28 noiembrie 2009

Minciuna trebuie distrusă - pe 6 decembrie!

Vom deveni ţara minicunii? Dacă Geoană e lăsat să cîştige, aşa va fi. Vom fi nimic. Toţi cei pe care îi vedeţi secretînd minciună, viclenie şi trucaj pe Realitatea TV şi pe Antene, vor deveni izvorul de adevăr şi arbitrul moral al naţiunii care, va fi la rîndul ei, masa deprimată pe care o storc de bani şi de minte cîteva figuri de stăpîni milardari: Patriciu, Vîntu, Voiculescu.

Asta e tot. Plus trucajul filmat de la Ploieşti, manevra scelerată a lui Patriciu plus Gardianul plus Realitatea TV.

Avem de ales. Ne scufundăm cu ei sau le spunem nu.

16 comentarii:

  1. Traiane ne mintesti in fata, vazind cu ochii?

    RăspundețiȘtergere
  2. Domnule Ungureanu, vrem sa vedem si ceva "fluide pe pereti"! S-ar putea?

    RăspundețiȘtergere
  3. Domnule Traian Radu Ungureanu, mai usor cu pupaturile astea ca faceti vreun carcel la limba.

    RăspundețiȘtergere
  4. Se vor scufunda ei. The defeat is not an option for us !

    RăspundețiȘtergere
  5. Se scufunda (doar) corabia ta, Traiane! Esti un sobolan care chitaie mai tare decat altii, dar dupa ce "marele carmaci" isi va da... duhul politic, ce-o sa faci, TRU? ca orice cuvant al tau va puti a kkt basescian...
    BOUNTY

    RăspundețiȘtergere
  6. Cel mai trist este cand constati in viata si munca de zi cu zi cum oamenii cu care lucrezi incep sa minta.Se minte cu o lejeritate pe care nu mi-am putut-o imagina!Toate televiziunile astea formeaza mentalitati, constiinte ale populatiei.Ele sunt toxice si formeaza OAMENI TOXICI
    Ce sociatatea capitalista e asta cand ti se cere spaga de la un angajat la patron ?Iar patronul stie ca angajatul cere spaga.
    Ramai uluit si singura varianta de supravieturire la un asemenea soc este sa-l iei in ras.
    Pentru ca daca nu este de ras este de plans !

    RăspundețiȘtergere
  7. Parca e un discurs a lui Goebbels de galvanizare a maselor in fata invaziei aliatilor pe toate fronturile... Penibil nea Ungurene...

    RăspundețiȘtergere
  8. Bă Lars, tu eşti un Quisling, marş d-aci !

    RăspundețiȘtergere
  9. 2 aspecte vreau sa va semnalez:
    1. Astazi am vazut un outdoor mare prin oras cu Basescu, avandu-i in spate pe Berceanu sau Haysam. Asta inseamna ca PSD isi asuma ca printurile in care apare Geoana cu Vanghelie, Iliescu& co in spate sunt cu personaje clar negative. Asta mai inseamna si ca nu se mai ascund, ci doar ne fac o propunere de tipul: de cine vreti sa fiti furati? Jenant.
    2. Am vazut la antena 3 si realitatea niste actiuni atat de partinitoare in ultimele zile, incat o stare de adanc dezgust imi insoteste gandtul ca in curand vom vorbi maxim 10000 de oameni pe internet, intr-un 1984 cu fata mai umana. Doar un pic mai umana.
    Am un mesaj si pentru cei care arunca invective cu nemiluita: discerneti si daca faceti o alegere, respecatati-o pe a celorlalti. Agresivitatea asta va va face sa credeti ca excesul este bun. Nu stiti ce e real cu adevarat. Si nici nu veti afla, daca tot aruncati etichete negative in oameni care, ca si voi, evalueaza aceleasi aspecte ale vietii.
    Intelepciune tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  10. basescu va castiga si vom merge sa distrugem averea si stilul marilor hoti care nu se mai satura,se va termina cu ei incepand cu 6 decembrie...bravos pentru sustinerea lui basescu....calauzitorul din tara groazei si a furtului

    RăspundețiȘtergere
  11. Da, ce pot să spun... Dacă toți de la guvernare (PD-L momentan) sunteți ca tine, e vai de noi. Păi, bre, nene Ungureanu, în termenii ăștia puneau problema cei care au luat totul, la naționalizare, bunicilor mei - bogătanii, nemernicii, hoții, sugătorii de sânge al poporului. Bre, tu ne consumi banii de pomană și ne oferi doar vorbe goale. Nu trebui esă ne mai explici ce rău ne va fi cu alții pentru că am văzut ce bine ne e cu voi.

    RăspundețiȘtergere
  12. Aveti dreptate d-le Ungureanu ! Demonizarea presedintelui e "cecul in alb" intins electoratului pentru ca acesta sa uite, sa semneze, sa crediteze, sa voteze (deci sa legitimeze) agenda ascunsa a hienelor afacerilor cu statul (organizate politic). De aici provine bestiarul mediatic al demonologiei intru Basescu; perdeaua de fum necesara ocultarii politicii cu AGENDA ASCUNSA ! Ritualurile publice de exorcizare a raului absolut care ar fi, chipurile, Basescu - in masura in care au priza electorala suficienta - vorbesc de vechea noastra neputinta de a construi, de a trai in propria noastra irealitate...

    RăspundețiȘtergere
  13. Bai Traiene, sa-i spui expertului aluia in manipulare de la voi, ala cu "iSondaje" in care aminteste de filmul 2012 si efectele lui speciale, ca toata chestia este frumoasa si minunata pentru Base, da-i scapa esentialul: pentru efectele speciale (inclusiv pentru o palma a lui Base asupra unui copil, daca n-ar fi fost reala) era nevoie de o filmare a personajului pe croma.
    Pentru Despina: croma este fundalul ala verde sau albastru pe care pe care ulterior se pot face inserturi de alte imagini.
    Dar filmare cu copilul este realizata "live", acest lucru eliminand orice posibile inserturi video.
    Asa ca, bai fanii boxerului, nu sunteti convingatori.
    Mai mult, nen-tu Base a ales calea justitiei care se va pronunta mult dupa ce alegerile se vor fi incheiat. Pana si asta este o manipulare! Putea sa aleaga calea expertilor externi, care s-ar fi pronuntat pana in alegeri.
    Ce frica va este, amaritilor!

    RăspundețiȘtergere
  14. Basescu va castiga, poporul este alaturi de Preseidnte !!!
    Vom invinge mogulii, oligarhii si patronii verosi !

    RăspundețiȘtergere
  15. Uite-l si pe Dumitru Proletaru. Pentru el, ce s-a intamplat in decembrie '89 a fost doar o deraiere de la cursul normal al lucrurilor.
    Acum simte razbunarea aproape: va invinge pe asupritorii poporului, pe moguli, oligarhi si patronii verosi.
    Daca-l intrebi ce inseamna (in mintea lui) oximoronul "patroni verosi" si cam care ar fi reprezentarea lui ideatica a "patronilor sociali", o sa te priveasca tamp si o sa te injure.
    Pentru asa ceva militezi tu, TRU?

    RăspundețiȘtergere
  16. Hai si pe la mine. Si mie imi place Adevarul.Apropo..EL este o Persoana.
    Va salut.

    RăspundețiȘtergere