03 iunie 2013

La ce bun faptele, cînd există opinii? (drept la replică)






Textul de mai jos a fost trimis site-ului ziare.com









Doamna I.Ene e autoarea următorului decret publicat pe site-ul Ziare. com şi reluate în Revista 22:



"Poate că Cristian Preda doreşte un nou mandat în Parlamentul European. Nu văd nimic rău în asta. E firesc să vrei să-ţi continui proiectele. Un nou mandat vrea şi Traian Ungureanu, cu deosebirea că TRU nu a avut proiecte şi nici măcar o prezenţă consistentă în Parlamentul European. Ce argument obiectiv ar fi ca TRU să primească un loc eligibil, iar Cristi Preda nu? Ca să nu mai vorbim despre Monica Macovei, cel mai eficient europalamentar din actuala legislatură." ( cacofonia din primul rînd aparţie dnei I.E, sublinierea din rîndul al treilea aparţine lui T.U.)





Îi cer, respectuos, dnei. I.Ene să revină la jurnalism. Dna. I.Ene nu consideră necesar să pună la dispoziţia cititorilor argumentele pe baza cărora a ajuns la concluzii certe. Un jurnalist verifică faptele, înainte de a trage concluzii. Dacă această regulă nu e respectată, orice minciună poate fi prezentată drept adevăr. În acest caz, victima e publicul cititor. Aşa cum se ştie, dna. I.Ene e campioana unui jurnalism dominat de respect desăvîrşit pentru cititori.

Datele referitoare la activitatea sau lipsa de activitate a fiecărui parlamentar european sînt publice şi sînt consultate de jurnaliştii care comentează onest lucrările Parlamentului European. Nici eu, nici dna Ene nu putem hotărî care e palmaresul unui parlamentar. Asta o stabilesc datele oficiale.

Datele pot fi consultate fără restricţii de oricine, inclusiv de dna I. Ene. În măsura în care dna I.Ene consideră că faptele au un rol de jucat în susţinerea unui personaj simpatizat sau în demolarea unui personaj detestat.

Dacă nu e prea mult, îi cer dnei. I.Ene să îşi întregească analiza publicînd rezultatele ciocnirii domniei sale cu faptele.

63 de comentarii:

  1. ungurene, cand mai multi oameni spun ca esti beat DU-TE SA TE CULCI ! Pai iti spune si Andreea Pora , iti spune si doamna Ene, de ce vrei sa mori in derizoriu ? Care e diferenta intre alcoolicul Tamas si dumneata ? Nici una ! Oamenii s-au plictisit de dumneata, au treaba !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mănânci maro, anonime! Pofta buna!

      Ștergere
    2. Minunata femeie care mi-a dat un împrumut și este fără datorii astăzi
      Există cineva pe care trebuie să-l prețuiesc în viața mea, doamna Susanewolfgang și compania ei de credit, care mi-au dat recent un împrumut pentru a-mi stabili viața și a mă scoate din sclavia datoriei pentru totdeauna.
      Mulțumită femeii cu inima bună care m-a salvat de stresul financiar și astăzi, după multe experiențe proaste cu multe companii de credit, sunt din nou lipsit de datorii, nu aș fi crezut niciodată că un creditor atât de bun ar mai exista până când un prieten de-al meu mi-a făcut cunoștință cu această minunată doamnă SUSANE WOLFGANG, companie de credit care mi-a acordat un împrumut de 3%, în cele din urmă am primit 8.000 de euro, am propria mea afacere, și tu poți fi fără datorii, cauți un împrumut pentru a începe o afacere, un împrumut auto, o factură a casei sau taxe de școlarizare, contactați-ne astăzi oricând prin e-mail: susanewolfgangkredit@gmail.com,
      Whatsapp; +447537146783

      Ștergere
  2. pai daca tot dati o replica, n-ar fi fost mai eficient sa ne enumerati acele date sau sa dati macar un link ?... aha... de unde nu-i nici Dumnezeu nu cere...

    RăspundețiȘtergere
  3. ungurene :lasa alte treburi, SCRIE CEVA DE PITURCA, CE NE SFIDEAZA ! ANTRENORUL ECHIPEI NATIONALE TREBUIE SA PLECE : ACUM !

    RăspundețiȘtergere
  4. Ia tradu ungurene asta, sa stie fraierii ce nu stiu englezii cum si-a bagat pula in restul lumii ronald reagan... http://www.nybooks.com/articles/archives/2013/may/23/berkeley-what-we-didnt-know/?pagination=false De fapt,comunistii n-au fost asa ipocriti cum au fost BANDITII din partidul republican ce ne-au calcat in picioare si dupa 1989...De asta votam useleul, sa intram intr-o normalitate si cu rusii si cu sarbii, dar si sa refacem legaturile cu tarile arabe... Gata cu UE, destul au stat vesticii cu laba pe noi...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Reagan a fost un presedinte mare. Adica, un anticomunist eficace. V-a bagat conga intre buze, securiștilor.. Acum, nu va mai rămâne decât sa pișați ochii, hahalerelor..

      Ștergere
  5. Iar daca nu era iliescu, laudat fie-i numele, se instala HAOSUL FASCIST in decembrie 1989 in Romania...Stiau batranii nostri ce stiau : Legionarii si Carol al 2-lea si-au facut de cap in Romania interbelica, bine ca nu s-au intors acele vremuri de trista amintire...

    RăspundețiȘtergere
  6. Cititi aici fiecare cuvant, merita: MANIFESTUL STANGII DIN ROMANIA: http://ascutirealupteideclasa.wordpress.com/2013/07/02/manifestul-stangii-din-romania/.

    (Pentru a accesa linkul, hasurati-l cu albastru, tinand apasat butonul din stanga al mouse-ului. Dati apoi click pe butonul din dreapta. In final, dati click pe "Go tu Webb Address", folosind oricare din butoane.)

    RăspundețiȘtergere
  7. Prin beciuri, la Jilava, basescu si ai lui vor avea dreptul la televizor... ; insa numai canalele Antena 3 si televiziunile rusesti RT, Pervai samd si va pricepe cat rau a facut torpiland relatiile normale cu Rusia ! Vom intra cu rusii pe fagasul normal de acum, in sfarsit ! AFARA CU SCUTUL ANTIRACHETA DIN ROMANIA !!! GATA CU LINGAII PROAMERICANI, PROBRITANICI SI PROSIONISTI :va vom urmari pana VA BELIM PE TOTI, 20 de ani USL-ul VA CONDUCE ROMANIA , iar PRESEDINTELE CRIN ANTONESCU VA RESTABILI ORDINEA CONSTITUTIONALA SI SUPREMATIA PARLAMENTULUI, CA INSTITUTIE DEMOCRATICA IN ROMANIA ! Basistii VOR FI TOCATI ANI IN SIR PENTRU CRIMELE TAIERILOR DE SALARII ! http://www.antena3.ro/externe/scutul-antiracheta-a-ramas-una-din-cele-mai-mari-probleme-ale-rusiei-vezi-declaratia-facuta-de-un-oficial-rus-220619.html

    RăspundețiȘtergere
  8. Domnule Ungureanu e foarte trist ca nu mai aveti nici o luare de pozitie in ultima vreme... Cazul condamnarii lui Alex Navalnai ,liderul opozitiei de la Moscova merita o postare semnificativa... Pacat !

    RăspundețiȘtergere
  9. De asta URAM CAPITALISMUL MONDIAL, ANGLO-AMERICANI SI SIONISTI NENOROCITI, DE ASTA VOTAM USL -ul si SOCIAL-DEMOCRATIA, caci republicanii si adeptii necolonialismului si CAPITALISMULUI SALBATIC ,CEI CE AU DECLANSAT RAZBOAIELE IMPOTRIVA IUGOSLAVIEI, PRIETENEI NOASTRE SERBIA in general, SA FIE DISTRUSI PANA LA UNUL ! MUSULMANII AU INTELES CEL MAI BINE ACEST LUCRU... Viitoarea doctrina VICTORIOASA va fi UMANISMUL si GENEROZITATEA pentru cei multi, ce au suferit de pe urma BANDITISMUL DREPTEI DE PRETUTINDENI ! JIHADUL SOCIALIST A INCEPUT cu miscarea Occupy Wall Street, iar UMANISMUL VA INVINGE IN AMERICA, nu pana cand MILITANTII DREPTEI VOR FI STARPITI, IAR WALL STREET-ul si CITY -ul londonez VOR FI RASE, SPULBERATE DE PE FATA PAMANTULUI... Nu va mai faceti iluzii, dreptacilor, NU VETI MAI CONDUCE DESTINELE OMENIRII 100 -200 de ani... L-ati luat in balon pe Ion Iliescu, ce a spus ca ”Ceausescu a intinat valorile socialismului”, dar a avut dreptate !!! BANDITUL DE CHIOR a primit pe tava de la Bashar din Siria cadoul cu Hayssam si mancati bors ,caci BLAGA ERA MINISTRU DE INTERNE CAND A FUGIT ARABUL...Ca sa n-o mai lungesc ,ION ILIESCU A FOST UN DOMN CU OPOZITIA DE BANDITI DE LA NOI ; ROMANIA AVEA NEVOIE DE UN REGIM FORTE, CA IN SIRIA ORI CA IN CHINA SI NU SE MAI FURA ATATA , DIN 1989 incoace !!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Link-ul necesar : http://www.blacklistednews.com/25_Facts_About_The_Fall_Of_Detroit_That_Will_Leave_You_Shaking_Your_Head_/27528/0/38/38/Y/M.html MURITI BASISTILOR ! DISPARETI PEDELEILOR ! HAI SICTIR MISCAREA POPULARA !

    RăspundețiȘtergere
  11. Super tare articolul! Mi-a placut foarte mult! Multumesc !

    RăspundețiȘtergere
  12. Ce mai faci ungurene, se termina acusi ciolanul, pe cine mai aburesti cu eseurile tale imbecile ? Uite inca un motiv pentru care DREAPTA IN ROMANIA NU VA MAI CONDUCE CEL PUTIN 30 DE ANI, deoarece lumea rationala intelege ce inseamna dreapta : NESIGURANTA, PERICOLE SI JAFURI MONDIALE BANCARE ! Nici macar atunci cand republicanii vor castiga in America dreapta din Romania nu se va ridica din gunoiul ce il merita cu prisosinta : http://www.curierulnational.ro/Piata%20bursiera/2013-08-30/De+ce+frauda+prolifereaza+in+pietele+financiare . In plus, de exploatarea gazelor de sist si Rosia Montana tot PDL-ul va fi facut raspunzator ! PARTID BALAMA DE JEG, FUTU-VA -N CUR DE BANDITI CE NE-ATI TAIAT SALARIILE, CE DOBITOC E BULDOGUL BLAGA, CE PROASTA E SULFINA BARBU, iar DACA OAMENII DAU OCHII CU VIDEANU IL SPINTECA PE LOC, BANDITUL DRACULUI !

    RăspundețiȘtergere
  13. Pentru anonimul de mai sus: MUIE decrepitule, FOSILA COMUNISTA, tortionarule. Visinescule, tu esti? N-ai mai laudat PARTIDUL de 20 zile. Esti in arest?

    RăspundețiȘtergere
  14. @anonim ora 10 : ascunde-te boule cat mai poti...Noi, uselistii, va vom cauta si va vom beli si in gaura de sarpe :) USL-ul VA CONDUCE LINSTIT ,CU SCORURI DE PESTE 60% TOATE ALEGERILE ! In afara de cretinii de la Cluj, TOATA ROMANIA VA FI USELISTA, TREBUIE SA FACEM ORDINE IN TARA ASTA, SA NE IMPACAM SI CU RUSII SI CU SARBII, NU SA FIM CARPELE ANGLO- AMERICANILOR !

    RăspundețiȘtergere
  15. Uite, ungurene, DE CE NE BAGAM PULA in votul prin corespondenta : dupa ce ati furat alegerile in 2009 la Paris ,cu Banditul Baconschi, PEDELISTII si BASISTII FURA ALEGERILE CU VOTUL PRIN CORESPONDENTA ! OPOZITIE SCRIE PE VOI, URMATORII 30 DE ANI, va invatam noi minte, uselistii, SA MAI TAIATI SALARIILE SI SA UMILITI POPULATIA IN ANII DE TRISTA AMINTIRE AI BASISTILOR ! http://www.hotnews.ro/stiri-international-15624326-parlamentarele-din-germania-vot-masiv-prin-corespondenta-scandalul-buletinelor-vot-disparute-inainte-alegeri.htm

    RăspundețiȘtergere
  16. @ anonim 20 septembrie ,10:10 : Ai vazut, Boule, cine e in arest ? Videanu ,basist prostalau ! NE PISAM PE BASISTI PANA O SA VERSE SI LAPTELE SUPT DIN PIZDA MAMII VOASTRE ! Astept ziua in care MIRCEA BADEA BELESTE UN BASIST, CU NISTE BOCANCI IN GURA , MORTII MATII SA -TI FUT UNGURENE ! Astept ziua in care va incepe campania electorala, voi fi printre organizatorii BELIRII SI CIOMAGIRII ORICARUI BASIST , la noi in zona...USL-ul VA FI UNIT SIGUR PANA IN 2014, iar CRIN ANTONESCU , PRESEDINTELE ROMANIEI VA EXTERMINA BASISTII PANA LA UNUL ! VOTAM CRIN ! FORRRZA PNL ! O FUTEM PE ANDREEA PORA SI PE SORINA MATEI PANA O SA VERSE, CURVELE DRACULUI !

    RăspundețiȘtergere
  17. Rusinica, uselisti! Sa va spalati pe cap cu ei!

    RăspundețiȘtergere
  18. Buna ziua.
    va scriu pentru a va propune un schimb de linkuri. In caz ca sunteti interesat blogul meu este www.diverse24.blogspot.ro si adresa de mail la care ma puteti contacta este iacob_ctin@yahoo.com
    O zi buna va doresc si toate cele bune

    RăspundețiȘtergere
  19. Mai traiesti ungurene ? Cate luni mai rozi oase pe la Bruxelles ? Rusii tocmai ocupa Crimeea, iar toti Basistii se pisa pe ei de frica... :))) In orice caz, toti radeati de guvernul Ponta, insa POLITICA RATIONALA SOCIALISTA din Romania va duce, pe termen lung , la o relatie EXCELENTA, NORMALA , DE BUNA VECINATATE CU RUSIA ! Slava Domnului ca nu mai e Boc sau ALT CRETIN AL DREPTEI DE LA NOI, ca NE STRIVEAU RUSII dintr-o singura lovitura... CINE NU INTELEGE SA RESPECTE PUTERNICA RUSIE VA FI SPINTECAT PE LOC, iar ucrainienii vor regreta amarnic golaniile si crimele neofasciste....GUVERNAREA SOCIAL DEMOCRATICA VA ASIGURA ROMANIEI STABILTATE GEO POLITICA ! AFARA CU NATO DIN ROMANIA, AFARA CU BAZA DEVESELU, ROMANI, RESTABILITI-VA DEMNITATEA SI DISTRUGETI DREAPTA LA ALEGERI ! VOTAM VICTOR PONTA PRESEDINTE !!!

    RăspundețiȘtergere
  20. Buna ziua!

    Noi, Asociatia Parinti pentru Copii, credem ca un text scris de dumneavostra pt 1 iunie sub titlul ” Scrisoare catre mine, copilul “, ar putea imbunatati viata multor copii din Romania. Regasirea emotiei copilariei retraita de fiecare dintre noi prin lectura textelor scrise de dumneavostra alaturi de alte personalitati din Romania la care am apelat, ar putea fi cheia unei noi abordari, atat la nivel personal, cat si institutional, a problemelor reale cu care copiii din societatea moderna se confrunta.

    Ceea ce va rugam este sa acceptati provocarea si sa ne trimiteti pe adresa de e-mail : scrisoricatreminecopilul@gmail.com un text semnat de dumneavostra cu tema ” Scrisoare catre mine, copilul “

    Textul dumneavastra, alaturi de alte texte scrise de nume respectabile din Romania, precum si de voluntari mai putin cunoscuti, dar la fel de dornici sa participe la cauza noastra, va fi publicat in revistele de nisa cu care vom colabora, pe blogurile colaboratorilor nostri care trateaza teme similare, iar, la final, vor face obiectul unui volum ce va fi publicat, pe baza unei colaborari cu una din editurile de profil, sub titlul ” Scrisori catre mine, copilul ” .

    Va multumim pentru amabilitatea cu care ne acordati atentie , asteptam in timp util textul dumneavostra cu tema ” Scrisoare catre mine, copilul ” pe adresa de e-mail :scrisoricatreminecopilul@gmail.com

    Cu stima, Asociatia Parinti Pentru Copii

    https://scrisoricatreminecopilul.wordpress.com

    La acest proiect pot participa atat persoanele invitate, cat si alte persoane care vor sa ni se alature fara o invitatie speciala in acest sens, dar care cred ca au puterea de a accepta provocarea de a scrie sincer catre cel care a fost odata, copilul.

    Pe masura ce vom primi textele dumneavoastra pe adresa de e-mail:scrisoricatreminecopilul@gmail.com, odata cu publicarea in revistele si blogurile de specialitate vom adauga pe acest blog o parte din textele ce vor sta la baza volumului:” Scrisori catre mine, copilul “

    RăspundețiȘtergere
  21. E URGENTA O POSTARE NOUA , REVENITI DE PE FACEBOOK !

    UN ADMIRATOR DE O VIATA !

    E 7 IANUARIE, ADICA 11 SEPTEMBRIE LA PARIS !!!

    NU RENUNTATI LA BLOG TOCMAI ACUM, V-AM ASCULTAT ACUM PE TVR 2 !

    Aveti , DE ANI DE ZILE,printre comentarii, chipurile EXTREMISMULUI !

    RăspundețiȘtergere
  22. Faptele se fac, mai intai de toate, in urma unor opinii. Asta in cele mai multe dintre cazuri. E buna si initiativa, dar asta inseamna ca uneori sa faci un lucru de capul tau.

    RăspundețiȘtergere
  23. Bună ziua,
    Cauți un împrumut? Oferim împrumuturi la rate ale dobânzii foarte scăzute
    3%. Acordăm împrumuturi tuturor țărilor din lume. Mai jos sunt tipurile de împrumuturi pe care le oferim.
    * Împrumut personal
    * Imprumut corporativ
    * garanția împrumutului
    * împrumuturi negarantate
    * împrumut comercial
    * Împrumut pentru studenți
    * credit ipotecar
    * Împrumut de consolidare
    * Împrumutul pentru angajare
    * Să plătească datoriile împrumutului
    * Credit pentru investiții
    Notă: dacă sunteți foarte interesat de serviciile noastre și impuneți un împrumut, vă rugăm să ne contactați: .... tortoragiuseppe54@gmail.com
    Whatsapp +39 3891124366

    RăspundețiȘtergere
  24. Your blog was so nice and very attractive to see. Thank you so much for sharing these nice articles

    RăspundețiȘtergere
  25. Thanks for your eye cacthing post. €keep it sharing with us

    RăspundețiȘtergere
  26. Care sunt nevoile dvs. financiare? Acordăm împrumuturi de la un minim de 7.000 USD la un maxim de 900.000.000,00 dolari, cu o durată confortabilă care variază de la 1 la 25 de ani, la o rată a dobânzii foarte redusă de 3%. Contactați-ne prin e-mail: mrfrankpoterloanoffer@gmail.com
    Mulțumesc și așteaptă cu nerăbdare răspunsul tău prompt.
    Salutari,

    RăspundețiȘtergere


  27. Thanks for sharing this blog. I loved reading this post.



    RăspundețiȘtergere


  28. Awesome post you have shared here, Thanks a lot for sharing it because it make myself to love

    RăspundețiȘtergere
  29. Great information!! I really enjoy reading this information. Thanks for sharing. The James Firm

    RăspundețiȘtergere

  30. Only wanna state that this is very beneficial , Thanks for taking your time to write this.
    clipping path service

    RăspundețiȘtergere
  31. Excellent and informative. I just want to say ”Awesome”. Excellent work. Keep it up. Thanks for sharing.
    clipping mask | clipping mask photoshop

    RăspundețiȘtergere
  32. We are promising that we will give you fantastic administrations in regards to
    indesign templates | how to make a mask
    clipping mask | clipping mask photoshop
    Clipping path Photoshop | clipping mask indesign
    how to draw a mask | layer mask
    photoshop mask | mask making
    mark ruffolo
    . We are hanging tight for your work and Customer fulfillment is our first need.

    RăspundețiȘtergere
  33. Usefull and excellent photo editing ideas,

    RăspundețiȘtergere
  34. Vreau să apreciez împrumuturile Karin Sabine pentru mine un împrumut de 40.000,00 EUR dacă aveți nevoie de un împrumut urgent, apoi evitați să fiți înșelați de creditori falși și aplicați prin firma de împrumut real prin e-mail sabinhelps@gmail.com whatsapp +79267494861

    RăspundețiȘtergere
  35. I truly like your site.. <a href="https://ainabd.com/”>Office Interior</a>

    RăspundețiȘtergere
  36. Excelent articol. Puteți posta acest articol pe facebook și obțineți câteva like-uri de aici https://viplikes.ro

    RăspundețiȘtergere
  37. Nice post thank you David

    RăspundețiȘtergere
  38. Thank you for shared some good points and information here...
    Check the Marathi Information Blog ProMarathi

    RăspundețiȘtergere
  39. Thanks for informative post. A simple thanks is not enough for this valuable resources.

    RăspundețiȘtergere

  40. Thanks for sharing such a helpful content. I thoroughly appreciate your knowledge. Wonderful post, Carry on !

    RăspundețiȘtergere