22 noiembrie 2009

Votul în urnă şi televizorul închis!


Cea mai sănătoasă decizie în zi de alegeri: votul în urnă şi televizorul închis! PSD a dat drumul la diversiunea „Frauda” pe toate televiziunile lui Vintu şi Voiculescu. Scopul e , evident, confuzia generală, pe tot timpul zilei. Seara, vine partea a doua: apar exit poll-urile care dau un rezultat strîns sau favorabil lui Geoană. Executant: INSOMAR şi CCSB, institutele lui Vîntu şi Voiculescu, care au făcut acelaşi lucru la alegerile parlamerntare din 2008 (cînd au dat un rezultat fals, în care PSD era cu 5% peste PD-L!) . După care scandalul: alegerile au fost furate pentru că nu confirmă ce au hotărît exit poll-urile! Porcăria a fost coaptă, din timp, de gaşca de mizerie din jurul lui Hrebenciuc, Vnaghelie şi Gragnea. A se vedea cu ochiul liber campania dezlănţuită în zori şi articolul publicat ieri de Evenimentul Zilei.

Avem de-acum imaginea României condusă de Geoană şi PSD: o ţară ţinută în regim de diversiune, cu televiziuni perverse şi o bandă de miliardari infractori deasupra.
Ce putem face? Un singur lucru: să-l votăm pe Băsescu, omul care le stă în cale. De asta se tem şi asta trebuie să le facem!

6 comentarii:

  1. Ca de abicei hotul striga :Hotii!
    La noi in comuna (cu primar PNL)desi locuitorii nu se inghesuie la vot( strazile sunt pustii), la scoala unde se voteaza ,la ora 10,00 era o coada de sute de votanti din alte localitati, veniti cu masini mici.Parcarea era plina.
    Nu m-am regasit pe liste desi votez de zece ani aici.Am fost trecuta pe liste speciale,fara sa mi se ceara sa semnez declaratie pe propria raspundere.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am votat toata familia pe la 9 dimineata. Pe Basescu, bineinteles ! Dar televizorul nu l-am inchis. Pe Mezzo,acum,se transmite Oeuvres sacree a lui Charpentier. Daca iese cum am votat va fi o duminica perfecta.

    RăspundețiȘtergere
  3. domnu TRU, cand va aruncati de pe blog?

    RăspundețiȘtergere
  4. Duten pula mea de chior daca pica Basescu imi iau toti tovarasii cu bate si unde gasim PD-ist ii spargem fatza.

    RăspundețiȘtergere
  5. Am votat acum vreo doua ore in Comuna Criscior,
    Jud. Hunedoara.Nici pe presedintele sectiei de votare,nici omul de langa urne nu i-am vazut in viata mea.Eu in aceasta Comuna m-am nascut si cunosc pe toti concetatenii.Si intre cei din comisia de la mese erau unii din Municipiul Brad
    nu din Comuna Criscior.Sectia de votare este la
    Grupu Scolar ,,Horia ,Closca si Crisan"din Comuna Criscior.davidioan09@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  6. Băse_rulz

    http://3.bp.blogspot.com/_8v_cvxgMx3o/SwlcoWU63eI/AAAAAAAABak/4iJF6xv6Jqo/s1600/Base_rulz.jpg

    RăspundețiȘtergere