06 decembrie 2009

Ultimul asalt. Veniţi! Votaţi!

Gata! Încă un asalt şi învingem! Serile şi votul final sînt ale noastre! Geoană s-a subţiat dar mai trebuie subţiat un pic. Veniţi! Acum cîştigăm!
Puterea îi aşteaptă pe tineri. În secţiile de vot!


Dacă mai există nehotărîre şi nehotărîţi, a venit clipa deciziei. Atenţie nu e vorba de mersul mechanic la vot! E vorba de ceva mult mai important: de viitorul României pe termen lung. Rezultatul alegerilor va dicta tot ce se va întîmpla în România, mult timp de acum înainte. Iar în această durată vom intra, vrînd-nevrînd, toţi. Absoult toţi! Inclusiv nehotărîţii şi indeiferenţii de astăzi. Concluzia: nehotărîrea şi ezitarea nu au valoare, nu marchează şi nu stabilesc nimic.

Dimpotrivă, ziua de astăzi hotărăşte tot şi pentru toţi. Şi dacă e aşa, atunci singura atitudine raţională e votul, adică participarea la hotărîrea care se ia astăzi.

Ce variante are alegătorul care intră în cabina de vot? După alcătuirea buletinului de vot, două. Să aducă la putere, în România, o putere fără recurs. Sau să aducă la putere, în România, o putere care se opune puterii fără recurs. Geoană şi revenirea la stadiul de colonie a reţelei fondate de Iliescu. Băsescu şi victoria românilor care îşi apără libertatea.

Practic, pentru oricine român care îşi pune serios problema viitorului, alegerile permit o singură opţiune: împotrivirea! Împotrivirea pozitivă a cetăţenilor care folosesc democraţia pentru a păstra democraţia. Votul pentru Traian Băsescu are o greutate istorică uriaşă. Şi, în acelaşi timp, dă românilor şnasa de a acţiona direct împotriva celor ce i-au ţinut ani de zile într-o baie de dezinformare. Reţeaua Vîntu - Voiculescu - Patriciu a proiectat, zi de zi şi televiziune cu televiziune, o Românie convenabilă condusă de un om slab. Azi, acest proiect trebuie distrus prin vot! Altfel, ne va distruge el. Puterea e în ecţiile de vot şi îi aşteaptă pe tineri!
Familia a votat!


Am început bine! Echipajul prostiei s-a arătat din nou. M.Geoană a dat nas în nas la ieşirea din secţia de vot cu Dinu Patriciu! S-au salutat cu zimbete largi. După cîteva minute a urmat întîlnirea Iliescu- Pariciu. Familia s-a reunit. Lipsea Vîntu. Asta dacă nu cumva era un trcuaj. S-ar putea totuşi ca Geoană să se ducă de la secţia de vot direct la Vîntu. Urmărim cu atenţie aventurile Familiei Păpuşaru în zi de vot.