23 ianuarie 2013

                                USL forever!





           Alegeri parlamentare şi alegeri prezidenţiale în aceiaşi zi. Sau invers. Cine vrea aşa ceva? USL. Sau, mai curînd, acea parte nesatisfăcută a USL, cunoscută sub numele PNL - iniţialele sub care se recomandă în public dl. Crin Antonescu. De ce vor asta, USL şi Crin Nerăbdătorul? Pentru că aşa s-au obişnuit. După ce au desfăşurat în vară cel mai scabros spectacol de cabaret constituţional, USL şi Antonescu vor să continue. Au văzut că le-a ţinut şi înaintează cu şenila pe aceaşi scurtătură. Ordinea legală şi bunul simţ general sînt, acum, terenul favorit al miuţelor USL.


           Iniţiativa USL suferă, însă, de oarecare timiditate. Dacă tot vor să facă un bine ţării, cruţînd timp, bani şi democraţie, liderii USL ar trebui să meargă pînă la capăt.


           Da, neapărat, alegeri parlamentare şi prezidenţiale în aceaşi zi. Dar nu numai prezidenţialele din 2014 ci şi cele din 2019. Şi nu doar europenele din 2014 şi din 2019 ci şi localele din 2016. Hai, şi din 2020!


          Asta nu înseamnă că nu există o limită. Astfel, Parlamentarele din 2016 ies din discuţie, pentru că ele n-ar trebui să mai aibă loc. Majoritatea megalitică a USL e, oricum, de neînlocuit şi nimeni nu poate îndrăzni să creadă că alegătorii români îi vor fi vreodată nerecunoscători. Tocmai pentru că ştiu cît de adoraţi sînt,  parlamentarii USL şi-au votat, de curînd, un staut nou care îi pune, pe bună dreptate, deasupra legii. Iar cine e deasupra legii trebuie să fie şi deasupra legii electorale.


          Iniţiativa USL e plină de cîştiguri, ca o loterie la care poporul joacă şi cîştigă. Dacă ar dusă pînă la capăt, loteria ar da numai bilete cîştigătoare. Victor Ponta şi Crin Antonescu mai au timp să se gîndească.

       
           Se poate mai bine! Se poate definitiv! Curaj! Faceţi pasul spre alegerile finale. Toate în aceaşi zi şi în toate USL cîştigător pe veci. Cîtă economie de creier am face. USL forever!