RăspundețiȘtergere
  80. My friend, ai innebunit complet !

    RăspundețiȘtergere
  81. Mai besestianule isteric, stai linistit pentru ca dupa 6 dec nu se vor scumpi "prafurile" si bauturile spirtoase !
    Nu inteleg de ce voi pupiricii lui Base sunteti suparati pentru ca va fi debarcat?! Noi, cei care ne-am saturat de "trait bine" ca vrem binele. in sensul ca Base va avea mai mult timp liber pentru ca sa-l pupati voi in cele trei litere.
    SUCCESURI!

    RăspundețiȘtergere
  82. Du-te bezmeticule drogat si striga "Jos comunismul!" la Londra, poate aia de asculta.
    Ai grija ca atunci cand il pupi in K.U.R.pe Base sa nu-i musti din hemoroizi.

    RăspundețiȘtergere
  83. Cei mai periculosi suntet cretinii cu scoala, macar pentru motivul ca numai pot fi vindecati.
    Cretinule vezi ca cel mai mare comunist, nomenclaturist si securist este cel pe care il pupi zilnic in dos. Abia astept sa va vad figurile tampite dupa 6 dec.!

    RăspundețiȘtergere
  84. Domnule TRU nu iti este RUSINE?
    Sunt timisoreanca, tatal meu a murit in 20 decembrie 1989, asa ca te intreb cum de iti permiti dumneata sa hotarasti cine are voie sa intre in Timisoara si cine NU.
    Au HOTARAT pentru noi cei alesi DEMOCRATIC - consilierii locali, primarul Timisorii, taranist, ARESTAT la Revolutie, care nu a fost nici memebru de partid ca ca Ostaficuc si nici INFORMATOR al securitatii ca Basescu si Ostaficiuc.

    Daca nu erai atat de pregatit tu si bezmeticul de Basescu sa dati foc Timisoarei, ai fi vazut ca REVOLUTIONARII Timisoarei sunt alaturi de Geoana, Crin Antonescu si Iohannis.
    Cum iti permiti dumneata sa vorbesti in numele Timisoarei?
    Daca nu ti-ar fi spalat creierul propaganda de tip Goebles a lui Basescu, ai fi aflat si remarcat GESTUL DE IMPORTANTA ISTORICA facut de PSD si PNTCD.
    La Timisoara s-a produs un act de RECONCILIERE NATIONALA, un act simbolic produs intr-un ORAS ISTORIC.
    Noi, timisorenii SUNTAM MANDRI ca aceasta RECONCILIERE importanta s-a produs la Timisoara.

    Dumeata domnule TRU Nu ai DREPTUL MORAL sa vorbesti despre Timisoara pentru ca stai alaturi de Basescu.
    Intreaba-l pe Basescu ce relatii a avut cu generalul de securitate Macri, cel care in decembrie 1989 a ordonat reprimarea revolutiei timisorene, poate ca o parte din sangele timisorenilor este si pe mainile lui Basescu, acest amic al lui Macri.

    Ineceteaza sa iti mai asumi sangele timisorenilor rasculati, el NU este proprietatea ta sau a lui Basescu.

    RăspundețiȘtergere
  85. Un nemernic acest domn tru ca si altii asemenea lui!...Instiga la revolta in numele democratiei si al libertatii. Pentru ce? Pentru cine? De ce acum? La inceputul anului, cineva spunea ca si-a vazut visul cu ochii...Are o majoritate in Parlament... Acum ce s-a schimbat? Nu mai este bun Parlamentul, pentru ca nu mai detine el controlul! Ah!...Fuge cascavalul in alte maini... E posibil... Si asta inseamna democratie...Sa vedem ce spune noua majoritate! Doar votam schimbarea...Asta este!

    RăspundețiȘtergere
  86. domnule,sunteti de tot rasul. v-am vazut la penibila declaratie a presedintelui de ieri si v-am auzit spunand "a castigat!". dar oare chiar atat de idioti ne credeti incat sa va imaginati ca vom vota cu el doar pentru ca a bocit?? a cata oara....romanii nu voteaza doar pentru ca a plans....si constat ca plange de fapt dupa votul nostru. toti cei din clica voastra afirmati ca romania are nevoie de un BARBAT in functia suprema. va intreb,domnule, ce barbat e ala care boceste de fiecare data in momentele in care are nevoie de "adevarata majoritate"??? asta e barbat?? lasati-ne cu astfel de imagini de telenovela ieftina in care ne cersiti,cu lacrimi,voturile!!! fiti barbati cu coloana vertebrala,nu niste muieri penibile ce au nevoie de o batista si o mana tandra pe spate pentru imbarbatare, asa cum ati facut,in mod penibil,ieri!

    RăspundețiȘtergere
  87. Asa, si? Ce vrei sa spui cu asta?
    Care comunism?

    Daca tot esti impotriva harparetilor, intreaba-l de base de unde a avut fiica'sa 800000€ pt un apartament, ca nu prea iese calculul.

    RăspundețiȘtergere
  88. sa va dau o veste buna,domnule Traian Ungureanu, sa va inseninez ziua:) Blestemul Romaniei s-a rupt!!!! in 2004,basecu se intreba retoric si teatral :" ce blestem a cazut pe aceasta tara de trebuie sa aleaga intre doi comunisti?" (referindu-se,desigur,la el si adrian nastase). ei bine,blestemul s-a rupt! romania nu mai trebuie sa aleaga intre 2 comunisti! cum asa?, va veti intreba,probabil. sa va raspund : romania are de ales acum intre un comunist,nomenclaturist, adica basescu (care,a propos, statea pitit pe undeva prin strainatate la celebra revolutie pe care tot o mentionati), si geoana,care nu a facut parte din sitem ( si asta nu o puteti nega.caci,daca puteati face asta,il atacati in campania asta pe tema asta. cum n-o puteti face, o tineti cu alti comunisti,gen iliescu,nastase si altii. dar de geoana nu spuneti ca a fost comunist,nu??). deci,daca tot o trageti cu "jos comunistii", vedeti intai in tabara cui sunt acestia. aveti de ales,pentru presedentie,intre 2 oameni,basescu si geoana,nu intre iliescu,nastase si altii. si vedeti care dintre cei doi e fost comunist. dar,repet, la presedentie candideaza doar basescu si geoana, dintre acesti 2 indivizi trebuie sa-l alegeti pe cel care n-a fost in partidul de trista amintire!! un raspuns rational puteti da? (fara cliseele cu care ne-ati intoxicat in ultima vreme)

    RăspundețiȘtergere
  89. prietene!!!!Basescu s-a dus la vale!!!!pe 6 decembrie scapam de el!!!yuupii!!

    RăspundețiȘtergere
  90. pentru anonim:
    de unde ratiune la astia

    RăspundețiȘtergere
  91. bre TRU,da' rau te infiereaza cititorii blogului tau,mai rezisti??prea putini cantareti te aclama....daca n-o sa iasa Base pe cine o sa mai pupi ???trebuie trezit Ceausescu!!!Bravo TRU!!!

    RăspundețiȘtergere
  92. Ma sperie deja ce pot citi din partea sustinatorilor Aliantei Rusinii Nationale.Sunt prezenti peste tot,arunca laturile in noi,au impresia ca suntem aceiasi din 1989,cand au pus la cale lovitura de stat.Dar,stiti cum, garda moare,dar nu se preda.Doar asa intelegi cat de tare le-a zdruncinat sistemul Traian basescu,incat sunt capabili de orice marsavie.Cea mai mare mizerie din Romania ultimilor ani.Parca se reconciliau ( habar nu am cu cine,dar,ma rog,asa zic ei).N-au facut decat sa creeze o falie intre lumea bunului simt si lumea manipularii grosolane.

    RăspundețiȘtergere
  93. offf, ce ne faceam noi, prostimea, daca nu erai dumneata sa ne spui ce sa facem??? ce ne faceam daca nu ne spuneai dumneata ca trebuie sa-l votam pe basescu??? unde ajungea tara asta daca nu erai dumneata sa ne luminezi?? esti de tot rasul,domnule ungureanu!!!! by the way : unde erai dumneata in decembrie `89 ??? - asa,de curiozitate. ce faceai dumneata inainte de 1989??? atunci de ce nu ne mobilizai in strada sa scapam de comunism???? curajosule!!!

    RăspundețiȘtergere
  94. Ti-o cam furi, Traienica. Dar ti-o si meriti. Daca te bagi in troaca, risti sa fii catalogat drept latura!

    RăspundețiȘtergere
  95. Vadim e un monument de coerenta si echilibru psihic pe langa tine bai Ungurene!

    Vai de capul tau, om minuscul care spumegi in siroaie!
    Tineti-va de prostii si dupa alegerile pe care le veti pierde, poate infundati totti puscariile, sa nu se simta singuri Udrea, Ridzi, Videanu si altii!

    RăspundețiȘtergere
  96. Chiorule, Basel a tau e schizofrenic. Trece de la ras la plans in cateva clipe. Cu ala vrei sa ne salvezi?
    Vezi ca ti-ai gresit capitanu.

    RăspundețiȘtergere
  97. Iarta-i, Doamne ca nu stiu ce spun! Avem o tara in disperata nevoie de stabilitate (a se citi un guvern, oricare ar fi el) si voi urlati (sau mai degraba schelalaiti) la o luna rosie pe care de fapt o aveti doar voi in cap. Inconstientilor, o sa va roada remuscarile cand va trebui sa cumparati euro cu 6 lei, nu va veti mai putea plati ratele si (sau nu, pardon, probabil aveti toti vanzari anterioare) si o sa traiti doar din circul basescian oferit intravenos de televiziuni si ziare cameleonice. WAKE UP!!!

    RăspundețiȘtergere
  98. esti chiar nesimtit....atat am sa iti zic.....o sluga cale linge pe basescu la comanda...presa e facuta sa critice nu sa slugareasca....si apropo de comunism:cine a fost mai comunist basescu care era in nomenclatura comunista sau geona membru de partid,sau antonescu niciotreaba cu patidul sau johannis nicio treaba cu partidul sau ciuhandrau care era in strada in 1989....sau revolutionarii din timisoara care au dat un comunicat ca il voteeaza pe geoana...???

    RăspundețiȘtergere
  99. cocalarule, ai grija ca te joci cu focul.
    mai continua tu in stilul asta si sa nu cumva sa speri ca vom sta in case ca sa asistam la manevrele voastre securistice.

    daca va mananca in msdos de "revolte spontane" fiti pregatiti si pentru un raspuns civic autentiv, mizeriilor!

    RăspundețiȘtergere
  100. un sfat,domnule Ungureanu: stergeti articolul asta. zau asa, coloana vertebrala ne-ati aratat deja ca nu aveti,ati pierdut-o pe la usile lui basescu. dar macar simtul ridicolului ar fi bine sa vi-l pastrati,ca altfel va faceti de cacao,dupa cum vad eu din comentariile de mai sus. pe bune,scrieti numai enormitati si va jucati cu vorbe mari folosindu-va de amintirea celor ce au murit in `89 ( va spune asta cineva care si-a pierdut tatal atunci)

    RăspundețiȘtergere
  101. Ion Caramitru refuza ingenuncherea: Demisia din conducerea PNTCD (aripa Ciuhandu)

    Ion Caramitru demisioneaza din conducerea PNTCD
    de Robert Mihailescu HotNews.ro
    Joi, 3 decembrie 2009, 12:44 Actualitate | Politic

    Ion Caramitru: Un gest sinucigas
    Foto: Agerpres
    Ion Caramitru a anuntat ca a demisionat din conducerea PNTCD, in semn de protest fata de protocolul semnat cu PSD pentru sustinerea lui Mircea Geoana la presedintie. “Nu cred ca PNTCD poate sa faca un gest sinucigas de a-si distruge identitatea si rostul lui istoric. PNTCD nu poate fi asociat cu alianta contra naturii care este PSD”, a declarat el, la Realitatea FM.
    Caramitru a precizat ca nu a stiut de acest protocol si nu crede in promisiunile celor care conduc PSD: “Nu cred in promisiunile, in actele si in originea acestor oameni care conduc astazi PSD. Ei sunt tarati de originea lor comunista si nu cred in moartea comunismului prin comunisti”.

    “Cei care conduc PSD sunt fosti nomenclaturisti sau copii ai nomenclaturistilor, ai securistilor sau ai tututror celor care au facut raul cel mare in Romania si acum se pregatesc sa inghita PNTCD. Eu cu asta nu sunt de acord”, a spus marele actor.

    El a subliniat ca PNT a reusit sa supravietuiasca 60 de ani in ilegalitate dar, dupa moartea lui Corneliu Coposu, “a inceput degradarea principiilor de baza” ale partidului.

    “Dupa moartea lui Corneliu Coposu s-a ajuns la aceasta formula groteasca, aiuritor de parsiva de a se varsa in oala cea mare a fostilor comunisti”, a adaugat Ion Caramitru.

    Vladimir Tismaneanu: Un gest de onoare, o marturie de verticalitate: iata semnificatia demisiei lui Ion Caramitru cin conducerea PNTCD (aripa Ciuhandu). Ma intreb ce asteapta persoane respectabile din conducerea PNL, aripa Patriciu-Antonescu? Unde li s-a evaporat anticomunismul liberal? Nu simt pulsul societatii civile, revolta care creste de la minut la minut? Se vor impaca acesti oameni, in cazul victoriei noul “Front National Democrat” cu abuzurile ce se anunta? Recomand de asemenea scrisoarea deschisa a Brandusei Armanca adresata doamnei Doina Cornea, publicata pe site-ul Revistei 22. Exceptional articolul lui H.-R. Patapievici din EvZ. La fel si editorialul lui Horia Ghibutiu. Primesc numeroase mesaje, voi incerca sa tin pasul cu ele. Un lucru este cert: romanii nu vor sa se lase inselati, prostiti, insultati, manipulati. Salut gestul domnului Caramitru. Sa spun ca am fost extrem de apropiat de Corneliu Coposu. Ceea ce au facut acum oameni ce se pretind urmasii lui Maniu, Mihalache, Bratianu si Coposu, pactizarea cu para-comunistii manevrati de Iliescu, Hrebenciuc si Vanghelie, tine de zona sacrilegiului. PSD nu are nimic de-a face cu traditia curata simbolizata de C. Titel Petrescu, Jumanca, Flueras, Grigorovici, Eftimie Gherman. Nu putem, nu avem voie sa tacem.

    http://tismaneanu.wordpress.com/2009/12/03/ion-caramitru-refuza-ingenuncherea-demisia-din-conducerea-pntcd-ariapa-ciuhandu/

    RăspundețiȘtergere
  102. Geona-agentul rusilor

    http://www.youtube.com/watch?v=pJZkrtwxhVk&feature=player_embedded

    RăspundețiȘtergere
  103. http://www.hotnews.ro/stiri-ultima_ora-6606740-fostul-director-gelsor-popa-nicolae-mana-dreapta-lui-vantu-fost-arestat-jakarta.htm?cfnl=

    RăspundețiȘtergere
  104. "O dată cu nerecunoaşterea de către Băsescu a rezultatelor exit-poll-urilor, strategii loviturii au pregătite, în toate marile oraşe, forţe formate din ultraşi PD-L, interlopi şi agitatori de profesie, care se vor aduna şi vor instiga populaţia la o nouă revoluţie, de data aceasta portocalie, cerînd anularea rezultatului alegerilor. Planul prevede o escaladare a conflictului, urmărindu-se chiar intrarea în coliziune a taberei susţinătorilor lui Băsescu cu tabăra ce se va forma pentru susţinerea lui Geoană. Acesta este considerat, de către cei care au elaborat planul, momentul în care Traian Basescu va cere public anularea rezultatului alegerilor şi organizarea unora noi, dar nu numai prezidenţiale, ci şi organizarea de alegeri parlamentare anticipate, pentru un Parlament restrîns, aşa cum a rezultat din referendumul organizat la primul tur.
    Manifestaţiile contra Geoană din ziua de 1 decembrie nu au fost altceva decît un simplu test pentru verificarea operaţională a planului "Strada". În Bucureşti, de exemplu, deranjul de la Universitate a fost creat de membrii clanurilor mafiote Chira, Pietroi şi Sadoveanu, cărora li s-au alăturat ultraşii portocalii chemaţi prin reţelele de socializare online de către agitatorii PD-L. Acţiunile au fost conduse şi coordonate de Răzvan Murgeanu, responsabil cu viitoarele tulburări pe raza Capitalei."
    LA ASTA VA REFEREATI CAD INSTIGATI LA ANARHIE SI LA MISCARI DE STRADA, D-LE TRU???

    RăspundețiȘtergere
  105. ROMANIA TREZESTE-TE ! MANIFEST !

    Somnul ratiunii naste monstri !
    Asa ca la aceste alegeri, ratiunea voastra/noastra trebuie sa iasa din adormire si sa constate ca:
    singurul presedinte care nu doarme, ci este cainele de paza al cetatenilor este Basescu, a carui tinta principala este sa repuna poporul in puterea lui de drept, aceea de a decide prin vot si referendum ceea ce vrea sa se intample. Este singurul care a pus fata in fata Parlamentul cu poporul de 3 ori in mandatul sau, ceea ce niciunul nu a facut pana la el:
    - prima data la referendumul de suspendare
    - a doua oara la referendumul pentru uninominal, care ajuns in parlament a fost ciopartit de catre acesta
    - a treia oara acum, cu unicameralul si micsorarea numarului de parlamentari.

    Sa luam ca reper ultimul referendum…el ne-a dat in mana INSTRUMENTUL apartinand democratiei participative, de a da jos 171 de parlamentari, impreuna cu masinile, soferii, computerele, secretarele, celularele, chiriile locuintelor si birourilor din teritorii,ca si ceata lor de consilieri. Ceea ce inseamna o gramada de bani economisiti din buzunarul nostru, cheltuiti pana acum in mod inutil… avand in vedere faptul ca nici o lege nu este buna, dupa ce iese din masinaria de incompetenti a parlamentului roman. Vor dormi mai putin, vor lucra mai mult si poate asa se vor si responsabiliza.

    Cine se teme de Basescu ? Poporul ? In niciun caz !

    Frica politicienilor de instrumentele democratice, de aratarea cu degetul a afacerilor lor oneroase a generat rautatea, agresivitatea si ura viscerala cu care vi l-au prezentat pe singurul nostru prieten, unicul ales prin uninominal pur, nu o data, ci de doua ori.
    Cei care se tem au in fata ideea prabusirii lor in plan financiar, in planul sistemului de relatii pe care le poseda, in planul imaginii si risca sa iasa definitiv de pe scena publica. Cu atat mai bine, in 20 de ani nu ne-au adus nimic bun!

    Romania, trezeste-te !


    p.s. Citeste si da mai departe!

    via Alexa Blog

    RăspundețiȘtergere
  106. ROMANIA TREZESTE-TE
    Eminescu in Imparat si Proletar ti-a aratat calea….De ce uitati ca-n voi e numar si putere ?

    In mod paradoxal in cazul acesta…al alegerilor de duminica, cantitatea este mai importanta decat calitatea.

    De ce sa fiti considerati multi si prosti vezi Lapusneanul si Motoc ?

    De ce-l uitati pe Mos Ion Roata si Unirea ? Ca doar unde-s multi, puterea creste, iar in cazul nostru, plantele saprofite din Parlament…nu trebuie sa sporeasca.

    Aratati duminica, ca NOI, poporenii suntem autenticii Ion Roata, fara de care unirea nu s-ar fi facut niciodata.

    Treziti-va !

    Hai sa comparam candidatii…

    Geoana si acolitii lui au in program doar josBase! Cand este vorba de proiecte concrete, de program de guvernare, Geoana ni-l baga in fata pe Johannis de parca ar fi un soi de Mesia si noi crestineste ar trebui sa credem fara a cerceta. In rest, este capabil numai de acuzatii fara de fundament si de promisiuni pe care tot el, daca este sa ne luam dupa tot ce a facut pana acum, va da din colt in colt sa le conteste. Este ca si cum ai vota un obsedat, care sufera de mania persecutiei si care atunci cand este incoltit arunca numai vorbe goale.

    In ce situatii majore a fost el invingator ? Perdant la primaria capitalei, cu discursul dat pe biletele de cei 20 de consilieri americani sau trimis pe sms de Ponta. Perdant in toate dezbaterile electorale, in ciuda periajului pe care i l-a facut media apropiata, nu degeaba fuge acum de confruntari cu Basescu – stie ca mai multe nu ar reusi decat sa-i consolideze porecla de “prostanac”.
    La cultura, il citeste pe Dimitrie Gust si crede ca populatia Romaniei a ajuns la 80 de milioane!

    Alfel, poseda cateva conturi in banca si o soacra care si-a tras certificat de revolutionar fiindca avea un menisc rupt de o cutie cazuta in camara, pe baza caruia mananca banii unor oameni care ar avea nevoie de ei.

    Romani, nu fiti cetateni turmentati duminica, nu intrati cu primarul in cabina de vot, ci votati cum va dicteaza inima si propria gandire.

    Trebuie sa luam atitudine, trebuie sa deschidem ochii! Trebuie sa ne dam seama cat de mult conteaza votul nostru si sa-l utilizam ca suprema arma democratica atunci cand nu mai vrem ca lucrurile sa continue asa.

    Mergeti la vot duminica si nu uitati ca suntem ca spicele de grau dintr-un snop, care nu poate fi rupt, decat fir cu fir. Numai in fiecare dintre noi sta puterea sa demontram ca este asa.

    Romania, trezeste-te !

    RăspundețiȘtergere
  107. "Isteria cuprinde Romania".Oare asta ne trebuieste la acest ceas de deznadejde?Eu cred ca nu.Indemnul la"lupta de strada" miroase a ceva de care nu doresc a-mi aduce aminte si anume "lupa de clasa".Eu eram destul de mare prin ani 1948--59 ca sa recunosc lozincareala acelor ani de foarte trista amintire,cand puscariile erau pline de oameni" vinovati" care nu acceptau comunismul de import venit pe tancurile Armatei Rosii.Si nu uitati au stat in puscariile comuniste pana in anul 1964.
    Dle Ungureanu,nimic nu va califica pentru a va declara un "luptator anticomunist" cum vreti sa pareti.In anii 50 nici nu stiu daca erati nascut.Acei ce au suferit prin puscarii si care mai traisc,putini si uitati,au dreptul moral sa ne judece si sa-si revendice luta anticomunista.
    Sunteti pro -Basescu.Va felicit dar aceasta optiune nu va indreptateste sa-i anatemizati pe toti cei care sunt anti- Basescu.Si nu utati "incitarea la revolta si nerespectarea unui scrutin electoral" miroase a incalcare a unor articole din Cpdul Penal.Poate vor veni si acele zile cand Legea va fi respectata si aplicata .Atunci sa va vad curajul,demnitatea civica si nu obedianta fata de un efemer potentat al zilei!
    Dumnezeu sa va daruiasca cu intelepciune si nu uitati, "exista o masura in toate".

    RăspundețiȘtergere
  108. http://badeadan.blogspot.com/2009/12/un-individ-ce-pare-fi-alecu-racoviceanu.html

    RăspundețiȘtergere
  109. Cum strigati voi jos comunismul cand comunistul Basescu este la putere. Cat de ipocriti sunteti... Va jucati cu stabilitatea tarii pentru a va pastra privilegiile. Voua ar trebui sa va fie rusine.

    RăspundețiȘtergere
  110. Mount Thor

    DRAGII MEI BUCURESTENI PORTOCALII

    MEMBRII SAU SIMPATIZANTI AI PDL , SUNTETI INVITATI , MIINE , ORELE 15 , IN PIATZA REVOLUTIEI ( ATENEUL ROMAN) LA UN MARE MITING PENTRU SUSTINEREA CANDIDATULUI NOSTRU , PRESEDINTELE ROMANIEI , D-NL TRAIAN BASESCU !!

    FAPTE , NU VORBE ! ASTA CONTEAZA ACUM !!

    preluati anuntul pe toate canalele online si dati-l mai departe !

    RăspundețiȘtergere
  111. IMNUL GOLANILOR

    http://www.youtube.com/watch?v=2eiQ4sLsC00

    RăspundețiȘtergere
  112. "
    Mai bine HAIMANA DECAT TRADATOR"

    GEOANA : TRADATOR DE TARA .

    NE VINDE TARA RUSILOR !!!

    RăspundețiȘtergere
  113. @Despina,
    Ce treaba ai tu cu anticomunismul?Vorbesti bezmetica manifestandu-ti nesatisfacera unor pofte atavice?Ce te "mana-n lupta".Vrei o noua Revolutie? Vrei sa curga iarasi sange nevinovat?Atat de inculta esti incat nu intelegi ca "Stafia Comunismului" exista doar in mintea ta?Care Comunism?Unde Comunism? Poate vrei sa spui "debandada generalizata" atunci pot fi de acord.Si apoi ,soro,docrina comunista si maexismul se studiaza chiar si la Hardward,ca disciplina alternativa dar tu nu ai de unde sti,poate stai mai mult prin Piatza Universitatii la prins....Dar ce stii tu!?Stii sa te agiti ca o lula batuta de valul multimii,de bezmetica ce te arati.Urlati muna,urlati "Jos Comunismul" si poate ca reusiti sa-l reanviati mai repede decat sperati.Atunci sa va vad cu o o cotijiti ca antimperialisti.
    Zau,slaba cultura civica ai/aveti voi "anticomunistii".Habar nu ai ce a fost la Revolutie si vrei haos si sange.Rusine! Pacat de cei ce au murit acum 20 de ani.Nu asa se construieste o societate moderna si civilizata.Aveti reflexe comportamentale din "Epoca de Aur" sau mai precis din Epoca Primitiva.

    RăspundețiȘtergere
  114. Un articol EXCEPTIONAL al lui Dragos Paul Aligica


    http://www.hotnews.ro/stiri-media_in_campanie-6608979-realitatea-lui-emil-hurezeanuco.htm

    RăspundețiȘtergere
  115. Am votat candidatul PNL, Crin Antonescu in primul tur si pot sa va spun ca e ultimul vot din partea mea pentru PNL sau un candidat PNL. Daca vor sa se duca cu PSD nu au decat, dar fara mine. Cred ca cel mai potrivit pentru Romania ar fi o administratie neoconservatoare de tip Bush-Cheney si nicidecum una socialisto-liberala, adica.. "comunistoida". Voi vota TRAIAN BASESCU in turul doi al alegerilor prezidentiale!

    RăspundețiȘtergere
  116. Prostanacu' s-a dat ca boul pe faţă susţinând interesele rusesti, pâna si la dezbaterea (unică)la care a avut "curajul" să apară.

    RăspundețiȘtergere
  117. Bravo Traian Ungureanu !
    La moarte cu dusmanii Presedintelui !
    Basescu Presedinte iar dusmanii pedeului sa dispara !
    Mogulii, oligarhii si patronii verosi vor muri !

    RăspundețiȘtergere
  118. @ Traian Ungureanu (şi numai pentru domnia sa)
    Spuneţi:
    "Banda lui Geoană, Antonescu şi Johannis a intrat în Timişoara, prin trădarea primarului Ciuhandu, trădătorul neuitatului Corneliu Coposu."

    Este interesant cum traduceţi lupta pentru libertate prin interzicerea unor cetăţeni ai României, indiferent cine ar fi aceştia, să se întrunească.

    Am să vă reamintesc un articol al Constituţiei:
    ARTICOLUL 39 - Libertatea intrunirilor
    Mitingurile, demonstratiile, procesiunile sau orice alte intruniri sunt libere si se pot organiza si desfasura numai in mod pasnic, fara nici un fel de arme.


    Dumneavoastră negaţi dreptul la întrunire, chiar şi în piaţa Operei din Timişoara, a unor cetăţeni români apăraţi de constituţie şi, prin îndemnuri de tipul Protestaţi! Oricum şi oriunde! şi referiri la sânge, adică indicaţi şi o cale violentă de "câştigare a libertăţii".

    Domnule Ungureanu, vorbiţi despre libertatea politicienilor de a se juca de-a politica sau libertatea cetăţenilor? După cum probabil ştiţi, că sunteţi un om inteligent, libertatea nu poate fi decât în strânsă legătură cu egalitatea în faţa legii. Dumneavoastră, prin acest comentariu, tocmai aţi încălcat libertatea altora şi prima dintre legi.

    Libertatea se cucereşte, alături de democraţie, în fiecare zi. De obicei libertatea se cucereşte mai eficient cu mintea decât cu violenţa. Dacă sunteţi interesat de libertate, luptaţi pentru libertate împotriva sistemului care generează inechitatea şi nu împotriva persoanelor care astăzi sunt şi mâine nu sunt, alături de sistem.

    Dar reacţia dumneavoastră nu are nici o treabă cu libertatea, nu-i aşa? Dumneavoastră scoateţi în faţă nişte oameni care s-au simţit jigniţi şi le exploataţi frustrarea firească, amplificând-o, pentru a o exploata politic.

    Dacă îmi permiteţi, am să adaug ceva.
    În anul 2005 PD era încă în Internaţionala Socialistă. Formal "doctrina" (pun ghilimele pentru că nimeni nu ştie ca PD-L să aibă o doctrină reală) PD a trecut la valorile populare, spre centru, şi apoi s-a mutat spre centru-dreapta prin absorbţia PLD-ului. PD a putut face trecerea de la social-democraţie şi socialism la doctrina populară. Domnul Băsescu însă a fost ales în 2004, perioadă în care era în luptă cu PSD-ul pentru un rol mai important în Internaţionala Socialistă. Domnule Ungureanu, Traian Băsescu când a devenit de dreapta? Domnia sa nu mai este membru de partid din 2004, moment în care era "de stânga". Domnia sa nu a devenit nici măcar formal "de dreapta"... De ce Timişorenii nu au probleme cu vizita preşedintelui dar au probleme cu soluţia unui pact între PSD-PNL-PNŢ, un pact de reconciliere care înseamnă nu că PSD se schimbă ca fiind brusc de dreapta şi nici PNL+PNŢ de stânga, ci că stânga şi dreapta pot exista în România fără atacuri politice. Unde vedeţi libertatea, în colaborare sau în război?

    Este uşoară lupta pentru libertate când victimele sunt în stradă şi iniţiatorii profită.

    RăspundețiȘtergere
  119. WE WON! ALEA IACTA EST! TRAIAN BASESCU PRESEDINTELE ROMANIEI 2009- 2014!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  120. Luamiai pula in gura si tu si Basescu.

    RăspundețiȘtergere
  121. http://fm.realitatea.net/i-caramitru--nu-vreau-sa-fiu-asociat-cu-psd--demisionez-din-conducerea-pntcd-_2875.html

    RăspundețiȘtergere
  122. @ Ilie Marin -
    Si tu cu ma-ta sa luati pula'n gat de la toata coalitia lui Geoana; si tot cu ma-ta mai poti trece si pe strada noastra, la astialalti, portocaliii... Tusi-mi-ar curu'n barba ta, bai pesedist imputit ( cu tot neamul tau, cu tot)...

    RăspundețiȘtergere
  123. @ Ilie Marin -
    Si tu cu ma-ta sa luati pula'n gat de la toata coalitia lui Geoana; si tot cu ma-ta mai poti trece si pe strada noastra, la astialalti, portocaliii... Tusi-mi-ar curu'n barba ta, bai pesedist imputit ( cu tot neamul tau, cu tot)...

    RăspundețiȘtergere
  124. @Ilie Marian

    Sunteti TRADATORI DE TARA.
    Vreti sa ne VINDETI RUSIEI

    NU VA LASAM , NU VETI REUSI !

    RăspundețiȘtergere
  125. http://www.youtube.com/watch?v=ffIW_uFJ6_U&hl=en_US&fs=1&

    RăspundețiȘtergere
  126. Aici este filmul cu Nastase in fata casei lui Basescu - cmaera de supraveghere de la intersectia Mihaileanu cu Popa Soare:

    http://bucurestiinoisivechi.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  127. Medicamente, medicamente! Cat de mult semeni cu Vadim!

    RăspundețiȘtergere
  128. Domnule Traian Ungureanu,

    Eu aş lupta pentru libertate cu votul meu, dar urna e prea departe. Am acceptat în mai multe rînduri să dau cîte 300 de euro pentru a parcurge cei 1800Km, însă statul român nu a avansat nicio procedură de vot la distanţă. Cu regret, vă anunţ că nu mai sunt dispus să merg de la Hiroşima la Tokio pentru nimeni şi nimic, pînă cînd Preşedintele nu-şi va cere iertare public pentru negarea implicită a calităţii mele de cetăţean, la alegerile pentru Parlamentul European, iar Parlamentul României nu va face aşa cum cer de jumătate de an în repetatele mele memorii. Succes!

    RăspundețiȘtergere
  129. Marius,
    Tocmai acum?
    Banii sunt motivul neexcercitarii dreptului tau de vot?

    Sa stii ca TOTI AVEM PROBLEME-cateodata poate insurmontabile si nu ne plangem la nimeni ,dar de votat ,votam.

    Daca nu facem asta RESTUL ESTE ZERO !!

    Ma grabesc sa ma duc la miting.

    VOLUNTAR

    RăspundețiȘtergere
  130. Dumitru spunea...

    "Bravo Traian Ungureanu!
    La moarte cu dusmanii Presedintelui!"

    Şi-a murit Dumitru...

    Dumitre, lasă provocările, că minerii sunt ocupaţi!

    RăspundețiȘtergere
  131. Despina, am planurile mele. Acum nu-ţi pot spune mai mult.

    RăspundețiȘtergere
  132. Despina, dacă tot ai porniri altruiste faţă de maimarii zilei, spune-i tu lui Sever Voinescu pe blogul său, să-şi citească mesajele băgate la moderare, că pe tine te ascultă. Pe mine nu. În cinci luni, nu mi-a răspuns la niciun mail, iar pe blog mă ţine la mititica.

    RăspundețiȘtergere
  133. Marius

    Incerc sa-ti raspund mai tarziu.
    trebuie sa plec acum

    RăspundețiȘtergere
  134. Sa-ti fie rusine TRU...NESIMTITULE INSTIGATOR!!!

    RăspundețiȘtergere
  135. Riddick ,
    da ce fel de capitalism promoveaza Train Imperator atque Zeus.ro ?
    Costandada, Golden Blitz, parcariel date lu Cocos , Popoviciu , Micea Basescu , Matmora lu Videanu samd.. Adica abonati la bugete ( de stat , locale , nu impoerta , bujete sa fie ) si care cehltuie ptr case fastuoase si vuitoane . "Capitalismu" vost este doar sa zic asa o afacere de chemneri de bacsisuri mici si parazitism .

    RăspundețiȘtergere
  136. Pe cine o sa pupati in dos domnule Ungureanu incepand cu ziua de luni? Pe Blaga?

    RăspundețiȘtergere
  137. Şi eu am un comentariu blocat la Sever Voinescu, dar cred ca nici nu ştie - avea un link şi cred că a intrat la spam. Mesajul a ajuns pe alte căi unde trebuie, dar se pare că nu s-a aplicat soluţia propusă de mine.

    RăspundețiȘtergere
  138. @ Realitatea lui Petria
    :)
    Indiferent de rezultat, presimt o schimbare la vârful PD-L. Liviu Negoiţă este în pluton în acest moment, dar vă invit să-i urmăriţi mărirea fuleului politic de după alegeri.

    Dacă nu a mai anunţat nimeni această premoniţie... probabil că sunt primul.

    RăspundețiȘtergere
  139. O sa-ti sparg mecla ba strambule. Mai vorbim noi luni-marti.

    RăspundețiȘtergere
  140. Domnule Traian Radu Ungureanu, trebuie sa ma recunosc oarecum surprinsa de ceea ce am citit acum la dumneavoastra pe blog. Tocmai un individ ( + o gloata intreaga ) ce ii acuza pe altii de a fi comunisti da dovada de o astfel de manifestare, care numai democratica si numai pasnica nu este. Va dati de gol adevaratul narav, pe care nu numai dumneavostra il aveti, dar intreg pseudo-partidul din care dumneavoastra faceti parte, in frunte cu mitomanul Basescu, tot un pseudo-presedinte si dumnealui.Faceti de ras poporul pe care-l reprezentati la Bruxelles ( eu nu ma simt reprezentata printr-o asemenea atitudine, ca sa fiu sincer ). In rest, numai de bine domnule Ungureanu :)

    RăspundețiȘtergere
  141. Doamna(ori Domnisoara) Cristina sunteti intr-o companie selecta:DISTINSUL DOMN ILIE MARIAN(mai sus,cu comentarii "pertinente si consistente"), Distinsul Mircea Dinescu,Distinsul Marian Vanghelie,Deosebit de distinsul Domn GIGI BECALI,CHIPUL PLACUT SI VIZIONARUL PROMOTOR AL CAPITALISMULUI ROMANESC, SORIN OVIDIU VANTU ori DEMNUL URMAS AL BRATIENILOR CRIN ANTONESCU... Va felicit Stimata Doamna(Domnisoara) pentru ca aprobati manifestarea democratica si pasnica a Distinsului Domn Dinu Patriciu,a Domnului Razvan Dumitrescu de la Realitatea tv SI VA ASIGUR CA BATAIA E RUPTA DIN RAI SI CA TREBUIE SA LE URMAM EXEMPLUL CU APLAUZE SI ADANC RESPECT!!!

    RăspundețiȘtergere
  142. Da, domnule George, m-ati si etichetat deja. Ce-mi place la perioada aceasta e ca daca nu esti de partea lui Basescu esti impotriva lui, prin urmare in haita lui Patriciu, Voiculescu, Vantu. Cat de adevarat :)

    RăspundețiȘtergere
  143. TRU,
    E greu să înțeleg ce ți se întâmplă.Eu cred ca ai înebunit!
    Sunt un votant al lui Basescu din 2004, acum insă...m-ați pierdut!
    Cred că sinecurile vă înverșunează.
    Se pare ca a avea este mai puternic, pentru voi, decât a fi.Pentru voi nomenclatura lui Basescu!!!
    Un moroșan

    RăspundețiȘtergere
  144. Sa inteleg ca asta ne asteapta daca pierdeti alegerile? Revolutia portocalie?!?!?

    RăspundețiȘtergere
  145. @Cristina
    Gerge a uitat sa-l mentioneze si pe distinsul domn Ion Iliescu cu trupele paramilitare de mineri

    @CM
    Da

    RăspundețiȘtergere
  146. @Marius,
    Te-as ajuta cu draga inima, dar sa stii ca nu asculta nimeni nici de mine.
    Eu cred ca APLICA LEGEA care probabil ca este proasta.
    Cei de dreapta incearca s-o schimbe acesta fiind si lait motivul campaniei lor:
    "Modenizarea statului"- in care este inclusa si problema ta.
    Statul trebuie sa slujeasca cetateanul si nu invers.

    Si eu platesc taxe, impozite mai mult de jumatate din cat castig.Dar n-are rost sa ma plang.Poate fi si mai rau.Dar BINEITELES CA SI MAI BINE

    Asta-i parerea mea si ramanem prieteni ,OK?

    RăspundețiȘtergere
  147. asta spune ceva despre respectul pe care il aveti fata de democratie.

    RăspundețiȘtergere
  148. Băi crinoşilor, acu', fără oftică;

    'Free your mind
    The rest will follow!'

    http://www.youtube.com/watch?v=9tIYpvlQP_s

    RăspundețiȘtergere
  149. Mirci Mirci nici nu stii,CAT DE MIC INCEPI SA FII!!!!(fanii matusii Tamara stiu de ce...):)))

    RăspundețiȘtergere
  150. mortii ma - tii de cretin, si baga-mi-as pl in ma - ta de sluga ordinara ce esti. nu vezi ce fata de idiot aia, ma panaramo??

    RăspundețiȘtergere
  151. sa-ti dau la muwi tie si la toate slugile batausului asta de la cotroceni. papagalule. mai poti de atata pupat in partea dorsala?
    esti patetic, mai zdreanto.

    RăspundețiȘtergere
  152. sluga, jos! sluga, sus!
    mi-e greata de sclavi, asa ca tine. papagalule.
    cu minicinosul, hotul, betivul, batausul,curvarul si tradatorul asta vrei tu sa ne salvam, mai panaramo?

    RăspundețiȘtergere
  153. Du-te ba socatule si mai lasa inflamarile. Crezi ca lumea se uita la toti mercenarii penibili? De luni o sa incepi sa plangi la brat cu Udrea si sper ca Nastase sa se ocupe de media in noul guvern. Stie el ce sa va faca, ultrasi nenorociti.

    RăspundețiȘtergere
  154. Astea sunt reactiile cand campania media a lui Vantu a dat chix
    Chemati Salvarea !

    RăspundețiȘtergere
  155. @ pesedistul Anonim de la 22:07 - ( violu' national din 13-15 iunie '90 s-a lasat cu bitangi...)-
    Bataus e mos'to de Iliescu, bai prapaditule!!
    Du-o pe ma-ta, sa ti-o mai incatzaleze o data minerii batranului politruc, bai bitangule; sa-ti mai faca frati pana se mai poate, pesedist imputit - excitat cu penelei... Crinolatrule ! ...

    RăspundețiȘtergere
  156. Beotzienii romani : "pentru a nu fi deranjati din placerile lor, beotzienii, se spune, ar fi decretat patriotismul crima de stat"... - Plutarh ( Demetrios, * 10)
    Acest exemplu, relatat si de Patapievici intr-o carte, sugereaza faptul ca exista populatii intregi -sau doar grupuri diverse- care sant convinse ca isi fac datoria fata de patria lor scotzand patriotismul in afara legii. Or, din ce este alcatuit acest patriotism detestat ? Din sentimentul firesc ca minciuna, depravarea si cedarea suveranitatii dauneaza apararii cetatii. Nu ma indoiesc ca fapta beotzienilor pare straniu de familiara multora dintre compatriotii nostri care reusesc sa decripteze sensul regruparilor politice din ultimii ani (PSD-PNL-UDMR-PC) . Beotzienii romani vor sa-si perpetueze privilegiile economice ale afacerilor clientelare cu banul public prin controlul si protectia politicului, justitiei si, pentru manipularea votului cetatenesc, a mass-mediei. Circularitate vitala pentru imunitatea oricarei activitati oculte, contrara binelui comun... Lucratura mediatica inceputa pentru proptirea, cu orice pret, a lui Geoana si a lepadaturilor din spatele sau e simptomatica !

    RăspundețiȘtergere
  157. TRU e timpul sa cobori cu picioarele pe pamint, sa nu mai indemni la violenta.E un lucru normal.Folosesti cuvinte jignitoare, care nu sint demne pentru un intelectual ce te pretinzi. Un exemplu e pudel echivalent cu pupi-n curist ce esti. Nu o mai da in mahala. Nu e frumos. Daca jignesti vei fi jignit, daca respecti vei fi respectat. Materia cenusie trebuie folosita pentru respect.

    RăspundețiȘtergere
  158. Vad ca aparut pesedistii si liberalii prin unele posturi de mai sus.
    Bai, va urez o MUIE SUCULENTA la toti fanii prostanacului si ai baiatului cu gel in par Antonescu !
    Presedintele va castiga ! Poporul e cu presedintele !

    RăspundețiȘtergere
  159. TRU nici nu stii cit de penibil esti. Tu impreuna cu EBA, Monica Macovei/Ridzi, Elena Udrea, Berceanu, Boc, Paleologu jr., Basescu cu toata gasca veti fi gunoiul istoriei. Va lipseste cultura si bunul simt.

    RăspundețiȘtergere
  160. Basescu merita votul meu si merita o sansa!o sa traim mai bine!trebuie doar sa avem incredere in asta!

    RăspundețiȘtergere
  161. Circularitate pre-electorala : prin protocolul de la Timisoara, pesedeii se angajeaza sa faca clisma peneleilor, acestia facand-o deja verestoy-lor care-si vor achita sarcina in posteriorul primilor. Si tot asa, si iar asa; ca in povestea cu butoiul Danaidelor. Da' poate-si pune Dumnezau mila si le'ntrerupe truda mai iute, pe 6 dec. Pana atunci, toate cele muie corciturilor ( de pesedei, acuplati cu penelei si ... si, toti ceilalti derbedei ) !!! ...

    RăspundețiȘtergere
  162. Votez Basescu, asadar votez continuitatea POLITICII FARA AGENDA ASCUNSA ! ( intelesu-m-ati, d-lor Geoana, Vantu, Putin, Guse, Iliescu, Patriciu, Medvedev, Voiculescu; cu crinolatri vostri cu tot !?)...

    RăspundețiȘtergere
  163. D-le Ungureanu, nu cred ca Basescu are vreo legatura cu Timisoara. Exista Punctul 8 al Proclamatiei de atata timp. A fost Basescu ? sau oricare “mare” presedinte in stare sa propuna un referendum pentru implementarea Punctului 8 prin legi organice care sa valideze acel referendum ? Cred ca stiti raspunsul, NU ... saracul Ticu Dumitrescu prin legea lustratiei s-a chinuit si in guvernul CDR-PD desfiintat de stimabilul Basescu odata cu interviul din Evenimentul Zilei in martie 1998, a incercat si in guvernul PNL-PD desfiintat tot de Basescu … degeaba ( din partea PSD-ului nu ma astept la o asemenea propunere). Pentru mine ca timisorean, lupta anticomunista pe care si-o auto insuseste Basescu este chiar hilara si demagogica … a facut un referendum dar cred eu degeaba .. pentru ca vor ramane in parlament aceasi oameni, inclusiv el, chiar daca ii vom reduce ca numar. Basescu ar fi ramas in istorie daca reusea sa impuna punctul 8 odata pentru totdeauna, si l-ar fi implementat si si-ar fi dat imediat apoi demisia prin simplu motiv ca si dansul este fost comunist… Restul sunt tactici si replici, demagogii ieftine arhicunoscute care nu mai pot pacali timisorenii... A ! si in spiritul Timisoarei sta aceasta abolire a extremismului de orice fel, a tuturor extremelor curentelor politice, spre deosebire de alte zone ale tarii. Nu are PDL, Basescu & Co mai multe drepturi decat D-l Ciuhandu, primarul Timisoarei si a carui familie a suferit sub comunism, sa isi auto-asume lupta anticomunista in numele meu. Faptele o dovedesc, Basescu a avut 5 ani de zile sa propuna un referendum privind Proclamatia de la Timisoara , punctul numarul 8 fiind adevarata solutie pentru asanarea clasei politice si nu referendumul facut sa amageasca oamenii ( "forma fara fond" ). Un banatean !

    RăspundețiȘtergere
  164. Despina ot Mogosoaia vrea revolutie. Bring it on, byatch! I can't wait!

    RăspundețiȘtergere
  165. CM-ieri 21.44
    "asta spune ceva despre respectul pe care il aveti fata de democrati".

    Respect fata de democratie-DA
    Nu si fata de MASCARADA DE DEMOCRATIE pe care o face mass media proprietate a Vantu, Voiculescu, Patriciu care abuzeaza de libertatea de exprimare prin asa zisii "jurnalisti" ce pozeaza in movie stars,neavand de fapt nici o meserie,nici o baza serioasa de cultura si educatie.
    De la jurnalistii ADEVARATI ai ce invata.
    Cand auzi jurnalistii mascarici de mai sus inchizi sonorul.
    Nu asa se castiga alegerile

    RăspundețiȘtergere
  166. Intr-o democratie oamenii candideaza, incearca sa convinga alegatorii si asteapta numararea voturilor.
    Atat ! Cand se trage linia unul castiga, celalalt pierde. Mai urmeaza ceva?

    RăspundețiȘtergere
  167. Stiu si ce vei raspunde, dar nu pot fi de acord cu tine. Vad bine ca imi anulezi prezumtia de inteligenta daca nu tin cu Basescu. E asa de greu sa intelegeti ( tu si stranii revolutionari) ca o parte a alegatorilor il cred pe Geoana si Antonescu? Fara sa fim cumparati de vantu , si cu ochii deschisi. Pur si simplu voua va place cafeaua, noua ne place ceaiul. Aveti de gand sa ne aprindeti ceainariile?

    RăspundețiȘtergere
  168. Democratia nu poate convinge PRIN MINCIUNA si prin FURT!!

    PS
    nu mai pot continua dicutia trebuie sa plec

    RăspundețiȘtergere
  169. Cred ca e important sa avem un guvern de dreapta PDL-PNL. Stiu, principalul contraargument e ca PDL-ul n-ar fi cu adevarat de dreapta, si se invoca mereu trecerea de la social-democrati la populari. Insa eu cunosc un argument foarte bun care vad ca n-a fost niciodata invocat pentru aparare, si vad ca nici la marea confruntare n-a putut dl Presedinte contracara atacul lui Geoana pe acest subiect.

    Este vorba de dl Ronald Reagan, unul dintre cei mai importanti presedinti ai SUA si oameni ai istoriei, care pana la varsta de 51 de ani a fost membru al Partidului Democrat (de stanga), dupa care in 1962 a devenit membru al Partidului Republican (de dreapta),devenind ulterior atat guvernator al Californiei cat si Presedintele SUA. Puteti verifica pe Net daca nu stiati sau nu ma credeti.

    Eu as invoca acest argument deja de maine in cadrul discursului victorios!

    RăspundețiȘtergere
  170. Presedintele e lucrat de media socialista a lui Vantu si Voiculescu. Asa ii faceau si lui George W Bush. Il tocau tot timpul. Ba cu razboiul din Iraq, ba cu Guantanamo, cu Abu Ghraib, cu dracu, cu lacu. Acum il au pe Obama, adica o laba trista. Vedeti ce faceti maine la vot! Nu dati tara pe mana hotilor! Or sa va sifoneze de lovele de o sa va mearga fulgii! Aia nu au mama, nu au tata! Aveti grija!

    RăspundețiȘtergere
  171. Imi pare bine ca am pus imediat pe blog mesajul acestui extremist, TRU. :) Ca sa vada cat mai multa lume cine il sprijina pe Basescu. Indiferent de rezultatul alegerilor, eu zic ca in viitor trebuie sa fim mai mult cu ochii pe cei care i-au construit soclul lui Basescu si sa demontam totul piesa cu piesa.

    RăspundețiȘtergere
  172. Sugestie pentru Partidul Democrat-Liberal: In prezent, PD-L este afiliat doar la Partidul Popular European (PPE) avand doar o expunere la nivel European. Cred ca ar trebui sa se afilieze si la International Democrat Union (IDU), un grup international de partide conservatoare, crestin-democrate si liberal-conservatoare (centru-dreapta). In cadrul acestui grup se pot regasi partide precum Republican Party (USA), Conservative Party (UK), Liberal Party of Australia (Australia), CDU/CSU (Germany) etc. In felul acesta ar putea stabili relatii/contacte destul de puternice cu partide din aceasta familie politica la nivel global, nu doar European. In prezent, scena politica din Romania e impartita astfel: PSD -> stanga, PNL -> centru, PD-L -> dreapta (conform configuratiei din Parlamentul European).

    RăspundețiȘtergere
  173. Anonim 5-12-09-12,10
    Foarte buna sugestie !

    RăspundețiȘtergere
  174. @ Luci
    Principalul argument impotriva constructiei propuse de tine este ca nu se poate lucra cu PDL si cu Basescu. Au distrus orice alianta in care au fosst, au calcat ( cu mare grija pentru aparente) fiecare protocol pe care l-au semnat.
    Cine crezi ca e destul de tampit sa mai riste asa ceva?

    RăspundețiȘtergere
  175. Luci
    De acord cu tine .Sunt convinsa ca alegandu-si foarte bine oamenii Basescu va putea construi un PUTERNIC POL DE DREAPTA
    Basescu nu iubeste tradatorii, profitorii si hotii

    RăspundețiȘtergere
  176. Doar citeva cuvinte referitor la alegerile din 6 decembrie 2009, sa fim seriosi : avem de ales intre 2 personaje la fel de nocive pentru Romania. Amindoi sint comunisti (in fond au fost membri de partid si i-au adus osanale Tovarasului) si amindoi au un jurul lor o camarila la fel de periculoasa pentru Romania. Depinde de ce grupuri de afaceristi/moguli preferati : Voiculescu/Vanghelie/Vantu/Iliescu/Nastase/Hrebenciuc etc. vs. Berceanu/Videanu/Udrea/Casuneanu/Popoviciu/Cocos/Mantog/Umbrarescu/EBA etc. Oricine va cistiga alegerile din 6 decembrie, Romania va pierde. Textele cu lupta impotriva coruptiei/mogulilor/comunismului/pentru o Romanie democratica etc. sint doar povesti pentru copilasi. Toti mogulii si afaceristii o vor duce bine mersi, indiferent cine va cistiga alegerile. Sa nu va faceti cumva iluzii ca va fi mai bine daca cistiga X sau Y. Lupta impotriva coruptiei si a grupurilor de interese va astepta pina la urmatoarele alegeri. Daca cineva chiar crede ca unul din cei 2 candidati la functia suprema in stat, urmareste reformarea statului si progresul Romaniei se inseala amarnic. Toti cei care sint infierati de Basescu ca se opun reformei, ca sint antidemocratici, ca sint reprezentantii unor grupuri de interese, ca sint tradatori si hoti, ca vor sa puna mina pe cine stie ce resurse (inca ale statului) etc. vor prospera si in urmatorii 5 ani indiferent daca va cistiga Basescu sau Geoana, asa cum au prosperat si in perioada 2000 - 2009. Cine se bucura ca mogulii vor suferi in chinuri dupa 6 decembrie daca cistiga X sau Y este naiv. Eu nu pot sa cred ca mai exista oameni maturi, inteligenti si cu o vasta experienta de viata care mai cred inca in ce declara sau se angajeaza oricare din cei doi candidati. Romania nu va progresa si nici nu va initia o reforma reala, utila si profunda a mecanismelor democratice indiferent care va fi rezultatul alegerilor. Mai vorbim peste 5 ani si sper (din toata inima) sa ma insel si sa avem parte de un progres real in acesti ani. Revenind la alegeri, dintre cei doi eu as alege candidatul al treilea (care din pacate nu exista).

    RăspundețiȘtergere
  177. Asa cum am discutat, daca luni 7 decembrie prin manevrele mogululilor Geoana e anuntat presedinte, la ora 13.00 in piata universitatii ne vom intalni si le vom arata adevarata democratie. Vom face totul ca Presedintele Basescu sa continue ! Fiecare sa aiba la el mijloace de autoaparare.

    RăspundețiȘtergere
  178. Ce castigi T(R)U din invrajbirea oamenilor? Esti constient cand faci asta sau ai o clipa de ratacite?

    RăspundețiȘtergere
  179. @Sictireli

    TRU nu citeste comentariile niciodata. Nu va mai obositi sa va adresati direct lui. Personaje ca TRU sau Avramescu ii folosesc lui Basescu, dar ne folosesc in aceeasi masura si noua. Cu cat TRU sau Avramescu sunt mai isterici, iar noi aratam asta pe toate canalele la care avem acces, increderea in Basescu scade.

    RăspundețiȘtergere
  180. LILICK. Ai dreptate. Hai sa ne caram de pe mormanul asta de gunoi care, din greseala, ne-a iesit in cale. ATENTIE! Nu plecati inainte de a va dezinfecta talpile picioarelor! Cu alte cuvinte, stergeti-va pe blogul lui TRU

    RăspundețiȘtergere
  181. Nu stiu cat de bine da ca un europarlamentar sa indemne la revolte. Domnule, sunteti totusi europarlamentar. V-ati gandit de doua ori inainte sa postati acest subiect?

    RăspundețiȘtergere
  182. Cine catargul meu cu steag pe el este isterica de DESPINA? Frate, o gasesti peste tot pe blogul asta ca pe crevetii vietnamezi pe vremuri. Du-te, bre, la furat araci!
    Tu, asta care te dai TRU, inventeaza, frate, si altceva.

    RăspundețiȘtergere
  183. Da, carati-va de pe acest blog. Nici ca mi-ar pasa in mod normal. Dar din cauza unor imbecili ca voi suferim de 20 de ani.

    RăspundețiȘtergere
  184. Cat de rupta de realitate trebuie sa-ti fie mintea pentru a produce o asemenea insemnare... :)

    RăspundețiȘtergere