22 noiembrie 2009

Realitatea TV şi Antena nu trebuie să-şi neglijeze atuurile

Stimată Realitatea TV şi onorată Antena3, puteţi să ne luminaţi? Unde a dispărut mega-campania “Frauda”? Nu e păcat? V-aţi străduit în mod imparţial şi deontologic, vreme de aproape 12 ore. Aţi dat de neumărate fire care trimiteau la fapte grave de măsluire. Apoi, aţi uitat. Publicul are dreptul să ştie, mai ales de la jurnaliţşti de mare curaj ca voi. Cine ştie? Poate primiţi ordin să reluaţi tema. La turul II. Cu acelaşi rezultat. Şi cu acelaşi cîştigător.
P.S. Revin cu o a doua rugăminte: puteţi recupera de undeva şi sondajele INSOMAR, cu Geoană lider net? A! Era să uit. Mai e de semnalat o dispariţie: referendumul! Ştiaţi că a fost validat şi că procentul de susţinere e aproape 80%?

43 de comentarii:

  1. Nu cred ca se poate vorbi de fraudare! Si spun asta ca sustinator al lui Crin Antonescu, marele perdant din seara asta. Cred totusi ca sondajele sunt usor denaturate. Numararea voturilor nu va aduce schimbari majore, dar procentele lui Geoana cred ca vor scadea. Prin urmare, asteptati pana maine seara. Este foarte posibil sa se reia operatiunea "fraudare".

    RăspundețiȘtergere
  2. deja a reinceput operatiunea post fraudarea domnule Ungureanu! In studio la iRealitatea e 'specialistul ' Guse si cu A Ursu care acuza pe dl Blaga ca MI a votat de 1 milion de ori!
    Intr-adevar, au uitat de referendum ...unde e campanie 'noi vrem respect'...)?

    RăspundețiȘtergere
  3. Vajaiala de sirene si lumini de girofaruri ale Politiei care au impanzit sectiile de votare impreuna cu sondajele CSOP-IRES concurente au cam amutit "armata jurnalistilor profesionisti"

    RăspundețiȘtergere
  4. Domnul Nica va auzit. E pe Realitatea si îi dă înainte cu frauda.

    RăspundețiȘtergere
  5. Acum le convine scorul. Maine pe la doua se vor inflama. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Felicitari!Mi-a placut atitudinea Dlui Sever Voi
    nescu de aseara de la RealitateaTVin contrele cu
    Dl Cosmin Gusa.Si Dna Pora a fost imbatabila.Ace
    asta va trebui sa fie atitudinea si discursul tuturor PDL-EILOR in zilele urmatoare si in fata
    poporului.

    RăspundețiȘtergere
  7. Partitura numita frauda va fi cantata acum pana la turul 2 pe toate vocile la televiziunile astea penibile. Asa se vor eluda toate subiectele adevarate - vizita lui Geoana la Moscova, hotiile pesedistilor, ale mogulilor si nu in ultimul rand lipsa oricarei viziuni si a oricarui proiect realist pentru Romania in mintea lui Geoana. Cu cat mai mare galagia, cu atat mai putin vizibil jegul din spatele lui Geoana si vidul din creierul lui.

    RăspundețiȘtergere
  8. Felicitari! Mi-a placut tare mult dezbaterea de vineri, domnul Presedinte a fost la inaltime. Bafta mare in cele doua saptamani de foc.

    RăspundețiȘtergere
  9. Lupta din Parlament intre:
    Basescu si 254 se muta la vot unde gaseste o populatie MANIPULATA PANA LA PAROXISM..
    Sa speram ca romanii GANDESC !! si realizeaza ca Geoana ne preda RUSILOR !!!
    Pe asta cred ca trebuie sa merga campania celor 2 saptamani.

    RăspundețiȘtergere
  10. “Astazi, cand aud din toate partile comentarii despre trocuri, propuneri etc, vreau sa fie clar. Ramane valabil ceea ce am spus de la inceputul campaniei. Este exclusa orice colaborare intre mine si Traian Basescu si este exclusa orice sustinere a lui Traian Basescu din partea electoratului meu”, a spus Crin Antonescu, citat de Realitatea.net.

    Isi face oare dumnealui liberalu’ vre-un calcul de genul: “nu-i bai, peste 5 ani vom putea injura linistiti pesedeu’, ca ne-a furat cu vanghele si nastase si ca ne-a marit comisionu’ de la 15 la 30 de procente, dar noi am ramas saraci si cinstiti ca tovarasu iliescu care are sapca si atunci vom castiga alegerile din primul tur!”?

    Ati inteles ceva? Nu? Pai e genul de discurs al lui geoana! cu multe cuvinte si fara nimic. Da’ o sa intelegeti voi, “peste vreo cinci-douazeci de ani, care este foarte importanti pentru noi! Si o sa vedeti in teren! In teren o sa vedeti!”

    Si nu veti fi observat ca ati mai imbatranit cu 5 ani pentru ca vanghele va va fi dat 4 milioane de ghiozdane pline cu mici, fiecare in valoare de daouajcin(i)ci de mii de euroi, si mogulii vor fi strigat ca s-au saturat de atata respect si mai vor un pic de cenzura, nu de alta da-i doare in libertate de cat au vorbit.

    Noi vrem respect! Noi nu-l votam pe Basescu! Noi suntem liberali ce respectu’ nostru!

    RăspundețiȘtergere
  11. Unde a disparut? Cam unde a disparut si manipularea lui Base, tot pe tema "frauda" de acum 5 ani.
    Sau de aia ai uitat?
    De ce nu l-ai intrebat, ca te-am vazut in campanie numai pe langa el, ce s-a intamplat cu aia? Ca a avut destul timp si multe instrumente sa ancheteze... :)
    Bai jigodiilor, voua chiar nu va este rusine? :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Meleşcanu, Năstase şi SRS, în audienţă la Patriciu

    Azi 23 NOV, Dinu Patriciuşi-a luat prînzul într-o companie foarte selectă. În ordinea ridicării de la masă, compania lui Dinu a constat în următorii: Teodor Meleşcanu, Sorin Roşca Stănescu şi Adrian Năstase. Masa şi dansul negocierilor cu cei trei au avut loc la intersecţia străzii Herăstrău cu bulevardul Mircea Eliade. Bine, nu chiar în intersecţie, ci în clădirea localizată acolo, care adăposteşte fundaţia “Dinu Patriciu” (da, da, aia care dă burse copiilor inteligenţi şi talentaţi, dar lipsiţi de posibilităţi materiale).

    După cum se poate vedea în fotografii, Bentley-ul imperial al lui Patriciu era în faţa sediului fundaţiei (aşa cum v-am mai povestit şi altă dată), deci conu’ Dinu şi-a întîmpinat personal oaspeţii.,,
    AVETI SI POZE AICI:
    http://catavencu.ro/melescanu_nastase_si_srs_in_audienta_la_patriciu-11335.html
    PENTRU @AVP
    deci ramine asa cum am stabilit in place MATACHE
    Capo di tutti i capi(chef de tous les chefs », le parrain numéro un. )ESTE:
    DINU PATRICIU

    DACA PE GEOANA ROMANII IL SCOT PRESEDINTE
    ADRIAN NASTASE devine in mod obligatoriu PRIM MINISTRU

    ,,clădirea localizată acolo, care adăposteşte fundaţia “Dinu Patriciu” (da, da, aia care dă burse copiilor inteligenţi şi talentaţi, dar lipsiţi de posibilităţi materiale,,. -inclusiv prietenilor nostri cu care discutam pe forumuri LA,FI.etc…..da, da, aia care dă burse si finanteaza :
    prodemocratia
    deplasarile lui E Constantinescu in strainatate+GASCA
    DINESCU
    STELIAN TANASE

    RăspundețiȘtergere
  13. STIRE BOMBA!!!!!

    http://turnofftheglory.wordpress.com/2009/11/23/o-mica-mare-diferenta/

    RăspundețiȘtergere
  14. Despina, tu mergi deja la scoala? Daca da, intreb-o si pe doamna daca e bine cu logica, ca poate te ajuta.

    RăspundețiȘtergere
  15. Buna seara,
    Trebuie sa iesiti pe radio, pe FM , ca sa recuceriti Bucurestiul.
    Emisiuni in orele de varf cand sunt blocaje in trafic!irealitatea fm si anti democratia parvulescu e pe toate frecventele.trebuie anihiliat fantele mircea badea xare traieste in capul electoratului feminin urban si ne nananca toate voturile.acum 5 ani , mix fm si carol sebastian m-au convins sa il votez pe basescu, blocat in trafic!acum nu va mai aud pe nicaieri , e doar manipulare si muzica!mersi

    RăspundețiȘtergere
  16. Si RFI este o catastrofa .
    Nu se mai poate asculta nimic nici la radio

    RăspundețiȘtergere
  17. http://www.zoso.ro/2009/11/romania-2000-2004.html

    RăspundețiȘtergere
  18. http://justitiarul.ro/ancheta/277-pnl--patriciu-grup-infractional-si-mizeria-din-presa-autointitulata-independenta.html

    RăspundețiȘtergere
  19. Raport de etapă

    Făcui din nou 1800Km de turism electoral. Dar cu folos. Mă lăsară să votez la consulat în baza unui titlu de călătorie gratuit, pregătit special pentru votare. Campania mea, “eu vîr respect” s-a încheiat. Urmează bilanţul.

    De azi încep campania internetă de rang superior: “You, robot, let me remotely vote!”.

    RăspundețiȘtergere
  20. Sigur ca avem motive sa fim dezamagiti de oferta de candidati. Fie ca vorbim despre un diagnostician bun, dar un prost terapeut al hibelor societatii romanesti, fie ca vorbim despre o forma politica interesanta, fara fond insa, fie ca vorbim despre o carcasa prezidentiala in care stau ascunse umbre sinistre, fiecare dintre candidati poate fi desfiintat.

    Dar tin sa va reamintesc ca postul de la Palatul Cotroceni nu ramane vacant, indiferent de nivelul pretendentilor. Alegerile nu sunt ca un concurs cu nota minima sub care nimeni nu poate fi castigator asa ca mai incercam o data. Cineva oricum va ocupa acest post.

    Ganditi cu mintea voasta, caci ganditul nu costa, in schimb poate aduce beneficii! Ganditi si apoi votati in cunostinta de cauza, dupa cum socotiti ca e mai bine pentru voi si pentru copiii vostri!

    http://gandeste.org/general/ganditi-si-votati/7662

    RăspundețiȘtergere
  21. PSD şi PNL, două partide ce azi au hotărît să treacă istoriceşte şi pragmaticeşte, de aceeaşi parte a pulanului. PNL hidrocarburile lichide şi gazoase, PSD, cărbunele şi minerii.

    RăspundețiȘtergere
  22. Tema fraudarii va reveni pe 6 decembrie! Take care!

    RăspundețiȘtergere
  23. PROTESTATI IMPOTRIVA MANIPULARILOR FACUTE DE TELEVIZIUNILE REALITATEA TV SI ANTENA 3 PURTATI ESARFA ALBA SAU FULARUL ALB ASA PUTEM SA NE EXPRIMAM PROTESTUL FATA DE ACESTE TELEVIZIUNI CARE AU UITAT CE INSEAMNA IMPARTIALITATEA

    RăspundețiȘtergere
  24. Baieti, va pierdeti vremea.. Daca voi si cu voi si Basescu credeti ca mai aveti de unde sa mai stoarceti voturi va inselati... Cat despre Referendum nu pot sa zic decat ca a fost o gaselnita disperata. Oricum, Basescu se viseaza presedinte cu un parlament marioneta. Pentru moment acest lucru nu este posibil, dar putem sa ne imaginam ce s-ar fi intamplat cu motiunea de cenzura prin care a cazut guvernul Boc (varianta mini). Intr-un parlament cu 471 de membri s-au cumparat cateva voturi ale majoritatii, cu toate astea motiunea a trecut. Intr-un parlament cu 300 de membri, numarul voturilor care ar trebui cumparate ar fi mai mic rezultand de aici un legislativ cu mult mai usor manipulabil.
    Am spus mai sus ca Basescu viseaza la un parlament marioneta... Eroare! El viseaza la o tara fara parlament, o tara in care si-ar putea impune vointa fara opozitie. Oare de ce ma duce gandul la Carol al II-lea? Sa fie oare vorba de coincidenta Elenelor?
    P.S. Carol al II-lea: Monarh al Regatului Romania, instauratorul dictaturii regale prin desfiintarea parlamentului in urma desemnarii unor prim ministri ce nu au reusit sa obtina investitura. In timpul dictaturii sale Romania a pierdut peste o treime din teritoriu fara sa traga un foc de arma. Suferea de priapism (boala cu reactii secundare de natura psihica) avand o relatie adultera de notorietate la aceea vreme cu Elena Lupescu, camarila formata in jurul ei conducand din umbra Romania anilor 1938 - 1940. Unul din membrii camarilei Max Auschnit a fost cel care a construit si amenajat palatul pe care l-a cumparat si reconstituit Becali. Sa existe oare o similitudine intre oligarhii buni din acea vreme si oligarhii buni de azi? (cine a trecut prin Onesti nu se poate sa nu fi remarcat conacul lui Casuneanu)

    RăspundețiȘtergere
  25. Eu cred ca cel mai bine ar fi ca aceste televiziuni sa fie BOICOTATE TOTAL de catre T Basescu
    Ar trebui sa nu se mai duca nimeni din PDL la aceste televiziuni.
    Jurnalistii de acolo au devenit vedete comuniste de tip Che Guevara.
    Isi dau si aere de "movie starrs"

    IRTV si Antenele reprezinta PRESA DE STANGA si discrediteaza ,umilesc sau trateaza cu condescendenta pe reprezentatii DREPTEI.
    Si toate astea le fac pe bani,se mandresc cu ratingul lor si se simt chiar eroi ai stangii.

    Sunt de fapt niste TRADATORI DE TARA militand pentru predarea ei Rusiei neocomuniste a secolului 21

    RăspundețiȘtergere
  26. PROTESTATI IMPOTRIVA MANIPULARILOR FACUTE DE TELEVIZIUNILE REALITATEA TV SI ANTENA 3 PURTATI ESARFA ALBA SAU FULARUL ALB ASA PUTEM SA NE EXPRIMAM PROTESTUL FATA DE ACESTE TELEVIZIUNI CARE AU UITAT CE INSEAMNA IMPARTIALITATEA "JURNALISTI BINE PLATITI" CITAT DE ANTONESCU SA PROTESTAM IN FATA ACESTOR TELEVIZIUNI CU STEAGURI ALBE ESARFE SI FULARE PRIN ACESTE PROTESTE SA LE ARATAM CA NU PUTEM FI MANIPULATI (CONTACTATI-MA PE MAIL ANTIVANTULUIFELIX PE YAHOO)
    ANALIZATI CU ATENTIE CITATUL CRIN ANTONESCU "JURNALISTI BINE PLATITI"

    RăspundețiȘtergere
  27. http://ultimaemisiune.ro/2009/11/draga-crin

    RăspundețiȘtergere
  28. Cand scoateti ceva care sa le inchida gura pesedeilor? trece timpul si pe domnul presedinte sunt tunurile de luni bune, o sa ii erodeze imaginea, o sa piarda si o sa ne ducem de rapa cu totiisi cu tzara asta. faceti ceva

    RăspundețiȘtergere
  29. Domnul meu,
    va rog sa cititi cu atentie acest mesaj si sa transmiteti mai departe. Alianta realizata impotriva dnului presedinte este tot mai puternica, insa sansele de a obtine victoria pe 6 dec. inca sunt in picioare. Luati va rog in considerare urmatoarele idei pt. strategie, deja lupta e pe viata si pe moarte:
    1. iesire in media cu atacuri impotriva mogulilor. A nu se mai folosi f. des cuvintul mogul, ci cu moderatie, insa trebuie rostite nume, iar la fiecare trebuie asociere cu ce a facut (Vintu+FNI, neaparat, sunt multi care au pierdut aici!!!!, Patriciu cu Petromidia si cadourile PSD, Felix cu Grivco). Oamenii sunt sensibili la ideea de furt, deci mogulul trebuie asociat cu ce a facut, lucruri reale de altfel.
    2. accentuat ideea ca toata spuma clasei politice s-a coalizat? de pus intrebarea in public: cu ce i-a deranjat presedintele Romaniei (de accentuat si ideea de presedinte) de toti s-au coalizat?
    3. intalniri cu Geoana la orice ocazie. Presedintele trebuie sa fie calm si sa raspunda cu calm. Neaparat trebuie folosita treaba cu vizita la Moscova, nu se poate lasa deoparte, e vital, asta e, reglam relatia cu Moscova dupa aia. Trebuie punctat!
    4. vizite in tara. Mitinguri in marile orase, insa mai mult in E si S tarii, caci in V sprijinul e mai mare. Atentie: merg si citeva descinderi la tara, in zona Bucovinei sau in Ardeal, pt. a arata suportul, discutii cu oamenii simplu, cu presa alaturi. Vizita in ungurime, macar una.
    5. accentuat rolul basarabenilor si al romanilor din afara. Trebuie public invitati sa voteze sa isi spuna cuvintul
    6. la tv discursuri centrate pe roman, intrebat retoric acesta daca doreste sa voteze cu cei care au furat tara.
    cu stima, un simplu votant

    RăspundețiȘtergere
  30. puteti prelua ultimul meu mesaj si apoi stergeti-l, sa nu dati apa la moara unora. Thanks.

    RăspundețiȘtergere
  31. Salut!
    Am votat Antonescu (stand la coada la sectia speciala din Spitalul Municipal Timisoara timp de 4 ore).!
    Nu dau bine la televizor personaje de genul Pora, Hoara, Boc, Berceanu, Ungureanu....Udrea la radio..:))
    Dau bine la tv Flutur, Videanu, Blaga.
    De ce? Sa definesc...."dau bine" = "cumpara un vot" mai precis ma influenteza sa ma ridic din pat si merg la vot pe 6 decembrie, sa stau la coada la vot, sa votez un nou mandat al actualului presedinte T. Basescu. Matematic este o directie buna de urmat daca toti ar gandii ca mine (toti votantii Antonescu din turul 1; stam toti acasa si s-a rezolvat problema).
    Exista totusi o problema. Antonescu il sustine pe Geoana printr-un PROIECT=O VIZIUNE. Recunosca ca-i un motiv sa ma ridic din pat si sa merg la vot. Cu cine votez? Matematic aveti o problema dat fiind faptul ca trebuie sa ma convingeti sa-l votez pe T. Basescu prin alte argumente decat o coalitie TOXICA, MOGULI (au fost si sunt si dupa 6 decembrie), FRAUDA (a fost=o sa fie), BUN SIMT PARLAMENTAR (n-o sa fie niciodata)....cred ca frustrarea mea v-a plictisit.
    Toti suntem niste "puiuti de comunisiti" "descendenti ai lui Traian"....Hai Sictir ungurene!

    RăspundețiȘtergere
  32. Bacovieni la manivela
    In 2004 un tanar candidat se batea impotriva mafiei pesediste, numite Seche & HrebeCo.. Acest lucru se intampla undeva in Moldova intr-un oras trist si plouat, un oras bacovian. Atunci aveam mai mult de 18 ani si m-am indreptat spre sectia de votare, votandu-l pe haiducul care vroia sa taie apa in doua. In 2008 aceeasi frica, de a nu lasa orasul de care va spuneam pe mana aceleiasi mafii, mi-a indreptat pasii spre acceasi urna din aceeasi sectie de votare, de a-l stampila pe acelasi haiduc.
    In 2009 haiducul devine purtator de drapel al stindardului galben al liberalismului. Si ochii mi-au sclipit de fericire ca acelasi haiduc va desparte apele in doua.
    In noiembrie 2009, speranta mea a apus, cand haiducul a lasat stindardul jos si s-a angajat cu simbrie la curtea rosie a lui Hrebe Imparat. In acest moment doar despotul voda, pe nume Basescu mai poate salva spatiul mioritic (sic!).

    RăspundețiȘtergere
  33. Basescu mazilit de boieri
    In iarna lui 2009, plaiesii principatului carpatic vor statua drumul pe care il urmam cu totii. De ce exclusiv acestia? Fiindca in interiorul acelui arc muntos care a servit si drept granita osmanlailor, s-a inteles ca Basescu Voda trebuie salvat de la mazilirea boierilor care au mai intors inca o data spatele noua si fata propriilor buzunare.
    Basescu Voda nu se inchina la Poarta Mogulilor! Oare am uitat ca istoria ne e marcata tocmai de aceasta verticalitate? Memoria sa ne fi fost stearsa de lungimea scurta a cozorocului tichiei iliesciene?

    RăspundețiȘtergere
  34. de ce nu zici nimik de video-ul de aseara .....mai ales ca ,acel copil a is confirmat ca a fost lovit....daca era geoana in video ce faceai acum...??esti putin penibil tru....comentezi numia ce iti convine

    RăspundețiȘtergere
  35. d-le Ungureanu va rog sa ma lamuriti si pe mine:
    1-Staful de campanie nu a stiut nimic de filmulet si intentiile d-lui Patriciu(tuciuriul)???
    2-Comentariile tuciuriului inainte de a se da caseta nu au fost luate in seama ,dece????
    3-DIN TERITORIU VA SPUN CA PDL NU S-A VAZUT.
    La IASI d-l Carlan CÂRAN a stat.Acest membru al PDL ar trbui lasat numai sa plateasca cotizatia.
    Priviti la nichita cat de activ este.
    4- Am pierdut primaria datorita ALATURARII d-lui Popa langa acest cârlan.Este total neavenit pe functiile care le are in PDL.
    Ce face staful de campanie al D-lui Presedinte???????????????????.

    RăspundețiȘtergere
  36. urgent, expertiza tehnica internationala la filmulet, apoi tam tam public si dat iRealitatea in judecata! Urgent, nu e de gluma cu astia.

    RăspundețiȘtergere
  37. Corect.
    IRTV s-a transformat in "tribunalul poporului"

    RăspundețiȘtergere
  38. Despina ot Mogosoaia protesteaza pe aceasta cale ca RTv n-a ramas tribunal al poporului doar in cazurile Nastase-termopan, Remes-caltabos etc.
    Acest tribunal nu avea caderea sa judece altceva decat dusmanii lui Zeus! Si-a incalcat atributiunile!

    RăspundețiȘtergere
  39. Ideologia comunista NU garanteaza:
    STATUL DE DREPT si DOMNIA LEGII

    Ce avem noi acum este un stat cu reminiscente comuniste

    De asta vrea Basescu sa-l modernizeze .

    Din cauza asta trebuie sa-l votam

    RăspundețiȘtergere
  40. Aşa cum am spus şi în altă parte, nu-i poţi cere unui om să fie coerent la prima vizionare a unui material manipulator. Afectul este prea puternic. Sofismul “coerenţei”, pe care detractorii preşedintelui îl folosesc, era folosit de către organele de represiune din sistemele totalitare. Ele te speriau/manipulau cu ceva, apoi te puneau să dai o declaraţie sub imperiul afectului. La procesul în instanţă, dacă schimbai declaraţia şi o aduceai pe tărîmul raţiunii, ţi se opunea declaraţia anterioară. Cea dată la cald. Iar din punctul ăsta de vedere, mass-media sunt extrem de inumane. Cine neagă existenţa afectului, şi capacitatea lui de a perverti realitatea subiectivă, mai ales cînd obiectul manipulării este chiar subiectul de drept, neagă practic validitatea tuturor sistemelor judiciare ce permit schimbarea declaraţiilor. Cu alte cuvinte, pledează pentru barbaria excesului de drept din sistemele totalitare.

    RăspundețiȘtergere
  41. Am apreciat f mult prestatia d-voastra de la TVR 1 cu Cosmin Gusa, ati fost extraordinar ne-ati impresionat pe mine si pe sotul meu; d-l Cosmin Gusa a fost facut pulbere as cum merita nici macar aroganta nu l-a mai ajutat pentru ca nu a putut tine pasul, l-ati depasit in primul rand mintal

    RăspundețiȘtergere