16 ianuarie 2012

Prostia limitată




USL are umorul prostului. În acest caz anume, înscris pe frunțile gînditoare ale imaturilor Ponta și Antonescu, prostia joacă împotriva prostului. Acesta nu reușește cu nici un chip să-și imagineze căile cel mai sigure spre etalarea deplină a propriei prostii.

Așadar; vor imaturii Ponta și Antonescu să facă Rivoluție? Atunci, trebuie procedat cu totul altfel. Mai întîii incendiile ar trebui să facă jar din instituțiile principale ale statului ticălos. O porție-două de Moltov la Palatul Victoria, alta la Cotroceni și mult mai multe la sediul PDL ar arăta că imaturii sînt programatici.

Apoi, Ponta și Antonescu înșiși ar trebui să apară cu piepturile goale, fără mobile și televiziuni, în fața zbirilor care slujesc dictatorul. Cauza sfîntă fără martiriu nu face puncte. Ponta și Antonescu riscă să piardă șefia ploieșteană, dacă nu se trezesc la timp. O Biblie în mînă și un rănit intervievat de televiziunea prietenului disident Voicluescu ar face, iarăși, mult bine la imagine.

Așteptăm și contăm pe geniul contestarar al Rivoluției. USL n-are, însă, atîta imaginație și pierde, cu fiecare zi, șansa de a-și ilustra prostia sincer și plenar.

10 comentarii:

  1. Toata floare pedeleului asteapta un semn de la cirmaci.Nimeni nu spune nimic despre cauza adevarata a manifestatiilor.Nu Ponta si Antonescu sunt problema de moment a Romaniei domnule Ungureanu.Nici doctorul Arafat.Altcineva si-a manifestat plenar orgoliul si prostia dar nu mai aveti curajul si sinceritarea de altadata.Studiati cauza si nu efectul stimate domn Ungureanu altfel ramineti un simplu propagandist de serviciu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Discursul dvs., altadata elevat si logic, a devenit violent, ilogic si lipsit de orice continut. Va este frica, nu e asa? Tic-tac, tic-tac, sfarsitul este mai aproape decat credeti...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Zilele le sunt numarate acestor hiene portocalii. Andreea Pora, Sorina matei, Mircea marian deja au inceput sa faca spume la gura ca stapanul lor a pierdut Romania. Astia trebuie sa faca multi ani de puscarie la cat au furat. TRU, eu zic sa-ti faci mutarea pe continentul african pentru ca va iesi nasol pentru voi. Voi stiti ca va fi vai de capul vostru in viitorul nu prea indepartat. sa va fie tarana usoara de pe acum.

      Ștergere
  3. Sigur ca ne este frica...Oare ion iliescu e sanatos ? Tic-tac, tic-tac, sfarsitul Dinastiei Barcelona, adica Tiki-Taka, e aproape:)))... Iar zurbagii smintiti , misei, penalo-pesedei le vor sta-iarasi-sarmalele in gat... Loseri ati fost, Loseri veti ramane, cu toti tembelii lui tonta-antenescu... FELICITARI JANDARMERIEI ROMANE, PENTRU FIECE BATA SI BULAN CARPIT PE SPINARILE DERBEDEILOR, INCLUSIV DE LA razmerita Zbanghiilor uselisti... Smurd ati vrut, SMARDOIALA VETI PRIMI !(iar dumneata SPURCI numele marelui om politic Ion Ratiu). Dobitocilor, romanii nu se lasa cu totii manipulati de LATRINELE media ale jigodiei felics, NU AU UITAT DE BARONII PUSCARIASI : OPRISAN, MISCHIE, DRAGNEA, FENECHIU, CANCESCU, NICOLESCU de Arges samd, CLICA DE BANDITI SINDICALISTI AI LUI PETCU,LUCA(pe filiera vantu), RADOI de la metrou, de RODICA STANOIU SI CATALIN VOICU ? VRETI RAZBOI CIVIL ? IL VETI AVEA , CU VARF SI INDESAT, DAR PENTRU VOI SALVARILE SMURD VOR RAMANE IN GARAJE :))))))

    RăspundețiȘtergere
  4. http://romanialiberala.ro/. AICI E INDEMNUL LA RAZMERITA A BANDITILOR PNL-PSD-PC ! SCOATEREA ANTENEI 3 DIN TOATE RETELELE CABLU TV SI DE PE SATELIT E IMPERIOS NECESARA , IAR PENELISTII , CU O PARTE A PESEDEILOR VOR RASPUNDE PENAL LA VANDALISM !!!

    RăspundețiȘtergere
  5. http://www.causes.com/causes/648228-fara-tradatori

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce nu stiti voi idiotii este ca, vom pune pe si dracul presedinte in nici intr un caz Ponta su cretinul de Antonescu .Ne trebuie o lege prin care sa se desfiinteaze cele 5 televiziuni iar moderatorii lor sa intre frumos in parnaie pentru ca au incitat la violenta prostimea.
    insa nu asta de acum adica hotel de 2stele , ci munca , munca frate sa aduca dunarea la bucuresti daca tot le place sa stea in capitala . Apoi ce e cu tampenia asta ? , sa vina toti cretinii din tara in oras ? cum adica daca vor sa iasa in strada sa iasa la ei acolo. V mai aduceti aminte de constitutie ? de referendumul de atunci ? ce spunea *bunucuta* ?daca nu votati constitutia no sa intram in NATO.Noi am vrut in NATO si am votat o contitutie cu care nu eram de acord . De intrare in UE ne a intrebat cineva ?Basescu a mai zis printre altele : schimbam constitutia , si dizolvam Parlamentul nu a facut o motiv pt care nu iesim sa l aparam dar nici sa l dam jos. Ponta se tot ia de UDREA probabil strugurii sunt acrii.As alege-o presedinte pe madame Udrea numai sa moara mamelucii astia 2 de inima rea.As mai face o lege 25 de ani cei care isi dau demisia din Parlament sa nu mai aiba dreptul sa intre intr un partid si sa nu aiba dreptul sa faca afaceri cu statul neam de neamul masii .

    RăspundețiȘtergere