04 februarie 2013

                         De unde vine şi ce vrea USL                  

 USL este expresia intereselor anti-europene şi pro-ruseşti ale grupului politic degajat în 1989 de Partidul Comunist Român. Practica zilei şi palmaresul istoric ale forţelor ce compun USL spun clar că obiectivul fundamental al acestui grup e acumularea de putere şi limitarea sau blocarea relaţiei României cu Occidentul. Exact în măsura în care acelaşi grup se pune de acord cu obiectivele strategice ale clasei politice gemene din Rusia.


Toate întîrzierile de conectare a României la orbita occidentală sînt rezultatul direct al politicii iniţiate, din 1989, de FSN şi de aliaţii săi ulteriori. Pentru cine mai are impresia că apropierea de Occident e o chestiune teoretică, de gust sau fără consecinţe directe pentru viaţa românului de rînd, trebuie spus clar: orbită occidentală înseamnă legi corecte şi egale pentru toţi, finanţarea şi modernizarea unei ţări mîncată de izolare, circulaţie liberă pentru toţi, infrastructură şi investiţii pentru cei ce sînt şi cei se vor naşte, dacă nu îi dorim plecaţi. Orbita occidentală înseamnă, mai clar, o ţară care îşi revine. O ţară care iese din sistemul de dominaţie internă pus la punct de comunişti şi diversificat de continuatorii lor FSNişti, FDSNişti şi PSDişti.


Marea operaţiune anti-europeană a început în 1989 şi ne-a costat prea mult. A început încă din 1989 pentru că era, evident, miza vitală. O Românie aşezată pe direcţie bună ar fi fost o România pierdută pentru trupa fătată de comunişti cu ocazia şocului din decmbrie ´89. Ion Iliescu, fondatorul dinastiei anti-eruopene, a făcut exact asta: a blocat. Lui îi datorăm startul pierdut în 1989. Nu există o vină mai mare faţă de destinul României şi nici o tîlhărire mai amănunţită. În definitiv, fiecare român în parte a fost furat de ce ar fi avut de cîştigat în primii 7 ani de domnie ai lui Iliescu - anii în care România a fost silită să nu îndrăznească nimic, să nu încerce nimic şi să nu caute nici o şansă. Am rămas cu Iliescu dar prea departe de lumea prin care ne puteam relansa. Mai tîrziu, cînd angrenajul s-a pus în mişcare, era prea tîrziu. Alţii ne-o luaseră oricum înainte iar Occidentul avusese timp destul să îşi confirme, încă o dată, pesimismul faţă de România - ţara care nu nu îşi vrea binele. Mulţimim, Ion Iliescu. Mulţumiri, deasemenea, tuturor celorlalţi. Căci mesajul a fost preluat şi dus mai departe de Adrian Năstase Tatăl Corupţiei de Stat, de Mircea Geoană navetistul secret pe ruta Bucureşti- Moscova şi paiaţa jucată pe aţă  de Ion Iliescu. Plus Victor Ponta. Da, Victor Ponta, marea speranţă a volubilă a noii Românii. Căci nu cu Victor Ponta ne-am trezit în doi timpi şi trei insulte adversarii UE? Nu de la Victor Ponta am învăţat că sîntem un neam mîndru care nu se lasă colonizat de Bruxelles? Nu Victor Ponta ne-a îndemnat, adică, să fim nătărăi şi să dăm peste mîna care ne ajută? Victor Ponta, desigur, marele campion de raliuri şi alte modernităţi de decor. Nu e nici o contradicţie. Ponta continuă strategia anti-europeană de la Iliescu citire şi tot Victor Ponta va apărea, deseară sau în orice seară, la televiziune pentru a ne tîmpi iar cu minciuni din care se poate afla cît de european e el şi cît de antiromâni sînt Băsescu, PDL şi Macovei.


Dar cusătura minciunii se vede. A venit Raportul Comisiei Europene care spune negru pe alb că Justiţia e sub atac în regimul USL şi, imediat, brigăzile de şoc s-au mobilizat. USL vrea să facă urît, să împroaşte, să urle, să atragă atenţia. Orice, numai să nu îndrepte legi strîmbe. Parlamentarii trebuie apăraţi de imunitate ca să fure mai relaxat. Miniştrii nu trebuie să fie mai prejos, Parchetul, DNA şi ANI trebuie eutanasiate sub regia capilor delegaţi de USL. Şi toate astea nu convin Comisiei Europene! Deşi convin de minune USL! Aţi mai auzit asemenea neobrăzare? Tocmai asta vrea să ţipe Ponta, prin delegaţii lui din Parlamentul European. Foarte instructiv: partidul care l-a dat Parlamentului European pe Adrian Severin, prins în flagrant delict de luare de mită, vrea să ia apărarea legii şi a dreptăţii în Parlamentul European. Numai un naiv ar putea crede că scandalul proiectat de Ponta ţinteşte Parlamentul European. Ţinta e acasă. În capul omului de rînd care se uită la televizorul de prostit oameni de rînd trebuie să intre că:   una e UE şi alta sîntem noi, că ei sînt ei şi noi sîntem noi. Mai pe înţeles: că bine aţi face să muşcaţi momeala şi să îi daţi motiv lui Ponta să se dea laoparte, pentru ca, apoi, să declare că el ar accepta ce spune UE dar nu poate fi contra voinţei populare. Aici e idealul otrăvit din inima USL: o Românie ajutată să se rupă de Occident cu mîna ei, în numele democraţiei pe care tocmai o pune la dispoziţia USL.
Asta e tot. Brutal şi murdar. Ca USL. 

11 comentarii:

 1. Foarte buna analiza. Totusi, cati romani incep sa vada acum adevarul care li se spusese inca din vara, dar pe care nu l-au vazut ? Cati parinti sau bunici, care tin la "pensioara" lor, mai vor ca nepotii sau copiii lor sa plece in afara? Totusi, si PDL-ul, din care faceti parte, nu ofera solutii viabile. Vocea PDL-ului e prea firava, fiind stinsa de insasi coruptii sai pe care i-a avut.

  Descotorositi-va de cei murdari din partid si poate veti deveni mai credibili.

  RăspundețiȘtergere
 2. SCUIPAŢI AICI: http://ascutirealupteideclasa.wordpress.com/2013/02/05/scuipati-aici/.

  (Pentru a accesa linkul de mai sus, hasurati-l cu albastru, tinand apasat butonul din stanga al mouse-ului. Pe urma, apasati butonul din dreapta. In final, dati click pe "Go to Webb Address", apasand oricare din butoane.)

  RăspundețiȘtergere
 3. Răspunsuri
  1. Oare chiar asa de inversunati de ura sunteti ? Cat va da ca sa fiti postaci pe bloguri ? Probabil ca mult, altfel nu ati face asta. Daca nu va mult, ci sunt doar bani de o bere cu prietenii, atunci omule esti jalnic. Daca tu alegi sa te cobori atat de jos pentru niste bani de buzunar. Deja am scris prea mult pentru un analfabet ca tine.

   Ștergere
  2. Ia o muie si tu si badea si gadea, in direct si la o ora de varf ! Ii sugi pula lui antenescu, grijania ma-tii de vierme din latrina 3 aJigodiei felics !

   Ștergere
  3. MA SI I-AM ZIS MA-TII SA NU INGHITA SPERMA CA IESE UN COPIL CRETIN...

   Ștergere
 4. Ungurene, ai facut o analiza de tot rasu ... vezi ca ai uitat sa amintesti de securistul de la anvers care basca e si turnator. Si coordonatoru lui era intr--un timp prin PDL.
  Basescu a fost mana dreapta a lu tanti leana ceausescu, acelasi basescu a zis "sa traiti" la ordinele lu iliescu si a usurat venirea minerilor la bucuresti. Sa mai zic de dosarele penale ascunse de dna ?
  PD(L) este parte din FSN. Aceiasi comunisti, lingai, securisti. Telectualii sustinatori sunt si ei plini de rahat. Vezi numai alde plesu andrei si a sa consoarta ciripitoare. Sau tismaneanu, un linge cur de ceausescu cum rar s-a vazut (vezi in observatoru cultural ungurene, desi nu esti deloc telectual tu ...).

  RăspundețiȘtergere
 5. Ungurene, te-ai intors la brazdat steril putinele idei ce populeaza mintile ratacite ale simpatizantilor portocalii...
  Si zi asa: ''de la Victor Ponta am învăţat că sîntem un neam mîndru care nu se lasă colonizat de Bruxelles''. Ca sa vezi... Deci cand Cameron ameninta ca iese cu tot cu UK din UE, e tot pro-moscovit?
  Vai de steaua voastra de dusi cu pluta...
  @Ionutz, ti-e-ti pot spune doar atat: o sa traiesti fericit pana la adanci batraneti. Si mai mult chiar, a ta va fi si imparatia cerurilor. Ca asa ti se promite la Biblie.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. TRU, vai de cozonacul tau de damblagit de doi bani. Ai idei putine si fixe, mananci cacat pentru sutele de mii luate de la UE. Esti varza, ai scoala putina si cap patrat. Adios retardule.

   Ștergere
 6. MULTA MUIE VA DORIM SI FRANGHIE PLACUTA

  RăspundețiȘtergere
 7. La fel cum PSD nu e o un partid adevarat, ci o conspirație oligarhica, la fel e si USL: o regrupare oligarhica conspirativa.

  RăspundețiȘtergere