06 decembrie 2009

Familia a votat!


Am început bine! Echipajul prostiei s-a arătat din nou. M.Geoană a dat nas în nas la ieşirea din secţia de vot cu Dinu Patriciu! S-au salutat cu zimbete largi. După cîteva minute a urmat întîlnirea Iliescu- Pariciu. Familia s-a reunit. Lipsea Vîntu. Asta dacă nu cumva era un trcuaj. S-ar putea totuşi ca Geoană să se ducă de la secţia de vot direct la Vîntu. Urmărim cu atenţie aventurile Familiei Păpuşaru în zi de vot.

14 comentarii:

  1. Auzi, nene, ia zi ce o sa faci deseara dupa ce Geoana va fi presedinte?

    RăspundețiȘtergere
  2. L-au petrecut pe prostănac cu alai, de la poarta secţiei până la urnă, cu două camere, din care una aştepta la jumatatea holului ca să preia imaginile.

    Bineînţeles ca la poartă şi pe hol se saluta cu diverşi, găsiţi “întâmplător” în zonă.

    Parcă nu se mai termina transmisiunea, la Băsescu au filmat expeditiv.

    A dat să zică ceva Patriciu, dar "l-au tăiat" rapid la iRealitatea, ieşea din masca de calm pe care au convenit să o adopte toţi din clică.

    RăspundețiȘtergere
  3. ...adica bre,eu pot,tu nu......bre TRU, chiar dac-o castiga Basescu te-ai umplut de lacrimi!!!Nu vreau un presedinte plangacios!!!!!!!!!!Iar Geoana poa sa se duca oriunde,nu numai la Vantu,sa nu-l vedem pe stapanul tau,Base,dupa amiaza la Vantu,dar nu ar fi nicio nenorocire ,el o putea!!!Bre Tru ,esti demn de bocetele stapanului,pe care l-am votat acu 5 ani,dar acum n-o sa se mai intample!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. nu conteaza cat talent ai in orice domeniu,daca esti facut sa-ti freci limba pe dosuri ajugi ca Tru si Preda....pacat de voi baieti!!!!!puteti fi la putere in continuare,dar prieteni adevarati mai aveti????

    RăspundețiȘtergere
  5. esti un lacheu tare mic daca te iei de familia lui Geoana si nu de el!!ce pumni in fata ti-ai merita ,jigodie!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Geoana avea un ton al vocii plangacios,de looser fricos

    RăspundețiȘtergere
  7. GATA BASESCULE, TE-AM VOTAT!
    SUCCESURI SI MUIE LA PSD-ISTI! =))

    RăspundețiȘtergere
  8. Mai Anonimule (de mai sus), dupa ce ai semnat cu subsemantul (stim noi pe unde)incerca sa te duci in gaura din care ai iesit (a matii). Si pune bolovan la grota!

    RăspundețiȘtergere
  9. specificare...este vorba de anonimul de la ora 11:11

    RăspundețiȘtergere
  10. Atentie, TRU! La iesirea de la vot, Ion Iliescu a impartit calendare, din alea mici, cu geoana celor aflati in curte! Daca s-a ajuns la asa ceva s-a senilizat sau nu se mai controleaza! Oricum, o reclamatie la BEC, cu probe evidente (eu am vazut gestul pe realitatea sau pe antena 3, cred ca chiar pe ambele) nu ar strica...

    RăspundețiȘtergere
  11. Pregatiti-va sa-i spuneti adio lui Basescu. :)

    RăspundețiȘtergere
  12. SURPRIZĂĂĂĂ! Calendarele erau chiar cu Ion Iliescu. Daţi-vă jos ochelarii portocalii şi o să începeţi să vedeţi în jurul vostru ;)

    RăspundețiȘtergere
  13. da' baselu cand bea whisky cu vantu era perfect normal nu? bine ca nu-i aducea si niste fetite. esti un grande pupinbasel.

    RăspundețiȘtergere
  14. TRU nu doar ca ai o fata de rahat dar ai si o gura de rahat, plina de rahatul lui base, felicitari pupincuristule. Nu stiu daca sa te pun pe primul loc, esti in lupta directa cu moraru si cu pora. Oricum tine-o tot asa, aproape ca ai ajuns cu limba in intestinul gros al lui base=))))))))

    RăspundețiȘtergere