06 decembrie 2009

Puterea îi aşteaptă pe tineri. În secţiile de vot!


Dacă mai există nehotărîre şi nehotărîţi, a venit clipa deciziei. Atenţie nu e vorba de mersul mechanic la vot! E vorba de ceva mult mai important: de viitorul României pe termen lung. Rezultatul alegerilor va dicta tot ce se va întîmpla în România, mult timp de acum înainte. Iar în această durată vom intra, vrînd-nevrînd, toţi. Absoult toţi! Inclusiv nehotărîţii şi indeiferenţii de astăzi. Concluzia: nehotărîrea şi ezitarea nu au valoare, nu marchează şi nu stabilesc nimic.

Dimpotrivă, ziua de astăzi hotărăşte tot şi pentru toţi. Şi dacă e aşa, atunci singura atitudine raţională e votul, adică participarea la hotărîrea care se ia astăzi.

Ce variante are alegătorul care intră în cabina de vot? După alcătuirea buletinului de vot, două. Să aducă la putere, în România, o putere fără recurs. Sau să aducă la putere, în România, o putere care se opune puterii fără recurs. Geoană şi revenirea la stadiul de colonie a reţelei fondate de Iliescu. Băsescu şi victoria românilor care îşi apără libertatea.

Practic, pentru oricine român care îşi pune serios problema viitorului, alegerile permit o singură opţiune: împotrivirea! Împotrivirea pozitivă a cetăţenilor care folosesc democraţia pentru a păstra democraţia. Votul pentru Traian Băsescu are o greutate istorică uriaşă. Şi, în acelaşi timp, dă românilor şnasa de a acţiona direct împotriva celor ce i-au ţinut ani de zile într-o baie de dezinformare. Reţeaua Vîntu - Voiculescu - Patriciu a proiectat, zi de zi şi televiziune cu televiziune, o Românie convenabilă condusă de un om slab. Azi, acest proiect trebuie distrus prin vot! Altfel, ne va distruge el. Puterea e în ecţiile de vot şi îi aşteaptă pe tineri!

29 de comentarii:

  1. http://jocker12.blogspot.com/2009/12/nu-fu-tush-la-gaurica.html

    RăspundețiȘtergere
  2. Esti de-o obedienta si de-o pupincureala egalata in hidosenie doar de propriul chip.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pentru tinerii votanti din Oltenia(dar si din nordul tarii,din Bucovina)le propun o solutie desteapta,pe masura inreligentei si istetimii lor(FARA NICI NICI UN SENS PEIORATIV,ORI IRONIE!!):SOLUTIA POLONEZILOR de la ultimele lor alegeri:"ASCUNDE AZI BULETINUL BUNICII"!!!! DESTUL NE-AU HOTARAT SOARTA CEI DIN GENERATIA LUI ION ILIESCU!!!!! INCREDERE SI SOLIDARNOSC!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Atentie se merge pe cumpararea voturilor de catre PSD, de la oamenii saraci, familii cu multi copii,fara educatie.Vad ce se intampla la noi.
    Famiile cele mai mari si mai sarace merg palcuri-palcuri la vot inca de dimineata.Stiu din trecut cum se cumpara voturile acestor oameni ( 50 lei/persoana)

    RăspundețiȘtergere
  5. Bagamias pula in lingura ta de stramb daca pica Basescu intai pe tine te caut fraere.

    RăspundețiȘtergere
  6. Traiane (ce nume ghinionist), ce faci deseara cand presedinte va fi Geoana?

    RăspundețiȘtergere
  7. Ilie Marian, in ce sens il cauti, ce sa-i faci? Fii mai explicit ca suntem curiosi. O sa-l pui sa flegmeze o poza cu presedintele? :))))

    RăspundețiȘtergere
  8. Uitati-va la acest individ care a postat mai sus.Este unul din numerosii votanti ai lui GEOANA!Daca din nenorocire invinge GEOANA,praful se alege de tara asta!Votantii lui GEOANA sunt retardatii,nostalgicii comunismului,oameni fara studii si cu un discernamant redus,afaceristii de carton si cativa politicieni de mucava!Acestia nu vor democratie ,nu vor reformarea si dezvoltarea statului roman!

    RăspundețiȘtergere
  9. ma refeream la ILIE MARIAN,un idiot,suporterul lui GEOANA!

    RăspundețiȘtergere
  10. Ma uit la Ilie Marian si nu vad decat un om distrus de esecul lui Basescu. Cred ca doar se descarca de cate a suportat, timp de 5 ani, ca toti românii, de altfel!

    RăspundețiȘtergere
  11. Despino ! Auzi, ia adu tu repede niste dovezi, ca ieri erau pline televiziunile cu imgini cu masini portocali si doctori veterinari care dadeau pui, ulei si faina, plus haine vechi la electorat. Sau, du-te la un oftamolog, ca tu in tot portocaliul, vezi rosu; o fi un nou soi de daltonism, se cheama ,,daltonism de campanie" :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Despino ;
    ,,Famiile cele mai mari si mai sarace merg palcuri-palcuri la vot inca de dimineata.''
    Auzi colo ! pai de ce nu le-ai spus sa mearga in sir indian? Si doar dwe la ora indicata de tine ! dar Agilica ce spune domne, de chestia asta ?

    RăspundețiȘtergere
  13. Termenul de postac e dezagreabil. Termenul de "posac" i se va potrivi lui TRU asta seara.

    RăspundețiȘtergere
  14. mult a fost, putin mai e! Vine SCHIMBAREA!!!

    RăspundețiȘtergere
  15. va fi pasnica schimbarea?

    RăspundețiȘtergere
  16. Nu toti votanii lui Geoana sunt retardati si saraci. Multi dintre ei fac compromisul asta pentru a scapa de marinar si gasca lui. Si nu-mi vorbi de reformarea statului atata timp cat Ridzi, Udrea, Videanu si restul sunt calare pe ministere.

    Gheorghe Ghiorghiu Dej

    RăspundețiȘtergere
  17. Iti dau cincizeci de mii daca te sinucizi

    RăspundețiȘtergere
  18. BUNA INTREBARE. CINE SE SINUCIDE DESEARA, TRU SAU GUSHA? HA HA HA

    RăspundețiȘtergere
  19. DACA O SA CASTIGE GEOANA, CEL MAI GREU O S-O DUCA VOTANTII PROSTANACULUI. VOTANTII LUI BASESCU AU DESTULA MINTE CA SA SE DESCURCE. IN ALTA ORDINE DE IDEI UN STUDIU A ARATAT CA VOTANTII LUI GEOANA SUNT IN GENERAL EJACULATORI PRECOCE SI AU PENISUL MAI MIC CU 4 - 5 CM.

    RăspundețiȘtergere
  20. Despino ,fata !!!!!
    Pai, vad ca nu raspunzi, tu te conversezi numai cu Agilica :) mai ales daca nu ai ce raspunde.

    RăspundețiȘtergere
  21. Daca si asta mai e jurnalist..

    RăspundețiȘtergere
  22. Am vazut acest studiu al Harvard Institute of Politics referitor la profilul electoratului care voteaza cu stanga, inclusiv sectiunea cu alegerile din Romania. Adevarat, se pare ca votantii ai lui Geoana au o foarte modesta prestatie sexuala, de aici o stare permanenta de nesiguranta si frustrare

    RăspundețiȘtergere
  23. E parastas prin studiourile mogulistice, ce-o fi cu ei, or fi mâncat alterat ? ;-)

    RăspundețiȘtergere
  24. De dimineata au fetzele NEGRE DE SUPARARE!!!
    :) :) :)

    RăspundețiȘtergere
  25. Prietene, jenant! Te-au platit degeaba...

    RăspundețiȘtergere
  26. De ce avem o tzara de cacat ?

    Iaca asta : http://www.jurnalul.ro/stire-economic/oligarhii-metalurgiei-scot-romania-din-planuri-529552.html

    Sa luam siderurgia. Cu cat a scazut productzia in ultimul an ? Cu 64% in Ro . Cine a mai scazut initzial cateva luni similar cu Ro ? US of A .

    Ce a facut guvernul si parlamentul Ro fatza de situatzia asta ? NIMIC.

    Ce a facut guvernul si congresul American o sa vedezti mai jos .

    In US of A exista un program de “buy american” care obliga ca toata lucrarile de infrastructura platite din stimulus package sa se faca cu otzel american . Astfel recesiunea de 50% din domeniul siderugie se spera sa fie compensata prin comenzi de stat si chair a inceput sa fie compensata .

    The proof is in the pudding . Dovada ca ai o tzara sta in ceea ce potzi face pentru ea atunci cand e la greu .

    Cum au facut americanii anu asta prin martie fatza cu exact aceiasi problema colapsul siderurgiei in lipsa unei guvern de expertzi de talia lui Boc - Videanu - Pogea si a unui presedinte de tipul lui Basescu gura mare ?

    http://www.cbsnews.com/stories/2009/02/13/60minutes/main4801257.shtml

    programul TV in original aici http://www.cbsnews.com/video/watch/?id=4803915n

    Dar desigur ca asta e doar pentru dulai si nu pentru catzei, cine nu-i in stare sa-si apere industria sa–si protejeze piata … patzeste ca si Romania care actualmente se afla sub ocupatzi guristilor ce detzin media si controleaza guvernul si ca sa-si ascunda escul economic catastrofal si-au facut o meserie din a latra la luna si la moguli.

    Deci va rog sa comparatzi ce au facut ei americanii la ei acasa, ei care inca mai au o tzara si politicieni adevaratzi care pot fi trasi la raspundere pentru atitudinea lor fatza de nevoile tzarii si ce-am facut noi, noi manelistii industriei si ai politicii.

    Voi in locul „oligrahilor“ cei care au siderurgia si acolo si aici unde atz-i inchide fabricile si unde le-atzi tzine deschise ? Acolo unde sunt protejate dpdv politic, acolo unde industria are un cuvant greu de spus in fatza politicii sau acolo unde este frunza’n vant ciuca batai de gura a dementzilor urii institzionale (a lui "de la cat la suta din PIB problemele fabricii devine treaba guvernului" citat din guru urii instituitzionalizate = TRU ) ?

    Asa e pretzul firesc a lui sa vindem imediat sa privatizam totul urgent si neconditzionat .

    Asta e pretzul corect de platit pentru atitudinea nostra de pana acuma : “Avem o tzara ia mai da-o dracului de tzara !“

    Avem o tzra de cacat pentru ca prea multzi oameni se caca pe ea de tzara cu bashinisme de tipul “punetzi taxa la zid ” iar consecintzele dementei lor lor turbate cu spume la gura se pot masura statistic .

    Uitatzi-va si pe forumul lor de discutzii. Va imaginatzi pana si numai o singura secunda asemenea poziti clare si logic articulate pe un forum de discuztii a unui ziar sau a unei televiziune din Ro pe o chestiune similara sau de ce nu pe orice chestiune ?

    In concluzie avem o tzara de cacat pentru ca prea multzi oameni din ea sunt de cacat atunci cand sunt provocatzi sa gandesca cu capul lor pentru intersul curului lor.

    PS CEO Nucore Dan DiMicco e de stanga sau de dreapta ? Ca si eu sunt de parerea lui.

    De ce parere este Basescu & gasca cand o problema identica cu cea din US of A a lovit Romania ? De: “Avem o tzara ia mai da-o dracului de tzara !“ ca doar recesiunea exista doar la televizor ! N'asa ?

    RăspundețiȘtergere
  27. Ca să fiu explicit, iată de ce borăsc: la mitingul electoral de la Timişoara au fost duşi cu autocarul inclusiv elevi de gimnaziu de la ţară (clase întregi), să-i iasă fain matrozului baia de mulţime. Exemplu: clasele a VII-a şi a VIII-a de la Lenauheim, Timiş. Înainte de turul doi, partidul maro a mituit din greu sărăcimea de la sate. Interesant e ce s-a întâmplat la Checea (tot Timiş), unde după validarea rezultatelor pedeleii împărţeau răsplata finală către câteva sute de romi. Cu alte cuvinte mită electorală în sistem avans-lichidare. Şi uite-aşa avem încă cinci ani un borât de preşedinte.

    RăspundețiȘtergere
  28. Puterea i-a asteptat pe tineri la sectiile de vot, cu banii pregatiti sa voteze cu Nepretuitul. Cativa tineri chemati la urne de PUTERE votau la o sectie speciala ca "turisti". Pe gratis. Ha, ha, ha. Ce glume am in mine. Pe bani, bre. Umflati in pene de atat PUTERE unul dintre ei, incurajat de ceilalti, mi-a promis un pumn portocaliu in gura. Cand l-am invitat sa se tina de cuvant si-a pus iute coada pe spinare. Pe astia i-a invitat PUTEREA la vot. Asta este armata lui Basescu, bre pseudo-TRU. Despre vitejii astia nu tragi matale un editorial? Talent ai, blog ai, o leaca de curaj iti curaj iti trebuie. A, scuze, am uitat ca esti dependent doar de propriile opinii.

    RăspundețiȘtergere