14 februarie 2012

Caractere la putere







Poate că nu e momentul pentru o discuție despre deliciile josniciei. Multă lume trage cum poate să iasă dintr-o iarnă rea și, în asemenea clipe, tăcerea e mai nimerită. Însă josnicia de care trebuie, totuși, vorbit se distrează tocmai cu suferințe vii și oameni prinși, chiar acum, la nevoie. Ninsorile și frigul au fost înghițite lacom de sîrba scelerată a trupei care crapă de nerăbdare, dor de putere și mîncărimi în palmă. PSD și căpteniile județene ale partidului se vaită asurzitor și bat din picior, cerînd stare de urgență. Locuitorii prinși de zăpezi au fost luați ostateci a doua oară de nesimțirea furibundă a celor ce vor să facă procente electorale oriunde și din orice: din boli și inundații, din bătrîni și copii, pe patul de spital și în cimitir, în șanț și în groapă, pe lîngă nou născuți și muribunzi. Viața și moartea la un loc sînt prea puțin pentru alegerile ce vin. Iadul și paradisul au primit poruncă să facă rost, de unde-or ști, de 51%. De rest se ocupă "impecabilul Ponta" - așa cum l-a definit imaculata societate civilă.





Astfel, în timp ce subordonații fac comerț cu suferințe, nenoroc și nevoi, maturul Ponta se ridică spre imaturitatea deplină și joacă în Parlament rolul moderatului, la învestirea Guvernului Ungureanu. De aici rolurile se împart: o parte a corului descrie transfigurarea lui Ponta, mai nou om de bun simț, figură centristă și simțitoare. În același timp, restul trupei perie județele, în căutare de gemete și scrîșnete reutilizabile. Asta, ca să ne lămurim cît cîntărește schimbarea la față și modernizarea lui Victor Ponta.





Nimic n-ar sluji mai bine doctrina progresiștilor PSD decît o calamitate în plus, un cutremur, o ciumă sau o invazie de lăcuste. Abia atunci, sub talpa molimei și printre dărîmături, ar înflori tropical chemarea cea mai adîncă a acestor oameni. Orice nenorocire suplimentară ar pune la înflorit tropical discursurile, declarațiile, interviurile și emisiunile montate în care marii apărători ai obidiților i-ar scoate la mezat, pomenindu-i pe boli, mizerii și necazuri. Veți auzi, atunci, de ciuma lui Băsescu și de coasa PDL-istă, de epidemia guvernamentală și de seceta lui Ungureanu.





De unde vin acest instinct scabros, aceast dispreț automat pentru oamenii loviți, acest ceherem bestial care dictează călcătura peste grumazul cel mai apropiat? Pe semne dintr-o stricăciune adîncă pe care nici politica, nici banii n-o pot explica îndeajuns. Dezumanizarea vorbăreață a PSD-ului e o tradiție cunoscută. Ea nu scoate capul pentru pirma oară însă PSD a reușit s-o sistematizeze, s-o pună la treabă pe pilot automat și s-o recite fără cea mai ușoară ezitare.





În aceași groapă cu mîl, se palpează și fricționează nefericiții cazați la Antenele lui Voiculescu. După ce a difuzat imagini cu fostul prim Ministru Emil Boc dezbrăcîndu-se într-un vestiar, banda de la Antena 3 se poate socoti atestată în sporturile extreme ale degradării. Proxenetismul, pedofilia și sadismul nu sînt departe. Sigur, nu Antena 3 a filmat dar Antena 3 a difuzat. Iar Crin Antonescu a acceptat să comenteze telefonic, întrerupînd nepoliticos partida de poker pe care o obișnuiește în loc de viață publică.




De ce toate aceste grozăvii care ne dau nume rău și ne lasă fără urmă de demnitate? Interesul public nu poate fi invocat în mod serios. În schimb, obișnuința trivială a insultei și lipsa completă de busolă explică tot. Puneți o pungă de bani pe masă și acești indivizi își vor îmbrînci prietenii, vor linge tălpile dușmanului și vor urina pe rudele cele mai apropaite. De preferință ale altora, și mai de preferință Maria Băsescu - după cum informează prompt Rovana Plumb, șefa Serviciului Metastaze din PSD.




Josnicia comună a PSD și a televiziunilor asociate e un dezechilibru privat și un pericol public. Aceste personaje vor să conducă România. Imaginați-vă aceste caractere la putere.

5 comentarii:

  1. Se vorbeste de Vrancea si Buzau ca si cum ar fi judete inconjurate de ziduri de citeva mii de kilometri inaltime, decupind din nori ninsoarea, iar in centrul acestor judete se afla suflante gigantice, care produc viscol! In jur, nimic, ia, colea, cite un fulg prin Dimbovita, Ialomita, Prahova, Ilfov, abia le ajunge de o bataie cu bulgari, scolareasca! N-am pretentii literare, dar o asemenea imagine cred ca ar fi de luat in calcul pentru a ne da seama de nesimtirea celor doua conduceri alese din judet, ca si a primarilor cu comunele in care se aud corurile vaitelor! Totul ridicat pe satelit!
    Cit priveste imaginile amintite, de ani de zile proxenetismul este prezent pe fata in emisiunile A1, unde s-a dat si filmul comentat de nefericitul Antonescu (mercurialul este dat in ziarele trustului), in timp ce la A3 se intra direct in bordel. Asa ca surpriza e doar pe jumatate... Tocmai aici e pericolul fatal, care ne va costa zeci de ani de reeducare: nu ne mai mira nimic, aproape ca nu ne mai indigneaza nimic, devenim direct a-morali!

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar "nefericiții cazați la Antenele lui Voiculescu" ! Buna, imaginea..
    Toate livrelele astea jurnalistice, plus decerebrarea acolitilor lui Crin si Ponta, arata clar halul de schimonosire la care te poate duce Ura - ura ce ajunge sa se intrețina din ea insasi. Ura fața de singurul presedinte postdecembrist care a atacat Frontal falsificarea vietii publice reiesite din Status Quo-ul impus de Ion Iliescu.

    (in raport cu presedintele, Elena Udrea si PDL sunt doar victime.. colaterale)

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu sunt absolut deloc cu acest unghi de vedere ! Atata timp cat specimene ca Oprisan, Mazare, puscariabilii Nicolescu de Arges,Bunea Stancu(pe filiera gazului, episodul cu Ioan Nicolae, fonduri pentru Geoana) Liviu Dragnea ,Nicusor Constantinescu, Miron Mitrea, Hrebenciuc ,si ceilalti baroni ai lui Adrian Nastase pe de o parte, Fenechiu, Cancescu, Guzganianul, Atanasiu, Motocicleanu-caruia ii DUDUIA ECONOMIA acu'3-4 ani, Nicolaescu, Norica Nicolai samd SUNT VOTATI DE MAREA MAJORITATE, inseamna ca "oamenii muncii, de la orase si sate" sunt satisfacuti sa fie condusi, de sus-numitii...Si ,pe cat punem pariu ca Remes si Muresan vor primi suspendare si VOR FI VOTATI in parlament...

    RăspundețiȘtergere
  4. " mi se pare absolut aberant că un tip apăsat de viață precum Cristian Tudor Popescu îmi cere, pe un ton scrâșnit cu care s-a consacrat, să părăsesc presa. Îmi permit să-i atrag atenția că, de cele mai multe ori, publicul te face să iei această decizie, iar el trebuie să știe acest lucru pentru că publicul l-a părăsit, iar gazeta pe care o conducea a dat faliment." Tare de tot asta ! Dupa ce CTP le-a cantat in struna atatta timp iata-l scuipat in fata la prima " iesire " impotriva haznalelor , a ciutacilor si ciuvicilor din presa ! Asa se va intampla in toate domeniile : Excrocii care astazi sunt scapati de temnita de catre judecatori maine vor fi primii care vor sari la gatul justitiei .

    Este scandalos faptul ca asta este politica adoptata si impusa in Media Intact si Antene de Stapin, Turnatorul Ordinar Voiculescu. Sanctiunea trebuie sa se extinda pina la acest gunoi de om Voiculescu si nu hemoroizii lui slugarnici care nu au de ales ... daca-i ordin, cu placere. Ei executa un ordin venit de sus de la strategul acestor Antene, Turnatorul Voiculescu, in schimbul unui salar de 10-20 de mii de euro pe luna. Integritatea lor atit costa, 10000-20000 de euro pe luna. Antenele ar trebui inchise. De ce CNA, nu se sesizeaza si aplica legea, pt instigare la anarhie, instigare la violenta, instigare la crima ... proferate in prime time ? DE CE ? 10 min, sistarea emisiei ... dar pt conflicte, proteste instigate soldate cu victime, distrugerea de bunuri materiale din cauza incurajarilor facute de aceste posturi (noi sintem slabi si blegi, uitati la Anglia, Grecia, Spania ... bravo lor ies cu sticle incendiare, distrug asa cum trebuie facut ), pt strictul interes personal al Turnatorului Voiculescu de a se pune la adapost de justitie, de cele 7 dosare penale pe rol care se vor definitiva cu ceva ani de puscarie pt Voiculescu"

    "CAPATOS, un derbedeu si proxenet , brand al ANTENELOR lui DAN VOICULESCU FELIX, academicianul in coruptie si manipulare. Din pacate, foarte multi producatori si realizatori de emisiuni ai Antenelor au acelasi comportament gen ,,CAPATOS''.
    "Daca tot pleci ia cu tine si scarbosii cabotini: Bendeac, Tociu, Palade, Grecu, Gadea, Ciutacu, Dumitrescu, Ursu, Firea-Pandele si poate si vesnicii invitati-analisti Ciuvica, Chiriac, Sneker, Badea,. Poate Felix inaugureaza pt. voi un post TV pt. speriat copii sau de ce nu, scuipati aici." "dar cu antena 3 ce faceti miticilor,ala este in regula,in care reporterii isi permit sa arunce pe post in direct tot felul de injective la adresa autoritatilor ,indiferent care ?in ce tara mai pomeniti voi astia care chipurile faceti presa sa se injure ca la usa cortului un presedinte de tara,si va rog sa ma credeti ca nu sint fan al nici unuia dintre politicieni.de cind o pipita pe nume FLOREA DE LA ANTENA 3 ISI PERMITE SA-L FACA IN DIRECT TIMPIT PE PRIMUL MINISTRU? PINA CIND TOATA SCARBOSENIA ASTA PE ECRANE ?"
    "Justificarile domnului Capatos sunt puerile, penibile, ipocrite. Emisiunile pe care le prezinta sunt o insulta la adresa minimei decente si a bunului simt, notiuni complet necunoscute acestui campion absolut al marlaniei. I se cuvine o amenda de 200.000 lei, separat de celelalte penalizari. Sila si dispret pentru acest mercenar al televiziunii bordel Voiculescu"
    Pe de alta parte cititi aici nu despre HAZNAUA SECURITATII, ci despre dementii, votanti uselisti, ce SE HOLBEAZA SEARA DE SEARA PE LATRINELE CU DEJECTII, SAVURANDU-LE :http://economie.hotnews.ro/stiri-finante_banci-11524673-sorin-blejnar-presedinte-anaf-joi-retras-licenta-functionare-societatii-care-organizeaza-bingo-metropolis-masura-intra-vigoare-dupa-contribuabilul-oficial-instiintat.htm SA VA FIE DE BINE ,VOTANTI USELISTI : RAHAT MANCATI, RAHAT VOTATI !!!

    RăspundețiȘtergere