05 decembrie 2009

Salt în gol în Mircea Geoană


Un singur rezultat după dezbaterea de joi seară. Un singur rezultat după o lună de interviuri, declaraţii şi mitinguri. Şi acest rezultat e un avertisment înspăimîntător: Mircea Geoană! Perspectiva unei preşedinţii Geoană e ameţitoare. Senzaţia de gol absolut e izbitoare, cu atît mai mult cu cît Geoană s-a zbătutu să facă, personal şi repetat, o demontsraţie convingătoare de incompetenţă şi inadecvare. Ce ştie Geoană? Ce poate Geoană? Ce crede Geaoană? Nimic. Un om care se propune Preşedinte dar se retrage infantil în poala stăpînului Vîntu. Un om care învaţă pe de rost ce trebuie să spună ca să pară candidat la Prezidenţiale dar nu poate da nimic din el şi de la el. Un om care nu are nici o califcare dar deţine toate nepotrivirile. Un tocilar silitor şi antipatic promite românilor 5 ani de vorbe goale şi impostură. Înseamnă schimbarea un salt în gol? O logodnă stearpă cu gesturi, fraze şi imagini fabricate? Dacă e aşa, atunci Geoană trebuie votat cu 2 pînă la 4 mîini.

Pentru Dumnezeu şi pentru sute de mii tineri care fac şcoală, se pricep la ceva şi nu imită nimic, Mircea Geoană e o făcătură! Un om gol. O proiecţie promovată de duşmanii înveruşnaţi ai modernizării, libertăţii şi liberalismului. Ruşine Crin Antonescu! Între toate trădările fixe ale politicii româneşti, plonjeul lui Antonescu e cea mai mare insultă şi cea mai mare invitaţie la făţărnicie din cîte s-au văzut. Ruşine Antonescu pentru minicuna cu care ai prostit sute de mii de tineri sinceri. Eu cred în Băsescu dar cred sincer. Antonescu şopteşte, acum, fiecărui alegător că poate crede, simultan, în schimbare şi în inamicii schimbării, fără să-şi facă probleme. Că poate şi trebuie să devină un duplicitar şmecher, după chipul şi asemănarea lui Antonescu.
Duminică e loc de sinceritate. De adevărul greu şi esenţial de care depinde în ce lume ne aşezăm. Un vot pentru Geoană ne duce în lumea goală a televiziunilor prostituate şi a politicii de jaf. Un vot pentru Băsescu ne dă aer. Cît să rezistăm. Cît să existăm. Afirmaţi-vă dreptul la existenţă!


P.S. Două vorbe despre două mormane de noroi. Realitatea TV şi Antena 3 au descoperit împreună , imediat după încetatrea campaniei electorale, că toată lumea o duce greu şi e săracă. Aşa sună titlul campaniei de după caqmpanie: mizerie în România. Îi rog pe Dumitrescu, Turcescu, Creţulescu, Chiriac et co să îşi publice pe ecran salariile. Daca tot vorbim de bani şi sărărcie. Singurul criteriu în discuţie e: cu cît sînt salariile numiţilior peste sau sub 20000 de euro pe lună? ( baremul Costea – cumnatul lui Geaonă pus de Geoană director la banca de stat Eximbamk).
În sfîrşit, o glumă pde rigolă publicată în Cotiidanul, sora mai mică şi mai harnică a României mari. Cotidanul scrie că subsemantul a îndemant la revoltă violentă, de pe acest blog. Aşa e! Pot da lămuriri suplimentare.O divizie de tancuri pregătită de PD-L aşteaptă la lizierea pădurii Băeasa. Redacţia Cotidianul e pe lista de arestări. Execuţiile vor avea loc în studioul Realitatea TV , în direct şi fără trucaje. Din păcate sînt puţine şanse să urmăriţi evenimentul. Prostia moare singură. Se sinucide inventiv.

01 decembrie 2009

Luptaţi pentru libertate!


Nu e timp de plîns! E clipa revoltei! Au ars a doua oară morţii Timişoarei. Banda lui Geoană, Antonescu şi Johannis a intrat în Timişoara, prin trădarea primarului Ciuhandu, trădătorul neuitatului Corneliu Coposu. Au dansat pe sîngele care a scăldat Piaţa Oprei!

De ajuns! Pînă aici! Lăcomia nefericiţilor care vor să înghită România a îndrăznit, astăzi, să se atingă de Timişoara. Astăzi, de 1 decembrie, ziua naţională a României!

Dragii mei prieteni, aţi văzut ce ne aşteaptă sub Geoană!

Protestaţi! Oricum şi oriunde! Pe stradă, pe net, între prieteni şi mai ales PRIN VOT, PE 6 DECEMBRIE!

Gloria Timişoarei nu se va stinge niciodată!

Apăraţi democraţia! Apăraţi libertatea!

29 noiembrie 2009

Şomaj iminent şi şacali proaspeţi la Realitatea TV


În seara asta, Traian Băsescu a demonstrat că are forţa să cîştige alegerile. Adevărat, n-aţi văzut declaraţia susţinută la sediul de campanie, pentru că Vîntu n-a vrut s-o vedeţi. În consecinţă, faimosul post independent Realitatea TV, a tăiat declaraţia. Brusc dar nu întîmplător: exact după ce Preşedintele a rostit cuvîntul FNI. Dureros. Nu ştiu cine s-a zvîrcolit la auzul acestor iniţiale dar s-a zvîrcolit. În clipa următoare, Realitaea TV a trecut la cenzură. Normal pentru un piost de jurnalişti liberi, emancipaţi şi europeni. O sugestie: se putea folosi un trucaj nou. Dacă Realitatea TV şi Dinu Patriciu sînt în pană, le punem la dispoziţie filmul cu femeia care zboară, după un upercut al lui Băsescu.

Dacă Stalin avea televiziune particulară, tot asta făcea. Felicitări, RealitateTV. Pe mine m-aţi cîştigat. Doar alegerile le-aţi pierdut. Nu-i spuneţi patronului. S-ar putea să vă concedieze. Sînteţi uzaţi. E nevoie de şacali proaspeţi.
Crin piramidal


Enorm de lucru în campanie! Am postat puţin pe blog, din lipsă de timp şi, de cîteva ori, din pricina oboselii crunte. Însă anumite lucruri cer comentarii aparte.

Imediat după turul I, lupta a fost înlocuită de înşelătorie. Sinistra alianţă a miliardarilor mizeri a lansat filmul trucaj anti-Băsescu, folosindu-şi, pînă la roşu, televiziunile -bordel ( o industrie care practică taxa de intrare şi prestează perversiunile solicitate de client).

Grozăvia trucată a lui Patriciu e o invitaţie la declasare colectivă. Românii sînt îndemnaţi să devină o turmă tîmpită care circulă prin manej, executînd numerele de dresură ale lui Patriciu.

Oricît de respingătoare, această mărşăvie a fost, totuşi, întrecută de faptele lui Crin Antonescu. Apostolul schimbării, elegantul candidat al purificării, a făcut un pas înapoi, şi-a dat jos masca şi s-a aruncat în braţele lui Geoană. L-am văzut vineri, agitîndu-şi limbariţa liber-schimbistă la Oradea, unde participa la un miting al lui Geoană.

Antonescu s-a purtat ca un infractor maestru al jocurilor piramidale. A promis izbăvirea şi a colecat milioane de speranţe. Apoi le-a vîndut pe posturi şi funcţii într-o viitoare administraţie Geoană. Tradiţia Caritas-FNI nu moare. A reînviat-o Crin Antonescu, un personaj cu aparenţă de liberal modern. modern!

Astăzi de dimineaţă, am întîlnit încă unul din păgubiţi. Un tînăr de 25-30 de ani. Şofer de taxi. Mi-a spus că a votat din toată inima cu Crin. Mi-a mai spus că e dezamăgit de purtatea celui în care a crezut. “Nu ştiam că e cu ei!”. L-am întrebat ce are de gînd să facă pe 6 decembrie. Mi-a răspuns scurt:” Eu cu Geoană nu votez!”. Şi a continuat, după o scurtă pauză: ” Nu ştiu ce o să fac dar cu Geoană nu votez!”.