03 iulie 2012

Patria in pericol!




Iata ce se intimpla:

- USL, Victor Ponta si Crin Antonescu au declansat
lovitura de stat.
- USL, Victor Ponta si Crin Antonescu au
declansat lovitura de stat transformind Parlamentul intr-un comando de soc.
- Ordinea
legala in Romania a incetat. O tara in care Guvernul refuza aplicarea legilor e
scoasa din lumea democratica. Cetatenii romani sint impiedicati de Guvernul USL
sa isi exercite drepturile
- Romania isi construieste societatea civila.
Victor Ponta si Crin Antonescu deschid calea spre razboi civil. Dorinta lor e
sa fure statul. Asa ceva nu se poate face prin lege. Asa ceva se poate numai
prin forta.
- Din acest moment, cetatenii romani si toate
organizatiile pro-democratice sint sub atac. In curind, multi ar putea fi
destituiti, dizolvati, arestati. Romanii si Romania nu vor permite abolirea
democratiei. In numele lor si in numele copiilor lor care trebuie sa traiasca
in democratie acasa, nu sa o caute in alta tara.
- Tot ce am cucerit ca romani si ca
membri ai UE e in pericol. Pierderea libertatii nu e doar pierderea legilor si
a normelor. Odata cu legile se duce dreptul de a-ti cistiga traiul prin munca
si ramine doar dreptul de a te supune intereselor sau ordinelor USL

Romanii trebuie sa isi apere tara folosind toate mijloacele
umane si democratice!

30 de comentarii:

  1. Ia uite, domnule, dupa opt ani de batjocura la adresa romanilor, v-ati dat seama ca vine pericolul dictaturii. Ar fi de ras, daca nu ati fi de plans. La groapa de gunoi a istoriei cu voi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La groapa istoriei vei ajunge tu si idolii tai. Nu-ti face iluzii ca se va intampla altfel. Va credeti pe cai mari, nu? Ingamfarea, neobrazarea si tupeul vostru nemarginit isi vor primi rasplata chiar mai curand decat crezi dumneata. Din fericire, in tara asta mai traiesc si oameni onesti, nu numai hotii carora le sunteti slugi, voi astia, postacii uslinosi.

      Ștergere
  2. si ce sa facem, domnul Ungureanu?Strada e o solutie? sau sa
    asteptam solutii de la Institutiile statului:Presedintele sa proclame stare de urgenta si sa Dizolve Parlamentul?
    Sau ii e frica de faptul ca guvernul Ponta va opri publicarea decretului de dizolvare a Parlamentului in Monitorul Oficial?
    Daca ii lasam pana la alegerile la termen, o sa dea o OUG prin care voturile in favoarea PDL sunt nule, asa i ABsurdistan.
    Inteleg ca pe parlamentarii socialisti din PE ii doare in cot de lovitura de stat din ROmania sau ca sunt ucisi sute de oameni in Siria lui Bashar (si ROmania e in prag de razboi civil) Lor le pasa mai mult de vacantele lor exotice si de concediile de lux pe croaziere, fuck this Bookarest, lasa-i sa traiasca in cocina si sa se omoare intre ei ,daca asta aleg!
    cred ca ramane salvarea individuala, plecarea in exil, pana nu inchid si granitzele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ce sa nu iesim dupa ei ? Frate....maine se intalnesc iar la parlament....sunt dispus sa dau 100 de euro pe oua si sa arunc in fiecare masina care intra acolo. Idiotii care posteaza pe aici si au ramas cu frustrari ca li s-au taiat salariile si pensia nu realizeaza ca ceea ce s-a intamplat astazi ne asigura ca nici constitutia nu mai are nici o valoare in aceasta tara ! Eu vad doar Basescu....Bascescu si iar Basescu...oameni limitati care nu pot sa gandeasca pentru ei asa ca a gandit Antena 3 !
      Parerea mea este ca singurul raspuns este in strada...si nu doar pentru ci pentru toti ! Toata clasa politica din Romania ! Este momentul sa se retraga toti si sa faca loc altora !

      Ștergere
  3. nu avem ce face in strada, singura masura inteligenta este votul

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce-i cu strigatul asta te crezi pe scena la Craiova in fata muncitorilor de la Turceni si Rovinari adusi saracii de dimineata cu autobuzele prezentand pe Nutica si Basescu.Nu mai sunt muncitorii saracii acolo.Vor veni,stai linistit cei, ce si-au pus fularele la gat in fata casei unui om deja cazut asemeni fascistilor sau cel putin asemeni celor ce nu se pot numi oameni Da r nu sunt multi,n-au putut umple nici macar o sala la propria lor lansare.Eu va indrept mai bine sa apelati la DD el poate scoate mai multi decat cei cu fulare ca si unii si altii au fost nascuti prin inseminare in laboratoarele pld.

    RăspundețiȘtergere
  5. In situatia actuala Presedintele poate intra in istorie daca-si da demisia si inscauneaza Regele.Astfel se reia istoria de unde au rupt-o altii.
    Sa se promoveze a implementa,,Grandoarea Cavalerismului,,
    1.Sufletul meu LUI.
    2.Viata mea Regelui.
    3.Onoarea mie.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cineva spunea cu câteva seri înainte, la un post tv., că ai ratat două întâlniri importante: cu frizerul și cu psihiatrul. Am luat-o atunci ca pe o glumă ușor deplasată, dar constat că individul știa bine despre ce vorbește. A face afirmații despre război civil, doar pentru că printr-un procedeu parlamentar se schimbă șefii camerelor, e clar că ai ”mansarda” mobilată cu o grămadă de ”șobolani”. Ce Subiect de studiu ai fi matale pentru Freud...

    RăspundețiȘtergere
  7. De ce mi-ati sters postarea va amintea doar de cat de mandru erati in calitate de prezentator la
    Craiova la miting electoral cu oameni adusi fortat cu autobuze si prezentati cu aplomb pe Nutica , pe basescu si alti baieti cinstiti de la pld.Vorbeam fara cuvinte urate, nu sunt postaca platita ci o voce anonima a unui om cinstit din tara asta pe care ati batjocorit-o voi cu legile voastre

    RăspundețiȘtergere
  8. In aceste momente asistăm neputincioși la "unificarea" puterilor în stat, într-o singura mana a USL-ului. Azi, s-a rupt echilibrul acestor puteri. S-a spart barajul ce stăvilea tendința naturala o omului de acaparare totala a puterii. Ruperea acestui echilibru intre puterile statului, deschide larg ușa abuzului de putere cu consecința dispariției armoniei sociale si a garanției libertății umane. Daca John Locke sau Montesquieu ar mai trai azi, ar muri a doua oară, subit, de rușine. Vinovat, în egala măsură de aceasta stare, se afla si PDL-ul, si mai ales factorii sai de decizie, care a permis, cu o vinovăție culpabila, ca lucrurile sa alunece în direcția asta. PDL-ul avea datoria sa nu dea naștere la asemenea derapaje din logica democrației.

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu asistam la o lovitura de stat.
    Asistam doar la restabilirea adevaratei democratii in Romania.
    Fiindca ati basificat toate institutiile statului.
    V-ati batut joc de democratie si acum tipati ca se incalca democratia.
    Hotul striga "hotii"!

    RăspundețiȘtergere
  10. Romanii trebuie sa-si apere tara !! Adica sa-l vedem pe basescu si ai lui la inchisoare impreuna cu nastase ! Doar un debil mintal poate spune ca este o lovitura de stat ! tot ce a facut basescu pana acum a fost o lovitura impotriva statului.
    ma mir ca mai exista basisti , or fi scapat de la balamuc si au intrat pe net direct sa-si expuna cretinatatile , dar pestele de la cap se impute si ei repeta ca papagalii ce au auzit de la baselu , infractorul numarul 1 al Romaniei.

    RăspundețiȘtergere
  11. Sa traiti bine...ha,ha,ha...!

    RăspundețiȘtergere
  12. Bolsevicii au un postac ordinar care debiteaza dejectii pe fiecare site si blog inca liber din tara asta. Eu cred ca nu merita iesit in strada pentru salvarea unui popor de idioti. Trebuie sa emigram cat inca mai putem (sper ca macar 1-2 ani).

    RăspundețiȘtergere
  13. Patria in pericol?? Voi aia de pe scena sunteti Patria?? cred ca e o gluma buna .Daca voi erati acolo patria am vazut ca lipseau din aceasta patrie niste bucatele numite Nutica, Ridtica,Ebuta.Eu, cand oamenii adusi cu autobuzele strigau HOTII<HOTII< m-am distrat tare .Nu eram deloc sigura ca unii dintre ei nu strigau hotii celor de pe scena

    RăspundețiȘtergere
  14. Pe 29 iulie se vor întâlni două spaime: spaima de justiţie şi spaima de mafie.
    Va câştiga spaima mai mare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte buna metafora. O voi prelua si pe paginile mele de internet.

      Ștergere
  15. Teoretic, Voiculescu nu ar mai trebui să calce prin Parlament. și cu atât mai ăuțin să voteze. Și-a dat demisia, care a și apărut în MOF. Ar fi foarte interesante discuțiile a-propos de cei care nu ar mai fi trebuit să fie în plen la vot (Andon și restul)..

    RăspundețiȘtergere
  16. "Mie situația asta cu USL-ul zicându-ne că ei încalcă legile doar așa, un pic, cât să-l suspende pe Băsescu (și pe urmă gata!), îmi amintește de bancul ăla cu Ion care o aduce acasă pe Măria și, la poartă, încearcă s-o convingă să facă sex.
    Și, cu o dorință febrilă, pipăind-o intens, îi zice: - Mărie, lasă-mă, fă, să-i bag numa capu'!
    La care mă-sa din casă: - Nu fi proastă, Mărie, că pula n-are umeri!

    RăspundețiȘtergere
  17. Che Ponta instigă la totalitarism (dovada)
    http://alexandrumitache.wordpress.com/2012/07/07/che-ponta-instiga-la-totalitarism/

    "Constatăm, așadar, în discursul lui Ponta o mentalitate de comisar al poporului din anii ’20 din URSS, limbajul bolșevic, ceaușist, totalitar și dictatorial, pe care l-am mai auzit și pe vremea mineriadelor, în care apar termeni precum asigurarea stabilității și a liniștii sau sabotajul, diversiunea prin care atacuri și demascări la propria sa persoană și la partidul-mafiot-stat pe care-l patronează sunt transformate în atacuri la țară („propagandă iresponsabilă de denigrare a României”).

    Ponta instigă acest CEPEX, care este guvernul-marionetă pe care-l patronează, la eliminarea opoziței („să funcționăm într-adevăr fără să avem tot timpul grija unei plângeri penale (…) a contestațiilor (…)”)."

    RăspundețiȘtergere
  18. Cineva ar trebui sa le spuna vesticilor astora ca singura modalitate de a-i face pe romani sa se rascoale impotriva USL e sa li indice romanilor posibilitatea introducerii vizelor.

    RăspundețiȘtergere
  19. Ultimul cretinism vanturat de uselisti si de prietenii lor din Parlamentul European este ca o lovitura de stat nu se face prin referendum. Dar cine a spus asta? Loviturile de stat care se respecta se valideaza prin referendum.

    RăspundețiȘtergere
  20. Comunicat oficial PPE

    "Votul fortat de suspendare a presedintelui Basescu este un alt act politic lipsit de scrupule pentru implementarea galopanta a autoritarismului de catre Primul ministru Victor Ponta si coalitia sa USL. In fapt, desi Curtea Constitutionala a declarat ieri ca presedintele Basescu nu a incalcat Constitutia, USL tot a procedat la vot. Actele arbitrare ale USL – inlocuirea Avocatului Poporului, a presedintilor ambelor Camere ale Parlamentului, si acum a presedintelui tarii – arata dispret total fata de statul de drept. Acei membri ai parlamentului care au sustinut aceste actiuni abuzive impotriva statului roman, sau cei ce au permis desfasurarea lor, vor trebui sa dea socoteala electoratului lor la viitoarele alegeri parlamentare," a afirmat presedintele PPE. "Inselatoriile de tipul plagiatului lui Ponta au afectat tranzitia spre democratie greu castigata de catre Romania. In orice caz, un lucru este cert: institutiile Uniunii Europene, PPE-ul, si toti cei dedicati proiectului european si statului de drept nu vor permite ca Romania sa isi piarda valorile europene si sa alunece spre autoritarism. Intre timp, si in ciuda schimbarilor de ultim moment ale legii referendumului, facute cu dedicatie de catre USL, asteptam ca referendumul pentru presedintele Basescu sa fie organizat si desfasurat in concordanta cu principiile si normele democratice general acceptate. Inutil de mentionat, ca PPE-ul va monitoriza fiecare pas al tuturor proceselor legate de referendum," a adaugat Martens.

    RăspundețiȘtergere
  21. Curtea Constitutionala a Romaniei tocmai a anuntat ca:

    - Suspendarea lui Basescu este constitutionala, iar Antonescu este presedinte interimar
    - Inlocuirea lui Blaga si Anastase de la conducerea Camerelor Parlamentului este constitutionala
    - Excluderea de la controlul Curţii a hotărârilor Parlamentului este neconstituţională [nota bene, CCR redevine, astfel, arbitrul conflictelor politice dintre institutiile statului...]

    Ma intreb ce vor mai zice, dupa acest anunt, d-na Merkel si restul de politicieni occidentali la care s-au plans PDL si Basescu, in ultimele zile, din motiv de “lovitura de stat”.

    Apropo, presedintele Basescu a fost la CCR inainte ca judecatorii curtii sa inceapa dezbaterea, ca sa le explice el ce si cum. Dvs., d-le Ungureanu, de pe pozitia de democrat “pur si dur”, ce parere aveti: ar putea fi interpretata aceasta vizita ca o presiune asupra judecatorilor? Eu zic ca da.

    RăspundețiȘtergere
  22. http://www.youtube.com/watch?v=F6yEbO7sW9c

    RăspundețiȘtergere
  23. 111111111111111
    Nu tezaurele
    Ci rugul aprins
    Al suferintelor
    Si iubirilor noastre
    Ne-a salvat,
    Smeriti nu umili,
    Saraci nu sarmani,
    Liberi nu golani.

    MAFIA
    1. Nu exista in lume state mafiote prospere. Mafiotii traiesc in huzur in timp ce oamenii cinstiti abia supravietuiasc iar institutiile sunt lipsite de putere.
    Mafiotii romani au furat revolutia folosind violenta si au pus mana pe averea colectiva terorizand opozantii cu batele minerilor. Cand populatia exasperata i-a inlaturat votand Conventia Democratica sau Alianta DA, au sabotat statul si au instigat la violente impotriva ordinii de drept in 4 plus 8 ani de campanie electorala distructiva neintrerupta.
    Ceeace ce uneste PSD si PNL sunt mafiotii (din tara si din exterior) aflati in spatele acestor partide. USL este in prezent pe un drum fara intoarcere asa cum erau hitleristii cand ramasi fara sanse s-au afundat in cea mai mare batalie de tancuri din istorie. Pentru mafioti, dar si pentru PSD si PNL, acesta este atacul final. Nu mai pot da inapoi. Singura scapare poate fi totusi votul furat care sa ii spele de pacatele infioratoare de pana acum, asa cum l-au spalat pe Iliescu de crimele revolutiei. Ce vor sa faca? Vor sa anunte chiar si in fals ca Basescu a fost invins la referendum. Dupa aceasta Presedintele interimar sa dizolve Parlamentul (facand sa cada 3 guverne intr-o saptamana) si sa organizeze alegeri in septembrie cat mai pot obtine ceva voturi. Au vointa dar nu vor avea putinta.
    2. Traim momentul end game in care capii mafiei mondiale vor fi desconspirati si pedepsiti intr-un fel sau altul. Ciclurile pace razboi ale caritasurilor mondiale s-au terminat. Ce urmeaza vom vedea cu totii foarte curand dar este evident ca mafiotii romani au facut un mare rau mafiei mondiale prin graba si prostia lor.

    RăspundețiȘtergere
  24. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  25. Despre ce lovitura de stat este vorba? Numai minciuni, induceti oamenii in eroare ca asista la o lovitura de stat. Acum a-ti ajuns la mana poporului pe care l-ati umilit atata timp. Revin si ma adresez Domnului Mihai Razvan Ungureanu, a-ti facut o afirmatie cand romania era inzepezita ca oamenii din acele zone stau morti de beti la barul din sat sau in casa, acolo erau 2,3 oameni care erau la carciuma. Dvs. ia-ti bagat pe toti in aceiasi oala si ia-ti catalogat ca fiind betivi si puturosi ca asteapta armata sa-i dezapezeasca. In tot acest timp nu a-ti facut decat sa mintiti poporul iar acum sunteti la mana lui. Ii indrumati sa nu se prezinte la referendum, de ce sa nu se prezinte la referendum? Va e frica ca o sa ploua cu DA? Asa sa si fie. De la mine pentru tot ce a-ti facut pentru tara aveti toti DA pe linie. JOS presedintele suspendat Traian Basescu.

    RăspundețiȘtergere
  26. Probabil ca toti politicienii sunt cuprinsi mai mult sau mai putin de tentaculele de tot felul, cand vine vorba de putere. Insa, mai intai cred ca ar trebui ca toti politicienii care 'in spade verbale si stindarde de promisiuni desarte se lupta' pentru putere sa arate fapte si apoi sa isi critice propriul popor.

    RăspundețiȘtergere