03 iulie 2012

Impreuna, la miting!

Mesajul e simplu: Miting in Apararea Democratiei, joi, la ora 18, in Piata Revolutiei. Vor fi alaturi de noi toti si de libertate, Vasile Blaga si Mihai Razvan Ungureanu.

54 de comentarii:

  1. europa doarme astazi domnule ungureanu? nu-i aud

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Marian Prunaru8 iulie 2012 la 20:33

      Nu dorm europenii, sunt doar ocupati sa faca afaceri cu Rusia (cu care dom' presedinte ne-a invrajbit, ca de, plateam prea putin gazele naturale...).

      Ștergere
  2. Hă, hă, hă ... Numai viermii de latrină confundă fesenisto-securismul cu democraţia !

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu nu inteleg de ce nu atacati imediat, la Curtea Constitutionala, toate deciziile de azi ale parlamentului, inclusiv pe cea de revocare a Avocatului Poporului.
    Pana nu se da o OUG de modificare a atributiilor CCR.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt alaturi de sustinatorii democratiei de aici din Canada, indiferent din ce partid fac parte.

    RăspundețiȘtergere
  5. Dacă dădeați ”msaje” (ca să te citez) corecte și nu vă băteați joc de regulile democrației atâția ani, poate că nu vă plângeați acum de ”șuturile” pe care vi le administrează noua majoritate.

    RăspundețiȘtergere
  6. Pacat ca exista persoane ca "Dl" anonim care murdaresc orice in jurul lor, mult mult prea multe!
    Nu pot participa la manifestatie dar imi doresc sa aiba o participare cit mai numeroasa si sa isi atinga scopul: serios semnal de alarma a ceea ce se intimpla acum in tara!
    Mult curaj!

    RăspundețiȘtergere
  7. Au fost mai multi aia care s-au bucurat in seara asta in piata :))

    RăspundețiȘtergere
  8. Marea Problema a Romaniei sunt BARONII LOCALI - vatafii care controleaza parlamentari si ministrii, daca se va pornii o revolutie in acest sens, mai e o sansa pentru aceasta tarisoara

    RăspundețiȘtergere
  9. Domnu' europarlamentar, ce ne facem daca, pe 29, poporul da si el o lovitura de stat si-l demite pe mult iubitul si stimatul? Va dati seama de riscuri? Sper ca aveti un plan adecvat. Scoateti tancurile, nu-i lasati pe romani sa se dea cu comunistii, mama lor de ignoranti! Iar daca armata refuza sa treaca de partea noastra si sa scoata tancurile, eu zic sa ne retragem in munti si sa organizam rezistenta. Evident, statul major va fi alcatuit din dvs., Traian Ungureanu, MRU, Gabriel Liiceanu, Horia Roman Patapievici, sabotatul Andrei Plesu, Mircea Cartarescu si “fragilul samurai” Monica Macovei (bun de indeplinit actiuni kamikaze). Mai ramane sa gasim trupele gata sa moara pentru dreapta cauza de dreapta, dar sunt convins ca milioanele de romani cinstiti, despre care a vobit MRU la mitingul pro-democratie, ni se vor alatura. JOS COMUNISMUL!!! NOI SUNTEM DE DREAPTA!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Am uitat sa-l adaug la statul major al rezistentei si pe Cristian Preda. JJJOS COMUNISMUL!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  11. NOI NU PLECĂM!

    Epistolă către stăpânii ţării

    Vă scriu vouă, uselişti ai României şi şefilor voştri, carierişti pentru care orgasmul absolut al CV-ului ţine de xerox sau de somnul care, după cum ştim, naşte cel puţin un monstru pe zi, sforăitor fără întrerupere!
    Nu lăsaţi lucrurile aşa! Nu vă opriţi din demolat, detonat, defrişat, dar treceţi dincolo de comploturi, ameninţări şi înjurături! Încercaţi următorul nivel: luaţi-ne gâtul! La propriu, fizic!
    Voi, mulţimi vide cu existenţe mediocre!
    Voi şi prietenii voştri, câini de pază ai democraţiei! Un pic ştirbi, puţin maidanezi, dar dulăi!
    Voi, despre care nu avem voie să scoatem măcar o biată semivocală!
    Voi, plagiatori absoluţi, intraţi non-stop în şomaj intelectual, care vă faceţi bloguri de vă citeşte poporul de la parterul unui bloc, cu tot cu boxă!
    Voi, mereu orbi şi surzi, dar nu şi muţi! Nimeni nu vă opreşte să criticaţi, să copiaţi şmechereşte, să suspendaţi la fel de perfid! Aţi devenit drepţi ca salcia şi aţi ieşit la luptă. Lumea s-a oprit în loc, tobele au bătut: taramtamtam, urmează referendumul!
    Nu vă e ruşine deloc, aşa e? Au murit puştii ăia în '89 ca să micţionaţi voi, în fiecare minut, pe mormintele lor. Puteam să crăp şi eu atunci, pierdut printre boscheţii pleşuvi din faţa Televiziunii! Îmi făceam ziua pe burtă, cu arma în mână. Împlineam 19 ani cu o frică teribilă în suflet. Unde eraţi voi, foşti epoleţi rătăcitori, viitoare nulităţi şi eterne slugi?
    Voi, care visaţi cu ciudă la priapism, în timp ce gândul flasc şi incontinenţa faptei vă sunt singurele recomandări!
    Voi, care în toată viaţa voastră searbădă, aţi citit doar apometrele, o data pe lună!
    Voi, care ar trebui să aveţi în mână un DEX ca să deschideţi gura! (Precizare: DEX nu e băutură, pe cuvânt!)
    Voi, care puneţi mâna pe o carte la final de februarie, în anii bisecţi şi constataţi iritaţi că e un şeptar!
    Voi, cocârjaţi de complexe, cocoşaţi de frica maladivă de şef, sclavi perfecţi, gata de-o ciupeală, de-o miniţeapă, de-o găinărie mai penibilă decât ziua în care aţi venit pe lume!
    Nu voi sunteţi vinovaţi şi nici mamele voastre, care au crezut mai mult în metoda calendarului decât în condomul cu striaţii, în sfintele minute ale conceperii. Vinovaţi sunt cei care vă permit să respiraţi lângă noi, vinovat e sistemul mai strâmb ca bătrânii, mai frânt ca zigzagul. Faceţi o droaie de copii care vă seamănă ca două picături de fiere, lingeţi la stăpâni ca la o îngheţată de august, vă turnaţi colegii şi prietenii de-o viaţă, gata să vă vindeţi si părinţii pe-un pol, vă creşte burta oră de oră şi cheliţi în linişte. Dar visaţi să fiţi şi voi şefi- deşi v-aţi născut si veţi sucomba subalterni absoluţi- şi-i bălăcăriţi şi invidiaţi pe cei care au făcut ceva în viaţă. Trăiţi plat, îmbătrâniţi urât şi vă sfârşiţi trişti, după ce până şi propria umbră s-a plictisit să vă însoţească în ultimii ani.
    Noi? Bine, mulţumim! Ne e silă. Ne e scârbă în fiecare secundă de voi, monumente ale naturii moarte. Ne e greaţă de tot ce-aţi ajuns şi de tot răul cu care aţi vrut să ne striviţi, dar nu v-a mers. Aţi vrea ca noi, cuprinşi de marea lehamite, să plecăm. La început din oraşul VOSTRU, mai târziu din judeţul VOSTRU şi, la final, din ţara care, odată, era a NOASTRĂ. Chiar am vrut să nu ne mai împiedicăm de voi, să nu vă mai vedem, să nu vă mai auzim, să nu vă mai deranjăm când luăm concursuri corecte, să nu vă mai dăm motive de ranchiună când ne iubim, când zâmbim, când trăim. Şi să rămâneţi voi- câţiva NIMENI şi prietenul vostru- marele NIMIC.

    P.S.
    Vă dăm cea mai proastă veste: rămânem! Şi vă promitem că ne vom cunoaşte. În curând.

    Plecaţi voi! NOI NU PLECĂM!

    Robert Macsim, un profesor decembrist

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stimate domn, sunteti exemplul perfect pentru vorba veche, romaneasca, "prea multa carte prosteste". Cu asemenea sustinatori, dreapta politica din Romania nu va ajunge departe.

      Ștergere
    2. Pai bine, mai, tu sa blamezi... plagiatul? Ia bate-ti nevasta ca-i plagiatoare...

      Ștergere
    3. si aici dam de dumneavoastra? acelasi limbaj de lemn si aceeasi mandra epistola. doare frustrarea nu-i asa,minodora "la macsim"?

      Ștergere
  12. :)) ne invirtim in cerc domnule parlamentar -dacă pdl ul nu era in disoluţie , usl ul nu era la putere azi...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. dDe vina e raul in sine, adica USL ! Adunatura de pucisti

      Ștergere
  13. @Robert Macsim
    La intrebarile alea din lungul sir cu "unde erati voi", raspunsul este simplu: de-a stanga ta :)) Nu imi vorbi despre morti si moarte, am dus-o prea mult pe umeri in timpul regimului "sefului de stat".
    Nu imi vorbi despre democratie. Nu de alta, dar aceasta este aplicabila prin vot liber exprimat si numarat CORECT. Intreab-o pe Alma (era sa spun "Mater", dar nu esti tu chiar profesor ca sa intelegi ce spun) Anastase de ce, cand numeri stramb un vot, nu mai este democratie. Intreaba-mi copilul meu inca nenascut de ce, prin unica si vasnica vointa a "sefului de stat" are o datorie de returnat FMIului de peste 1000 de euro. Intreaba-mi mama bolnava de ce spitalele se inchid dar, tot ca bugetar, procurorii sunt cat mai mult angajati.
    Intreaba-te de ce ai votat. Atat in 2004 cat si in 2009. Ca un unu care ar trebui sa faca totul "pentru propasirea si bunastarea poporului" (asa zice nebuna aia de Constitutie, dar n-o baga prea mult in seama; in ultimii 8 ani a cam vorbit singur fara sa stie ce zice) ajunge sa-mi spuna "daca nu-ti convine, pleaca afara".
    In treaba-ma de ce, dupa 8 ani de scoala militara, am doar gradul de locotenent in rezerva (har Domnului ca n-am mai fost obligat sa onorez contractul cu statul dupa '89) iar un orice nimeni devine ofiter superior in rezerva.
    Intreaba-te ce s-a intamplat cu banii aia luati imprumut. Intreaba-te. Caci ti s-a zis ca ei nu au mai ajuns "pensii si salarii". Si au ajuns la ministerul dezvoltari (dezvoltare real negativa).
    In general, daca nu esti doar un adapator la troaca lor, intreaba-te. SI, cand iti vei gasi raspunsuri, dati-le.
    Pana atunci, NOI nu plecam. Fie ce-o fi!

    RăspundețiȘtergere
  14. Eu nu pot sa inteleg cum cei mai multi oameni din tara asta nici macar nu sunt preocupati de ce se intampla. Si nu me refer la cei care isi freaca mainile ca scapa de Basescu, adica "revolutionari", pensionari (fie ei militari sau nu), bugetari, si in general cei cu vederi de stanga, care se bazeaza mai putin pe puterile lor si asteapta "protectie sociala". Uitati-va in jurul vostru, la serviciu, pe strada, vedeti pe cineva ingrijorat? Lumea nu sesizeaza pericolul care ne pandeste. Poate ca nu se va ajunge la iesirea din UE sau la o dictatura care nu va mai ceda puterea nici in ruptul capului, dar consecintele economice vor fi grave si vor afecta pe toata lumea. Cand Justitia va fi acaparata, mafiotii vor da tun dupa tun fara sa se teama, bugetul va avea de suferit, pomenile electorale nu vor putea continua la nesfarsit. Banii europeni vor fi istorie, Europa nu-si poate permite sa finanteze la nesfarsit un stat mafiot. Chiar nu ne pasa de tara asta, ca se scufunda si cei mai multi dintre noi nu avem barci de salvare? E inconstienta, ignoranta, prostie, sau suntem noi nebuni, cei care ne facem griji?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai, daca lumea isi vede de treaba, ori fi stiind ei ceva, nu crezi? Sau, ca sa intelegi mai bine: cand trei-patru oameni iti spun ca esti beat, du-te si te culca! Oricum esti sarca cu capu', iti faci griji pentru ce-o sa fie, dar ce-a fost pana acum (adica ce-a facut Basescu si PDL) nu mai conteaza, nu?
      PS: Eu, ca bugetar, nu ma bucur ca scap de Basescu, ci sunt de-a dreptul incantat ca scap de el si de Udrea, Blejnar, Igas, Ioan Oltean si voi toti, PDL-istilor, ca l-ati intrecut pe Nastase in aroganta si pe Micki Spaga in furt!

      Ștergere
  15. Tu, Horatiu, iti faci griji :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bineinteles ca-mi fac griji. Doar e lovitura de stat, iar puciștii vor s-o vândă ca "revolutia bunului simt". Manca-le-ai coada !

      Ștergere
  16. Pe cine cred că păcălesc derbedeii politici ai lui Dan FELIX Voiculescu, Ion Ilici Iliescu și Adrian Năstase?
    Numai pe cei bine spălați pe creier de retorica de hazna de la Antenele turnătorului propriei sale familii Dan FELIX Voiculescu. Atât, pentru că, în rest, nu păcălesc pe nimeni. Ei nu se păcălesc pe ei, dară-mi-te să creadă că au păcălit pe alții…

    Dar cine sunt “ei”? Sunt cei speriați de Justiție – care-și pun problema aplicând regula de trei simplă a borfașului: “dacă Năstase a primite aatât pentru ceea ce a făcut și la influența pe care o are, eu voi primi X”, unde “X” reprezintă anii de pușcărie pe care cred că-i vor încasa în funcție de suma devalizată de la bugetul statului și de influența politică pe care o au în statul mafiot pe care l-au păstorit. Sunt cei care trăiesc (unii boierește,majoritatea la limita subzistenței) din ceea ce le pică “ei”-lor care-i sponsorizează. Dintre cei care se vând – și-și vând și nația -, pentru o vilă cu piscină și un “jipan” sau pentru 10 lei ora de urlat împotriva lui Băsescu.

    RăspundețiȘtergere
  17. Și-acum, artileria grea: ministrul german de externe, Guido Westerwelle le transite de la obrazul lor cel gros:

    “Avem nevoie de mecanisme noi pentru a putea reacționa mai repede în comun în cazul în care o țară parteneră din UE ignoră grosolan litera legii sau spiritul comunității europene de valori”.
    IGNORĂ GROSOLAN – le spune ceva borfașilor politici din Uniunea Stalinist Leninistă această alăturare de cuvinte, altceva decât: “agenturili destabilizează”?! Nu, se cred pe cai foarte mari că știu că au la îndemână paralele din bugetul țării și la o adică, dacă se ajunge la referendum, au cu ce constrânge primarii să le producă eficiență prin șantajul tăierilor bugetare. Apropos de bani, când l-au debarcat pe Mihai Răzvan Ungureanu, acesta a spus că a lăsat bani pentru reîntregirea salariilor bugetarilor. Guvernul GRIVCO a negat, vehement. Iar acum, după 60 de zile în care nu au produs altceva decât instabilitate, prăbușirea valorii leului și impostură, bani pentru a face un referendum ilegal în valoare de milioane de euro? Nu erau mai folositori acești bani pentru a-și respecta ei angajamentele asumate la investire – că se vor concentra pe guvernare, economie, bani pentru oameni, recuperarea imaginii României în lume șamd? Eu cred că acești bani, cei 95 de milioane de lei noi au fost dosiți cu premeditare pentru a putea această lovitură soft de stat pe care au plănuit-o în detaliu. Din momentul în care au scos pe bani și promisiuni, să protesteze în stradă, pleava societății și năimiții lui Dogaru. Uite, din acești bani, toți pensionarii aceia care răcneau astă iarnă “păcat, păcat, de domnul Calafat!”, puteau primi medicamente compensate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce grijulii sunteti acum, PDL-istilor, cu banii oamenilor... Asadar, dupa ce ati supra-impozitat ilegal pensiile, dupa ce ati inchis spitale si scoli si dupa ce ati taiat salariile ca sa va ramana bani pentru cheltuielile fanteziste lui Udrea si ale primarilor vostri (gen parcuri si bazine de innot la sate) acum va doare ca se cheltuie cu democratia. Sa ziceti mersi ca traiti in democratie, ca daca era cu adevarat o lovitura de stat a USL (cum urlati ca hienele), se putea face o mare economie: o companie de soldati ar fi fost de-ajuns pentru rezolvarea situatiei de la Cotroceni. Ne vedem la referendum!

      Ștergere
    2. Anonime, austeritatea era singura cale responsabila ! Dovada ca si in Spania si in alte tari se iau acum exact aceleasi masuri prin care Boc a salvat statul de la faliment. Strainatatea parca il confirma post-factum pe Boc. Spre ciuda si stupoarea voastra, uslumanilor !
      Cat despre pucisti si lovitura de stat, da, uslinosilor, asta va acuza deja peste timp, uzurpatorilor !

      Ștergere
  18. Ludovic Orban:
    "Ponta are relatii in Occident, nici un premier european nu i se adresează cu Copy-Paste".
    Chiar asa?, triberal imputit!

    RăspundețiȘtergere
  19. Dragul meu anonim! Iti pot vorbi oricand despre morti si moarte, pentru ca mi-am vazut colegii de unitate sfartecati in decembrie '89! In plus, desi ranit in acea perioada, nu mi-am cerut niciodata drepturile de revolutionar, pentru ca mi se pare cel putin hilar sa vrei beneficii pentru o cauza la care ai aderat cu toata inima. Sunt sigur ca, atunci cand eu imi riscam viata pentru anonimi ca tine, erai ori dupa perdele, ori sub pat. Eu chiar iti pot vorbi despre democratie, pentru ca, in timp ce tu faceai pe tine in pat, altii se luptau ca tu sa poti sa injuri azi fara cativa ani de puscarie! Totul e sa respecti jertfa unora de-atunci, fara de care ramaneai un biet emul al PCR, mai ales in mentalitate! Observ cat de putini am fost atunci in strada si cum ne-am inmultit astazi, revolutionarule! Apelandu-te tot fara pronumele personal de politete, te rog, anonimule, curajosule, sa pleci din tara, fie ce-o fi! Nu te va regreta cineva! Iti spune un om care chiar a fost profesor mai multi ani si care, atunci cand nu mai avea bani, muncea la trei slujbe ca sa-si schimbe locuinta sau masina, ca sa-si faca fericita sotia, ca sa calatoreasca prin lume! Copilul tau nenascut iti va reprosa peste ani ca n-ai facut nimic pentru el, apv-istule! Si eu sunt locotenent in rezerva si nu ma plang ca o baba. Am incercat multe meserii, am lucrat la stat si la privat ca sa-mi fac o situatie. Nu e vina mea ca mama ta e bolnava, iar tu n-ai bani sa-i asiguri tratamentul. Eu am tras ca un nebun sa-mi tin parintii in spitale in conditii cat mai bune. Si nu m-am plans, adapatorule la troaca stangii! Am muncit toata viata, am dat examene dupa examene, am facut facultatea LA STAT si am iesit in strada cand am avut opinii! Ai uitat ce a insemnat PSD pentru oamenii curati ai tarii? Sau ai amnezii provocate de frustrari? Usurel cu pianul pe scari: gheata pe care mergi e subtire–subtire! Nu mai ai unde sa-ti pui semnatura (sau degetul) si te-ai trezit acum sa intri pe blogul lui TRU? Da' ai habar cine e TRU? Ai citi ceva din TRU? Dumnealui e acolo unde se da ora exacta, unde rasare soarele, acolo unde tu- ghinion, frate!- nu vei ajunge niciodata. Sau te enerveaza intectualii, eventual profesorii? Ma iei cu Alma Mater, cand am predat latina mai des decat postezi tu? Jocuri prăfuite, dragul meu complexat! Ai facut ceva la viaţa ta? Ai idee cu ce se mănâncă profesoratulsau presa băieţică? Ii răspunzi unuia care chiar ştie ce înseamnă concurenţa, bătălia zilnică pentru subiecte şi audienţă, munca şi norocul rar de a lucra atâţia ani in licee sau televiziune. Iti spun să-ţi găseşti o meserie care să te avantajeze. Exclus armata! Invaţă mult, citeşte şi mai mult, încearcă să ai o ocupaţie în viaţă, rupe-ti epoletii, lasa in urma amintirile, desprinde-te de obiceiul de-a da ''culcat'' tilicarilor! Vremea ta a trecut. Mai ai o sansa: cauta-ma, roaga-ma să-ţi facă o reducere pentru o oră de meditaţii la română şi, poate, scapi de repetenţie. Incearcă şi seralul. Nu e târziu. Atunci cand scrii ''ministerul dezvoltari'' cu un singur ''i'', cand ''vajnica vointa'' se metamorfozeaza la tine in ''vasnica vointa'' sau folosesti sintagme precum ''un unu'' si ''un orice nimeni'', e timpul sa te intorci putin la gimnaziu! Pour les connaisseurs! Nu ai zile de scoala cat au unii ore de vacanta, e clar! Noi, ''pupincuristii'' de dreapta, avem o parere. Deci...nu contam! Liber la defaimari! Pentru ca, nu-i asa, banuiti cum e gustul strugurilor la care nu ajungeti...Dragul meu creator de de fapte de cultură (de rapiţă), te salut! Anonimule, nu-ţi fă iluzii! Nu te mai saluta nimeni cu ''sa traiti''! Hai, mergi pe sectoare la grupul sanitar si serveste patria!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esti relativ tampit. Adevarat, nu e vina ta ca mama lui este bolnava. Cum, probabil, nici a lui. Dar sa spui ca "este vina lui ca nu are are bani sa-i asigure tratamentul" (reprosul asta se deduce din formularea "ea este bolnava, iar tu nu ai bani") este dovada de sofism tamp.
      Din mai multe motive:
      - nu este vina femeii aia care, probabil, a muncit pe vremea lui Ceasca ca vremurile s-au schimbat. Ea stia ca statul la care a cotizat atatia ani are obligatii fata de ea, obligatii pe care azi nu si le onoreaza. Ca sa ma fac inteles de creierul tau de gasca indopata cu propaganda, voi sintezi astfel: nu poti spune azi ca Ceausescu si-a asumat obligatii fata de alte state, Ceausescu sa le respect. E.G. Statul comunist a ratificat acordul de navigatie pe Dunare, Basescu este exonerat de obligatii cu privire la acest acord. La fel de bine nu poti spune ca statul si-a asumat obligatii fata de cetatenii lui inainte de '89 si, fiindca acel stat a murit, au incetat si obligatiile. Ca nu e asa, ti-au aratat cei care au dat statul si Dacia Pitesti si CECul in judecata pentru banii de masina depusi inainte de '89.
      - Nu este vina ei (si nici a lui) ca Basescu al tau s-a gandit sa - cum era? - "reformeze" sistemul sanitar astfel incat sa nu mai aiba acces la el. Prin "reforma" nu se intelege o schimbare din "bine/rau" in "mai rau". Nu in cultura mea. In a ta se poate intelege orice. Ma doare'n basca.
      - Nu este vina ei (si nici a lui) ca unii votanti (sau "electori", ca vad ca a iesit alt bou cu gandul asta) l-au impins sa traiasca un asemenea "bine" impotriva vointei lui. Poate omul si femeia aia nu ti-au votat idolul.
      - Si ar mai fi, dar chiar nu meriti.
      Zau, ai facut televiziune pro-basista si esti doar locotenent in rezerva? :)) Inseamna ca nu ai lins vârtos. (PS sper ca am scris corect, nu stau sa verific. Mi-e prea sila de un bou cu ifose ca tine pentru a mai face efortul sa corectez. Sictir!)

      Ștergere
  20. Zi, mai Macsime, asa e? Ca in articolul asta? http://ziarpiatraneamt.ro/cine-o-tine-in-brate-pe-dana-macsim/
    Pai spune, "frate", romaneste, sa te pricepem toti: mananc de la Pinalti, din bani publici. Si d-aia sunt asa "chitit pe democratie". :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect era "chitit pi dimocratii", pe limba lui Pinalti.

      Ștergere
  21. As cam paria ca "maretul, ideaticul, cinstitul, corectul etc" Robert Macsim nu mai semneaza nimic. Succesuri.

    RăspundețiȘtergere
  22. Tuturor cretinilor care postează anonim, spre deosebire de mine, le transmit multă minte!
    Deşi s-ar putea să fie aceeaşi persoană de un leu şi jumătate! Cameraman am fost doi ani, reporter- vreo patru, editor de ştiri- cam şapte, realizator de emisiuni- trei ani. Profesor de română- cam câţi ani vă lipsesc vouă (sau ţie) de-acasă. Cât despre televiziunile la care am lucrat- nasol, nu au fost băsiste! Ba chiar dimpotrivă. Eu, ''bou cu ifose'', am în CV locuri de muncă la care nu veţi ajunge vreodată nici cu gândul. Şi asta pentru că vă trebuie talent şi inteligenţă. Pentru şomerii eterni care se bagă în seamă, un mic sfat: prefer să vă luaţi de mine, nu şi de Dana. E foarte greu să visezi la o vedetă ca ea, atacată pe forumuri fără dovezi şi din interese politice. E ultimul apel către creieraşele voastre plate, pentru că, spre deosebire de voi, trebuie să muncesc. Hai, la muncă şi voi! Adică la postat, că n-aveţi bani nici de o gogoaşă! Pa, dragilor, sunteţi zero!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ia uimeste-ne cu CV-ul.
      Si, mai ales, cu televiziunile alea.
      Pana una-alta, esti la un copy-paste cu nevasta-ta, adapatoarea la troaca portocalie a banilor publici. Cica auditul spune ca-i toanta, ca nu vreau sa cred ca-i hoata. Proahahahahaha...

      Ștergere
  23. Macsime, intre timp te-ai lamurit daca Dana e sor-ta sau e nevasta-ta? :))

    "Vezi ca driblezi, dar fara minge! Si tu si gasca de trei, patru frustrati care-i asasinati adresele de mail sora-mii. E sora mea Dana Macsim si daca eram sot care e problema voastra? Intai, plateste-ti cablul, domnule Sorin Marcu sau Mihai Bors din Sighisoara sau AMB Office sau Jerry Lewis sau cum va mai pseudo-numiti, ca sa scrieti tot felul de aberatii. Daca nu va platiti cablul, riscati sa n-o mai vedeti pe sora-mea la TV. Si, domnule Sorin Marcu, du-te repede la frigider, ca-ti ingheata painea cu untura. Poate cand va deveni meserie si ceea ce faceti Domnia Voastra, o sa castigati mai bine!

    E prima data cand citesc despre Dana asemenea ineptii. Daca tot nu apare prin ziare cu nimic scandalos in afara de facultati, mastere si postuniversitare, de ce sa nu apara cate un dezaxat care sa peroreze in numele "adevarului?"
    Daca tot iti place Dana Macsim, rezolva-ti frustrarile in fata pozei ei. Si da-ti si numele real! Nu mai inventa povesti cu afaceristi mureseni. Vino cu probe! Poti sa mi le aduci! Numele meu e real si adresa la fel, asa ca te astept cu dovezi. Altfel, e grav cand acuzi o persoana publica. Deja identificam ID-ul tau si s-ar putea sa ne intalnim in instanta, temerarule!

    PS E prima si ultima oara cand cobor in tenebre, ca sa raspund unui om cu probleme ca dumneata!

    Big Brother, Robert Macsim"





    Penibilul dracului

    RăspundețiȘtergere
  24. Cainele nu se da dus de la usa macelariei. El sta si "apara democratia". :))

    RăspundețiȘtergere
  25. OO da!
    Robert Macsim a început dându-se mare întreprinzător/dascăl/erou, ce mai un geniu renascentist care ne împărtăşeşte din înţelepciunea-i nemărginită. A continuat cu sarcasme fine, inutilă fiind înţelepciunea în relaţie cu noi useliştii. În ultimul comentariu, raging bull începe să ameninţe cu tanti justiţia. Identifică şi ID ul meu viteazule , să ai cât mai multe la colecţie,nu ştii niciodată când îţi trebuie...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. deci, esti uselist ! Se vede treaba, iti lipseste partea de sus a capului. Numai gura si plagiatul e de voi.

      Ștergere
  26. "noi uselistii" ;da-ti arama pe fata, cm-ule, ori esti pesedist ori penelist ; hai, pai nu esti matale (vorba taticului vostru, ion iliescu, ca expresia "Domnule" e straina de "voi") varful "intelighentiei" actualei puteri pe aici ? Hai ca te laud :decat sa-i citesc pe gotiu ori pe parvulescu ,mai degraba te citesc (n-am spus "urmaresc", cuvant specific nastasian:)...) pe tine, insa vai, cu cine va veti mai lupta DUPA 2014 ("ha ha ha") ,dupa plecarea LA TERMEN a Presedintelui meu Traian Basescu... "Organizati" plebiscit in doua zile , recte "schimbati regulile jocului in timpul meciului" ? Va imbatati cu apa rece, ca -la fel ca-n 2007 - iar "nu va iese pasientza" :)))))))))). Ia citeste o explicatie si la Doamna Sorina : http://sorinamatei.blogspot.ro/2012/07/mintim-si-nu-ne-mai-oprim.html . Deh ,Ghinion Iliescu, ca tot e zi de 13 azi... Insa astept o analiza la nivelul Presedintelui Meu, Traian Basescu, ceva anti-dreapta cu Nouriel Roubini, profetul anti- capitalismului, ala ce zice - nu fara temei- ca bancherii sa fie spanzurati in piata publica...Da' ce conteaza criza mondiala pentru voi, o tineti gaia matzu cu Base-dictatoru' si cu asta defilati.. Subtirel, subtirel, lumea intreaga s-a schimbat din 2004, voi tot ca soldatul japonez uitat pe o insula parasita, prin 1964 tot tragea dupa avioane americane :))) Iti dau un sfat, totusi : nu va mai agitati atata, luati o bere ori o cafea si... urmariti Olimpiada de la Londra :) .P.S. Nici un ataca la limba romana, la gramatica lui TRU ?!!? :))) (scrie orice ,ca nu-ti raspund, mai bine cheama-l pe "Bibliotecaru" , ne vedem in noiembrie la alegeri, da' Temeti-va ca nu faceti 50%:)))...

    RăspundețiȘtergere
  27. Macsime, nu ti-a mai patinat neuronul nicio scremere? Ia repede un copy/paste dupa nevasta-ta/sor-ta. Chiar, tu esti convins ca stii ce pfuti cand o calaresti p-aia? :))

    RăspundețiȘtergere
  28. STOP !

    Popas de respiro :

    ~ Asadar, boicotam referendumul si transmitem in toate zările !
    (continuati, scrieti mai departe)

    RăspundețiȘtergere
  29. Tonta Infantilache a plagiat !

    Iesi afara, javră plagiară !

    RăspundețiȘtergere
  30. îmi pune o amică pe FB următorul ”share”:

    ”incredibil aparat, domne'... deci tocmai m-au sunat, pe Romtelecom, unii de la "un institut de sondare a opiniei publice" care, firește, știau și cum mă cheamă, nimic anonim (conița intervievatoare a uitat însă să se prezinte). discuția a decurs cam așa: - vă sunăm în legătură cu referendumul. știți că dacă nu se prezintă 9 milioane la vot, referendumul nu va fi validat, indiferent de rezultat? - adică rămîne în funcție Traian Băsescu, zic eu. - da, deci pentru demiterea lui Traian Băsescu trebuie să mergeți la referendum și să puneți ștampila pe DA. mergeți la vot? -nu merg, zic, că nu-s de acord cu ilegalitățile prin care s-a ajuns la referendumul ăsta. - mulțumesc, o zi bună!, mi-a tăiat-o cucoana, pînă să mai spun ceva. evident, nu a fost vorba despre vreo "sondare" a opiniei, ci sugestie clară de a vota "da". alo, USL, ete că "NU", bre!”

    nimic surprinzător.

    RăspundețiȘtergere
  31. Dragos Paul Aligica (parca am fi fost pe un gand) : "Poate incearca sa explice cineva sustinatorilor Casei Regale ca nu e cel mai oportun moment pentru a propaga poze si lozinci de gen? Casa Regala a ales ca in actualele circumstante sa taca, sa se uite in alta parte si in orice caz sa nu se alature vocilor occidentale care s-au ridicat in apararea statului de drept in Romania. Este optiunea sa, oricat de dezamagitoare ar fi pentru cei care aveau alte asteptari si standarde in ceea ce o priveste. A ne baga insa in ochi in aceste momente propaganda regalista, nu numai ca este impotriva dorintei Casei Regale de a traversa pe coate si pe burta, cu capul bagat adanc in nisip, aceasta perioada tulbure din istoria contemporana a Romaniei dar e chiar contraproductiv. Poate irita si face adversari fatisi acolo unde nu exista decat neutralitate si indiferenta amuzata"

    RăspundețiȘtergere
  32. Cu aceste ultime modificari la legea referendumului, a devenit si mai clar ca pucistii nu au mama, nu au tata ca sa-si atinga scopul loviturii de stat parlamentare. Si tot mai clar este si faptul ca o prezenta mare la vot le va usura furatul la numarul total de voturi pentru asigurarea cvorumului. Deci neparticiparea la vot (in cazul asta) face bine democratiei! Cind ai de-a face cu hoti, mincinosi, tradatori si mercenari, descoperi cai nebanuite pentru a-ti apara bruma de libertate, democratie si chiar amintirea celor morti in decembrie 1989.

    RăspundețiȘtergere
  33. Dan Alexe: Bună dimineaţa, împuciţilor! - Lovitura de stat „light“

    Azi puciul nu se mai face prin generali mustăcioşi, văcsuiţi în păr și cu uniforme de portari de la Ritz, ci printr-un vot al parlamentarilor.“
    Tipărește
    E-mail
    Comentariu (3)
    Recomand




    Multimedia

    Audio
    Jurnal de corespondent: cu Dan Alexe (Bruxelles)
    Ascultă
    Playlist
    MĂRIMEA TEXTULUI
    Dan Alexe
    23.07.2012

    „Neopucismul“, altfel zis „lovitura de stat parlamentară“, e un termen lansat recent de un ziarist al cotidianului argentinian La Nación (Juan Tokatlian, analizã reluatã în Courrier International no. 1133). In ultimul deceniu, nu mai puţin de şase „neopuciuri“, nu toate reusite, au avut loc în America de Sud: în Venezuela, Haiti, Honduras, douã în Ecuador, si cel mai recent luna trecutã în Paraguay.

    Reţeta neopuciului e aproape întotdeauna aceeaşi: azi nu se mai intervine cu generali mustăcioşi, vãcsuiţi în păr si cu uniforme de portari de la Ritz, si nici printr-o mînã de revolutionari devotaţi, cum ne invãţaserã Curzio Malaparte si Che Guevara, ci se rãstoarnã abuziv presedintele ţãrii printr-un vot al parlamentarilor corupţi (în ţãri ca ale noastre epitetul fiind redundant).

    Neopuciul, scrie analiza argentinianã, „e condus de civili, în cadrul unei aparente respectãri a institutiilor statului, nu implicã neapãrat o putere strãinã, si pretinde, cel putin la început, cã urmãreste sã scoatã ţara dintr-un impas social sau politic“.

    Analiza lasã cu totul deoparte ideologia afişatã a neopucistilor. Este irelevant dacã ei se declarã de dreapta sau de stânga, reteta neopuciului e invariabilã: „Pucistii invocã aceleasi argumente pentru a-si justifica comportamentul antidemocratic: un vid de putere îngrijorãtor, tendintele autoritare ale presedintelui, criza politicã stîrnitã ad-hoc, ambitia nemãsuratã a presedintelui, dorinta executivului de a se „agãţa de putere“.

    Conform acestei analize, România (nenumitã în text) se plaseazã perfect în contextul sud-american: „In majoritatea cazurilor, rolul Parlamentului e decisiv si se invocã Constituţia, dupã o lecturã literalã, pentru a fabrica o legitimitate.“

    Intr-adevãr, „neopuciul“ care a avut loc acum o lunã în Paraguay s-a desfãsurat exact ca cel actual din România, pînã la ultimul detaliu: pe 21si 22 iunie, parlamentul paraguayan s-a reunit, iar deputatii principalului partid de opozitie, condus de echivalentii perfecti ai lui Voiculescu, Vântu si Patriciu (unii dintre ei sub anchetã judiciarã), detinând majoritatea, au anuntat destituirea presedintelui Fernando Lugo.

    Lugo a avut doar o zi pentru a-si pregãti apãrarea - inutilã - în fata Parlamentului. Mandatul sãu ar fi expirat peste un an. Toate ţãrile din regiune au numit asta o loviturã de stat, dar pucistii, controlând presa, sînt acum pe cale de a stârni populaţia împotriva strãinãtãţii.

    Intre timp, capii si finatatorii neopuciului au scãpat de procese si înlocuiesc acum rapid si sistematic sefii si structurile tuturor institutiilor statului.

    Similitudinea este totalã. Dacã la noi se mai planteazã si anul ãsta palmieri pe litoral, românii vor avea astfel în sfârsit ce si-au dorit: „o ţarã ca afarã“.

    RăspundețiȘtergere
  34. ~ Balada lui Victor Tonta ~

    Daca aveai în tine vâna
    Si nu erai un idiot,
    Tineai chiar tu volanu-n mâna.
    Dar tu esti doar un COPY- lot !

    Ai vrut sa ai si masteratul
    (Vezi Doamne, anti-mafiot),
    Da'-n vest nu tine cu furatul,
    Si ai ramas doar COPY- lot !

    Si doctor ai ajuns, în fine,
    Dar copiind ca un netot,
    De râd si curcile de tine,
    Caci e?si un simplu COPY- lot !

    Iar de când esti si prim-ministru,
    De legi, popor, te doare-n cot.
    Devii un dictator sinistru !
    Ramâi mai bine COPY- lot !

    Si chiar sotia-i credincioasa
    A declarat zâmbind: -Socot
    Ca Victoras e, si acasa,
    Un prapadit de COPY-lot !

    RăspundețiȘtergere
  35. 1. O lovitura de stat presupune existenta unor complotisti cu nume si prenume, existenta unor tradatori concreti dar si existenta cu nume si prenume a unui nou „Brucan” puternic conectat la „vocea Rusiei”. L-am auzit azi la B1 TV pe Cosmin Gusa, aceasta mare deziluzie a politicii romanesti postdecembriste, amenintandu-l pe Basescu ca va aduna oamenii la Cotroceni sa strige, dupa referendum , ” Iesi afara javra ordinara!”. Acest nou Brucan a parazitat anumite structuri si l-a adus din nou pe omul sau de legatura Kondiakov sa mai destabilizeze odata Romania. Daca ar fi sa folosesc „tehnica maimutei”, utilizata intens de propaganda USL, i-as spune ”iesi afara javra ordinara!” dar sunt convins ca ii vor spune asta ,si lui si fiecarui tradator de tara in parte, cei pe care i-a parazitat. Brucanele!!! ....
    2. La referendum nu trebuie sa votam dar trebuie sa participam, filmand cu telefoane mobile, locurile unde se voteaza si autobuzele care aduc votantii . Toata ziua si multe telefoane.

    RăspundețiȘtergere
  36. Horatica, tu semnezi multiplu ca sa va incurajati ca sunteti multi? Mare idiot esti, zau...

    RăspundețiȘtergere
  37. Domnule Ungureanu, mie-mi place Basescu, dar e o problema: e idiot.

    RăspundețiȘtergere
  38. Dar de ce nu mai posteaza domnul Ungureanu ca mie imi sunt asa dragi postarile sale... seamana cu cele ale lui Radu moraru.E ocupat cred, alearga pe strazi si pe scene sa prinda pe hotii care au furat referendumul ce n-a avut loc inca.Mai are treaba sa adune usturoiul lui Mihai Neamtu de pe scena si fularele din fata casei Domnului Nastase ca le-au cazut cateva pe trotuar .Oameni politici mari oamenii astia de dreapta Uite nici nu mai au timp sa scrie pe blog.Haideti zau sa-i ajutam Nu Patria e in pericol ci...

    RăspundețiȘtergere
  39. CLUBUL BĂRBAŢILOR ŞARMANŢI CU UN OCHI DUS: http://ascutirealupteideclasa.wordpress.com/.

    RăspundețiȘtergere
  40. Pentru a accesa linkul de mai sus, procedati in felul urmator: hasurati linkul cu albastru, tinand apasat butonul din stanga al mouse-ului. Apoi, dati click pe butonul din dreapta al mouse-ului si selectati optiunea "Go to Web Address". Succes!

    RăspundețiȘtergere
  41. Bună tuturor,
    Numele meu este dl, Rugare Sim. Locuiesc în Olanda și sunt astăzi un om fericit? și mi-am spus că orice creditor care mă salvează pe mine și pe familia mea din situația noastră proastă, o să-i spun pe orice persoană căutând împrumut, mi-a dat fericire pentru mine și familia mea, aveam nevoie de un împrumut de € 300,000.00 pentru a-mi începe viața, pentru că eu sunt un singur Tată cu 2 copii, am întâlnit acest sincer și Allah se tem de împrumutătorul împrumutului de om care mă ajută cu un împrumut de 300.000,00 €, el este un om temut de Dumnezeu, dacă ai nevoie de împrumut și vei plăti împrumutul, te rog să-l contactezi spunându-i că (domnule, Rugare Sim) te referi la el. Contactați domnul Mohamed Careen prin e-mail: (arabloanfirmserves@gmail.com)


    FORMULARUL DE INFORMAȚII PRIVIND APLICAREA LOR
    Nume......
    Al doilea nume.....
    2) Sex: .........
    3) Suma împrumutului necesară: .........
    4) Durata împrumutului: .........
    5) Țara: .........
    6) Adresa de domiciliu: .........
    7) Număr mobil: .........
    8) Adresa de e-mail ..........
    9) Venit lunar: .....................
    10) Ocupația: ...........................
    11) Care site-ul v-ați referit aici la .....................
    Multumesc si toate cele bune.
    Trimiteți un e-mail la adresa arabloanfirmserves@gmail.com

    RăspundețiȘtergere