06 decembrie 2009

Ultimul asalt. Veniţi! Votaţi!

Gata! Încă un asalt şi învingem! Serile şi votul final sînt ale noastre! Geoană s-a subţiat dar mai trebuie subţiat un pic. Veniţi! Acum cîştigăm!

73 de comentarii:

  1. era mai bine cand scriai numai de sport

    RăspundețiȘtergere
  2. Esti disperat, bai, baiatule! Pai de la 15.00 in sus, diferenta va creste in favoarea lui Geoana. De aiai opriti votarea in Gara si la Drept, ca sa nu voteze studentii liberali?

    RăspundețiȘtergere
  3. Venim, venim! Nicio grija. Mergem sa votam cu scarba pentru geoana, dar DOAR ca sa plece sefu' tau.

    Beizadeaua cum se simte? Are emotii?

    RăspundețiȘtergere
  4. Ultima băşina politică a lui Ilici !!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu-l suport pe Geoana, dar pe Basescu nu vreau sa-l mai vad niciodata. Nici pe loazele lui de fete. Nici pe slugile lui.
    Merg repede sa votez...

    RăspundețiȘtergere
  6. Si dvs credeti in sondajele mincinoase ale irealitatii? Pe pagina oficiala a "curs", curs.ro, zice ca tot ce e dat sub sigla curs in afara de ora 9 PM e "fake". Sau incercati sa ne manipulati sa aiba scor mai mare marineru? Doar intreb, ca eu nu am sa votez comunistii nici cand m-o lovi damblaua.

    RăspundețiȘtergere
  7. am fost la manifestatia de la Timisoara. acolo s-a strigat si "luptam si cistigam!". si asa va fi! luptam cu VOTUL, evident, precizez pentru postacii antibasescieni care nu inteleg.
    dupa anuntarea rezultatelor finale vom avea un recensamint al prostilor si vom rasufla usurati ca sintem totusi un popor inteligent. spre disperarea lor.

    RăspundețiȘtergere
  8. Morala o vorba de dansii inventata...
    Cand ai laudat puterea si ai primit in schimb un post bine platit de europarlamentar iti vine usor sa il sustii de Basescu.Imagineza-ti d-le TRU ca in tara asta exista o multime de oameni care scriu muuult mai frumos si mai obiectiv decat tine, ca au copii muuuult mai inteligenti decat EBA si totusi nu izbutesc...Asa ca e cazul sa te ia naiba cu morala ta ipocrita cu tot !

    RăspundețiȘtergere
  9. ...trebuie sa invingem ! pentru viitorul copiilor nostri, pentru Romania si pentru ca niciodata Romania sa nu isi mai "mute" capitala la Moscova ! Votati pentru libertate, pentru Romania, pentru Presedinte !!!

    RăspundețiȘtergere
  10. traiane la ora 21 te astept la un wisky! sa vii cu monica si cu pora! o s o facem lata .....

    RăspundețiȘtergere
  11. Dupa EBA si glumele lui Putin pe seama noastra, ca Basescu a fost singur prost care s-a bagat intre Ucraina si Rusia, dupa imaginile lui Basescu la Brussel, cand Basescu nu avea cu cine sa stea alaturi, scuti-ma d-nul Tru.
    Un fost votant.

    RăspundețiȘtergere
  12. Cel mai sexy sustinator al marinarului

    RăspundețiȘtergere
  13. traiane nu mai bem wisky in aceasta seara!!!

    RăspundețiȘtergere
  14. Cand in Romania va exista FAIR-PLAY-ul?Cei ce au vazut meciuri de rugby din Anglia stiu despre ce vorbesc...Invinsii se aseaza formand un tunel uman si APLAUDA INVINGATORII.. PESEDISTI DE BUN SIMT!!!RECUNOASTETI-VA INFRANGEREA SI IESITI CU DEMNITATE DIN LUPTA!!!!

    RăspundețiȘtergere
  15. Gata.

    PROSTANACUL E PRESEDINTE...

    TRU, sinucide-te la noapte!
    e singura iesire onorabila...

    RăspundețiȘtergere
  16. Mi-a placut TRU de la BBC. Acela a fost. S-a dus.
    Cel de-acum...

    Dezamagire pentru o logica subtiata de afecte primitive. Ciolanul corupe!

    RăspundețiȘtergere
  17. Oameni ca dvs m-au convins sa votez pentru Mircea Geoana. Pe cuvant.

    RăspundețiȘtergere
  18. ce faceti ciutacilor daca rezultatele finale sunt altele ? va inghititi spumele ?

    RăspundețiȘtergere
  19. LOOOSERILOR!!!MAI AVETI TUPEU SA APARETI? SE PARE BANDELE DE TERORISTI,MANELISTI, AI BOLSEVI-CULUI ILIESCU SE FAC CA NU INTELEG CA AU PIERDUT!!! TRU,pe 1 decembrie ai spus ADEVARUL! ACUM(!!!)TREBUIE APARATA DEMOCRATIA(BIROUL ELECTORAL CENTRAL VA FI ATACAT DE ACESTE LEPADATURI)! TARA NU ARE ATATEA GHENE SI LATRINE CATI PESEDISTI INCAP IN ELE!!!!

    RăspundețiȘtergere
  20. Daca pdl nu adoarme la socotit, ne vom trezi dimineata cu acelasi presedinte. Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  21. Se pare ca PDL a pierdut.
    Acceptati cu demnitate infrangerea, asta a ramas de facut.

    Basescu a pierdut in momentul in care a incercat distrugerea PNL, singurul partid de dreapta din Romania.

    Pacat de TRU, el e de dreapta. Dar PDL nu este (pacatul originar, se trage din FSN si Iliescu).

    RăspundețiȘtergere
  22. hehehe.....cum e cu adevarata majoritate?? aud??? ca ne-ati tampit cu sloganul asta. ei bine,NOI SUNTEM ADEVARATA MAJORITATE care NU TE MAI VREA,DLE BASESCU!!!! ia-o pe asta...asa... si pe asta...la palme ma refer:))) ce placut e, as putea face asta toata noaptea : sa va dau inapoi peste fatza toate palmele pe care le-ati dat tarii in acesti 5 ani!!! valeaaa!!!! dar nu pe mare,cum s-a grabit basescu sa spuna, de parca nu trebuie sa dea socoteala in multe chestiuni, ci in puscarie!!!

    RăspundețiȘtergere
  23. SATANA+anonimu he,he,he:CHEMATI SALVAREA!!! DISTONOCALM DE LA VADIM ATI LUAT?

    RăspundețiȘtergere
  24. Bai TRU, esti prost de puti. Pe bune! Cu limbile tale tu esti in stare sa infectezi pana si Penicilina.

    RăspundețiȘtergere
  25. v-ati dus nenica! gata, dejiaba venira Gutza, Florin Salam si Varu Sandel sa ne propovaduiasca bebleia antecomunista ca nu prinde decat si doar la prostii spalati pe creier intre 25 si 40 de ani... manca-v-as putincipioarele voastre de labari!

    RăspundețiȘtergere
  26. PseudoTRU-ule, daca nu castiga Baselu, iti faci seppuku in Piata Universitatii?

    RăspundețiȘtergere
  27. invatati sa pierdeti!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  28. ba tanko rusesc,anonim-nenica si sictirelitu,NU V-ATI DAT CU TIGAIA-N CAP INCA SA VA TREZITI? BASESCU VA BELESTE PE TOTI IN CATEVA ZILE CU VANGHELIE SI DINESCU-OGICA AL VOSTRU SI O SA-NTELEGETI PE CE LUME VA AFLATI!!!VA SPUN EU: O SA VOMATI PORTOCALE SI O SA LE-NGHITITI INAPOI CINCI ANI,EXCREMENTE PESEDISTO-CRINO-VADIMISTE CE SUNTETI!!! HOP LA GHENA ISTORIEI CU ILIESCUL VOSTRU CRIMINAL NEIMPUSCAT INCA!!!!

    RăspundețiȘtergere
  29. nu faci altceva decat sa confirmi ce e scris mai sus :)))

    RăspundețiȘtergere
  30. puneti pe basescu.ro ce zice videanu ca se mai voteaza inca

    RăspundețiȘtergere
  31. Sper din tot sufletul sa se termine cu bine si sa uitam de base cat mai repede .
    Romania nu poate prefera minciuna si manipularea vs o alta garnitura de politicieni, fara udrea, videanu, blaga, boureanu, boc, berceanu ... etc.

    RăspundețiȘtergere
  32. "Suntem atat de prostiti in fondul gandirii noastre si unii atat de ipocrit-pedanti in scrisul nostru, incat a spune azi adevarul a devenit inevitabil un ultragiu"
    Iohann Georg Hamann- 1788
    Celor ce s-au simtit atat de confortabil in "unanimitatea" indignarii fatza de "dictatura" lui Basescu le dedic cele de mai sus; dar, mai ales, funambulescului Crin, tradatorului Crin si crinolatrilor sai ! Cu ei am, ce am ... PeNaLii fost pe cale sa faca un mare rau firavei noastre democratii !
    La ora cand scriu aceste randuri se pare ca speranta revine. Sper, dupa ultimele date - inclusiv dupa votul romanilor din diaspora - ca reusita lui Basescu sa devina, cat de curand, o certitudine !...

    RăspundețiȘtergere
  33. haha,fara fara crin nu faceti guvern si ne vedem la alegeri anticipate.
    Deci oare asta isi doresc romanii, nu invata nimic din istorie fie si ea recenta, inca 5 ani de scandal, parca isi muta otv-ul studiourile in palatul cotroceni, cand vedeai specimene alde udrea cum se perinda pe acolo.
    Pacat Romania, o tara frumoasa dar o strica anturaju'.
    Cat despre diaspora ei is prea departe se pare sa simta aburii alcoolului care razbat prin toate colturile cotroceniului.

    RăspundețiȘtergere
  34. nu vorbiti de anticipate. la cum ati aratat in seara asta la televizor nici la dabuleni nu o sa mai fiti luati drept oameni seriosi.
    Cetatean nemanipulat corespunzator

    RăspundețiȘtergere
  35. Hopa zurliu-ha-ha-fara-crin,tu crezi ca HREBENCIUCII SI VOZGANIANII TAI O SA RENUNTE LA locsorul lor cald(PERNUTE CU TROTIL SA ZBOARE-N CONGO LE-AR PICA TARE BINE!!!ATI UITAT DE REFERENDUMUL DE LA PRIMUL TUR TEMBELILOR? UITE asa O SA ZGARAIE cu UNGHIUTELE LOR la COTROCENI IARTA-NE TRAIANE NU NE DIZOLVA!! IN FORMOL CU VADIM,ORI MARS JIGODIILOR IN BRAZILIA CU mazare!

    RăspundețiȘtergere
  36. basescu again!!!
    cel mai puternic motiv pentru a emigra;
    cine mai poate rezista la alti 5 ani de hahaieli, de ascultat iar teoria despre dictatura majoritatii

    RăspundețiȘtergere
  37. Astea d ela PDL sunt in stare sa scoata acum lumea in strada. Tremura chilotii pe ei ca au pierdut. Macar scapam de niste fete ciudate gen Boureanu, Videanu, Udrea, Boc..Mai ales Boc..Asta ramane in istorie drept prim-ministru comedie.

    RăspundețiȘtergere
  38. Republica Liberal-Socialistă Bostănacă a fost abolită după 5 ani şi 11 ore de saturnalii. Diaspora i-a dat lovitura de greaţă. Frica-mpînzeşte Bostănăria.

    RăspundețiȘtergere
  39. Anonimule emigreaza nene odata si lasa-ne

    RăspundețiȘtergere
  40. Venit ! Votat ! Castigat !

    RăspundețiȘtergere
  41. Bravo Base, bravo TRU!

    jos comunismul!

    RăspundețiȘtergere
  42. jos comunizmul! haha
    cu cine, basescu era membrul nomenclaturii in '89
    si nu crin&co

    RăspundețiȘtergere
  43. Cele mai pretioase voturi vin totusi din Basarabia, a carei trezire e formidabila. Nu numai prin retorica procentelor ci si prin bascularea de la stanga la dreapta. Al doilea mandat Basescu va fi extrem de interesant.
    Ideea staffului Geoana de a sfida Timisoara a fost cam ca a lui Ceausescu de a face miting in 21 decembrie tot impotriva timisorenilor.
    Poate ca aceasta imprudenta a contat electoral mai mult decat Confruntarea finala a candidatilor. Ea a insemnat pierderea blogosferei, ceea ce, inainte de dezastrul din Diaspora, aproape ca a compensat tandemul ReTv + A3 si sabordarea TVR.

    RăspundețiȘtergere
  44. Am invins !
    Moarte oligarhilor !
    Poporul a castigat, nu numai Traian Basescu !
    Muie suculenta la toti cei care au votat cu prostanacul !

    RăspundețiȘtergere
  45. "MARSUL VICTORIEI"din AIDA de VERDI va rasuna mult timp!!!SA SE AUDA:"WE ARE THE CHAMPIONS,NO TIME FOR LOOSERS,CAUSE WE ARE THE CHAMPIONS" MULTUMIM ROMANI DE PRETUTINDENI,de la Sydney la Seattle,FELICITARI DOMNULUI RADU MORARU,DAN DIACONESCU:GROZAVE au fost anunturile:"a CAZUT Roma,Bologna,Valencia,Alcala de Henares,Londra Dublin,Parisul,Berlinul,Chisinaul samd. THE WINNER TAKES IT ALL!!! DOM PRESEDINTE! NE-ATI FACUT FERICITI!ASTA A FOST UN MIRACOL!!!SINGUR IMPOTRIVA TUTUROR(veniti in galeria echipei RAPID,CEA MAI FRUMOASA ECHIPA DIN ROMANIA!!!!)

    RăspundețiȘtergere
  46. Victorie !!!!!!
    Ma cac in capul lui gioana !
    Il iubim pe Basescu !

    RăspundețiȘtergere
  47. Pentru Tudi : esti un bou platit de moguli
    Cat tia dat patriciu sa scrii tampeniile alea ?

    RăspundețiȘtergere
  48. Domnule Ungureanu,
    cred ca e momentul sa puneti un mesaj in care sa va reafirmati pozitia: nici unul din "intelectualii lui Basescu" nu mai pune nimic pe bloguri de cand a inceput aceasta diversiune perversa a PSD.

    RăspundețiȘtergere
  49. Domnule Presedinte Basescu, va iubim !
    Mergeti pana la capat, desfiintati parlamentul!
    Un presedinte si comisii prezidentiale sunt suficiente pentru a conduce tara cu patriotism si pricepere.
    La gunoi cu parlamentarii hoti.

    RăspundețiȘtergere
  50. Pseudo-TRU-ule, spune-i tu ANONIMALULUI care a postat pe blog si m-a amenintat cu belirea, marca Basescu, faptul ca o sa-l las pe Nepretuit sa-mi faca un belish. Pe furish. Eu nu ma tem de Basescu. Sa se teama el, ANONIMALUL care a postat la 7 decembrie, ora 02:06. El este pupincuristul lui Base. Lui sa-i fie frica. Baselu se poate intoarce cu fata. Si ce pupa atunci ANONIMALUL care a postat pe blogul pseudo-TRU-ului la ora 02:06, in data de 7 decembrie?

    RăspundețiȘtergere
  51. Dragilor....nu vedeti ca v-a uitat dupa victorie ? Ma mir ca nu si-a inchis blogul.Mari papagali ati fost :):).Acum taceti si rabdati , ca TRU sarbatoreste si nu mai are nevoie de voi. O sa mai vina sa va salute daca se repeta alegerile:):)

    RăspundețiȘtergere
  52. Bai Sictireli: nu stiu ce ti-a zis cel care tia raspuns dar eu iti zic asa: asa ti-as trage un ciocan in cap tie si la toti votantii rosilor !!!!!
    Traian Basescu a castigat si trebuie sa luam masuri drastice cu toti nemernicii ca tine.
    Ai curaj sa-ti dai numele si adresa pe net tantalaule ?

    RăspundețiȘtergere
  53. Pit, dar tu ai, ma? Da-mi numele ma-ti, ca pe al lu tac-tu nu-l stii nici tu nici ma-ta. Decat sa-mi tragi un ciocan, mai bine ma tragi de ciocan. Tu si toti portocalii hoti din tara asta si diaspora.

    RăspundețiȘtergere
  54. Pseudo-TRU nu-i mai lasa pe toti oligofrenii sa posteze aici ca-ti spurca mandrete de blog. Nu vezi cum le curg balele. Pit(boule), cu tine vorbesc. Mars afara, potaie!

    RăspundețiȘtergere
  55. Bai Sictireli - pun pariu ca scrii de la Cucuietii din deal.
    Iti fut muma in cur boule pesedist sau penelist ce esti. Sa-mi sugi pula si tu si geoana si hrebenciuc si antonescu si toata gasca voastra anti Basescu.
    Va futut bine Basescu, sper sa nu mai ridicati capul de acuma.
    Am invins cretinule, nu a fost usor dar acum dupa betia de dupa alegeri ma bucur ca viermii ca tine sunt cu nervii la pamant ca presedintele a invins
    VICTORIE !!!!!!!!!
    Mars afara de pe forumul asta. Interzis coalitiei monstroase anti-Presedinte.
    Boule !

    RăspundețiȘtergere
  56. Pit. La cate imbecilitati ai scris, chiar ca nu merita sa-ti spun sa mergi din nou la generala sa pui mana pe carte. Nu sunt, baiete, nervos ca a castigat Baselu. Felicitari lui.Cu el, fara el, tot un drac in tara asta. Sunt nervos doar cand calc in oameni ca tine. :) Hai, sictir! Asta e de bine, boule, nu te da cu capul de gard. :)

    RăspundețiȘtergere
  57. bravo TRU...mereu spui adevarul, exact cum ne spune numele tau !

    RăspundețiȘtergere
  58. Sictirelituuu-Zurliuuu!!!Ai luat portie dubla de viagra la valul lui Palatin!Nu ti-am spus ma sa iei aceeasi tigaie ce ti-ai dat-o la cerebel dar acum sa ti-o dai la coaie ma Vita Vangheliana? S-o calci pa ma-ta vranceanu-firea si pa dinescu-maimutoiu-mascarici! Zburda-n congo jigodie nu ti-e clar ca TREBUIE SA AERISIM TARA DUPA CE ATI UMPLUT TARA DE BASINI VADIMO-BECALIENE,MA LEPADATURA?

    RăspundețiȘtergere
  59. Ca sa nu mai aruncam acuze nefondate eu zic sa punem mana pe mouse si sa verificam niste date.

    Ca s-au dat sau nu bani, ca au fost sau nu autobuze, ca l-au favorizat presedintii de sectii de votare pe Basescu pt ca ei au fost pusi acolo de catre PDL. Toate astea sunt discutabile si pot fi negate de oricare dinte parti si nu vom reusi niciodata sa vedem adevarul, noi cei care nu am fost in fiecare sectie de votare din tara asta.

    Mai presus de toate, avem cifre, cifre pe care le-a publicat BEC-ul. Daca le folosim putem sa tragem o concluzie in privinta fraudarii alegerilor de catre un partid sau altul. Cifrele pot fi consultate de oricine pe site-ul http://www.bec2009p.ro/ la sectiunea rezultate.

    Eu am facut o analiza si anume:

    1. am luat sectiile de votare in care unul dintre candidati a obtinut peste 80% din voturi (exceptand strainatatea, ca asta e alta mancare de peste). E clar ca daca intr-o sectie unul dintre candidati a luat peste 80% e ceva necurat la mijloc. Luand in calcul doar rezultatele din sectiile acestea, obtinem o prezenta la vot de 62,66% si un scor de 47,77% pentru Basescu si 52,23% pentru Geoana. Mie mi se par normale rezultatele acestea (ca sa nu spun ca PSD-ul a furat mai mult).

    2. am luat sectiile de votare cu prezenta de peste 80% (si aici este foarte posibil sa fie ceva necurat la mijloc) si am obtinut un scor de 50,46% pentru Basescu si 49,54% pentru Geoana.

    Si analiza poate continua, luand in calcul diferite alte scenarii.

    Vreau doar sa ma opresc la un exemplu graitor: comuna Cetate, judetul Dolj, sectia de votare 344 (acolo unde Basescu l-a dat jos de pe scena pe Dinescu in cadrul unui miting electoral si unde Mircea Dinescu are foarte multe proprietati).

    Si avem urmatoarea realitate (ca nu mai putem spune despre basme ca domnul Dragnea):
    - prezenta la vot in turul 2: 93,72% (din 1.671 de cetateni cu drept de vot – sectie destul de mare)
    - Geoana: 94,10% (1.467 de voturi)
    - Basescu: 5,90% (92 de voturi)
    - in primul tur Basescu a obtinut aici 428 de voturi (cat de multa lume a parasit corabia lui Basescu intre cele doua tururi…)!!!
    - cu titlu de exemplu sectia 345 din aceeasi comuna: prezenta la vot 59,83% (din 1.491 cu drept de vot), 37,46% Basescu, 62,54% Geoana

    Poate gasi cineva argumente rationale pentru aceasta “anomalie”? Poate doar Mircea Geoana, Liviu Dragnea si Viorel Hrebenciuc, dansii fiind experti in asemenea fantezii. Poate ne aduc chiar un camion de argumente.
    Apropo, ca si uitasem, in fiecare sectie de votare a fost cate un reprezentant al PDL, PSD, PNL, UDMR (in zonele in care nu sunt maghiari acestia erau PSD-isti ca doar formau o alianta), si nu mai stiu ce alte partide care oricum ii erau ostile lui Traian Basescu. Inseamna ca PDL are oameni foarte priceputi daca au fost in stare sa fure cu atat de multi ochi asupra lor. Eu ma tem ca a fost invers si am destul argumente in sensul asta.

    CONCLUZIE: Amandoua partidele au furat la fel de mult doar ca pe unii nu i-a iubit strainatatea.

    RăspundețiȘtergere
  60. Lui Sictireli si la toti cei anti-Basescu: va umplu gura de muie cretinilor. Si voua si la nevestele voastre.
    Basescu a invins !!!!
    Muriti de ciuda cretinilor !
    Luati exemplu de la Gioana si luati o gustare o muie !

    RăspundețiȘtergere
  61. VEZI UNGURENE CUM ESTI: TE-AI VAZUT CU SACII IN CARUTA SI ACUM NU MAI POSTEZI NIMIC PE BLOG. NU-I FRUMOS

    RăspundețiȘtergere
  62. Muie la prostanac !
    Traiasca Basescu !

    RăspundețiȘtergere
  63. Pit. Nu te-am bagat in seama si ai devenit mitocan. Ma-ta stie ca vorbesti cu gura plina? Da' cine drak sa te invete sa fii civilizat. Ai invatat proastele maniere de la ma-ta. Si ea vorbea tot cu gura plina. Doamneee, cat putea sa ma enerveze proasta de ma-ta. Eu ii spuneam sa taca si sa inghita, ea avea chef de vorba. Ce putea sa iasa dintr-o asa catzea? Hai, Pit, vino sa-ti dau tzatza. Da din coada vesel, hai, Pit.

    RăspundețiȘtergere
  64. Pseudo-TRU, ai lasat usa la blog deschisa si s-au refugiat toate javrele paduchioase in hol.
    Pit, nu te mai linge, baga coada intre picioare si fugi, ca te cauta hingherii.

    RăspundețiȘtergere
  65. Sictireli, poate iti aflu IP-ul si o fac capra pe nevastata. I-ar placea, crezi ca ti-ar zice ? Nuuu, m-ar cauta in fiecare zi sa i-o bag pana la prasele. Nu cred ca TRU ar refuza sa-mi dea IP-ul unui pesedist/penelist paduchios ca tine.
    Va dau muie tie si la toti cei anti-basescu care in loc sa se ascunda dupa ce au luat bataie crunta acum ies pe aici si-si arata coltii.
    AM INVINS !!!! cand o sa pricepeti cretinilor si sa va sinucideti ?

    RăspundețiȘtergere
  66. Dincolo de toate, cred ca marele perdant al ultimei luni este, fara indoiala PNL-ul. Antonescu a fost depasit de pokerul electoral la care a participat si a pierdut totul. Mai multe argumente gasiti pe blogul meu daca sunteti interesati

    RăspundețiȘtergere
  67. Fara APLICAREA DECIZIILOR de la REFERENDUM (PARLAMENT UNICAMERAL si 300 de PARLAMENTARI) batalia e doar pe jumatate castigata!!!! Deocamdata FELICITARI domnului MARIAN MILUT si domnului ION CARAMITRU,caci si-au PASTRAT COLOANA VERTEBRALA si au facut cinste PNTCD-ului,neincolonandu-se monstruoasei coalitii si mizeriei lui ciuhandu,cand CINICUL iliescu si maimutoiul-mascarici dinescu au calcat in picioare MEMORIA TIMISOAREI!!!!

    RăspundețiȘtergere
  68. Basescu este Presedinte a doua oara !
    Felicitari tuturor !!

    RăspundețiȘtergere
  69. Toti cei care nu au votat cu Basescu sa-mi suga PULA ! Muie suculenta la toti dusmanii Presedintelui !
    Am invins !

    RăspundețiȘtergere
  70. Toti cei abonati la boom,digi ori focus si scarbiti de LATRINELE irealitatea si antena3 pot da DELETE din meniul telecomenzilor! PESEDEI !!!INCOLONAREA IN CUPELE BASCULANTELOR and:THROW THE GARBAGE,FUCKIN'SCUMS!!!!

    RăspundețiȘtergere