05 decembrie 2009

Salt în gol în Mircea Geoană


Un singur rezultat după dezbaterea de joi seară. Un singur rezultat după o lună de interviuri, declaraţii şi mitinguri. Şi acest rezultat e un avertisment înspăimîntător: Mircea Geoană! Perspectiva unei preşedinţii Geoană e ameţitoare. Senzaţia de gol absolut e izbitoare, cu atît mai mult cu cît Geoană s-a zbătutu să facă, personal şi repetat, o demontsraţie convingătoare de incompetenţă şi inadecvare. Ce ştie Geoană? Ce poate Geoană? Ce crede Geaoană? Nimic. Un om care se propune Preşedinte dar se retrage infantil în poala stăpînului Vîntu. Un om care învaţă pe de rost ce trebuie să spună ca să pară candidat la Prezidenţiale dar nu poate da nimic din el şi de la el. Un om care nu are nici o califcare dar deţine toate nepotrivirile. Un tocilar silitor şi antipatic promite românilor 5 ani de vorbe goale şi impostură. Înseamnă schimbarea un salt în gol? O logodnă stearpă cu gesturi, fraze şi imagini fabricate? Dacă e aşa, atunci Geoană trebuie votat cu 2 pînă la 4 mîini.

Pentru Dumnezeu şi pentru sute de mii tineri care fac şcoală, se pricep la ceva şi nu imită nimic, Mircea Geoană e o făcătură! Un om gol. O proiecţie promovată de duşmanii înveruşnaţi ai modernizării, libertăţii şi liberalismului. Ruşine Crin Antonescu! Între toate trădările fixe ale politicii româneşti, plonjeul lui Antonescu e cea mai mare insultă şi cea mai mare invitaţie la făţărnicie din cîte s-au văzut. Ruşine Antonescu pentru minicuna cu care ai prostit sute de mii de tineri sinceri. Eu cred în Băsescu dar cred sincer. Antonescu şopteşte, acum, fiecărui alegător că poate crede, simultan, în schimbare şi în inamicii schimbării, fără să-şi facă probleme. Că poate şi trebuie să devină un duplicitar şmecher, după chipul şi asemănarea lui Antonescu.
Duminică e loc de sinceritate. De adevărul greu şi esenţial de care depinde în ce lume ne aşezăm. Un vot pentru Geoană ne duce în lumea goală a televiziunilor prostituate şi a politicii de jaf. Un vot pentru Băsescu ne dă aer. Cît să rezistăm. Cît să existăm. Afirmaţi-vă dreptul la existenţă!


P.S. Două vorbe despre două mormane de noroi. Realitatea TV şi Antena 3 au descoperit împreună , imediat după încetatrea campaniei electorale, că toată lumea o duce greu şi e săracă. Aşa sună titlul campaniei de după caqmpanie: mizerie în România. Îi rog pe Dumitrescu, Turcescu, Creţulescu, Chiriac et co să îşi publice pe ecran salariile. Daca tot vorbim de bani şi sărărcie. Singurul criteriu în discuţie e: cu cît sînt salariile numiţilior peste sau sub 20000 de euro pe lună? ( baremul Costea – cumnatul lui Geaonă pus de Geoană director la banca de stat Eximbamk).
În sfîrşit, o glumă pde rigolă publicată în Cotiidanul, sora mai mică şi mai harnică a României mari. Cotidanul scrie că subsemantul a îndemant la revoltă violentă, de pe acest blog. Aşa e! Pot da lămuriri suplimentare.O divizie de tancuri pregătită de PD-L aşteaptă la lizierea pădurii Băeasa. Redacţia Cotidianul e pe lista de arestări. Execuţiile vor avea loc în studioul Realitatea TV , în direct şi fără trucaje. Din păcate sînt puţine şanse să urmăriţi evenimentul. Prostia moare singură. Se sinucide inventiv.

41 de comentarii:

  1. TRU, cititi comentariile starnite de articolul dumneavoastra anterior si veti vedea ce efect au metaforele aasupra oamenilor

    RăspundețiȘtergere
  2. Excelent comentariu dle Ungureanu!

    RăspundețiȘtergere
  3. Dacă nici acum nu-şi face PDL trust de presă+TV...
    Am sperat că după episodul cu suspendarea se va mişca ceva!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ati avut o campanie buna si interesanta. Mi-a placut, sincer.:)

    RăspundețiȘtergere
  5. "Paradoxul nostru ( al becherilor ) este ca traim cu Dumnezeu, ca si cand nu ar exista !".
    Cugetari, dupa smintirea crinolatrilor ; dupa indemnul lui Atonescu la tradare si, simultan, la seninatate ... ()

    RăspundețiȘtergere
  6. TRU, este adevarat c-o sa apari intr-un videoclip la Taraf TV alaturi de Nicolae Guta? Am inteles ca patapievici a acceptat sa faca un duel cu jean de la Craiova. Va urez mult succes, o sa aveti timp de concerte din 7 decembrie.

    PS: Pentru portocalii care stau prost cu nervii: la farmacie exista medicamentul distonocalm si nu este nici scump, dar il treceti in contul lui Cocos

    RăspundețiȘtergere
  7. Domnule Ungureanu,exceptional de sincera si clara analiza;fiecare comunicare a dumneavoastra este provocatoare si "cauzatoare" de atitudine asumata,imi doresc sa fim in continuare provocati,cit mai multi,daca se poate. A,si va rog,poate va determinati colegii sa amendeze aceste trusturi media,strivite de mediocritate,servilism si ipocrizie prin neparticipare,cred ca numai asa pot fi macar ridiculizati... Voi vota pentru gura de aer,voi vota in modul cel mai asumat posibil BASESCU

    RăspundețiȘtergere
  8. Pentru ce votăm? Pentru o viziune. Iată o viziune ce se înscrie în cea a Preşedintelui Băsescu de reformare a aparatului de stat. Este un program simplu, în cinci puncte:

    1) Niciun cetăţean nu se va prezenta de mai mult de o singură dată la ghişeul vreunei autorităţi aparţinătoare administraţiei de stat, centrale sau locale, pentru rezolvarea unei probleme. Înscrisurile necesare, lipsă la ghişeu, vor fi trimise ulterior via serviciul poştal.
    2) A doua chemare la ghişeu echivalează cu o pedeapsă corporală aplicată cetăţeanului. Funcţionarul responsabil va fi pedepsit.
    3) Legile şi normele de aplicare vor fi ajustate în acord cu viziunea de la punctul 1) coroborată cu 2)
    4) Nicio problemă ce presupune mai mulţi paşi pentru rezolvare, şi la rezolvarea căreia concură două sau mai multe autorităţi, nu va fi disjunsă, ci se va considera monolit, iar etapele de rezolvare, şi circuitul documentelor se vor internaliza de către autorităţile în atribuţiile cărora intră rezolvarea problemei. Intrare unică - ieşire unică.
    5) Orice ambiţie, rivalitate, şicană, sectarism între două sau mai multe autorităţi ale statului se vor înăbuşi sever, în favoarea cetăţeanului, iar funcţionarilor responsabili de iscarea disfuncţiei vor fi pedepsiţi.

    Îl vreţi? Votaţi-l!

    RăspundețiȘtergere
  9. Actualmente, cetăţeanul român cheltuieşte anual pe la ghişeele statului 74 ore. De zece ori mai mult decît un olandez.

    Ţineţi minte! Suntem muritori. Capitalul nostru de timp este limitat. De veţi vota Geoană, nu veţi pierde numai 74 de ore anual, ci mai mult de jumătate din capitalul de timp al vieţii voastre. Statul obez vă fură vieţile. Viaţa e a voastră. O puteţi pierde şi demn. Mai bine mort, decît mort de frică, cocoşat, la coadă la ghişeu.

    Votaţi Băsescu!

    RăspundețiȘtergere
  10. Mda..Un singur lucru ramane clar insa : ati instigat la violenta si oficial santeti membru PDL Si europarlamentar.Neoficial dar public santeti un apropiat al presedintelui.Foarte bine ca acest fapt a fost denuntat de un ziar , astfel nu veti avea posibilitatea sa modificati postul din 1 decembrie.
    Grav , grav , grav.

    RăspundețiȘtergere
  11. Toate-mi sunt permise, dar prea putine-mi sunt de folos ! ..." - Sf. Pavel, despre mantuire si libertate (apropo de fundamentele crestine ale libertatii, d-le ANTONESCU-dai-ukaz-toti-rumunski-nah-Caucaz; apropo de fundamentele adevaratului liberalism, nu de cele corcite cu lacomia la care indeamna, inevitabil, statul clientelar actual, socialialist in esenta lui). Liberalismul clasic a insemnat etica, mai inainte de orice, d-le Antonescu. Etica anularii privilegiilor de tip medieval, devenite inacceptabile. Nu prin plusul de libertati s-a distins liberalismul auroral - libertatile evului mediu erau suficiente, chiar multe, dar in ciorchini de privilegii, inegal distribuite catre largi categorii si subcategorii sociale - contrar indoctrinarilor istoriografiei marxistoide. Or, ceea ce vreti astazi, prea multi parlamentari, magistrati, ministri, lobby-uri afaceriste, angajati ai monopolurilor de stat din economie, pensionari de lux, sindicalisti sau subventionisti sunt, nimic altceva, decat privilegii de aceeasi natura cu cele medievale pe care institutiile publice ale vechiului liberalism au reusit sa le anuleze, ca inacceptabile. Statul modern, liberal in esenta lui, inseamna, inainte de orice, ETICA ! Statul fara privilegii si privilegiati ! Biletelul premierului Tariceanu catre presedinte pentru a-l favoriza, a-l scuti, pe Patriciu de cercetarile din dosarul Rompetrol este simptomatic pentru esenta clientelara, pre-moderna a guvernarii Tariceanu si a ignorantei voastre intr-ale liberalismului adevarat, clasic. O guvernare de tip pesedist, caci nu degeaba ati ajuns astazi sa va pipaiti fara rusine cu Stanga Matusii Tamara si sa-i indemnati si pe ceilalti la perpetuarea prostitutiei ca model politic de conduita publica...

    Am ziz Howgh !

    RăspundețiȘtergere
  12. Toate-mi sunt permise, dar prea putine-mi sunt de folos ! ..." - Sf. Pavel, despre mantuire si libertate (apropo de fundamentele crestine ale libertatii, d-le ANTONESCU-dai-ukaz-toti-rumunski-nah-Caucaz; apropo de fundamentele adevaratului liberalism, nu de cele corcite cu lacomia la care indeamna, inevitabil, statul clientelar actual, socialialist in esenta lui). Liberalismul clasic a insemnat etica, mai inainte de orice, d-le Antonescu. Etica anularii privilegiilor de tip medieval, devenite inacceptabile. Nu prin plusul de libertati s-a distins liberalismul auroral - libertatile evului mediu erau suficiente, chiar multe, dar in ciorchini de privilegii, inegal distribuite catre largi categorii si subcategorii sociale - contrar indoctrinarilor istoriografiei marxistoide. Or, ceea ce vreti astazi, prea multi parlamentari, magistrati, ministri, lobby-uri afaceriste, angajati ai monopolurilor de stat din economie, pensionari de lux, sindicalisti sau subventionisti sunt, nimic altceva, decat privilegii de aceeasi natura cu cele medievale pe care institutiile publice ale vechiului liberalism au reusit sa le anuleze, ca inacceptabile. Statul modern, liberal in esenta lui, inseamna, inainte de orice, ETICA ! Statul fara privilegii si privilegiati ! Biletelul premierului Tariceanu catre presedinte pentru a-l favoriza, a-l scuti, pe Patriciu de cercetarile din dosarul Rompetrol este simptomatic pentru esenta clientelara, pre-moderna a guvernarii Tariceanu, a ignorantei voastre intr-ale liberalismului clasic. O guvernare de tip pesedist, caci nu degeaba ati ajuns astazi sa va pipaiti fara rusine cu Stanga Matusii Tamara, sa-i mai indemnati si pe altii la perpetuarea prostitutiei ca model politic de conduita publica...

    Am ziz Howgh !

    RăspundețiȘtergere
  13. Dedicatie (lui Geoana @ co.) :

    " Viata este ceea ce se intampla in timp ce esti ocupat sa-ti faci planuri "

    John Lennon ( Beatles )

    Pe duminica :
    6 dec, anno domini - 2009 ( a patra zi dupa cina de la Vantu, "cina cea de taina"... )

    RăspundețiȘtergere
  14. ba chioru’ dracu, mai schimba si tu replica aia cu “patriciu, vantu si voiculescu”.pana si ai tai s-au plictisit sa te auda cum repeti ca prostu (ca ce esti).du-te pe nava si scufunda-te cu ea..cica “nu l-am lovit cu pumnul pe copil”.BOULE, trebuia sa juri ca nu l-ai lovit de loc.chiar vreau sa vin sa-ti spun in fata k votez pe oricine, dar nu pe tine, sa vad atunci.dai in mine?

    RăspundețiȘtergere
  15. Cred k e ceva cu Traiani astia...ink o opera marka pupincuristului nr1 al lui basescu

    RăspundețiȘtergere
  16. Domnule Ungureanu, sincer, eu nu inteleg ce ganditi dumneavoastra. As vrea sa pun un pariu cu dumeavoastra: pun pariu ca dupa seara de 6 decembrie, va veti schiba culoarea blogului intr-o culoare mai expresiva, cum ar fi rosu. Si mai pun pariu ca nimanui nu ii va pasa de parerile de doi lei ale domniei dumneavoastra.
    Aduceti jigniri si acuzatii unui om caruia nu ii puteti reprosa prea multe.
    Se pare ca masinaria de spalare de creiere a PDL ului a functionat bine in cazul dumeavoastra. PACAT.
    Eu inca sper ca in tara asta mai exista mai multi oameni care gandesc cu propriul cap si mai putini care scriu dupa dictare si care merg dupa principiul 'Daca-i ordin cu placere".

    RăspundețiȘtergere
  17. E incredibil ce se intampla...iar dumneavoastra domnule Ungureanu era normal sa vorbiti de bine partidul PDL si inclusiv membri lui in frunte cu domnul Basescu,iar pana aici nimic deosebit sau special!!! Haide-ti sa fim sinceri si stiu ca nu imi ve-ti da dreptate sau poate nu ve-ti accepta comentariul,dar fie vorba intre noi Basescu are un trecut mai sumbru decat Geoana!!!
    1.A fost racolat de Directia a IV - a a Securitatii in 1972 pe vremea cand era student la Institutul de Marina.
    2.Printre ofiterii de securitate domnul Basescu avea numele de cod "PIRATUL".
    3.Informatiile unpor turnatori ca Traian Basescu au ajuns pe mana Securitatii distrugand vietii,cariere si trimitand oameni in puscariile Comuniste.
    4.In 1981, la 3 ani dupa ce a devenit informator Traian Basescu ajungea comandant de nava.Servicile pe care le-a facut Securitatii l-au recomandat si ca persoana de incredere pentru functia de sef al agentiei NAVORM din Anvers.In 1987,intr-o perioada cand romanilor obijnuiti le era complet interzis Occidentul.
    5.EXISTA PROCESUL VERBAL DE DISTRUGERE AL DOSARULUI NUMARUL 3990/1972 - DOSAR DE COLABORATOR AL SECURITATII AL LUI TRAIAN BASESCU.
    6.LA REVOLUTIE AVEREA LUI ERA DE 2.800.000 Lei.(aproximativ 1 milion de Euro)

    Diferenta mare este ca domnul Basescu are dosar iar domnul Geoana nu!!!
    Mai departe cuvintele sunt de prisos...si sincer nu astept un raspuns pe forum...raspundeti-va dumneavoastra si eu sunt multumit!!!
    O seara buna!!!

    RăspundețiȘtergere
  18. aici http://bit.ly/5USKpH, imediat sub ''Comenatarii Utilizatori'', alexandru enumera, ca raspuns, cateva calitati pentru care il va vota, din nou, pe traian basescu. interesante veti gasi deopotriva prima interventie a lui alexandru pe respectivul forum si reactia Magdalenei Dumitrana (partizanate, partizanate) la respectiva prima interventie, reactie care a si generat raspunsul la care va trimit acum.

    RăspundețiȘtergere
  19. O mizerie de nedescris. Sunteti vizibil domnu`, sluga lui Bashescu. Se vede ca i`ai ridicat maraheti sa`l susti cu o astfel de facatura. Acum 5 ani nu va mai deranja ca televiziunile mai sus numite, va saltau in slavi idolul. Sa traiti si pe viitor intr`o tara de prostituate si de narcomani. Sa traiti intr`o tara in care totul se va decide de la Golden Blitz. Strigati "JOS COMUNISMUL" la 20 de ani de revolutie, chipurile mitinguri spontane. Veniti nene cu ceva constructiv, vreau linishte, bunastare, asta ma intereseaza. M`am saturat de caterinca voastra ieftina de doi bani, pupaciosi de doi bani. RUSINE !!!! Va caracterizeaza urmatoarea afirmatie "Minte`ngusta, obrazul gros si pumnu` tare". Astia il alegeti pe Bashinos.

    RăspundețiȘtergere
  20. O vorba despre saracia lui Vantu ( o saracie reala, saracie dupa care s-au aliniat in front partide, oameni, profesii jurnalistice, comentatori, parlamentari, primari, fosti ministri, prezidentiabili, ziare si tembeliziuni; un Front de Larga Saracie Nationala, ce mai atata vorba ... ):

    " Multi oameni nu au alte idei decat cele care le servesc interesele "

    Jean Guehenno

    RăspundețiȘtergere
  21. "Adevarata viata a anilor '80 a inceput dupa '89"- Romania a devenit Republica Oligarhica ! ...

    Traian Ungureanu ( intru imbashicarea basescofobilor ... )

    In timp ce IUDAntonecu se pipaie cu Stanga Matusii Tamara :
    - Votam Basescu pentru continuitatea POLITICII FARA AGENDA ASCUNSA in treburile publice ! ...

    RăspundețiȘtergere
  22. Cand ti-ai facut ultimul control? Iti platesc eu consultatia. Hai, dom TRU, ca nu doare.

    RăspundețiȘtergere
  23. Este evident ca TRU nu sta bine cu vederea, dar cu gandirea? Cred ca tot la acelasi nivel. Asa cum nu vede langa cine sta tot asa nu gandeste ce ni s-a intamplat in ultimii cinci ani si mai grav ce ne-ar astepta in urmatorii cinci cu un marinar incult, prost crescut, cu un caracter pe profilul activistilor de partid din "Epoca de aur", securistul perfect care lupta cu majoritatea. Duceti-va dle TRU la Bruxelles si spuneti ca presedintele pe care-l sustineti lupta impotriva unei majoritati parlamemtare aleasa prin sufragiu popular. Este aceasta lupta o dovada evidenta de antidemocratie? Desigur. Daca nu vedeti acest lucru nu pot spune ca aveti probleme cu vederea ci ca sunteti de-a dreptul orb, dar daca vedeti totusi si nu recunoasteti sunteti fie-mi iertata expresia, pupincuristul lui Basescu, si nu unul oarecare ci primul.

    RăspundețiȘtergere
  24. Bravo, Traian Ungureanu si... VOTEZ BASESCU!

    RăspundețiȘtergere
  25. Capitanul o sa rapuna balena prostanaca.

    RăspundețiȘtergere
  26. ... portocaliu pina la capat !!! Singura sansa pentru romani !

    RăspundețiȘtergere
  27. Ceea ce mi se pare mie cel mai grav lucru este orientarea catre Rusia a lui Geoana ,mai ales ca a facut acest lucru pe ascuns. Numai joi la confruntarea dintre cei doi candidati Geoana si-a expus direct si deschis principiile politii externe pro-rusesti.Este foarte grav mai ales ca in Romania Dl Presdinte Basescu a condamnat comunismul ca fiind ILEGITIM si CRIMINAL.

    RăspundețiȘtergere
  28. Eu am incercat sa explic asa de ce votez Basescu: http://amatorconservator.blogspot.com/2009_12_01_archive.html

    RăspundețiȘtergere
  29. Dupa citirea unui articol excelent trec la comentarii si ce observ : un agramat, @Vasile Bel, da cu tzeasta sa deschida partie idiotilor ce vor sa ciutaceasca pe aici. Si, evident, urmeaza nelipsita @YODA, dupa care cativa anonimi ordinari amestecati cu anonimi normali, etc. Maine la vot pt ca acesti mutanti sa aiba mai putin tupeu .
    VOTEZ BASESCU!

    RăspundețiȘtergere
  30. Antonescu daca nu imi vine sa-l strang de gat! L-am votat dupa care l-am vazut de mana cu Geoana la mitinguri electorale.. Mai pupi tu voturi de la noi.. Cica sa le votez lor ciocoflenderu lor socialist. De unde dreacu sa-l votez daca nu am fost niciodata de stanga?! Bai Antonescule, tu chiar crezi ca ne poti imbrobodi chiar asa cum vrei tu, sa ne intorci cu cracii in sus dupa cum ti se scoala tie? Voteaza-l tu pe Geoana, sa fi sanatos..

    RăspundețiȘtergere
  31. Cam multi anonimi pe aici. Bravo, TRU-ule. Asta este panoplia ta? Tu esti un "anonim" cu NUME si NOTORIETATE. Ar trebui sa-i ejecteji pe "anonimii" inversunati care ii injura pe altii ca semneaza... ANON. Daca esti tot T(r)U sub masca anonimilor maniosi, atunci se explica invazia.

    RăspundețiȘtergere
  32. fatza de melc. sper sa se aleaga praful de tine si de "tatal" tau. ati facut pact cu diavolul. rusine leprelor

    RăspundețiȘtergere
  33. NU CREDEAM CA SUNT ATAT DE MULTI PROSTI IN ROMANIA. ZONE LARGI DIN MUNTENIA, MOLDOVA SI OLTENIA VOTEAZA CA OILE IMBECILE. SA TRAITI CU PESEDE-UL VOSTRU PANA V-O IESI OCHII DIN CAP, CRETINILOR! NU PESEDEU' E VINOVAT CI PROSTII CARE-L VOTEAZA. VA MERITATI SOARTA, RAHATILOR!!

    RăspundețiȘtergere
  34. Si dupa 20 de ani noi votam tot pentru cineva din FSN. Si ne meritam soarta. Numai la noi putea cineva precum Basescu sa ajunga presedinte, cand e evident ca nu e chiar intreg la cap...

    Asta e, am avut un tampit presedinte, vom avea si un prostanac...

    Functia asta trebuia desfiintata prin referendum, nu Senatul.

    TRU, te credeam un baiat destept. Dar asa se explica de ce avea si Ceausescu laudatori... Puterea atrage intelectualii, precum cacatul mustele...

    RăspundețiȘtergere
  35. @ Anonim
    Corectie: zonele nu voteaza, oamenii da.
    Corectie: oi imbecile , prosti, cretini, rahati. Asta e tot de intelegi tu cu creierashul? Pacat.

    RăspundețiȘtergere
  36. Anonim 23.29-ieri

    Nu sunt prosti.Sunt saraci si needucati iar excrocii profita de asta.Vor sa ne aduca pe toti la acelasi stadiu.
    Sper sa-i ajutam noi pe cei din Moldova ,Oltenia...cu votul , sa-i facem sa traiasca mai bine, iar data viitoare sa voteze cu dreapta

    RăspundețiȘtergere
  37. Mami, eu am votat cu Geoana, nu sunt sarac, nu sunt needucat.Nu am primit bani de la Vantu/Patriciu/Voiculescu. Basescu nu e dreapta .
    PS cum definesti in termenii educat/needucat persoana care scrie "excroc" in loc de "escroc"?

    RăspundețiȘtergere
  38. Daca ratatul asta care scrie pe blogul asta e TRU, eu sunt Paralela 45. Nu este stilul lui.

    RăspundețiȘtergere
  39. Romania :
    http://www.jurnalul.ro/stire-economic/oligarhii-metalurgiei-scot-romania-din-planuri-529552.html

    America in mod text : http://www.cbsnews.com/stories/2009/02/13/60minutes/main4801257.shtml

    Iar programul TV in original aici http://www.cbsnews.com/video/watch/?id=4803915n

    Dar desigur ca asta e doar pentru dulai ca ei si nu pentru catzei ca noi, cine nu-i in stare sa-si apere industria sa–si protejeze piata … patzeste ca si Romania care actualmente se afla sub ocupatzi guristilor ce detzin media si controleaza guvernul si ca sa-si ascunda escul economic catastrofal si-au facut o meserie din a latra la luna si la moguli .

    Deci va rog sa comparatzi ce au facut ei americanii la ei acasa, ei care inca mai au o tzara si politicieni adevaratzi care pot fi trasi la raspundere pentru atitudinea lor fatza de nevoile tzarii si ce-am facut noi, noi manelistii industriei si ai politicii.

    Voi in locul „oligrahilor“ care au siderurgia si acolo si aici unde atz-i inchide fabricile si unde le-atzi tzine deschise ?

    Acolo unde sunt protejate dpdv politic, acolo unde industria are un cuvant greu de spus in fatza politicii sau acolo unde este frunza’n vant ciuca batai de gura a dementzilor urii institzionale (a lui "de la cat la suta din PIB problemele fabricii devine treaba guvernului" citat din guru urii institutzionalizate = TRU ) ?

    Asa e pretzul firesc a lui sa vindem imediat sa privatizam totul urgent si neconditzionat .

    Asta e pretzul corect de platit pentru atitudinea nostra de pana acuma : “Avem o tzara ia mai da-o dracului de tzara !“

    Uitatzi-va si pe forumul lor de discutzii. Va imaginatzi pana si numai o singura secunda asemenea poziti clare si logic articulate pe un forum de discuztii a unui ziar sau a unei televiziuni din Ro intr-o problema similara ?

    In concluzie avem o tzara de cacat pentru ca prea multzi oameni din ea sunt de cacat atunci cand sunt provocatzi sa gandesca cu capul lor pentru intersul curului lor.

    Avem o tzra de cacat pentru ca prea multzi oameni se caca pe ea de tzara cu bashinisme de tipul “punetzi taxa la zid ”

    RăspundețiȘtergere