27 mai 2009

Mersul campaniei

Îmi pare rău că n-am putut să scriu în ultimele cîteva săptămîni. Am fost răpit de turneele electorale prin țară: Ploiești, Bacău, Vaslui, Iași, Brașov, Arad, Timișoara, com. Lovin, Cluj și București - sectorul 5, sectorul 6. Teatrul Național. Voi încerca să scriu pe scurt ori de cîte ori o să am zece minute libere. Deocamdată, următoarele mele apariții vor avea loc astăzi (miercuri 27 mai) la Radio Realitatea FM la ora 16 și poimîine (joi) la Realitatea TV la ora 23.

Pronia și ochiurile calendarului electoral mi-au lăsat seara de miercuri liberă, adică ocupat de finala Ligii Campionilor. Eu, filobritanicul, țin cu Barcelona.

Un link la site-ul de campanie PD-L, unde puteți vedea discursul pe care l-am ținut la lansarea de la București, precum și un f bun rezumat al mitingului:
http://www.euro-pdl.ro/
De asemenea, http://www.youtube.com/watch?v=1x1gOiQ0KyI

53 de comentarii:

  1. Tocmai mă pregăteam să aplic eu link-ul către Youtube. E proaspăt. Ieri nu avea decît 2 vizualizări. La ora asta, 23. Succes!

    RăspundețiȘtergere
  2. eram curios dak nu iti e rusine cu tine .

    RăspundețiȘtergere
  3. Stimate domnule Ungureanu. Cred ca te voi vota dar habar nu ai de ce...oricat te vei gandi nu vei pricepe de ce te voi vota. Mai rau imi pare ca votandu-te ii votez si pe altii din marele partid. Dar te voi vota. Pentru ca esti recuperabil. Ai o inocenta sanatoasa si o mare disponibilitate pentru ceea ce va veni. De murdarit nu te poti murdari. Esti stralucitor deci neted.
    Dar nu asta e motivul principal. E altul.
    Despre discurs.
    Nu ma mir ca ti-ai dat seama ca romanilor le intri in interes facandu-i sa rada. Este singurul mod de a-i face sa te asculte. Dovada? Vacanta Mare, Divertis, Trazniti in Nato, etc. Dar a face treaba este alta.
    Votul il vei avea... deci ai grija!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. *Trasniti, bai heraasku!

    Inteleg de ce esti un pupinbasesc ... pai opusii se atrag, ma refer la viziunea voastra ... politica, asta ca sa nu zic ca desi a incercat sa te puna ambasador pe ici pe colo pentru buzele reci, n-a izbutit! Esti irecuperabil! Cu asa lingai si profitori mergem sa ne tratam de varsat de vant la cioclul comunei!

    RăspundețiȘtergere
  5. @ Ionut,
    un pahar cu apa rece.

    Rusine, dle Ungureanu, eu vreau sa bata Man U., anglicanii au fotbal mai frumos.

    RăspundețiȘtergere
  6. V-am auzit la Realitatea FM,astazi dupa amiaza.
    1.
    Am inteles ca veti incerca sa explicati in Parlamentul European ca pentru a fi bine in Vest ,UE trebuie sa ajute Estul. Adica sa-i facem sa inteleaga ca Estul trebuie integrat in Vest.
    Nu va fi usor ,dar pana la urma,cu timpul vor intelege.Este si acolo problema de mentalitate.
    2.
    Mai exista un obiectiv pe care-l sustine in mod deosebit Dl Stolojan: trecerea cat mai urgenta a Romaniei la moneda EURO.Din cate vad eu care lucrez in export nu sunt motive reale care sa amane aceasta masura.
    Sa zicem ca importam gaz pe care-l platim in euro .Apoi, pretul acestuia este transformat in lei .Urmeaza transportul ,distributia ajungand la utilizatorul final la un pret in lei mult mai mare ( toti cei din lantul de transport si distributie au profituri uriase).
    Dupa care urmeaza productia articolului romanesc care foloseste gas ,exportul si plata acestuia in euro.
    Cu alte cuvinte din pastrarea leului ca moneda de vanzare la intern a gazului castiga NUMAI aceea care se numesc “baietii destepti” : EON ,Gas de France,( in majoritate tot occidentali) etc.
    Pretul gazului nu este transparent din cauza transformarii acestuia in lei.
    Romania ar fi mult mai competitiva daca TOATE preturile ar fi in euro.
    Sper sa ma fi facut inteleasa si poate incercati sa dezbateti acest lucru
    3.
    Cea mai sugestiva caracterizare a dvs. este :”Stilist al limbii romane” si declaratia Dvs. ca incercati s-o aduceti “cat mai aproape de limita artei” .
    Asa este.
    Banuiesc ca nu va este usor sa intrati in noul décor ,dar reusiti s-o faceti foarte bine.
    Este nevoie de Dvs.acolo .

    Succes in continuare !

    RăspundețiȘtergere
  7. Daca era Liverpool in locul dracilor ce ai fi zis?:)
    Intrati la Ionut pe blog, are o poza super in fata unui sediu de banca :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Acum am vazut ca si DL Stolojan are blog.
    Pct. 2 l-am scris si acolo.

    Va vas cu fotbalul

    RăspundețiȘtergere
  9. *anglicanii au fotbal frumos? victor L, poate vroiai sa zici britanici, pentru ca anglicanii sunt cu totul altceva ... adica nu chiar, ei calugarii anglicani se roaga neincetat lui Dumnezeu, asa cum voi o faceti in fata lui Zeus!

    Da, e o poza super ...

    RăspundețiȘtergere
  10. m-am intimidat si am comis-o ... *britanicii, emotia cand vb cu talibanii lu Basexu!

    RăspundețiȘtergere
  11. Buna seara ,domnule Ungureanu.
    Din pacate ,dupa amiaza nu am putut asculta Radio Realitatea FM din motive de program .
    Si pentru ca tot este campanie electorala si tot se poate ajunge relativ usor la diferite baze de date cu nume ,prenume ,adresa si ocupatie ,m-am trezit ca primesc azi in cutia postala din partea PNL ,semnata Crin Antonescu un fel de scrisoare -mesaj electoral in care seful PNL nu mai poate de grija si de problemele pe care le implica meseria pe care o am (se pare ca si Crin Antonescu lucreaza in domeniu ; nu stiam si nici nu ma intereseaza).
    Printre multe aberatii debitate in scris de cel ce se ocupa cu campania ,s-a strecurat si o greseala -printre altele -mai mult sau mai putin intentionata in care numeste PD-L si PSD ca fiind partide de stanga ;dar la PNL doar sigla partidului a ramas de dreapta ,in rest tot ce a facut cat a ramas la guvernare cu PSD in spate ca sustinator (fara sa recunoasca ,indiferent cine a venit cu propunerile ,PNL le-a acceptat)nu au fost decat masuri de stanga si nu de dreapta ;masuri de dreapta a luat PD-L ,acum ,chiar si cu PSD in guvern dar cu premierul Emil Boc ,pe fondul crizei economice de peste tot ,inclusiv la noi.
    Se pare ca Barcelona a castigat Liga Campionilor.
    Nu sunt microbista ,dar am inceput sa citesc "Manifestul fotbalist" .
    O noapte buna si o interventie pe masura la Realitatea TV maine seara sau in seara asta (este trecut de ora 24 ).
    "Anonima Necunoscuta"

    RăspundețiȘtergere
  12. real madrid

    intrati pe siteul pdl.org.ro...singurul site adevarat al unui partid.din romania..restul prostii fata d ecat de meseras arata siteul asta

    da clasa ca design..forma..continut..pnl.ro sau psd.ro..labe triste fratilor fata de asta

    RăspundețiȘtergere
  13. Păcat că TRU a căzut în plasa celor care ştiu să elimine oamenii dându-le ceva inutil de făcut...

    RăspundețiȘtergere
  14. @ Ionut dixit: m-am intimidat si am comis-o.

    Nici nu e de mirare, va trebui sa aflii ca la anglicani, cum le-am spus in gluma la englezi, nu intra citeva citeva campionate separate (te las sa le afli).Britanicii e altceva si nu au campionat.
    Vezi cit te poate orbi ura anti Basescu?!

    Dle Ungureanu,
    am gresit.

    RăspundețiȘtergere
  15. TRU a înghiţit momeala ca ultimul începător... Acum urmează faza a doua : ruşinea unei poziţii inutile şi compromiţătoare.

    RăspundețiȘtergere
  16. @ morfoze,
    e bine ca existi si ne-ai luminat.
    Nu stii mai multe faze? nu ne lasa in intuneric.

    RăspundețiȘtergere
  17. doamne ce oameni ... basescu va duce spre lumina? abuzeaza de inocenta voastra

    RăspundețiȘtergere
  18. Adriana Viorica BRATU31 mai 2009 la 15:47

    Domnule Traian Ungureanu,
    Ma adresez Dv. in calitate de viitor europarlamentar pentru ca in urma cu cca 1 saptamana v-am vazut iesind din carciuma "Silviu's", impreuna cu dl. Cristian Preda, drept pentru care vreau sa va aduc la cunostinta ca ati frecventat o carciuma clandestina, ce functioneaza fara acordul proprietarilor si locatarilor din imobil si cu care suntem in judecata de mai bine de 5 ani. Datorita coruptiei din institutiile statului pe care Dv. doriti sa-l reprezentati in Parlamentul European, nu se poate aplica legea astfel ca acesta carciuma sa fie inchisa. Pentru a va face o imagine si mai clara asupra aplicabilitatii legilor europene intr-un stat ca Romania, va dam numai cateva detalii despre aceasta carciuma pentru a intelege si scopul sesizarii noastre:
    -carciuma functioneaza la parterul, demisolul si curtea interioara a imobilului in care sunt proprietara (et 1) din str. Dr. Louis PAsteur 44, sector 5, intr-un spatiu inchiriat initial de Zamfir Dumitrescu, fost deputat PSD, actualmente spatiul apartinand "in acte" lui Viorel Berbec.
    -carciuma este punct de lucru a mai multor societati comerciale cu sediul principal in Iasi (apartinand in fapt lui Silviu Lesner, dar in acte diversilor interpusi), firme care dupa ce acumuleaza datorii la bugetul de stat de sute de mii RON, intra in faliment, urmand ca o alta firma sa ii ia locul, desfasurandu-si activitatea in aceleasi conditii de furt al statului si de deranjarea zilnica a linistii si ordinii publice, evident fara acordul proprietarilor din imobil.
    -precizam ca personalul firmei care se schimba des, are totusi constante cum ar fi portarul carciumii Marian Naca (angajat in acte ca picol) care detine un cazier cu 15 ani puscarie (8 ani omor + 7 ani doua talharii).
    Desi de peste 6 ani de zile ne-am asdresat tuturor institutiilor statului (inclusiv Presedintiei) cu rugamintea de a aplica legea in acest caz sau de a ne sprijinii in aplicarea legii, datorita vizitarii acestei carciumi de catre nenumarate personalitati politice si administrative, intampinam dificultati specifice activitatilor de tip mafiot, astfel incat si in ziua de azi aceasta carciuma functioneaza in aceleasi conditii de ilegalitate si deranj major pentru proprietarii si locatarii din imobil, platitori de taxe si impozite la zi.
    Astfel de incalcari ale legii nu sunt permise in Uniunea Europeana si sunt pedepsite ca atare, prin urmare ne manifestam speranta ca Dv. veti fi unul din oamenii care vor apara drepturile cetatenilor si nu al infractorilor.

    Va stam la dispozitie cu nenumarate alte informatii ce sustin cele mentionate mai sus.

    (Acest mesaj a fost transmis si colegului Dv., Cristian Preda).

    RăspundețiȘtergere
  19. "eu care lucrez in export".
    In ce lucrezi tu, analfabeto? In export?
    Asta este o noua ramura economica? Vreo intreprindere? O ceva?
    Vai de steaua ta de "lucratoare in export".

    RăspundețiȘtergere
  20. Pentru anonimi:
    Marian Jean Marinescu
    Ce veti putea face pentru trecerea de urgenta a Romaniei la moneda euro ?
    Marian Jean Marinescu
    Intrarea in zona euro este una dintre prioritatile din programul PDL pentru alegerile europene, este foarte important sa apartinem zonei euro, s-a probat acest lucru si prin diferenta de rezolvare a crizei financiare dintre zona euro si zona non-euro. Este evident ca marea majortate a actiunilor trebuie realizate in Romania de institutiile din Romania.
    Tinta Romaniei este 2014. Noi, ca deputati, vom transmite informatiile legate de acest subiect la institutiile europene astfel incat acest termen sa fie respectat

    RăspundețiȘtergere
  21. Asa, analfabeto. Stiam de pe vremea lui Bombonel ca tinta de trecere la moneda unica europeana este 2014.
    Ca un alt pdl-ist scoate aer cald pe gura debitind truisme, nu e nimic nou.
    Insa lamureste-ne cum e cu "eu lucrez in export". Zi cu cuvintele tale, ca tare ne-ai mai distrat cu exprimarea-ti de doi lei.

    RăspundețiȘtergere
  22. Si inca ceva, analfabeto: in conformitate cu definitia "zona euro se referă la cele 16 ţări din Uniunea Europeană care au adoptat euro ca monedă unică".
    Vrei sa ti le enumar? Cum vrea parlamentarul tau european (potential) sa intre Romania in cele 16 state? Cu populatia? Cu teritoriul? Doar cu "lucratul in export"?
    Una este adoptarea "monedei unice europene", alta este "zona euro". Dar de unde sa stie demagogii din PDL asa ceva?
    Ce, crezi ca este vreo diferenta intre ei, independenta EBA si votantii lor?

    RăspundețiȘtergere
  23. Domnu', te-am vazut aseara la emisiunea lui Ursu, toata gargara pe chestia cu "serviciurile" lui Crin, tii minte ce ziceai, nu? Ca cine face astfel de greseli nu stapaneste spiritul limbii, ca am intrat in Europa si ca e cazul sa invatam sa vorbim corect romaneste, etc, etc, ce mai, Crin e in viziunea matale ultimul om pe chestia asta. Buuuun...Si la cateva fraze mai incolo, ti-a iesit porumbelul pe gura, te citez: " luand in consideratie faptul ca...". Poftim?!? In ce luam dom'le? In CONSIDERATIE? Alo, pai matale vrei sa ajungi in PE cu astfel de exprimare? Bai nene, parca ziceai ca e cazul sa invatam sa vorbim corect romaneste, nu? Mai pune si matale mana pe o carte ceva...In privinta CONSIDERATIEI pe care ti-o port, cred ca te-ai prins ca e nula, da?

    RăspundețiȘtergere
  24. Am vazut numai ultimele 20 de minute din emisiunea de aseara.

    Competitia n-a avut nici o sansa in confruntarea cu Dvs.:
    1.
    Crin+ Geoana isi desfasoara campania electorala prezidentiala , atat cat ii duce capul.
    2.
    Basescu nu si-a depus candidatura.
    3.
    N-aveti cum sa preziceti procentul de prezenta la vot de duminica.
    Sa speram ca va fi mai mare dacat credem noi, acum

    Vom vedea duminica
    Nu mai este mult pana atunci . Succes !

    RăspundețiȘtergere
  25. Am fost cel mai mare sustinator al PDL-ului , am votat mereu cu PDL si cu D-l Basescu. Acum cred ca nu ma mai prezint la vot deoarece in calitate de pensionar militar va apucati sa-mni recalculati pensia militara de 2200 lei deoarece n-am contribuit la CAS decat cu 5%. Ce vina am eu daca asa au fost legile? Daca sa-r proceda asa cum ati declarat rezulta ca o sa am o pensie care ar depasi cu putin pensia minima pe economie . Oare s-ar putea lua astfel de decizii? Exista o mare deziluzie in randul armatei si va rog sa iesiti cu declaratii televizate pentru a se lamuri acest aspect deoarece profita liberalii la alegeri in mod nemeritat. Daca se poate sa-mi raspundeti pe adresa stoenesculazar@yahoo.com. Cu respect.

    RăspundețiȘtergere
  26. Articolul Dvs scris cu ocazia scandalului caricaturilor daneze tradus in engleza pentru un blog din Suedia:
    http://conswede.blogspot.com/2009/06/traian-ungureanu-enough-is-enough.html

    RăspundețiȘtergere
  27. 1.
    In sfarsit cineva are curajul real sa se gandesca la AGRICULTURA !
    Ar trebui preluat un model de agricultura inteligenta (Olanda?Franta?).Poate exista "modele tip" de proiecte recomandate de UE pentru micii fermieri -ca sa poata fi aprobati banii mai repede.

    Intr-adevar sudul tarii ,in acest moment este sub Moldova ca nivel de dezvoltare (inclusiv Dobrogea)
    2.
    Sectiunea de politica externa nu trebuie scapata din ochi

    RăspundețiȘtergere
  28. Fiinta polivalenta mai esti, amarito: te pricepi si la agricultura si la sistemul educational canadian si la lucratul in export. Ceausescu ar fi mindru dac-ar vedea cum i-a reusit policalificarea nimicilor.

    RăspundețiȘtergere
  29. Iar tu te pricepi la fel de mult din moment ce contrazici; sau esti doar la serviciuri?

    RăspundețiȘtergere
  30. Victore, observ cu netarmurita bucurie ca voi, cei salarizati de PDL, nu sinteti cu nimic diferiti de haita de pseudo-vedete autohtone: va amusinati in dos intre voi, va recunoasteti unii pe ceilalti, sariti unii in sprijinul celorlalti.
    Numai ca, asa cum se intimpla des, vorbiti pe langa subiect: eu n-am spus ca ma pricep la agricultura. N-am spus ca ma pricep la "lucratul in export". Constatam doar ca "succesuri" si "lucratul in export" nu exista. Si cit de multe domenii de cunostinte acopera lecturile in tren ale amaritei de Despina.
    Nu trebuie sa fii ihtiolog ca sa stii sa distingi in piata crapul de sturion. Insa cind vii si vorbesti despre zonele afectate ale ariei lor de reproducere, ar cam trebui sa stii ce scoti pe gura.
    Hai sa-ti mai spun ceva: aici nu te mai tine in brate Patrasconiu. Aici iti cam pot raspunde. Asa ca, fie stii ce vorbesti, fie treci la politica strutului.
    Doar ca podeaua ar putea fi din beton.


    Amarito, tu tot ca Nichita-n tirg rizi.

    RăspundețiȘtergere
  31. Dl Anomim,

    Va deranjeaza ca radem?
    Este o evolutie absolut naturala!

    "Cine rade la urma rade mai bine"

    RăspundețiȘtergere
  32. Vreau să vă semnalez o anomalie din punctul de vedere al bunului simţ. Ceea ce numim în romgleza contemporană common sense.

    Am aruncat un ochi aici, la ghidul alegătorului român din străinătate.

    Zice asa: "Pentru a-şi putea exercita dreptul la vot, cetăţenii români trebuie să deţină acte de identitate valabile. Cei care au actele expirate sau pierdute şi vor să voteze trebuie să obţină documente permanente de identitate. În acest scop, MAE recomandă tuturor cetăţenilor români cu documente româneşti expirate sau pierdute să facă din timp demersurile necesare pentru preschimbarea lor sau eliberarea altora noi."
    Întrebări: Documentele de identitate expirate încep să mintă încă de a doua zi? CNP începe să se altereze? Fotografia nu-l mai reprezintă pe posesor? Seria şi numărul o iau razna?

    Întreb şi eu, pentru că am paşaportul expirat de un an. Că veni vorba, acum 6 ani, cînd m-am prezentat la biroul de imigrări din Hiroshima să-mi reînnoiesc viza de şedere, paşaportul era expirat, nu de unul, ci de doi ani. Pentru autorităţile japoneze n-a fost nicio problemă. Viza mi s-a eliberat. Asta în timp ce autorităţile ţării mele se pregătesc să-mi refuze un drept politic fundamental, dintr-o capsomanie conţopistă şi supralegalistă. Voi merge la Tokio cu paşaportul expirat, susţinut de certificatul de naştere şi de o copie după buletinul de identitate expirat de 5 ani. Două din cele trei documente conţin şi CNP. Iar dacă mi se vor pune piedici, voi face un scandal în toată presa română. Mă susţineţi?

    RăspundețiȘtergere
  33. Scuzaţi, platforma nu m-a lăsat să intru cu balize. Le-am şters, şi n-am cusut la loc corpul textului. Citatul este de pe saitul MAE.

    RăspundețiȘtergere
  34. Doamna Amarita, mai exista si alte proverbe romanesti care se subscriu risului. Unul ar fi "rizi ca pi*da-n tirg". Altul ar fi "rizi ca muta la pu*a".
    Tot intelepciune batrineasca este si asta.

    RăspundețiȘtergere
  35. Daca credeti ca va ascundeti limbajul vulgar si violent in anonimat ,va inselati.
    In primul rand va faceti singur de ras si va arati nivelul de baza al educatiei si mentalitatii de securist fara cultura generala.
    Oricat de multi bani si putere ati avea nu veti reusi niciodata sa ascundeti nivelul de mai sus.

    Si sa nu uitati un proverb evreiesc:
    "Banii se fac"
    Restul conteaza

    RăspundețiȘtergere
  36. vulgaritatea este o forma de libera exprimare, n-are nici o legatura cu gradul de cultura sua moralitate. esti o tuta daca poti crede asta si tu esti cea proasta!

    RăspundețiȘtergere
  37. Vulgariatea este o forma de exprimare libera pentru oamenii fara bun simt si needucati.
    Nu ca n-ar fi incercat sa-si fac educatie.
    Au incercat dar s-au lovit de propriile limite intelectuale.

    Si ,mai este ceva s-au lovit si de propria lipsa de caracter.

    Un om simplu, needucat ,dar care are caracter, nu foloseste un astfel de limbaj.

    Pe de alta parte, raspunsul tau semana cu al unui copil rasfatat cu educatie de nivel de gradinita

    RăspundețiȘtergere
  38. Educatia presupune nu numai un limbaj civilizat ci si corectitudine in scriere. La cat de agramata sunteti "cocoana Despina" ar trebui sa stati in banca dumneavoastra si sa nu dati sfaturi altora. Dar prostul nu e prost destul daca nu e si fudul! Mai mult decat atat, pariez ca va credeti intelectuala.....

    RăspundețiȘtergere
  39. Dvs nu mai stiti cum si pe cine sa va razbunati pentru ca ati pierdut alegerile.
    Mai puteti?
    O sa va otraviti singur cu veninul pe care-l auto-produceti.
    Nici nu ma cunoasteti .
    De de ma urati atat? Ce v-am facut?
    Sau este vorba de convingerile mele politice,ideologice? Va este frica de ele?
    Ce argumente civilizate aveti,in afara de violenta verbala?
    Care este urmatorul pas dupa violentei verbala ?
    Cea fizica?
    Va ascundeti,va ascundeti,va ascundeti, la nesfarsit.
    Un barbat adevarat isi da numele si spune ce-l deranjeaza.

    N-aveti curajul acesta !

    RăspundețiȘtergere
  40. Ma deranjeaza parvenitele cu pretentii de intelectuale si analiste politice ce nu sunt capabile sa formuleze corect o fraza.

    RăspundețiȘtergere
  41. Cred ca ati cazut in depresie repetitiv compulsiva !

    Este posibil ca situatia de anonimat sa va provoace frustrari intelectuale.

    Linistiti-va,nu va agitati, luati un calmant.
    Peste 5 ani se va vota din nou.

    Poate pana atunci va schimbati si orientarea ideologica.
    Mai cititi niste carti care sa va formeze o cultura generala politica.
    Puteti sa va inscrieti si la inca o facultate( banuiesc ca ati terminat deja una) : de studii politice,etc.si veti intelege de ce ati pierdut alegerile.
    Cand veti intelege, o sa va si vindecati.
    Va urez succes peste 5 ani !La urmatoarele alegeri parlamentare europene.

    Pana atunci va urez sanatate,liniste si echilibru !!

    RăspundețiȘtergere
  42. Cucoana,
    Nu am pierdut nimic, nu sunt frustrat intelectual, dar ma enerveaza parvenitii. De ambele sexuri. Poate nu ati remarcat dar sunteti luata in ras pe majoritatea blogurilor pe unde va faceti veacul. Decat sa dati sfaturi altora despre incrieri la facultate, luati o gramatica, mai cititi si altceva decat "analize politice" si nu va mai "dati rotunda".

    RăspundețiȘtergere
  43. Vedeti, tot la nervi ajungeti !!

    Consultati un medic.
    E problema nervoasa,psihica.

    E bine s-o luati din pripa.
    Sa nu se agraveze !
    Doamne fereste ajungeti la sanatoriu, spitalul 9, etc.!!

    Aveti grija cu "enervatul"
    Protejati-va

    Luati-o usurel,
    O sa va treaca incetul, cu incetul
    Trebuie sa invatati sa pierdeti.

    Ati fost vreodata in faliment?
    Atunci va fi cea mai mare problema!Piatra de incercare!

    RăspundețiȘtergere
  44. Imposibil sa ajung la spitalul 9 cucoana: sunt undeva unde dumneata nici nu visezi sa ajungi. Si daca sunt aici este si din cauza parvenitilor ca dta, ce-si imagineaza ca stiu totul despre politica si nici nu realizeaza ca sunt luati in tarbaca de restul! Sunt trist cand vad ce a ajuns societatea romaneasca: plina de agramati cu pretentii de intelectuali.

    RăspundețiȘtergere
  45. PS Noapte buna coana Despina.
    Nu are rost sa conversez cu cineva ca dta: aveti idei fixe si complet pe alaturi.

    RăspundețiȘtergere
  46. Sunteti DOAR UN ANONIM ,VA ASCUNDETI.

    Eu, ca femeie am mai mult curaj decat dvs.
    Nu este problema nici de bani, nici de cultura.
    E problema de bun simt si caracter.
    care, din pacate va lipsesc cu desavasire.
    Sper sa nu aveti copii de educat

    RăspundețiȘtergere
  47. Nu tanti, nu-i vorba nici de bani, nici de curaj : este vorba de ignoranta dumitale si pretentiile de intelectuala.
    Si da, am copii si le-am aratat agramatismele si frazele fara sens de care sunteti capabila ca un exemplu de ce nu trebuie facut!!!
    Au ras in hohote.....

    RăspundețiȘtergere
  48. V-ati odihnit? O luati de la capat?
    V-am mai spus: aveti comportament repetitiv compulsiv.
    Eu am incercat sa va fac terapie,sa va raspund civilizat,sa va linistesc.
    Dar, trebuie sa observati singur ca aveti o problema,daca singura modalitate de a va linisti este insulta.
    Numai in clipa in care veti realiza acest lucru aveti sanse sa va reveniti

    ANONIMII DE ASTAZI SUNT TURNATORII SI DELATORII DE IERI-CEI CARE NE FACEAU DOSARELE DE SECURITATE !!

    Si pentru ca nu mai au puterea de ieri ca sa ne distruga vietile devin violenti ,incepand cu limbajul.

    Iar acum, pentru ca am multa, multa treaba o sa va mai spun ca :

    Pacientii violenti sunt izolati prin IGNORARE

    Va doresc sa va desfasurati asa cum va face placere .
    Aveti libertate de exprimare si puteti s-o faceti la nivelul dvs intelectual propriu.
    Va urez succes.

    PS
    Si sa nu uitati :
    A comenta este un privilegiu nu un drept . Folositi-l cu bun simt !!

    RăspundețiȘtergere
  49. Draga Traian, sunt o fosta colega de facultate, Violeta Lazarica ( Petrescu, acum). Nu stiu cum sa aflu adresa ta de mail. Las adresa mea, daca ai timp, te rog sa-mi scrii ceva, as avea nevoie de ajutorul tau!Te felicit pentru tot ce faci si pentru rezultatele tale extraordinare !Iti doresc mult succes in continuare !
    amievm@yahoo.fr
    Cu drag, Violeta.

    RăspundețiȘtergere