02 mai 2012


                 Numai Ponta merită guvernul Ponta





               Guvernul Ponta s-a născut fără probleme de paternitate. Oricine poate recunoaște celebra imaturitate a părinților in cusătura grotescă a noii echipe. Distribuția guvernamentală e copie leită după orginalul eșuat al cuplului Ponta-Antonescu. Puține guverne și încă mai puțini imaturi propulsați în poziții politice superioare se pot lăuda cu atîtea isprăvi imberbe dintr-un foc.


               Șirul inepțiilor e deschis maiestuos de ședința de parașutism care l-a adus pe Andrei Marga la Ministerul de Externe. Andrei Marga, fost și etern disponibil Ministru al Educației a fost redirecționat, pentru că Ministerul Educației trebuie să rezolve cum o știi problema Funeriu. Mafia Universităților de Carton trebuie reabilitată iar Bacalaureatul trebuie să fie iar prima școală de furt a națiunii. Prin urmare, Ministerul Educației a fost dat spre reeducare dnei Corina Dumitrescu, reprezentant legitim al mafiei Universităților de Carton. Rector al Celebrei fabrici de diplome universitare Dimitrie Cantemir și staroste al Asociației Universităților Particulare din România, dna Ministru combină, astfel, conflictul de interese cu o excelentă poziție în ierarhia industriei de tipărit diplome. În plus, dna Ministru poate conta pe colaborarea neutră a soțului, deputatul PSD Cristian Dumitrecu, Președinte al Comisiei de Învățămînt a Camerei. Dna. Ministru aduce cu ea și un proces intentat Ministerului pe care îl conduce. Ministerul a îndrăznit să pună capăt acreditării automate a Universităților Ștampilă îndragite de dna Ministru. Dna. Ministru va știi să îndrepte fără părtinire acest abuz.Acestea sînt împrejurările în care iscusita și inocenta numire a dnei Dumitrescu a deschis cariera diplomatică a dlui Marga. E un pas înnoitor, așa cum demult a promis Victor Ponta. Cu puțin curaj, într-o viitoare guvernare Ponta, dl. Marga poate conta pe portofoliul Apărării și Finanțelor.


               Exercițiul parașutistic soldat cu plantarea dlui Marga la Externe a forțat pînă la capăt resursele de imaturitate ale Premierului Ponta. Astfel, pus în fața întrebării "ce facem cu Titus Corlățean, omul pregătit pentru Externe?", Ponta a mutat fulgerător. Cu Marga la Externe, Corlățean a fost parașutat în altă misiune extremă, la Justiție, Minister cu care noul titular nu are nici o legătură. Important e,însă, ca s-a găsit un post de Ministru și Corlățean nu mai e inconsolabil. Singura nelămurire e de ce Justiție. De ce nu Apărare și Finanțe?


               Capodopera executivă continuă cu recuperarea lui Victor Alistar, de atîta vreme argat civil și mediatic în seraiul USL. Pentru dl. Alistar s-a inventat Ministerul pentru Strategii Guvernamentale, Transparență Decizională și Relația cu Societatea Civilă. Și, de ce nu?, alte frumoase țeluri printre care Conversație Comunitară, Portanță Aeriană și Evaluarea Kilogramului. Dl. Alistar le putea acoperi pe toate dar are împotrivă o decizie în justiție care îi interzice poziții publice pînă la jumătatea acestui an. Premierul Ponta se bizuie pe o altă decizie în justiție care îl găsește vrednic pe Alistar. Foarte frumos dar personajul care are un asemenea palmares polemic în justiție nu putea fi așezat tocmai la Ministerul Transparenței. Din nou, o numire la deacum rîvnitul Minister al Apărării și Finanțelor era mai nimerită.


               Cum nu se poate mai notabilă și sprinten-reformatoare e reîntoarcerea spre vatra mafiotă a domeniilor abia degresare de nemernicii de la PDL plus Băsescu. Astfel, dl Cepoi, la Sănătate, e un un vechi om al sistemlui care va face exact ce are de făcut și dna Dumitrescu la Educație.


               Evident, numirea lui Daniel Constantin la Agicultură face din Dan Voiculescu nu numai șeful lui Constantin ci și primul fermier al țării. Mircea Diaconu, la Cultură, va elimina desigur potretele lui Băsescu din toate Teatrele și va alina un ego de atîta timp neglijat.
Împrejurarea care face din Diaconu un alt personaj cercetat in Justiție nu poate fi o piedică ci doar un fericit prilej de aliniere la norma Alistar.


               La capătul unei fericite zile de creație, Premierul Ponta a adăogat o zicere etică, declarînd că noul guvern nu va mai fi condus de la Cotroceni. Într-adevăr, ar fi păcat. Guvernul e sută la sută oglinda imaturității lui Ponta și poate fi condus numai de Ponta.

154 de comentarii:

  1. Coane, oricare dintre cei criticati de tine este cu 10 clase peste Igas. Punctum!
    Iubesc sa te vad facand spuma in coltul gurii. Keep up the good work! :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar, anonime, cei criticati de TRU par a fi si cu 11 clase peste David-Logan!
      Ba, chiar cu 12 peste Adomnitei.

      Ce zici?

      Ștergere
    2. Comanica, hai cu ma-taaa... :))

      Ștergere
    3. De ce, băi pulică ? Ca să-i numeri flocii?

      (meserie uslinoasă, n-am ce zice - vă antrenati inainte de numararea voturilor)

      Ștergere
    4. Nuuuu, fraierica. Ci ca sa-i faci ei un copil si tie un fratior :))

      Ștergere
    5. La numarat s-o duci la RoBurta Afanase :))

      Ștergere
  2. cel mai IMBECIL guvern post-decembrist!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. S-a dat liber la tichii de mărgăritar

      Ștergere
    2. Victor Ponta: Guvernul Năstase a mai și furat

      Îmbucurător anunțul lui Victor Ponta despre stabilirea trăsăturii fundamentale a guvernului cu același nume. Va fi cel mai cinstit guvern [postdecembrist - nm] pe care l-a avut România. Deci Victor Ponta recunoaște că “cel mai bun guvern postdecembrist”, recte Năstase, nu a atins limita superioară a cinstei, din moment ce se poate alcătui un guvern și mai cinstit decât ultimul guvern PSD. De guvernul ‘nea Nicu Văcăroiu nu mai vorbim. Asta însemnă că guvernarea Năstase a conținut și o oarecare doză de necinste. De hoție, altfel spus. Adică s-a mai și furat.
      Asta e! Bine că recunoaștem.

      [Update 1:] De remarcat relativitatea sintagmei “cel mai cinstit pe care l-a avut România”, care va să zică, în raport cu guverne mai puțin cinstite din trecut. Deci loc de cinste ar mai fi. Ne așteptam de la dl. Ponta la un guvern “100% cinstit” sau “absolut cinstit”. Se poate?

      [Update 2:] După cum arată, nu se poate.

      Ștergere
  3. O splendoare de guvern, de ce sunteti rau? Este chintesenta jigodismului total din politica romaneasca, poti face, numai scriind biografii, o teza de doctorat metodele cele mai eficiente pentru frinarea unei tari si indreptarea ei spre Maica Rusie! Florin Georgescu, mult laudatul, este campionul european (mondial este Mugabe) al inflatiei, in guvernul Vacaroiu ajungind la inflatie 280! Poate va amintiti, erau bancile pline de oameni care depuneau bruma lor de bani cu dobinda 180-200 la suta, ca sa mai salveze ceva din banii de inmormintare (asa va fi si acum, mai ales ca Ponta a spus la motiunea de cenzura ca vrea sa 'curme suferintele romanilor', incultul din confundind expresiile...). La aparare, un chelner de bacsisuri mici, Dobritoiu, care a praduit o casa pe care i-a dat-o armata, ciordind si el vreo 100.000 de euro! Va dati seama, asta pentru o juma de milion cumpara avioane de carton, are pret bun! Marga, o catastrofa ca ministru al invatamintului (s-a uitat, dar in prima lui luna de ministeriat a semnat 1.800 de ordine, intr-o luna), ranchiunos pina la ura, la externe! La dorinta lui Antonescu, pentru politica tip "sic! Basescu". Asa ca Corlatean a trebuit infipt la Justitie, dupa ce a cerut arestarea procurorului daca pierde un proces (din intimplare, procesul, al lui Nastase, nu a fost pierdut, dar de-o destituire tot se pune). Titus e bun, ca ne blocheaza intrarea in Schengen, pur si simplu pentru ca nu poate suporta sa vada unguri din szeged facind cumparaturi la arad de capul lor, asa, iar romani plimbindu-se vraiste prin pusta maghiara (unde pot vedea autostrazi si ar putea simpatiza cu dusmanul de moarte). Despre colegul de glumite al lui Tociu si Palade, actorasul Mircea Diaconu, ce sa mai spui: cind a aflat ca ar putea pierde postul de director la Nottara si-a facut sotia, tinara speranta, de altfel, in pragul pensiei, regizor, dupa zero experienta si niste cursuri prin corespondenta. Chelner de bacsisuri mici, cum ziceam. In fine, hai sa inchei cu o gluma: noul ministru al agriculturii, pres de partid, Daniel Constantin, a declarat: "Parlamentarii Partidului conservator va vota pina la 1 guvernul Ponta!" Va dati seama, nu misca unu-n front, din aia 4-5 (sau parca 6, ca i-au dat liberalii inca unul, sa arate si ei a partid). Distractie maxima, dar in numai 2 zile sutele de mii de datornici la banci cotizeaza citeva sute de milioane de lei in plus la ratele de luna asta...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Excelent, felicitari ! Chiar dac-as vrea, n-as mai avea nimic semnificativ de adaugat. Ca sa parafrazez: cainele de Ponta ne-a facut-o !

      Ștergere
    2. cinste ție, meriți toate creditele și laudele celor care mai gândesc bine și întru binele celorlați! felicitări!

      Ștergere
    3. Daca a venit vorba de chelneri und ospatari de bacsisuri mici...
      Nu'l pierdeti din vedere pi autorul blogului insusi si propaganda lui(stangace) pentru proiectul Rosia Montana...

      Ștergere
  4. Lobby-ul "băncii-punte" pune un picior în guvern


    Mugur Isărescu: "Florin Georgescu acoperea o zonă de strictă specialitate în BNR și se ocupa de cadrul legislativ pentru situații bancare speciale - bănci punte, posibile situații dificile pentru care suntem pregătiți. Noi am discutat despre relocarea atribuțiilor și nu putem spune că nu simțim o povară în plus".
    http://economie.hotnews.ro/stiri-finante_banci-12147726-live-text-mugur-isarescu-evolutiile-interne-context-electoral-pot-amplifica-volatilitatea-miscarilor-capital.htm


    Pregătirea pentru finanțarea de la bugetul României a băncilor cu capital străin
    http://riddickro.blogspot.com/2011/12/pregatirea-pentru-finantarea-de-la.html

    RăspundețiȘtergere
  5. Presa va avea grijă ca și la nivel național să facă cu USL ce a făcut cu Oprescu la capitală. Aerul va deveni mai respirabil, va fi multă distracție, entuziasm, optimism, dans, antren, voie bună, hîrjoană. Va dispărea tot răul din lume, de la guvernare și din politică. Sau, mai bine zis, va dispărea din presă. Fără isterie și încruntare. Numai înțelegere, zîmbet și o dulce și amuzată înduioșare. Oamenii vor fi recunoscători USL-ului că i-a scăpat de atmosfera grea, apăsătoare, sufocantă, de starea de asediu, de nesiguranță, isterie, urlet, palpitații. România a ajuns la liman, românii și-au recăpătat liniștea, respectul de sine și demnitatea. Cei ce-și mai amintesc guvernarea Năstase știu despre ce vorbesc.

    Astea-s datele problemei pe care dreapta ar trebui să le ia în considerare atunci cînd își face strategia pentru toamnă, pentru 2014, pentru anii ce vin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De acord, andrada! de exemplu, Adrian Năstase era preşedintele a trei ong-uri care au fost finanţate din bani publici. El decidea finanţarea, el beneficia de ea.
      "pe vremea lui Adrian Năstase aceste asociaţii declarate de utilitate publică chiar au fost finanţate" - avea tupeul sa ridice osanale presedintele Pro Democratia.
      Ce uită să zică Pîrvulescu e că preşedinţi ai asociaţiilor de utilitate publică finanţate din bani publici erau chiar Adrian Năstase şi nevastă-sa

      Ștergere
  6. Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat miercuri ca nu se teme ca Traian Basescu va refuza sa emita decretul de investire al vreunui ministru, deoarece in aceasta situatie semneaza "ca notarul".

    "Nu ma tem de nimic, nu sper nimic, nu ma tem de Traian Basescu, nu sper nimic de la Traian Basescu. Cred ca nu e nicio posibilitate ca domnia sa sa nu isi indeplineasca atributiile constitutionale", a spus el.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asta este o alta mârlănie, marca Puturosul National:

      http://www.ziare.com/crin-antonescu/traian-basescu/antonescu-basescu-va-semna-ca-notarul-decretele-de-numire-a-ministrilor-1164935

      Ștergere
  7. Hai sa împing paranoia nițel mai departe: cine e băiat deștept și cumpără acum energie electrică ieftină?

    http://www.ziare.com/dan-voiculescu/stiri-dan-voiculescu/cum-a-evoluat-averea-lui-dan-voiculescu-pe-vremea-lui-codrut-seres-1148239

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intreaba-l pe Dan B ! El n-a auzit inca nici de moguli, si nici de interesele lor politice. Face pe niznaiul.

      Ștergere
  8. o analiză bună face și Sorin Ioniță, care comentează căderea fără zgomot a dictaturii băsiste:
    „Asta-i tot? Aşa se încheie, cu o banală şi constituţională răsucire de întrerupător, homericul război politic şi scenariile paranoice ţesute în jurul său? Cum vom fi compensaţi pentru anii din viaţa noastră în care, în loc să dezbatem pensii, infrastructură, programe europene sau restituirea proprietăţii, ne-am lamentat fără sfârşit pe chestiunea arzătoare a drobului de sare – soarta democraţiei şi Constituţiei în România?
    Cu ce o să se mai ocupe acum analiştii şi activiştii care de ani de zile s-au profesionalizat în troţkisme retorice şi insurecţii stradale, deprofesionalizându-se în orice altceva? Mai are sens să lupţi cu tiranul, acum că a rămas şchip de guvern, sau nu? Vom vedea.”
    Altfel, ar fi fost frumos ca din guvernul lui Ponta să poată face parte și alți monștri sacri, poate un guvern de uniune națională, in care să fi intrat si Gabriel Oprea si Vasile Blaga si un Marko Bella, dacă tot a fost lărgit cabinetul. Poate s-ar fi lămurit si tinerii că dinozaurii sunt simpatici doar la Antipa, dar nu sunt animale de companie prea bune.

    RăspundețiȘtergere
  9. Domnule Ungureanu,
    Nu ati fost informat sau ati omis s-o spuneti dar Ponta impreuna cu Antonescu au "facut" guvernul in drum spre Brasov. La ce componenta guvernamentala va asteptati mai ales daca EndoCrin, ca sa-l parafrazez pe maestrul Devis Grebu, a mai tras si-un pui de somn pe drum.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da' chiar asa, dom'le! Unde e Claudiu Craciun?! Cum naiba de nu e in guvern?? Eu zic ca ar merge la fix ca ministru delegat pentru relatia cu Parlamentul European, WWF, Greenpis si producatorii de pulovere...

      Ștergere
  10. Stânga se foloseşte - ca întotdeauna - de toate forţele de presiune, de intimidare de care se poate folosi.
    Că "revoluţia" avea - totuşi - potenţial de a apropia România de Grecia, s-a văzut în cele două zile de răzmeriţă.
    Schimbarea lui Boc n-a fost o mişcare rea.
    Oricum, cred că nu "revoluţia" e cauza principală a căderii lui MRU.
    Trădătorii au trădat nu de spaima "revoluţionarilor", carora le-au curs mucii cateva sapatamani in ger de frica dictatorului, ci de spaima manipulatorilor acestora.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cunosc si eu un Zombi care a reînviat odată cu revolutia din ianuarie. Ultima dată a fost văzut rotindu-se - ca un coi intr-o căldare - prin centrul istoric al Sibiului.
      Se căznea sa ajungă la balul zombilor din Piata Universitatii (un remake dupa demonstratia maraton de acum 20 de ani in versiunea lui Dan Voiculescu si USL)


      Ce stiu sigur, e că investirea lui Che Gargara ca premier pare sa-l fi scos din starea catatonică in care zice-se că l-ar fi băgat Băse

      (după câte am auzit, astăzi poate fi gasit in Societatea Ciuvica, unde-si aduce aportul civic la cercetarea traumei generale din vremea diktaturii)

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    3. Nu tre` sa le iei prea in serios, Jupâne! Imi place sa te mai zgândăr din când in când..

      Ștergere
    4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    5. Imi pare rău, dar ceea ce am spus mai sus imi aparține 100%. Habar n-am ce corespondențe vei fi găsit tu in Dilema Veche.
      ______________
      In alta ordine de idei, vor mai fi fost si încruntări de-ale mele, nu zic ba, dar si palmaresul idiosincraziilor tale din ultimii ani e.. feroce.
      Panorama apostaziilor tale e dezolantă, iar pedanteria ta chitibusară nu mi-a tinut in tot timpul asta loc de argumente. Plus că te-ai pozitionat in contratimp cu evolutia răului din politica ultimilor 10 ani.
      Cand răul se cocea in actul I sub Tariceanu, ai lipsit din juriu, apoi ti-ai exersat meticulozitatea critica aproape exclusiv pe seama celor care macar au incercat sa miste lucrurile din loc. O graba suspecta si recuperatorie defineste prestatia ta in actul II.

      Ai inceput prin a te indoi de triberali (toata stima, era cazul), ca sa sfârșești reabilitându-i indirect (la grămadă cu PSD), pe cale de consecință, prin ricoșeu antipedelist. Cu Basescu pe post de Acarul Păun. Tapul ispășitor absolvă pe oricine, de orice(inclusiv pe artizanii restaurației)

      O replica de-a ta, citata din memorie, mi se pare intru totul semnificativa : "cu cine-i inlocuim pe astia de acum??? ha, ha, cu Ori-ci-ne altcineva, căci nimeni nu mai poate fi la fel de catastrofal ca ei" (sic!). Oare?

      Chiar n-ai senzația ca povestea se repetă?

      După desființarea mediatica a Conventiei Democrate oare câți dintre voi, chibiti bovarici de "dreapta", nu v-ati vazut nevoiti să-i dati repede sărutul cald in talpa si stampila in frunte lui Ion Iliescu Kaghebici? ca să parați in ultima clipă revenirea lui Vadim in forță, pe turnantă???


      E ca in teoria istorică a lui Neagu Djuvara : cand Centrul ajunge la disolutie, câștiga intotdeauna Periferia (cea care ocupa in mod necesar golul lasat de competitorii consacrati)

      Dacă ai fi consecvent, acum ar trebui sa saluți restauratia USL si ascensiunea stupefianta a PPDD ca pe răul cel mic. Teza răului cel absolut nu mai poate fi modificată (decât prin cu prețul brand-ului tău de.. clarvăzător sofisticat (-impleticit in detalii lipsite de perspectiva)

      Ștergere
    6. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    7. Narcis dragă,
      poate nu mai realizezi, dar, față de de ceea ce spuneam eu mai sus, "Tora ! Tora !Tora !" nu are absolut nicio relevanță ! Nici "descoperirile" mele pe youtube ! Nici viza pentru "Dilema Veche"..
      In schimb, cumulul de prostioare care au făcut din tine un fan al filmulețului trucat de la Poiesti, sau al lui Geoana la ultimele prezidențiale, au. Au relevanță... Mai poti tu, oare, realiza măcar atât???

      E clar ca spusele mele funcționează ca un stimul extern pentru reflexele tale conditionate. Declanșează automat... siesta. Operațiunea de autoperiere..

      Hi,hi.. cu cine mi-am găsit eu să fac polemică politică! Cu un obtuz pedant - de factură.. goebelsiană

      (cu Narcis de pe Lucian Blaga)

      Ștergere
    8. Eram sigur ca n-o sa intelegi.Recurentele tale referiri la persoana mea si la ideile mele (bune sau rele nimic nu te califica sa le judeci , jignirile repetate, minciunile total inventate si aruncate in discutie la care n-am auzit scuze, etc, etc mi-au adus aminte de epoca stalinista.La fel ca agentii securisti dupa ce ai fost invitat de-a lungul anilor sa maninci, sa dormi, sa vizionezi concerte gratis ai catadicsit doar sa ma injuri si sa ma faci in tot felul.Nu regret nimic, ma bucur ca am reusit sa fac si gesturi frumoase pe linga destule greseli pe care nu TU esti pus sa le judeci si raspindesti.Parca revedeam notele si schitele lui Balaceanu Stolnici dupa vizita la Munchen.As putea foooarteeee usor sa-ti raspund cu aceiasi moneda amice insa as dovedi ca sunt la fel ca tine.Sa fii sanatos!

      Ștergere
    9. Dănuț, de când am aflat ca expediezi prin email, urbi et orbi, materiale propagandistice cu USL, m-am liniștit.

      Subit, o senină jubilație interioară m-a cuprins ca o toropeală...

      De-acuma, stiu măcar cu cine am de-a face :
      cu `obiectivitatea` in-tru-chi-pa-ta.
      Pană de curând, mă `petrecea` doar cea de manual (deși se vedea de la o postă ca pentru unii era mumă, iar pentru alții ciumă)

      E dreptul tău să dai apă la rădăcina celor trei flori (PNL-PSD-PC) si sa întreții după pohta inimii încrucișarea speciilor politice odinioară distincte, dar măcar asumă-ți parti-pris-ul pe care mie mi l-ai imputat mereu de la înălțimea .. importanței pedagogice.

      Chiar uselist fiind, imi poți deveni iarăși simpatic dacă vei renunța la maniera alunecoasă a impartialitătii pe post de... măciucă - sau de eschivă repetată, dupa caz. Unde scrie ca opțiunea (parti-pris-ul), odată asumată nu poate fi rezultanta unor estimări anterioare ? cât de cât.. obiective ?

      Ștergere
  11. Dupa un scurt periplu prin Latrina 3 (ca mai mult nu rezist):
    In Latrina 3 s-a adunat iar Societatea Ciuvică avându-i ca invitați pe honor Marga și Nica, garnisiți cu Nistorescu. O frumusețe de dezbatere reală asupra problemelor stringente ale țării..."Dana Grecu (vizibil emoționată): Domnule Marga, deci spuneți că Angela Merkel se va bucura foarte mult când va afla că ministrul de externe al României este Andrei Marga, nu?Marga (fâstâcit ca o fată mare): - A, nu știu, (zâmbind măgulit) trebuie s-o întrebați pe ea."”

    RăspundețiȘtergere
  12. Andrei Marga:
    - "Trebuie pusă pe şine relaţia cu China, cu Rusia..."

    (șine iartă nouă greșealele cele de nevoie . Marga să se pună mai întâi pe el însuși pe șine. Că-i deraiat de multă vreme)

    RăspundețiȘtergere
  13. MANIFEST PENTRU ROMANIA
    by kolesattila

    Au trecut 22 de ani din anul 1989 de cind am crezut ca ne vom cistiga libertatea la adevar la dreptate 22 de ani de cind noi am crezut ca am scapat de comunism , atunci in 1989 au murit oameni care au crezut in acest concept ADEVAR si au fost inselati ei au murit pentru ca au crezut ca vom scapa de COMUNISTI dar iata ca sau inselat ei au scapat oparte din putere din mina dar acum o vor lua din nou inapoi si cum prin acest nou guvern care este pe cale sa fie instalat un guvern condus din umbra de Adrian Nastase care pentru a scapa de puscarie sprijinit din umbra de Voiculescu prin antenele care ne-au spalat creierele din toate punctele de vedere .Acest guvern este cel mai penal guvern din ultimii 22 de ani avind in componenta lui marea majoritate a ministrilor certati cu legea si indatorati intrun fel sau altul . Cei care pina acum ati stat deoparte cei care doriti o noua tara luati acest strigat ca un strigat de disperare care va cere sa va ginditi la viitorul copiilor vostrii care asteapta o tara in care sa domine adevarul si dreptatea nu un guvern votat de traseisti ,tradatori , mincinosi si puscariasi.

    Nureprezint nici un partid nu reprezint nici o miscare nu sint decit unsimplu cetatean onest al acestei tari care s-a saturat si a spus gata ajunge nu mai vreau.

    Cei care vor sa mi se alature scrieti pe acest blog faceti un manifest la fel in care cereti dreptul la adevar si la dreptate datil din mina in mina la priteni postatil pe facebook psaiturile care mai sinteti membrii haidati sa gasim o solutie .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. de acord! tocmai mi-am adus aminte cum in ian.'90, la cererea Partidelor Istorice ca fiecare sa aiba deputati in CPUN FSN a "fabricat" pe loc vre-o 50 de partide, ducand in neant ideea de partid politic
      cam asta se va intampla si acum, PSD are deja ONG-uri satelite, cauta un canal prin care sa le finanteze din bani publici. Viitorul parlament, pe care ei spera sa-l domine, va avea grija cum sa imparta banii !

      Ștergere
    2. imi amintesc si eu ca Adrian Năstase era preşedintele a trei ong-uri care au fost finanţate din bani publici. El decidea finanţarea, el beneficia de ea.
      "pe vremea lui Adrian Năstase aceste asociaţii declarate de utilitate publică chiar au fost finanţate" - avea tupeul sa-i ridice osanale ditamai presedintele Pro Democratia.
      Ce uită să zică Pîrvulescu e că preşedinţi ai asociaţiilor de utilitate publică finanţate din bani publici erau chiar Adrian Năstase şi nevastă-sa

      Ștergere
    3. Deci nu e bine să fie finanţate din bani publici, aşa cum dorea USL la propunerea celor 26 de ONG-uri care se doreau cît mai profitabil așezate la ţîţa banului public. În schimb, Cristian Pîrvulescu zice că-i bine că USL le-a oferit bani publici.
      Operaţiunea "găleata pentru Pîrvulescu"???

      Ștergere
    4. Constat ca in ultimul timp ziaristii, dintr-un instinct specific omului de presa, il caută pentru imterviuri mai mult pe Nastase decat pe Ponta. Or fi stiind ei mai bine cine este adevăratul sef al executivului..

      Ștergere
  14. De curiozitate m-am uitat pe CV-urile lui Traian Ungureanu şi Titus Corlăţean. Titus îl învinge pe Traian fără nici un efort.

    Numai PDL îşi merită Traianii ăştia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Depinde care Traiani
      Unii au coruptia in DNA (scuze,in ADN am vrut sa zic) si ii mai cheamă si Decebal Remes, ceilalti saluta depolitizarea ADNului (scuze, a DNA) si iti expediaza spusele la categoria pană

      Ștergere
    2. Bănuiesc că asta a fost din cucuiul gândirii. Spor!

      Ștergere
    3. Bănuiesc că asta a fost din cucuiul gândirii. Spor!

      Ștergere
    4. Un cucui, da! Dar e mai mult decat o platitudine pretentioasa.

      Ștergere
  15. Apropo de gay, observ că Victor Alistar prin Transparency International a pus-o iarăși. Si din dosul său, a belit-o si Ponta.
    Oare, nu zicea Crin Antonescu ca pe ANI n-a luat-o nimeni vreodata in seama??
    Si ca presedintele va semna "ca notarul" lista cu noii ministri? ca n-ar mai avea ce face?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Alistar nu ar fi trecut de Băsescu. I s-a spus clar lui Victor", au declarat surse din PSD. "Exista un risc real ca Traian Băsescu să nu semneze decretul de numire în funcţie", a recunoscut Victor Alistar, după ce a pierdut postul. Insusi Victor Ponta a recunoscut că a renunţat la Alistar “pentru a nu pune în pericol învestirea întregului Guvern"

      Ce rost a mai avut pârțagul președintelui PNL (croitorașul cel viteaz), care declarase miercuri că nu are a se teme că Traian Basescu va refuza să emită decretul de investire al vreunui ministru, deoarece in această situație va semna "ca notarul"???
      Chiar n-a inteles inca cu cine are de-a face?

      Ștergere
  16. Eu sant deja fan al guvernului Ponta. Nici nu și-a inceput guvernarea si ne dă trafic la greu. In 4 ani de guvernare USL ajungem un fel de Huffington Post al României, dar de dreapta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaaaa, Comanica. Doar ca esti un biet plagiator de vorbe. S-a spus asta de vreo cateva zile pe Blogary. Hai, succesuri.

      Ștergere
    2. Na, dracie, Ponta n-a gasit in sertare la palatul Victoria, banii pt pensii si salarii!!
      Ce ne facem fratilor????

      MRU a spus ieri, foarte clar ca cei 5 mld lei erau rezerva, ca banii pt pensii si salarii sunt, dar guvernul Ponta trebuie sa munceasca pt ei, sursa acestora fiind in sursele atrase la buget: evaziune, crestere economica, fonduri europene

      Ștergere
    3. Mare idiot mai e Ponta. O fi fugit FMI cu CAS si CASS să-si facă injectii cu vitamine…!?
      Cu cât se manifestă văd că e mai cretin decat puteam sa-mi inchipui.
      ăsta-i total in afara problemelor, un habarnist cumplit. Pe ce lume trăiește?

      Ștergere
    4. vai de Tara asta daca a ajuns sa o conduca Colosul PC, un partid pe care daca te pisi cu bolta il extermini prin innecare:
      “Vreau sa intelegeti ca Partidul Conservator are in aceasta noua formula a Guvernului doua portofolii alocate. Portofoliul de la Ministerul
      Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale si portofoliul de la Ministerul pentru Afaceri Europene”, a declarat Daniel Constantin, presedintele Partidului Conservator. Ca sa ne intelegem – nu unul, ci doua.
      Un minister-mamut, cel al Agriculturii, care a mai “furat” de la Mediu si Padurile si unul de importanta vitala pentru Romania, cel al Afacerilor Europene. Cu alte cuvinte, cel care trebuie sa aduca alea 6 miliarde de care avem nevoie ca de aer in 2012.
      Pe scurt, doua ministere cu importanta uriasa. Pentru cine? Pentru un partid aproape inexistent. Pentru partidul lui Dan Voiculescu. Pentru un partid care nu a intrat niciodata, dar chiar niciodata in Parlament pe picioarele sale. Pentru un partid care nu ca nu prinde Parlamentul, dar nici macar marja de eroare. Pentru un partid care, chiar si sustinut de aliatul PSD, la alegerile din 2008 a reusit sa duca in Parlament doar 6(sase) oameni. Asta inseamna cam 1% din totalul parlamentarilor.

      Ștergere
    5. Pai da, un partid de 1% primeste doua ministere extrem de importante. Mai suntem intr-o democratie reprezentativa sau unde mai suntem? Ce Dumnezeu a facut PC sa merite 2 ministere si cand au votat romanii ceva care s-o indreptateasca la functiile astea? Ca sa ne intelegem, UDMR, un partid solid, de 7%, a avut functii comparabile ca forta cu cele primite de Partidul Conservator.
      La astea 2 ministere se adauga zeci de functii “grele” de secretari de stat, subsecretari, directori de agentii si asa mai departe. E foarte tare, frate, sa fii in Partidul Conservator! Foarte tare! Atat de mult i-a placut lui Victor Ponta cum se misca PC.

      Ștergere
    6. vai de mine! nu gaseste pontanel marafeti sa dea la “bobor“?? da` de unde stie ca nu sunt bani??? aaaa,trebuia sa-i lase Ungureanu intr-un sac,la poarta guvernului !!! nu sunt bani prevazuti in buget?? pai mai ajutor de manivela,cand s-a conceput bugetul pe anul asta ,prostovane? chiar ne crezi pe toti cu ochii liptiti de tv urile sefului tau de la antene? nesimtitule!

      Ștergere
    7. faza a fost foarte tare. Mai intai a vorbit Ponta care a spus chestia cu uitatul lui Florin G peste “bugete” si apoi l-au dat pe Florin G care l-a contrazis pe Ponta, ca nu stie, nu s-a uitat, cifrele sunt in alta parte nu la el.
      De tot rasul!!
      Ca sa vezi in DIRECT cum se manipuleaza la greu, dar nici macar nu se inteleg asupra minciunilor, sau pe Florin G nu-l intereseaza de Pontalache.

      Ștergere
    8. Guvernul Tonta este cea mai mare minciuna din ultimii 22 de ani.
      Iata lista promisiunilor lui Ponta, pentru care a inlaturat prin marsavie 2 guverne, care au disparut din programul de guvernare:

      - Scaderea CAS pentru toti salariatii
      - Cresterea salariului minim la 800-850
      - Imopozit progresiv pe venituri
      - Reducerea la jumatate a achizitiilor publice
      - Reducerea TVA la alimentele de baza
      - Taxarea suplimentara a marilor averi (baronoo PSDisto comunisti vor fi incantati, doar daca nu vor evaziona sistemul, dar tot vor fi prinsi)

      USL cu astfel de metode josnice, cu niste diletanti in scaune ministeriale il vor invita pe Ungureanu se se intoarca si pe multi va jupui, pentru ca daca nu-i lasi pe comunisti sa moara, nu te lasa sa traiesti..

      Ștergere
  17. se zice ca "cel mai cinstit guvern al Romaniei" a inceput deja sa se rareasca.
    deja?

    RăspundețiȘtergere
  18. Pentru cei doi marțafoi politici, Crizel Antenescu și Che Gargara – Imaturul Desemnat, România este un gândăcel captiv pe care-l chinuie ei. I-au mai rupt piciorușele, în 2009, când au trântit nitam-nisam primul Guvern Boc, acum, cu ocazia trântirii Guvernului Mihai Răzvan Ungureanu, i-au înfipt un ac în spate să-l vadă bâzâind rotindu-se besmetic și inutil în jurul aței. Mâine, la cât sunt de inconștienți, după ce vor face praf toate înțelegerile externe ale României, vom constata că i-au rupt și aripioarele. Ce să te aștepți din partea celor două nulități clocite de Ion Ilici Iliescu – Pro Moskovitul, aducătorul de mineri?

    RăspundețiȘtergere
  19. BUNÄ;
    dece crin-cretin, nu primeste un minister, sä dovedeascä cä poate ceva,
    de ani de zile leneveste, laträ, dar nu are habar de economie,transporturi,sänätate,etc

    cum sä fie ales presedinte o lichea, o javrä ordinarä, un porumbel
    din oastea lui ilici??????
    PE CE BAZE SÄ FIE ALES????????
    CÄ E BÄ::: A PORCULUI, cum a spus cristoiu?????

    VREAU SÄ SE INTREBE JURNALISTII:
    LA JUSTITZIE PE Sova; GOE TRIMES LA RECILARE:::: JALNIC

    ca Dragnea si Fenechiu, mafiotzii cu dosare penale,

    asta nu e guvern, este o haitä de interlopi si mafioti.
    jos ponta!
    josguvernul USL!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Credeam ca a murit rapandula asta de Theo :))
      De fapt, o fi si murit. Dar duhul ei inca bantuie slobod :))

      Ștergere
  20. Uai!
    pana si Cristian Tudor Popescu:
    "Caderea guvernului Ungureanu nu este o victorie a USL, nu este o victorie a maselor populare si nu va insemna o schimbare dramatica de tipul ieri intunericul, azi lumina. Basescu l-a desemnat pe Ponta pentru ca, in caz contrar, PDL renuntand sa mai propuna un premier, era acuzabil de iresponsabilitate, iar Ponta a acceptat desemnarea pentru ca, altfel, dupa ce tocmai facuse vorbire despre impuscarea membrilor actualei puteri, era acuzabil de lasitate. USL si Victor Ponta nu vin la putere prin votul cetatenilor, ci ca urmare a unui troc ordinar, om la om, desfasurat in Parlament. Ii asteapta alegeri la toamna, deci principala lor preocupare nu va fi guvernarea corecta, ci pastrarea bunavointei alegatorilor, conservarea, daca nu sporirea, capitalului politic"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. fac pe ei de frica. si stii de ce? in primul rand ca au de impartit la 3 (cele 3 partide uslaninoase) + UNPR + minoritatile tradatoare + traseistii. asta in timp ce trebuie sa pregateasca alegerile locale. dar cine sa se mai ocupe de alegerile locale cand trebuie impartit ciolanul puterii?
      asa ca, draga Cucui, inca o victorie ca aceasta si-si rup gatul. iar pentru PDL sa fie invatatura de minte ce inseamna sa te faci frate de guvernare cu traseistii.

      Ștergere
  21. Să înţeleg că diploma Elenei Udrea ( a făcut Dreptul la Cantemir) e cumpărată?. William Brânză şi Sulfina Barbu predau la acceaşi "fabrică de diplome" ? Nu vă pot contrazice, dumneavoastră ştiţi mai bine...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru stânga europeană asa cum o stiu noi ar fi de neconceput ceea ce intenţionează să facă PSD acum: să pună in funcţia de ministru al Educaţiei o persoană care face intens lobby pentru invăţământul privat fiind rector al unei universităti private, ba chiar deţine functia de preşedinte al Asociaţiei Universitătilor Particulare si pe deasupra se află in litigiu cu Ministerul Educatiei pe o chestiune legată de invăţământul privat. Unde mai pui că expertiza doamnei este in domeniul juridic si că până recent tintea postul de Ministru al Justiţiei (Justiţie – Educaţie, tot un drac, nu?). Unde mai pui că CV-ul doamnei are tot
      felul greşeli de ortografie!

      Ștergere
    2. Alistar si Isar sunt doar mici elemente de context, pot cel mult sa enerveze.Corina Dumitrescu poate sa faca rău, mult rău, si pe termen lung, de o generație, pentru ca gestioneaza educatia.
      Foarte controversata mi se pare si numirea lui Marga la Externe. Marga are orice, dar nu diplomație. Si acolo poate sa faca rău, e coleric si cu idei fixe intr-un context international delicat.
      De asemenea, Daniel Constantin.
      Acestia trei – Dumitrescu, Marga, Constantin – mi se par a fi cei cu problemele cele mai mari.
      O bila neagra pentru Ponta si sfătuitorii lui.

      Ștergere
  22. Corina Dumitrescu e, intr-adevăr, "unică", aici Ponta chiar a nimerit-o. Este singurul ministru care se va judeca cu propriul minister, pentru că Asociatia Universitatilor Particulare, unde Corina Dumitrescu este președintă, a dat in judecată guvernul, adica ministerul Educatiei, pe chestie de clasificare a universităților.

    Din punct de vedere stilistic, joaca lui Ponta de-a ministeriabilii pare a fi o comedie neagră.

    Eminențele cenușii din spatele său nu inteleg că Victoras nu vrea să se maturizeze si basta! Decât jucăria de premier, micului nostru Oskar mai bine i s-ar fi înmânat o tobă de tinichea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gupi, parca am vizionat filmul:

      "Salvati Romania - Asa nu, niciodata!"

      - Actori principali:
      Ponta si Antonescu

      - In roluri secundare: ministrii din cabinetul (provizoriu) Ponta

      - Regia si scenariul:
      Nastase si Voiculescu

      - Gen:
      Tragi-comedie

      P.S.:
      degeaba are Funeriu facultate si doctorat, daca nu si-a luat bacalaureatul (sic!). Cum am mai spus: mai lasati bre antenele alea ca va prosteste rau de tot!

      Ștergere
  23. Breaking News: Univrsitatea Stanford spune ca Dna Dumitrescu nu a trecut pe acolo.
    Eu cred ca periculos este si Seres la Agricultura, cand stapanul lui are proces cu ministerul…sau Corlatean la justitie cand mentorul sau are acusi recursul iar acum 2-3 saptamani Titus ameninta procurorii DNA.
    Adio Shenghen, cu asa guvern cinstit.

    RăspundețiȘtergere
  24. Nu pot să nu observ nominalizarea lui Daniel Constantin in funcţia de ministru al Agriculturii. Chiar dacă se stia de vreo cateva zile despre această intentie a lui Victor Ponta, eu am crezut că acesta va da dovadă de suficient curaj. Din păcate insă, Premierul trebuie să-si plătească datoriile faţă de Dan Voiculescu. Si ce poate fi mai bun decât nominalizarea la Agricultură a pupilului varanului Felix? Pentru cine nu stie, Dan Voiculescu se numără printre cei mai activi oameni in zona agricolă, având mai multe firme în domeniu. Tot el este cel care a privatizat cu cântec Institutul de Cercetări Agricole la un preţ de 75 de ori mai mic decât cel real, paguba ridicându-se la aproape 60 de milioane de euro. Nici nu vreau să mă gândesc cum toate terenurile agricole ale ţării vor ajunge să fie concesionate pe doi lei afaceristului Felix si cum acesta va continua să primească in continuare energie ieftină, poate chiar gratis de la stat

    RăspundețiȘtergere
  25. Corina Dumitrescu a mințit din nou: nu a studiat nici la Hoover!
    institutul nu organizeaza cursuri.
    poa` să si-o fută premierul

    RăspundețiȘtergere
  26. - genial!!!
    O chestie la obiect pe pe Times New Roman:
    Victor Ponta va numi un ministru pentru economia subterană.

    RăspundețiȘtergere
  27. raspunsul Stanford

    “Nu avem date oficiale potrivit carora Corina Dumitrescu ar fi fost inscrisa sau ar fi absolvit un program finalizat cu diploma al Universitatii Stanford.

    Stanford are multe programe de studiu care nu acorda diplome. Acestea includ programe pentru personalul administrativ si oficialii guvernamentali care doresc sa aprofundeze anumite zone de interes. Durata lor variaza de la seminare de o zi pana la programe de cateva luni.

    Fara mai multe informatii specifice, nu va putem fi de mai mult ajutor in a raspunde intrebarilor dumneavoastra; cu exceptia precizarii ca Corina Dumitrescu nu detine o diploma acordata de Stanford.

    Va trebui sa o intrebati direct pentru mai multe detalii cu privire la ceea ce ar fi putut studia aici.”

    nici noi nu credeam ca poate fi mai rau decat cu Abramburica

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru mine nu e important daca a absolvit sau nu o facultate prestigioasa ci e important ce va face in functia de ministru dar totusi cand incepi cu o minciuna grosolana...deja e o mare problema!
      De exemplu Bill Gates nu avuse nici o diploma ani buni la rand dar nici nu a mintit/sustinut niciodata ca ar fi avut.

      Ștergere
    2. Accesul in universitatile americane si englezesti este foarte strict reglementat. Daca urmezi un curs de scurta durata (fara diploma) trebuie sa fi inregistrat la un serviciu numit Registrar. Retineti, chiar fara sa obții o diploma. Numai in baza badge-ului eliberat de registrar poti avea acces in spatiile comune de invatamant (biblioteca, acces la computer, etc) dar atentie, nu si la salile de curs cu exceptia careia unde se tine activitatea programata. Daca nu apari in registrar inseamna ca ai fost doar vizitator de 1 zi si in acest caz apare numele insotitorului care te ia in charge. Cautati insa si la: actualul Rector marca PSD la Politehnica din Bucuresti care si el are un CV fals si chiar la Felix care are o diploma phD cumparata de pe Internet. Personal nu am timp sa ma uit in CV-urile tuturor ministrilor propusi de Ponta dar cu siguranta mai exista si alti cu falsuri care in orice tara normala ar intra sub incidenta justitiei. Se pare ca PSD-ul a facut o simbioza intre CV-urile cu date false si angajamente de guvernare care nu vor fi niciodata respectate.

      Ștergere
    3. Pentru cine stie subtilitatile limbii engleze, formularea de la final cu

      "about what she MAY HAVE studied here"
      reprezinta un dispret total la adresa persoanei.
      Daca ar scrie asa ceva in Letter of recommendation, ar fi terminata pe toata viata persoana respectiva :)

      Ștergere
    4. Nimeni nu remarca ultima traznaie a d-nei Dumitrescu. Dupa ce ne-a spus si a scris in CV ca a facut nu stiu ce cursuri la Stanford, fiind prinsa cu minciuna, a intors-o ca la Ploiesti spunand ca de fapt a absolvit cursurile la Hoover. Cand cei de la Hoover au trasmis celor ce i-au intrebat din tara ca ei nu tin cursuri de nici un fel, a mai facut o pirueta de 180 de grade zicand ca tot la Stanford a facut cursurile dar ca o chema Radu Corina.... DAR ATENTIE MARE: " Am facut cursurile la Stanford -TZINUTUL HOOVER-" A-ti vazut bine tinutul Hoover ????? Ce-o fi asta??? Fatuca asta este distrusa total la cap. cred ca si liceul este pt. ea o tina foarte inalta. Deci sa repetam pt. cei care nu stiu: Stanford si cu Hoover sunt doua institutii total separate cu bugete separate, dar, este adevarat ca bildigurile in care functioneaza sunt apropiate (la circa 50 de metri ). in campusul Universitatii Stanford. Hoover este institutul pentru razboi, revolutii si pace si poarta numele intemeietorului C.I.A.-ului Herbert Hoover, considerat de unii care se pricep in domeniu ca fiind cel mai bun conducator al unui serviciu secret. Cealalta institutie este o Universitate privata si una din cele mai bune din lume. HALAL specialisti ! auzi cica:"tzinutul Hoover" doame fereste cata prostie poate sa incapa in bibilica ei goala. Ponta!! scoate-o ba in decor ca te faci te tot de cacao. Ai grija si de Corlatean care s-a opus pe viata si pe moarte sa nu fie extradat colegul vostru de partid Haisam, teroristul.
      Stanford University este la sud de San Francisco (circa 20 km) in Palo Alto, aproape la jumatatea distantei dintre San Fr. si de unde incepe Silicon Valey care se sfarseste la San Jose.

      Ștergere
  28. Am fost trădaţi de cei pe care i-am votat... asemeni şobolanilor, au părăsit barca găurită şi s-au transbordat pe barca poleită a vechilor şmenari, turnători, devalizatori, oameni pătaţi, compromişi şi nedemni. Am acceptat tăcuţi ca întotdeauna, ca un guvern proaspăt format din oameni tineri, condus de impecabilul Mihai Răzvan Ungureanu, să fie doborât cu sprijinul trădătorilor în favoarea unui guvern condus din umbră de foşti securişti şi KGB-işti, a căror interese personale sunt infinit mai importante decât binele naţiunii, această proastă a satului, ştirbă şi etern zdrenţăroasă.

    Mă simt la fel ca în anii '90, când începusem să văd adevărata realitate, ca la suspendarea preşedintelui. Acum, mi-e foarte clar ce urmează: oştile vor fi trimise în pieţe să ţipe isteric, să danseze pinguinul şi să-şi care sicriele, crucile şi mizeriile verbale, să doboare preşedintele. Marii şmenari au nevoie de spaţiu de manevră, ei vor să fure fără să fie deranjaţi, fără oprelişti, fără limite. Vor linişte.

    RăspundețiȘtergere
  29. Băieţelul îşi primi în sfârşit jucăria la care râvnise multă vreme şi după ce ţopăi puţin prin casă unde nu-l vedea nimeni, ieşi cu ea în curte s-o arate celorlaţi copii. Nu mai rânjea, nu mai zâmbea, îşi luase o mină sobră şi afectată, străduindu-se din toate puterile să pară nepăsător ca şi cum jucăria cea nouă ar fi fost doar un fleac pe care îl primise fără să-l fi dorit prea tare.
    Si uite asa, dintr-un capriţ al d-lui Goe avem si ministeriabilii..

    RăspundețiȘtergere
  30. O relatare off-topic ().
    Nu stiu ce tehnici folosesc Antenele, pentru ca nu ma uit la ele. Dar am vazut rezultatele. Îngrijorător!
    Am un văr , om serios , inginer așezat , familist, cu venituri peste medie si inteligenta le fel.
    O mare greșeală pe care a făcut-o a fost privitul zilnic al programelor de la Antene. . A ajuns sa fie CONVINS ca Basescu, dupa primul mandat de 4 ani , a schimbat Constitutia ca sa aiba al doilea mandat de 5 ani. Nimic nu-l putea intoarce din acesta convigere fermă . Nici faptul că a fost votat in 2004 pentru 5 ani nu accepta ."A fost pentru 4 ani si apoi a schimbat constitutia si in 2008 a fost votat pentru 5 ani".. I-am arătat C.I cu doua stampile pentru alegerile prezidentiale din 2009. NIMIC!
    Nu puteam sa-l readuc la realitate.
    Ce i-au picurat Antenele zi de zi si lună de lună in ureche era adevăr. Faptele , dovezile mele nu mai contau !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Evident că un jurnalist are obligația să verifice o știre parvenită dintr-un comentariu anonim. Bine face si TRU ca nu a trecut cu vederea numirea d-nei Dumitrescu la Ministerul Educatiei.
      A durat o zi sau două pentru ca informația să treacă prin filtrul jurnalistic și e bine că e așa. Numai anteniștii se aruncă pe orice ciosvârtă de zvon dar ei nu sunt meseriași de presă ci meseriași cu propaganda sau “noii securiști” cum i-a botezat șeful lor, “domnul profesor”. Apropo de felicși, în trei zile, niciun cuvințel despre noul ministru al Educației, față de campania hidoasă împotriva lui Funeriu. Închid paranteza.

      Ștergere
  31. Mai bine le-ar fi dat niste teste de inteligenta ministrilor propusi, ca de oameni "acoperiti" cu hartii suntem plini.

    Nu ne-ar strica prin conducerea tarii si unii mai inteligenti, mai cu energie, nu fosile sau colectionari de titluri.

    Cred ca d-aia n-a avut MRU zile multe in functie; strica traditia...

    RăspundețiȘtergere
  32. la toamna usl nu poate fi votat de cat de analfabeti, hoti, fosti securisti, cocalari, pitipoance si alte scursuri de genul asta. Haideti sa le aratam ca suntem mai multi oameni normali de cat scursuri!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si pld va fi votat de Boldea ,guta si regina Ardealului;; ii stiti nu ?? cei cu maneaua de la Prezidentiale cu care ati obtinut cele cateva voturi in plus, daca vor fi fost si alea.Si de //normali// de pe acest forum...... care au asa niste frumoase ziceri de s-ar minuna chiar guta cu regina lui

      Ștergere
  33. Sloganul USLa 2012:

    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

    "Tacă-ți fleanca si votează-ne, poate asa iti pică si ție ceva !!!"

    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

    RăspundețiȘtergere
  34. Ponta, cu clonle sale desemnate, au condensat in cateva zile de `ministeriat` mai multe prostii si gafe decat toate garniturile politice ale PDL-ului intr-un mandat intreg !!!
    Si asta e numai inceputul..

    (Horatiu)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Usurel ,usurel...inca n-a bagat mina in buzunarul bietilor pensionari.Ca le va restitui banii furati de Boc nu e o gafa.

      Ștergere
    2. Pana acum cei care au marit salariile bugetarilor pe ultima suta de metri au pierdut alegerile. Sa speram ca traditia va fi respectata.

      Ștergere
    3. Vai, ce dușman a fost Base pe capul bieților pensionari!!!

      De parca sistemul piramidal al Caritasului pensiilor de stat nu ar fi fost o inventie socialista a lui Bismarck si aplicat cu o stupida exclusivitate etatista de aproape tot mapamondul in ultima suta de ani.

      Daca astazi sistemul pensiilor de stat e tot mai aproape de colaps, de vina e tot Base - care se juca cu puţa in nisip cand sistemul incepuse sa se gripeze.

      De parca situatia pensiilor de stat n-ar fi vecina cu dezastrul peste tot in lume.

      De parca măsurile de austeritate si redresare n-ar fi luate peste tot in Europa. Inclusiv ridicarea dramatica a varstei de pensionare.

      De parca imbatranirea si cresterea statistica a populatiei asistate (in Europa in special)i se poate imputa tot lui Basescu

      Nu!!! ele trebuie percepute in pur solipsism romanesc, doar,doar, il vom putea izola pe Base ca dușmanul de clasa si antiromanul absolut...

      Mai răsfirați, mai răsfirați..

      Ștergere
    4. Bre s-a dovedit ca le-a luat banii ilegal?S-a dovedit!Ce te tot caci pe tine cu Bismarck,Grecia si alte texte fara legatura cu furtul din buzunare.Crezi ca toti suntem niste idioti sa inghitim propaganda ta de doi bani?

      Ștergere
  35. Festivitatea care a marcat ultima victorie a PDL - intrarea în Opoziţie - a fost memorabilă, îmbinând ghiersul cu lozinca, învârtita cu învârteala (stilistică). O menţiune specială pentru entertainer - Cerebelul partidului, Traian Răzvan Ungureanu.

    Discursul lui Mihai Răzvan Ungureanu a fost magistral, înscriindu-se în buna tradiţie a declaraţiilor de sfârşit de săptămână ale lui Ioan Oltean: scurt, patetic, mustind de paradoxuri moblizatoare. Ideea principală: a sosit momentul ca partidul să-şi schimbe unitatea de măsură a competenţei, demnităţii, onestităţii - bocul cu ungureanul.

    Între doua reuşite momente folclorice, Teodor Baconschi, el însusi un ungurean de nădejde, a rostit marele adevăr: „PDL este cel mai frecventabil partid din România”. Mulţi dintre cei care l-au frecventat asiduu, frecventându-i şi funcţiile de conducere, sunt astăzi exemple de succes in USL.

    Noul slogan - „Tot greul spre bine” - e plin de forţă şi optimism, menit să motiveze liderşipul (bamporul cu lideri al partidului). Greul (greii; pluralul preşedintelui Băsescu) va merge (tot) spre bine, iar greii vor prospera! REPRODUS DUPA GANDULLELIA MUNTEANU

    RăspundețiȘtergere
  36. Un adevarat pesedist daca este prins cu chilotii in vine si-i va trage rapid la loc si va nega cu inverșunare. De sters se va sterge mai târziu sau niciodata – va tărăgăna, sa se prescrie fapta. Atât de obișnuiți cu minciuna sunt politrucii acestui partid incat nici o jenă nu-i mai macină să modifice realitatea, să nege evidenta. De la Ion Ilici Iliescu care a făcut totul, inclusiv prin difuzare de minciuni prin intermediul teatrului jucat la Televizuina Română asa-zis libera, ss fie măcelăriți aproape 3000 de români sub pretextul unor inventati teroristi care chipurile trageau din orice poziție ca sa-l apere pe Ceaușescu (asta numai sa acceadă el si clica lui la putere), trecand pe la Adrian Nastase, un santajist cu patalama de la justiție care si-a inventat matusa bogată numai ca sa-ai poată justifica jaful asupra Romaniei si Adrian Severin prins de straini cu mita-n bot si care a preferat sa terfelească imaginea Romaniei decat sa-si dea demisia cu onoare (care onoare la acesti prădători ai natiei române?), ajungem la ultima dovada vie a nesimtirii incardășite in acest partid de ciolănari: nominalizata de doi bani la șefia ministerului Educației Corina Dumitrescu. Mai intai a studiat la “Standford” (o fi fost vreo clonă chinezească a universitatii Stanford). Prinsa cu falsul si-a mutat “studiile” la Institutul Hoover.

    Numai ca cei de acolo i-au transmis, prea politicos, că pe la ei o fi fost in vizită, exact ca si la Stanford. V-ati fi gandit sa-i crape obrazul de rusine acestei politruce PSD… Ei, aș!

    RăspundețiȘtergere
  37. N-ar fi rău sa rememorăm din învățăturile atotputernicului Adrian Năstase despre Societatea Civilă, extrase din stenogramele PSD din decembrie 2003:

    "Avem o problemă să creăm un Institut de Politici Nepublice sau Private? Creăm 15 institute din astea si dăm sarcina fiecăruia, celor care nu au ONG-uri acasă le dăm sarcina să-și facă fiecare două ONG-uri acasă. Nu se mai poate"

    Ba se poate. Ne-am întors sub zodia PSD. Originalul, nu copia fidelă PDL.

    RăspundețiȘtergere
  38. Ma gandesc si la Corina Dumitrescu asta. Maldarul de diplome a devenit o superstitie.
    Fost prim-ministru al Marii Britanii, si inca unul din cei mai buni din sec.XX, nu a avut decat studii liceale. Sunt multi politicieni in lume cu studii putine, sunt multi numiti in functii cu care n-au nici o legatura de pregatire. Nu exista scoala pentru ministeriatul X sau Y. Problema cu politicienii si apoi guvernantii romani este ca nu sunt capabili sa gaseasca niste consilieri geniali pe domeniul in care activeaza si in care iau decizii. Nu sunt capabili, multi dintre ei, sa uite o lectie ce pare sa fi fost predata in toate domeniile de activitate, anume ca, daca vrei sa ramai sef, trebuie sa ai subalterni mai tampiti ca tine, in asa fel incat sa nu se vada ca tu esti tampit. Nu sunt in stare sa recruteze pentru functii publice oameni cinstiti si capabili, nu stiu sau nu vor sa-i motiveze. Rezultatele se vad, am ajuns de rasul lumii. Modul in care se iau deciziile politice este bazat doar pe interese de grup, trebuie sa duca la imbogatirea sefiei momentului, eventual sa determine legi care sa asigure eternizarea unui partid sau unei familii in locul profitabil. Iar in planul aparitiilor publice, au descoperit cum e sa bati in permanenta moneda pe un subiect, cat ar fi minciuna de nerusinata, principiul picaturii chinezesti functioneaza. Asa s-a ajuns sa fie convinsi si oameni cu trei neuroni, nu doar un sfert, ca Funeriu n-are bacalaureat, desi nu stiu daca avem om mai titrat in tara asta, sau ca Basescu e alcoolic, desi nu l-a vazut nimeni beat si n-a baut nimeni din detractorii lui cu el la masa...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ihi. Vezi Igas...
      PS: Cu Base am beut io. La baza (fosta) CPLMC. Si da, s-a rupt in gura! Habarnache... :))

      Ștergere
    2. dincolo de formularile imbecile, e sistemul populismului majoritar pur; un ghiveci de stinga/dreapta/sus/jos, cite o lingurita de "putin mai bine pentru dumneavoastra" pentru fiecare destept din tara; isi alege fiecare, de la hipster la cioban, fix ce-i place; uselistii astia il bat pe ddd pe terenu lui; si nici nu trebuie sa le chiar faca - nici nu pot (sper) - e destul sa le spuna si sa se lupte ca zmeii la tv cu fmi, corporatiile, ungurii si nasa

      Ștergere
  39. Titus Corlatean, propus ministru al Justitiei, s-a exprimat public, in luna martie, pentru arestarea procurorului din dosarul Zambaccian daca mentorul lui, inculpatul Nastase Adrian, va fi achitat.

    Este inacceptabil ca un posibil ministru al Justitiei sa fie ferm convins ca, daca intr-un dosar inculpatii sunt achitati, procurorii trebuie arestati.

    Sa nu uitam nici ca Titus Corlatean a facut zid in jurul inculpatului Constantin Nicolescu, fiind prezent la mitingul de sustinere a acestuia, la Pitesti, alaturi de Ponta, Nastase, Severin, Hrebenciuc etc., la judecarea recursului impotriva masurii arestarii preventive dispuse de judecator. Exista astfel riscul ca Titus Corlatean sa incerce sa influenteze justitia, pentru ca membrii PSD sa nu fie anchetati, arestati sau condamnati.

    Nu m-ar mira sa aflam din nou ca la sedintele de partid se decide cine sa fie anchetat, ca pe vremea Rodicai Stanoiu si a lui Adrian Nastase.

    RăspundețiȘtergere
  40. Nu e neaparat nevoie sa asociem politicul cu lamentabilul Mang si altii, ci faptele in sine. Mie nu-mi place Basescu, nici Boc, dar in schimb imi place MRU.
    PDL sucks, dar PSD sucks si mai rau.
    Din nefericire astea sunt optiunile romanilor din acest moment si e trist. Cu totii suntem satui de caricaturi din astea, dar din nefericire astia fac tot ce pot ca oameni cu valoare adevarata sa fie ascunsi undeva. Asta e de fapt problema, valorile sunt date peste cap. Noi toti restul ne uitam zilnic la telenovele politice de la TV platind din banii nostri acest serial scump care se desfasoara de peste 20 de ani...probabil ca viata noastra ar fi prea terna altfel

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Societatea civila mai intoarce armele o data. Mai puțin Mungiu si Alistar. Prima, din orgoliu, ca n-a ascultat-o aceasta lume proastă, al doilea, pentru ca isi linge inca rănile de etern candidat respins la fotolii ministeriale.

      Ștergere
    2. Dar despre ministrul “Traseist” Eduard Hellvig, ce să mai spunem, Florina? A fost deputatul lui Dan FELIX Voiculescu și a ajuns secretarul general al PNL. Acum este considerat “omul lui Antonescu”. La așa un traseu politic, a binemeritat de la Ponta Ministerul Dezvoltării Regionale.

      Ștergere
  41. Marga :
    un souvenir ?

    https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/574935_308356915906271_100001958948479_691805_390853715_n.jpg

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ehe, din nou ca-n vremurile bune. Mai tineti minte cum era pe vremea lui Nastase, cand nu mișca nici o televiziune in front? Bine ați venit in USLand!

      Danutz B, mai trimiti articole propagandistice cu USL la amici? pe email ?
      Am informatii certe ca de la "revolutia schiopilor din ianuarie" le-ai expediat pana acum cel putin trei.. pachetele propagandistice! Era si noul guvern invelit in ele?
      (cu Marga, Alistar, Corina D, Mircea Diaconu, Mang cu tot?)

      Ștergere
    2. Bine faci ca-i aduci gramada, sa vada lumea curatenia social-democrata infaptuita de USL
      Din cand in cand, tre' sa-i mai strangem laolalta ca sa avem recolta dupa doua saptamani de guvernare Tonta!
      Felicitari!

      PS: ar fi mers si niste poze cu curateii

      Ștergere
    3. Guvernul asta e, asa cum bine zicea Liana G, un veritabil guvern "second-hand".
      In nici doua saptamani, Che Gargara a reusit sa 'vacanteze' ministerul educatiei - din lipsa de.. `catindati`. Se pare ca, cu toate avantajele unui prezumtiv ministeriat, rezerva de cadre a PSD nu mai vrea sa-si arate prezante in ruptu` capului CV-ul la control. Numai Abramburica inca nu banuieste de ce..

      Ștergere
  42. Eu cu guvernul lui Ponta m-am linistit,astept sa vad ce face Syria. Diferența este ca aici comunistii sunt votati in cunostinta de cauza,pe cand ai nostri daca ii intrebi de ce voteaza USL iti raspund senin ca sunt monarhisti.

    RăspundețiȘtergere
  43. Pe Nica l-am întâlnit prin ani 80 şi ceva era lent major la secu.Urla că ne bagă pe toţi la puşcărie,pe prostia lui.Lucram la telefoane şi venea împuşcatul la vânatoare moi asiguram circuitele telefonice iar boul nu ştia să le folosească aşa că urla şi îşi ăncorda muşchi.
    Că prostul dacă nui fudul parcă nu e prost destul.
    Apropo şi Dragnea avea acelaş grad şi gura mare parcă erau fraţi şi nedespărţiţi.
    Daca-i intrebi despre Securitate nici grad n-au purtat nici piciorul nu le miroase.

    RăspundețiȘtergere
  44. Din puțul gândirii lui Marga:
    zice ca el fiind fost rector, iar Putin si “Ratzinger” fiind fosti prorectori si ei doi “conducand lumea”, ar fi un spil cu el pe acolo pe la conducerea lumii.

    Vorba omului de serviciu cu doau clase de la scoala generala de pe vremuri: “Nu stau la țuică pentru ca avem ședință la școală, noi, cadrele didactice”

    RăspundețiȘtergere
  45. Un guvern nu poate fi evaluat a priori! Insa consider ca acesta este un guvern BABAN, in niciun caz slab!
    Si Alibaba ar putea fi votat pentru ca in gruparea sa are DOAR 40 de hoti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îhî..
      Guvernul asta e categoric unul "second-hand".Personaje, unele dubioase, altele aruncate pe scaune unde n-ar fi trebuit să ajungă, anonime, ilegale şi penale.
      In cazul Mang, s-a întâmplat aşa cum prevedeam, Antonescu s-a delimitat zicând "asta nu e problema PNL, e problema premierului şi dacă n-aţi înţeles din cauza zgomotului, oboselii sau căldurii, mai repet. Şi dacă sunteţi pisălogi...nu am ce să vă fac."(citat aprox.) Drăguţ răspuns, nu?
      Prin urmare ne aşteptăm ca noţiunea de USL să funcţioneze numai "la plăcinte"! Nici nu-mi imaginam altceva din partea lui Antonescu.
      Acum să vedem dacă se delimitează şi de Marga, în cazul în care CNSAS-ul confirmă zvonul.
      Până una alta, Antonescu n-a fost întrebat nimic despre Marga dar mă întreb cum va răspunde, privind la răspunsul de mai sus.

      Ștergere
  46. aoleuuu, iar trebuie sa-mi fac provizii de lamai…
    Nu mai ajunge la noi iar mai nimic, ca pe timpul lui Nasty.
    Liniste, multa liniste.
    Va amintiti armaghedoanele?
    Aia ne asteapta.
    Rezistența in munți

    RăspundețiȘtergere
  47. Dar despre Florin G nimic?
    Daca cititi aici: http://www.politicaromaneasca.ro/files/fisiere/FlorinGeorgescu.pdf
    veti avea surpriza sa vedeti ca in 1989 facea studii la Missouri, ca bursier. Mai sa fie, interesant, pe vremea lui Ceasca, cine pleca la stdii afara???
    Mai aflati apoi ca numara chiloti pe la APACA, si de asemenea, presedintele Camerei Auditorilor, stafeta a fost predata d-lui Rusanu, acum e d-l Neamtu, Horia. Mai aflam ca a fost inspector si sef serviciu in cooperatia mestesugareasca, ete, acolo l-o fi cunoscut pe Rusanu? Sau Gioni popescu le-a facut cunostinta?

    RăspundețiȘtergere
  48. in afara faptului ca numele de Traian Ungureanu ar fi sinteza insasi dintre presedinte si prim ministru, gasim o voce care sa ii dea la o parte printr-o varianta mai dura. e o poanta la mijloc. sincer, nu ma pricep la politica, dar ca si studiu de caracter, Ponta e de incredere.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ministerul Agriculturii are de recuperat 60 de milioane de euro de la cel căruia ministrul agriculturii îi este dator cu 300 000 de euro, cariera politică și funcția de ministru. Deloc încurcate sant Căile Domnului Dan Voiculescu, d-le Ponta..

      Ștergere
    2. dosarul lui Felix treneaza de peste 3 ani in instanta. ma indoiesc ca-i va pocni celeritatea taman acum

      Ștergere
  49. Încă un incompatibil in cel mai curat si cinstit guvern al Infantilului Acceptat :
    Dăianu este incompatibil, ca fost ofiter DIE.
    Proaspătul consilier de stat al lui Victor Ponta se află “in atenția SRI”, potrivit CNSAS

    Vorba ăluia :
    "la 21 de ani dupa momentul `89 comunismul cu fața umană există si se manifestă"
    (prin bestiarul politic USL, tembeliziunile oligarhice si idioții utili care ii vor plebiscita)

    RăspundețiȘtergere
  50. O analiza a guv Ponta, cititi ca merita!
    -Ministrul „Posta Romana” Dan Nica.
    Cercetat pentru abuz în serviciu, în cazul înstrainarii unui teren al Postei Române si ca a folosit serviciul secret al Internelor („Doi si-un sfert”) în interes de partid cat timp a fost ministru in timpul lui Adrian Nastase.
    -Ministrul “Consilierul lui Nastase” Titus Corlatean.
    S-a facut remarcat printr-o declaratie in care a sustinut ca procurorii care-l ancheteazape Adrian Nastase ar trebui arestati. Ponta vrea sa-l ajute sa-si indeplineasca visul numindu-l Ministrul de Justitie.
    -Ministrul “sluga indatorata” Daniel Constantin.
    Numit la Agricultura doar pentru ca stapanul lui, Voiculescu, a fost dat in judecata de acest Minister pentru o teapa de 60 de milioane de euro.
    Ca sa fie totul corect, Daniel Constantin a fost “imprumutat” cu 300.000 de euro de seful lui Voiculescu.
    -Ministrul “Tombola” Ioan Mang la Invatamant.
    plagiator si prost …
    -Ministrul “Specula cu valuta” Lucian Isar.
    In 2008 Lucian Isar, fiind responsabil cu operatiuni de Trezorerie la Bancpost a initiat un atac speculativ asupra leului. BNR l-a acuzat ca a incalcat regulile, si nu s-a lasat pana nu l-a expulzat din sistemul bancar.L-a adus Ponta unde altundeva daca nu la Economie?
    -Ministrul “Tunuri financiare” Florin Georgescu.
    A fost ministrul finantelor in guvernul Vacaroiu perioada in care au inflorit escrocheriile liberale CARITAS, SAFI SI FNI. A fost promovat fiind omul lui Vantu la Banca de Investitii dupa care a ajuns in BNR. A fost numit la BNR in octombrie 2004 cu o luna inainte de pierderea alegerilor de catre PSD. Acum este promovat si mai sus de Ponta: Ministrul de Finante al Romaniei.
    -Ministrul “Traseist” Eduard Hellvig.
    Fost deputat al lui Voiculescu, ajuns secretar general al PNL, considerat “omul lui Antonescu”. La asa traseu politic, a meritat Ministerul Dezvoltarii Regionale.
    -Ministrul “Abuz in serviciu” Mircea Diaconu.
    A intrat de doua ori în vizorul ANI fiind in paralel si Senator si director al Teatrului Nottara. Ati crede ca i-a fost greu sa mai mearga pe la teatrul pe care-l conducea dar a reusit fiind cercetat si acuzat de abuz în serviciu si conflict de interese pentru ca ar fi favorizat numirea sotiei sale, actrita Diana Lupescu, în functia de regizor la Teatrul Nottara. Omul de cultura al USL.

    RăspundețiȘtergere
  51. Ai uitat presedintele;a fost omul lui Ceao de la Anvers, a fost printre primii din noua protipendada iliesciana, a fost minitrul transporturilor care ne-a zis ca n-avem nevoie de autostrazi,fost singurul presedinte european care nu s-a lasat pina nu si-a facut fiica fotomodel si parlamentar,.Sa mai zic?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asta-i vrăjeala ordinară cu Anvers-ul. daca ar fi facut parte din sistemul ticalosit, nu ar fi luat deciziile care i-au supărat pe mafiotii neocomunisti : desecretizarile, condamnarea comunismului, reforma justitiei, depolitizarea DNA si o lege a lustratiei schioapa din cauza opozitiei useliste in principal.
      hai, cântă la alta masă!

      Ștergere
  52. Andrei Marga (Stirile ProTV - despre greselile din CV-urile celor trei ministri la Educatie) :
    "Sa revin. Sigur, aceasta pregatire sub aspectul formal, daca vrem reguli de gramatica, reguli de logica, de ce nu ... si reguli de etica elementara. Aceasta pregatire ar trebui restabilita in invatamantul nostru. Vedeti bine, a venit valul computerelor, sa spun asa, oamenii se lucreaza pe computere si neglijeaza celelalte lucruri, ori nu trebuie neglijate." a mai precizat fostul ministru al Educatie.

    Draga Putin, iar ai castigat, frate!

    eu stiam ca in USL oamenii se lucreaza "pe la spate", nu pe computere :-)) de la mare spre mic: Nastase si apoi ceilalti-))

    RăspundețiȘtergere
  53. De Emil Boc s-au spus şi s-au scris tone de mizerii... Că e umil, că e sclavul lui Traian Băsescu... Să nu mai vorbim de epitetele şi injuriile care i s-au adus, toate acestea culminând cu umilinţa acelei filmări comentate de un pretendent la preşedinţia României, Crin Antonescu. Cu toate acestea, nimeni nu i-a negat corectitudinea, cu excepţia reptilelor cu limba despicată de la microfoanele varanoide şi probabil că mai târziu când ne vom fi trezit cu toţii din coma profundă în care zacem ca nişte legume dependente de tuburile... catodice, îi vom da ceea ce merită: recunoaşterea şi recunoştinţa pentru munca dezinteresată pe care a depus-o în slujba noastră. Spun dezinteresată pentru că presupun că salariul de prim ministru nu compensează părul cărunt, despărţirea de familie şi umilinţele la care a fost supus şi jignirile fără nicio limită.

    Mi-e greu să cred că cei care votează stânga de 22 de ani au sentimente idealiste în care comunismul arată ca grădina Edenului unde unul vânează şi mănâncă toţi puturoşii pe motiv de echitate socială. Mi-e şi mai greu să înţeleg încăpăţânarea cu care susţin USL-ul, cu toate că proaspătul guvern a demonstrat deja ceea ce era de demonstrat şi anume că e depăşit de situaţie. Ce face guvernul în schimb? Nu ştim să mergem înainte, ia să ne ducem îndărăt că acolo ştim drumul, am mai fost şi nouă ne-a fost bine! Cum altfel se poate explica declaraţia primului ministru că va mări salariile bugetarilor indiferent dacă economia o ia la vale? Ce transmite domnul Ponta prin asta, nu cumva oare e recunoaşterea pe faţă că a câştiga electoratul bugetar cu iluzia unor bani care îşi vor pierde valoarea odată cu creşterea inflaţiei, e mai important decât însăşi bunăstarea ţării?

    Şi parcă n-ar fi de ajuns, leul e tot mai slab cu fiecare zi şi după cum se văd lucrurile, în final va ajunge o mâţă jigărită şi plină de păduchi, dar am înţeles că nu guvernul acesta cârpit din bucăţi de saci vechi şi deşiraţi ar fi de vină, ci tocmai turbulenta Grecie. Nu credibilitatea redusă în continuarea reformelor, ci instabilitatea internaţională, aşa vrea domnul Ponta să credem şi din păcate, sunt destui care înghit pe nemestecate acest neadevăr.

    Ar mai fi un lucru... Atâta timp cât presa purică CV-urile de la Educaţie, probabil că la Agricultură se descâlcesc iţele în valoare de 60.000.000 de euro în aşa fel încât Voiculescu Goarnă să nu fie nevoit să-şi rupă de la gură atâta bănet, că are şi el o curte de lighioane flămânde de hrănit.

    RăspundețiȘtergere
  54. Știrile cele mai importante ale zilei de ieri au venit din partea a doi foști premieri: Adrian Năstase și Mihai Răzvan Ungureanu. Curtea Supremă a amânat ieri din nou o decizie în cazul lui Adrian Năstase. Aceste amânări, deși convin de minune fostului prim ministru care așteaptă prescrierea dosarului, pun confreria robelor într-o situație extrem de delicată. Dacă îl scot basma curată pe Adrian Năstase (așa cum fidelitatea față de sistem le-o cere) riscă un raport negativ pe Justiție din partea Comisiei Europene și pun respingerea intrării României în Schengen în poala PSD, iar dacă îl condamnă pe Adrian Năstase riscă să muște mâna care i-a hrănit și, în același timp, lasă USL-ul să se descurce cum o ști cu un fost premier și lider important al coaliției majoritare în timpul campaniei electorale. Din aceasta dilemă frăția robelor negre nu are cum ieși câștigătoare.

    Și în timp ce la București Adrian Năstase cerea judecarea dosarului cu ușile închise și ridica nu mai puțin de 20 de obiecții în fața judecătorilor, Mihai Răzvan Ungureanu își începea turneul electoral în Ardeal. “Visul meu este să existe o Opoziţie reală în România, o Opoziţie unită, o Opoziţie coezivă, care din noiembrie să devină Putere“, a declarat la Zalău fostul premier care a adăugat că “Vrem ca această ţară să fie condusă de oameni care nu sunt mediocri, de oameni care nu-şi ascund viciile în politică, dar oameni care ştiu să păstreze drumul drept. Şi acestui drum drept, cred, noi trebuie să-i oferim şansa. (…) Lor le trebuie, cum ne trebuie şi nouă, România de care avem nevoie. Nu România promisiunilor, ci România lucrului bine făcut. Nu România aranjamentelor politice, ci România faptului cinstit“. Un discurs excelent care se adresează exact electoratului țintă al dreptei românești, atât dreptei instituționale (PDL) cât și celei neîregimentate politic.

    RăspundețiȘtergere
  55. 63% pro USL?
    o cifra astronomica, pur si simplu nu-mi vine sa cred, ca atitia oameni iubesc marea si mica coruptie, dar asa este.

    pentru ca toti cei care spera in citiva lei la pensie, in citiva lei mai multi la salarii (bugetari), parintii care spera ca odraslele lor dobitoace si lenese vor lua ushor bacul anul acesta, picatii de la bacalaureat anul trecut,
    toti cei care il urasc visceral pe TBasescu prin spalarea propriilor lor creiere la latrinele tv ala văranului, toti cei care spera ca legea poate fi fentata si batjocorita, ….toti acestia privesc cu speranta spre uslinosi…

    cam multi, nu?

    RăspundețiȘtergere
  56. sa inteleg ca mang a plagiat si un profesor german?
    pe linga taiwanezi, japonezi si israelieni?
    iti sta mintea-n loc si tot TB este de vina cum spun debilii mintali.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ponta:
      "sunt unii care-mi numără miniștri Educatiei" (că trebuie si el sa aibă o aroganță, ceva. dacă intra Nastase la bulău?)

      Ștergere
    2. Acum mai ramane de dovedit daca Mang a plagit si din Kovesi sau Kovesi din Mang :))

      Ștergere
  57. PDL-ul şi-a ispăşit păcatele bucuriei de a primi în partid "la grămadă" fel de fel de "doctrinari de ocazie".
    Aum va veni rândul USL.
    Ei au construit un castel pe nisip, au câştigat o guvernare prin fraudă, şantaj, promisiuni, plată cash. Nu au intrat triumfal la guvernare ci pe brânci pe uşa din spate.Entuziaştii postaci usl strigă "i-a alungat lumea!" Care lume? Dar, în fine, asta e deja istorie !
    Rândul USL-ului va veni într-un viitor mai îndepărtat cred ei, mai apropiat speră PDL-iştii.
    Ceea ce e de semnalat, statistic e că din cei plecaţi cu uşa trântită din PD puţini se mai văd pe undeva.
    Astfel Severin, s-a înecat în propria-i lăcomie, e mort politic de mână cu prietenul Babiuc pe care îl aşteaptă şi o condamnare, Duvăz e copil de mingi, Sassu şi Cazimir Ionescu nu mai există.Simona Marinescu, o tipă deşteaptă şi cunoscătoare a problemelor de muncă, a dispărut de mult.
    Adriana Săftoiu... mare pierdere pentru politică, a căzut la selecţia făcută de Antonescu.
    "Supăratul" Petre Roman s-a balansat între doctrine până când a poposit în braţele liberale unde este om de televizor.Toţi cei plecaţi cu el din PD, unii oameni valoroşi, au dispărut.
    Sandru, Guşă, Pavelescu.... praful s-a ales de partidul lor ca şi de toate încercările ulterioare..
    Citeam de dimineaţă e declaraţie a "contorsionistei" Şandru:"m-am împăcat cu Băsescu!", Doamne, ce cameleonică femeie!
    Guşă şi Pavelescu şi-au schimbat total discursul.
    Singurii plecaţi din PD şi "ajunşi", sunt Dragnea şi Căncescu.Poate va fi şi Elvis Claudiu Săftoiu dar cum nu-l duce mintea nici pe jumătate cât pe Adriana s-ar putea să aibă un scurt parcurs.Ce alegere pe Antonescu! Să renunţe la Adriana şi să-l cocoaţe pe grăsuţul ăsta bleg prin funcţii!
    Asta a fost o divagaţie "de sâmbătă" de la temă.
    Realitatea prezentă cu care trebuie să se lupte Ponta e atât prezentă cât mai ales viitoare.
    Guvernul început "cu stângul" a fost făcut "la noroc" din moment ce Antonescu declară că rateurile de la Educaţie "au fost un ghinion".
    Ce-a fost de făcut spectaculos, deocamdată s-a făcut: CASS-ul şi restul de reîntregire a salariilor. A nu se uita că 10% la salariile bugetarilor, au fost adăugaţi de guvernul Boc.
    Nu auzin decât asta de şapte zile. Ce va urma?
    Deocamdată "băieţii deştepţi" au rămas la locul lor! Contractele făcute în 2004 şi valabile până în 2014 sunt similare celui cu Petrom. Se revizuiesc dar nu se schimbă nimic.
    Deocamdată, sectorul privat e "încurajat" cu fel de fel de taxe:suprataxare pentru petrolişti, taxa pe bere, hamburger, pizza, shaorma, hot dog şi cârnaţii de Pleşcoi să-i mai dăm o lovitură Udrei în poşeta ei Vuitton!!

    RăspundețiȘtergere
  58. Domnule Ungureanu ce parere aveti, exista vreo diferenta intre Tovarasul Tsipras si Shleahta Uselista , anti-Chevron (anti exploatarii gazelor de sist), anti Occidentala in general, un exemplu e Greierele Zurliu socaciu, pupilul Porcului National paunescu, putrezi-ar oasele de Nenorocit ! Lasati ca de la anu' pensionarii si TOTI VOTANTZII uselishti,o sa plateasca gazele de la rusi, cum scrie la carte... Ciocu' mic dupa aia, sa va dea Securistii Gashtii lu' ioan nicolae gaze ieftine, Idioti votanti uselishti... http://thelonggoodread.com/2012/05/21/greek-leftist-leader-alexis-tsipras-its-a-war-between-people-and-capitalism/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vaaaaaiiii... Cat de fericiti ar fi fost aceeasi pensionari in aceeasi toamna daca, la pretul pietei, ar fi dat banii nu la Gazprom ci la Chevron... :))
      Hai sictir, doi-banistule :))

      Ștergere
    2. Ramai tu ,pe mai departe,Papagalule, cu toata Sleahta usl,a lui adrian nastase, sclavul santajului rusesc al gazelor...Presedintele meu ,Traian Basescu, isi va incheia mandatul (in 2014, nu ce visati, recte va faceti labe triste, cu Spurcaciunile badeo- ciutace- Latriniste ale Jigodiei voiculescu) CA UN ADEVARAT PATRIOT, fiind un fervent sustinator al proiectelor alternative de transport al gazelor naturale, cum sant Agri, Nabuco samd, in principal AL INDEPENDENTEI ENERGETICE A ROMANIEI (daca guv.tonta va da drumul -desi ma indoiesc,la Reactoarele 3 si 4 de la Cernavoda) . SA VA IA DRACU, Cozile de topor iliescieno- useliste , VANDUTE INTERESELOR RUSIEI ! MARS DRACULUI pe blogurile comunistilor, Spurcaciune...

      Ștergere
  59. Haideti sa uitam ,o clipa, Domnule Traian Ungureanu mizeriile politice ca sa le aratam, celor care mai cred in "Mos Craciun", recte fotbalul(si sportul in general, ca se apropie Jocurile Olimpice), a ajuns o CLOACA A MAFIEI PARIURILOR SPORTIVE !!!! Degeaba fac gargara unii ca Tolontan et.comp, NIMENI nu se atinge de acest subiect... Jurnalismul sportiv de investigatie (mai exista asa ceva?!!?) a decazut sub nivelul famigliei becali si a circarilor binecunoscuti.. In rest ,tovarasul procuror ponta a stiut sa aplaude gimnastele lui Bellu,ce sunt, nu-i asa, patrimoniu national, iar "patriotii"verzi, tip Barlad sau Rosia Montana, aplauda la scena deschisa, "grija parinteasca" a primului "pilot" al tarii... Cititi cateva randuri aici : http://espn.go.com/espn/print?id=7927946&type=story

    RăspundețiȘtergere
  60. Dictatura parlamentara, cum inspirat si adecvat o numeste Camil Roman intr-un articol din “Romania Libera”, tine sa capete proportii grotesti. Lenin spunea ca dictatura proletariatului, adica a partidului totalitar, nu este ingradita de vreo lege. In aceasta directie, a dispretului pentru tot ce implica statul de drept, pare sa se indrepte Romania pontocratica. Inlaturarea guvernului Ungureanu a fost o prima actiune de forta in acest sens: s-au cheltuit sume imense spre a plati traseismul cel mai lipsit de bun simt. Ce s-a petrecut in acele zile a fost o adevarata parada a obscenitatii. Vi-l mai amintiti pe Sorin Frunzaverde anuntand ca paraseste PDL si pleaca la PNL pentru ca el, vezi Doamne, are convingeri de dreapta. Eu unul, si nu cred ca ma insel, nu mi-l amintesc pe acest personaj participand la vreo dezbatere organizata de Institutul de Studii Populare. Convingerile de dreapta le tinea, banuiesc, asemeni lui Ion Iliescu cu ale sale manifeste anti-Ceausescu, in sticlute de urodonal bine ascunse in pivnita ori in pod…

    RăspundețiȘtergere
  61. Asa arata viitorul, sub JUNTA uselishtilor : http://www.adevarul.ro/locale/brasov/bataie_bar_ticus_brasov_arestare_0_706129445.html , precum si "cantidatul" acestora, idolul pensionarilor votanti ai Uniunii Solutiilor Lipsa, recte Uniunii Suspine si Lamentatii : http://sareinochi.com/2012/05/25/liniste-crizel-antenescu-vrea-sa-doarma-n-guvernare/ Asteptam "replicile" Spurcaciunilor, gashtile lui liviu dragnea, fenechiu, nicusor constantinescu, nicolescu de arges, bunea stancu de braila ori oprisan de vrancea. Iar Mineriada impotriva intelectualilor potrivnici a reinceput, cu inlaturarea lui Tismaneanu... In plus, Boshorogul radu campeanu, in loc sa-si ia pastilele de schizofrenie, a trecut la injectii cu viagra la cerebel... Nu conteaza, Tontalaii sunt aplaudati de "mari profesori" ca zoe petre , plus Gashca binecunoscuta : iaru, radu calin cristea, mascariciul dinescu, tanase(reshapati de la falimentarul patriciu) sa sprijine CLOACA uselista, alaturi de Jigodiile binecunoscute Latriniste, ale Jogodiei felix...Puscariasii usl , vantu, catalin voicu, sindicalistii usl petcu, luca, radoi de la metrou abia asteapta reintoarcerea la "tacamuri"...

    RăspundețiȘtergere
  62. Comunismul "paru" isi schimba, da "naravu" ba...
    Spre viitorul luminos, inainte! Ca doar asta si-a dorit "gloata", si nu numai...

    RăspundețiȘtergere
  63. "S-a pus deja in mai multe situatii penibile", scrie prestigioasa revista.

    Ispravile noului ministru de Externe de la Bucuresti nu au intârziat sa atraga atentia presei internaţionale.

    "Der Spiegel" aminteste si de faptul ca Marga a tinut prima pagina a ziarelor prin laudele sale la adresa presedintelui Putin. Vorbele de admiratie pentru liderul de la Kremlin sunt citate cu exactitate: "Ar fi bine daca liderii politici europeni ar fi la fel de competenti".

    Interesant este ca guvernul Ponta este perceput ca fiind de "centru-stanga". Deci alianţa cu PSD a tras PNL spre centru.

    RăspundețiȘtergere
  64. PDL a facut greseli, dar si-a respectat obligatia sa treaca tara peste criza, insa USL isi bate joc in liniste, de tot ce s-a castigat in ultimii 3 ani

    Cazul Grajdan nu este doar o problema de Justitie, ci este o dovada de blocare politica a functionarii institutiilor, iar asta este un semnal prost in exterior catre mediul economic si catre investitori. Stabila economic si coerenta institutional, Romania poate fi un teren de crestere si de investitii, insa pentru asta ar trebui pastrata directia de stabilizare pe care PDL a inceput-o real si pe care USL ar trebuie sa o continue fara orgolii politice, daca ar avea vointa si interes.

    Cu toate greselile sale, PDL a lasat tara stabilizata dupa criza, iar planul de masuri aplicat in 2010-2011 a fost corect si asta s-a dovedit clar cand multe tari din UE au luat mai tarziu exact masurile de stabilizare luate de Romania. Au fost sacrificii mari in 3 ani de criza, insa PDL a lasat USL o economie functionand si cu obiectivele macroeconomice realizate.

    De cand guverneaza, USL nu face decat sa camufleze in spatele imaginii de baiat bun a lui Victor Ponta, o foame mare de putere si de a lua treptat in stapanire politica toata tara, ca pe vremea guvernarii Nastase. Intr-o luna de zile administratia centrala si locala a fost inundata cu politruci, pe gatul Justitiei pesedistii pun incet, incet, piciorul, iar premierul este interesat doar de cum sa obtina mai multa putere arogandu-si chiar atributii de politica externa.

    Guvernarea Ponta pare tot mai clar doar un instrument politic de hartuit PDL si de a-l provoca pe seful statului.

    USL nu are niciun plan de guvernare si de directie clara inainte economic, care este singura baza reala pentru viitorul romanilor, nu gogonelele de imagine tot mai dese in ultima perioada.

    RăspundețiȘtergere
  65. Excelenta comentatoare ,Distinsa Doamna Nicoleta Savin va scuipa intre ochi, Jegosilor uslinosi : http://nicoletasavin.wordpress.com/2012/06/09/la-vot-fara-usl/. Suscriu 100 % !!!

    RăspundețiȘtergere
  66. Tăcere...
    E normal , "mahalaua ineptă" se pare că e mai mult decât o mahala şi nu e chiar atât de ineptă . Mai ştim cum să punem o ştampilă într-un dreptunghi...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esti gingas cu "mahalaua inepta", dar nu te-a scandalizat deloc amenințarea cu moartea proferată de PSD-istul din Bacău la adresa premierului Răzvan Ungureanu.
      Cuurvee mari inimile alea ale voastre, de uslamisti..

      Ștergere
  67. C-o "frunza-verde" de "mazariche" si c-o "placinta" v-a stat in gat...cireasha de pe tort, in dealul Feleacului... Auzi cu cine...Cu "nicoara potcoava", opera uselishtilor din anii '50... Va mai curge muuulta apa pe Somes, ca sa apucati uslinoshilor sa Spurcati Ardealul... Doaaare, nu-i asa CM-ule, Clujul, Brasovul, Alba-Iulia, Tg.Muresul, etc nu v-a lasat sa ingurgitati :))))) , "fericiti" micii intelectualitatii vangheliene... Si inca o veste proasta : la toamna si Diaspora va pune- si ea- muuulte stampile in "dreptunghiuri"...(ori poate pana atunci-cine stie- "distinsii" doctori , ponta si sova, vor interzice votul Diasporei)

    RăspundețiȘtergere
  68. Anonim, ai o imaginaţie debordantă, minunate jocuri de cuvinte (după gustul meu uşor mitocăneşti, da' ce să faci, de unde nu'i nici Dumnezeu nu cere). Şi îmi pari şi puţin defazat, uite PDL iştii înşişi văd că au sfeclit-o numa tu te bucuri ca un inocent. Nu doare pentru că n-am acţiuni la USL. Văd că s-a dat drumul la texte, recunosc sintagma cu doctorii şi aţintirea pe Şova şi Ponta, presupun că până la noi ordine tot asta vom citi pe bloguri.
    Ardealul e uşor spurcat după cum spui tu, multe consilii judeţene USL, îmi pare rău că îţi stric senina fericire.
    Vom vedea la toamnă , votăm şi ne numărăm. Fiecare câte un vot, nu mai e aşa de mult de aşteptat. Chiar sunt curios cum va vota cu adevărat Diaspora, sunt convins că şi cei plecaţi afară au părinţi pensionari , bătrâni şi nu le e indiferent dacă mai au spital lângă casa lor sau nu, de exemplu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lasa, ca lumea e ca vremea. Se intoarce iarasi roata. Numai ca pana atunci poporului otv-ist o sa-i sara ochii cu gangsterii din USL.

      Ștergere
  69. Pe de alta parte, atat cei din tara cat si celor din Diaspora (oare de ce se opun doctorii in justitie uselisti, tovarasii nica, marga ,cu toata shleahta de la externe -fara sa-l luam in considerare pe Sfidatorul absolut, adrian severin, Shpagar ordinar dovedit, de pe urma caruia Romania sufera mai rau decat cersetorii romi de la Paris sau Oslo- VOTULUI PRIN CORESPONDENTA ?) nu le e absolut deloc indiferent asteptarea DESARTA, caci la 1 iulie guvernul Mihai Razvan Ungureanu ar fi intregit salariile cu 16% ,nu cu 8% cat da Junta uselista, oricum spulberata de inflatie, deoarece Romania guv. tonta - antenescu e perceputa drept generatoare de instabilitate aprofundata si doar Expertiza guvernatorului Mugur Isarescu tine fraiele hatzurilor economiei, cand un Dezmatz desantzat se intrevede, deoarece baronii mentorului primului ministru, adrian nastase, sunt hamesiti de atata opozitie... Oricum o lupta intre hienele psd - pnl e inevitabila... Interesant cum primul baron ueslist a fost condamnat la 4 ani inchisoare, tovarasul ponta , in loc sa faca turul televiziunilor e asteptat SA GUVERNEZE si sa- si salveze camaradul , prigonit de dictatura basesciana... Putem noi sa-l contrazicem pe Patriotul uselist frunza - verde, potrivit caruia statul politienesc i-a impiedicat "propashirea" ?!!!?

    RăspundețiȘtergere
  70. Era vorba -evident-de PATRIOTUL(ptiu drace MISCHIE) !!! ( alte procese "dictatoriale" ale "patriotilor" uselisti, aflate inca in derulare : sov- luca, fanel pavalache - michi Shpaga, uneperist, intors la vatra uselista, sindicalistul psd petcu executa o condamnare , normal , nedreapta, dar mai ales gruparea "patriotica" uselista catalin voicu - musai sa fie numit odata ministru de interne - famiglia costiniu, impreuna cu familia tovarasei judecatoare barsan, pentru care multumim csm -ului , in special tovarasei Mona Pivniceru si "Marea Doamna" - pushem-as pe limba- a "justitiei" de pe timpul lui adrian nastase RODICA STANOIU...

    RăspundețiȘtergere
  71. iata de ce ma prapadesc de ras): “Cercetările în dosarul „Trofeul Calității”, în care fostul premier Adrian Năstase a fost condamnat la doi ani de închisoare cu executare, au fost demarate ca urmare a unei adrese din partea Guvernului, condus la vremea respectivă de Călin Popescu Tăriceanu. Guvernul, prin Corpul de Control, a trimis adresa 428/19.10.2006 la DIICOT, în care constata că „Trofeul Calității în Construcții”, încredințat spre organizare Inspectoratului de Stat în Construcții (ICS) prin decizia primului ministru 125/23.06.2004, “
    si-atunci de ce-l injura toti USLinosii pe Basea si nu pe Tradatoriceanu?

    RăspundețiȘtergere
  72. Disputa Basescu-Ponta pe tema Bruxelles imi aduce aminte de un profesor (de matematică, desigur) care deschidea uşa în plină oră de română sau engleză şi ne spunea: Să vă pregătiţi ca apucaţi de friguri pentru extemporalul de mâine! Şi, puff! gata cu Macedonki şi rozele care mor, ne trecea tot cheful.
    Aşa le-a stricat cheful şi Băse jurnaliştilor, le dă lucrare mâine la ceas de seară, ca să aibă timp să înveţe. Poate le mor şi lor rozele.

    RăspundețiȘtergere
  73. L-ati urmarit pe Geoana? Vorbea de funie in casa spânzuratului. Cica "steaua lui Basescu a apus". Dar steaua lui Geoana a mai văzut-o cineva?

    RăspundețiȘtergere
  74. Decimati-va intre voi, hienelor!

    RăspundețiȘtergere
  75. D-le Ungureanu, usl-ul a luat decizia de intrerupere a contractului dolce -tvr, ref. campionatul european de fotbal, precum si Olimpiada de la Londra , toate de acum la tvr !!! Inca 5 % voturi, minim pentru usl : PDL-ul NU A DAT MECIURILE microbistilor, USL-ul A FACUT DREPTATE ! A luat cineva de la pdl in calcul si asta ?... Mai ales ca dobitoaca de udrea l-a sprijinit pe loser-ul bute , plus patinoarul de la Brasov si partiile din Poiana Brasov (am fost vreodata performanti la sporturile de iarna ?!!?) ca si nenumaratele sali de sport din comunele si satele , dominate de usl, unde nu exista canalizare , drumurile desfundate samd...

    RăspundețiȘtergere
  76. De ce rateaza "El Nino", Fernando Torres asa mult , de vreo doi ani ,in Premier League ? O posibila explicatie aici : http://www.romanialibera.ro/exclusiv-rl/documentar/creierul-din-singapore-asul-meciurilor-trucate-267802.html .Microbisti, mai credeti in "Mos Craciun" ?... Vizionare placuta :)))

    RăspundețiȘtergere
  77. Ce-a ajuns si Iulia Hossu Longin..
    De cînd n-au pus-o ăia de la CDR șefa TVR și de cînd s-a dat drumul la arhiva Secu și s-a aflat că bărbasu era turnător, parca a innebunit ! Acuma o ataca tocmai pe o femeie vrednica precum Monica Macovei. S-a usalmizat total

    Uitati ce spune aici :
    "”Lucia Hossu Longin, invitată la emisiunea lui Adrian Ursu, “Secvenţial”, a spus că Adrian Năstase este supus unei mascarade judiciare, care a fost demarată încă de când Monica Macovei era ministru al Justiţiei. Realizatoarea “Memorialului Durerii” a subliniat faptul că Macovei se comportă continuu ca un procuror comunist, dictând soluţii judecătorilor. Lucia Hossu a comparat-o pe Monica Macovei cu Silviu Brucan care cerea moartea lui Iuliu Maniu. Sunt procese (pre)fabricate pe tipar stalinist.
    Lucia Hossu a anunţat că, împreună cu mai multe ONG-uri, va face sesizare la Parlamentul European cu privire la comportamentul Monicăi Macovei, incompatibil cu valorile europene, ale democraţiei şi statului de drept.
    Invitata a mai spus că hăituirea unor oameni şi a familiilor lor şi condamnarea la comandă politică sunt nedreptăţi inadmisibile, care trebuie reparate şi în consecinţă, Parlamentul României ar trebui să ia în calcul graţierea Lotului Năstase. E cuvântul unei jurnaliste care a realizat o lungă serie de documentare despre deţinuţii politici din timpul comunismului, contra cuvântului unei procuroare comuniste represive.
    Lucia Hossu Longin a anunţat că va face o nouă serie din “Memorialul Durerii”, despre prigoana politică din perioada postcomunistă şi că un episod va fi dedicat Lotului Năstase.
    Întrebată dacă crede că la noi va fi vreodată justiţie, Lucia Hossu Longin a declarat: “Când va înceta totalitarismul de tip Băsescu, cred că se va face justiţie în România”.
    În cadrul aceleiaşi emisiuni, profesorul Cristian Pârvulescu a spus că hotărârile judecătoreşti de condamnare fără probe trebuie dezavuate.
    Pentru că în caz contrar, acceptând justiţia la comandă politică, acceptăm statul totalitar. Eu cred că o condamnare la comandă politică e infinit mai gravă decât o eroare judiciară. Tocmai pentru că e deliberată. Iar obedienţa puterii judecătoreşti faţă de puterea politică e un atentat cotidian la adresa cetăţeanului ca subiect de Drept.”
    S-i-a pierdut atat uzul ratiunii cat si proprietatea termenilor: "Totalitarismul de tip-Basescu???" Ati innebunit, d-na!

    RăspundețiȘtergere
  78. Fabian Escalante26 iunie 2012 la 16:35

    Nene, ai o balega in loc de creier! Cu ce drept tu si gasca ta il hartuiti pe Nastase, care a fost cel mai bun prim-ministru de dupa 1989? Basescu e un cretin, un incompetent care a dus tara de ripa, un imbecil care n-a citit nici o carte in viata lui si care nici nu vorbeste corect limba romana, dar are pretentia sa conduca aceasta tara. Un nou “geniu al Carpatilor”. Cu ce drept tu si gasca ta ii hartuiti pe Bradisteanu si Lascar, niste somitati medicale care au salvat multe vieti? De ce, in aceasta tara, oamenii care, intr-adevar, fac ceva bun, sint hartuiti, bagati la puscarie, omoriti de niste idioti, de niste nulitati care nu numai ca nu au realizat nimic bun in viata, dar, mai mult, au facut si fac in continuare mult rau acestei tari?

    Basescu si basistii sint niste retardati care cred ca ura timpa, paranoica, patologica si ridicola tine loc de programe economice. Nu tine. Cu vinatoarea de vrajitoare nu se realizeaza crestere economica. Si nici nu acopera saracia de idei a cretinilor care ne conduc. Sarkozy a impozitat marile averi. Si Sarkozy e de dreapta. Si Franta e o tara mult mai bogata decit Romania. Basescu a refuzat sa impoziteze marile averi. “Ca doar n-o sa revenim la statul social.” “Statul social…” Lua-v-ar moartea de idioti!

    Nene, lasa-ne, ca ne-ai facut destul rau! Nu te mai vrem. Nu ne mai “salva” de “moguli” si de “comunisti” cu forta! Nu meritam! Lasa-ne! Trage-ti un glont in capul ala sec! N-o sa te regrete nimeni!

    La cit esti de cretin si de paranoic, probabil vei zice ca sint un postac aflat in slujba USL. Nu sint. Sint doar un simplu cetatean dezgustat, neafiliat politic, ca atitia altii. Si, la cit de cretin esti, vei zice, probabil, ca asta e doar un mesaj cu injuraturi. Nu este. Este un mesaj cu multe argumente logice si irefutabile. In urma carora, concluzia se impune de la sine: sinteti niste idoti nocivi, care trebuie sa lase puterea.

    P.S.: Te-ai uitat in oglinda? Ti se citeste prostia pe fata. De cite ori te vad, imi vine sa vomit. Vaco!

    RăspundețiȘtergere
  79. Dar rusine mai ai? Sunteti toti niste derbedei in frunte cu Basescu. Nu va ajunge cat rau ati facut? Lasati-ne in pace pana nu ne scoateti in strada! Nesimtitilor...

    RăspundețiȘtergere
  80. Ungurene, nu te jurai - cocos - ca daca PSD intra la guvernare cu PDL, tu te arunci de pe bloc? Curaj, ca te-a facut Nastase de rusine. :))

    RăspundețiȘtergere