15 aprilie 2010

Un apel simplu în căutare de semnături curajoase




Încă un episod din sinistra serie transnistreană. Ernest Vardanean, un ziarist din Tiraspol, a fost arestat sub învinuirea de înaltă trădare, plus spionaj în favoarea Moldovei. Antecedentele sovietoide cunsocute din istoria grupului Ilaşcu, fac inutile alte comentarii.

Am particpat astăzi la o foarte directă şi dinamică înîlnire cu vice-Prim Ministrul moldovean Victor Osipov. Cristian Preda a adus în discuţie cazul Vardanean şi tot el a iniţiat, alături de Monica Macovei, un document în sprijinul lui Ernest Vardarean. M-am alăturat semnatarilor. O puteţi face şi dumenavoastră, urmînd link-ul http://cristianpreda.ro/2010/04/15/libertate-pentru-ernest-vardanian/

Lista de semnături e deschisă. Încărcat de sprijinul dumneavoastră, documentul poate deveni un instrument cu pondere. Semnăturile pot scurta sau curma acest episod sordid. Vă mulţumesc.

6 comentarii:

  1. O exceptionala initiativa- ca intotdeauna practicati excelenta si identificati cauzele care cu adevarat merita implicare si politica si morala.
    Sper in reusita acestui demers pe fond

    RăspundețiȘtergere
  2. Hai despino, ca ti-ai aruncat Ungureanu un os de ros. Compatimeste-i pe ai altora, pe ai nostri lasa-l pe Mircea Toader sa-ti explice cum vrea sa-i bage in ilegalitate.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pentru toti cei care se ridica impotriva acestei pelagre ce se intinde peste noi: http://www.youtube.com/watch?v=Y7xvegPH_Lw&feature=related

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu-i compatimesc "pe ai altora" ci ii compatimesc "pe ai mei"- eu inca am rude acolo.
    Pe unile rude nu i-am vazut niciodata

    RăspundețiȘtergere
  5. Traiene, pregateste-te ca vrem sa te propunem candidat la presedintie din partea PD-L in 2014. =))

    RăspundețiȘtergere
  6. "Antecedentele sovietoide cunsocute din istoria grupului Ilaşcu, fac inutile alte comentarii."
    Dobitocule, vezi ca pui virgula intre subiect si predicat.
    "Legenda inteligenta" a portocaliiilor se dovedeste a fi ditamai semidoctul!

    RăspundețiȘtergere