15 aprilie 2010

Un apel simplu în căutare de semnături curajoase
Încă un episod din sinistra serie transnistreană. Ernest Vardanean, un ziarist din Tiraspol, a fost arestat sub învinuirea de înaltă trădare, plus spionaj în favoarea Moldovei. Antecedentele sovietoide cunsocute din istoria grupului Ilaşcu, fac inutile alte comentarii.

Am particpat astăzi la o foarte directă şi dinamică înîlnire cu vice-Prim Ministrul moldovean Victor Osipov. Cristian Preda a adus în discuţie cazul Vardanean şi tot el a iniţiat, alături de Monica Macovei, un document în sprijinul lui Ernest Vardarean. M-am alăturat semnatarilor. O puteţi face şi dumenavoastră, urmînd link-ul http://cristianpreda.ro/2010/04/15/libertate-pentru-ernest-vardanian/

Lista de semnături e deschisă. Încărcat de sprijinul dumneavoastră, documentul poate deveni un instrument cu pondere. Semnăturile pot scurta sau curma acest episod sordid. Vă mulţumesc.

7 comentarii:

 1. O exceptionala initiativa- ca intotdeauna practicati excelenta si identificati cauzele care cu adevarat merita implicare si politica si morala.
  Sper in reusita acestui demers pe fond

  RăspundețiȘtergere
 2. Hai despino, ca ti-ai aruncat Ungureanu un os de ros. Compatimeste-i pe ai altora, pe ai nostri lasa-l pe Mircea Toader sa-ti explice cum vrea sa-i bage in ilegalitate.

  RăspundețiȘtergere
 3. Pentru toti cei care se ridica impotriva acestei pelagre ce se intinde peste noi: http://www.youtube.com/watch?v=Y7xvegPH_Lw&feature=related

  RăspundețiȘtergere
 4. Nu-i compatimesc "pe ai altora" ci ii compatimesc "pe ai mei"- eu inca am rude acolo.
  Pe unile rude nu i-am vazut niciodata

  RăspundețiȘtergere
 5. ”CINEASTUL HORVATH VA ANUNTA LA ANTENA3 SFARSITUL REGIMULUI BASESCU ! ”
  DESCHIDETI http://danvoiculescu.net/blog/  APR 28 2010
  STIMATE DOMN DAN VOICULESCU
  Postarea acestui scurt mesaj a creiat efervescenta deosebita si speranta pe blogul
romanesc. Am primit deasemenea un urias numar de mesaje personale
- ” DOMNULE SUPER MOGUL
 DUPA INTERVIUL DE LA CNN SI FRANCE INTERN CHANEL 5 SPER SA FIU INVITAT LA ANTENA3
 ROBERT” -
Unul din ele spune : ” Interesant ce imi spuneti dvs pe blogul mogululului. Insa intrebarea fundamentala este cum as putea eu sa verific acuratetea acestor informatii? In cazul in care nu se vor dovedi reale, cel care va castiga va fi tot regimul lui Traian Basescu. ”
PRECIZARE
ARMELE CAUTATE DE AMERICANI , MOTIV DE DESLANTUIRE A INVADARII IRAKULUI AU FOST ASCUNSE IN ROMANIA LA AMBASADA IRAKULUI DE LA BUCURESTI SI LA ALTE 27 DE DEPOZITE MILITARE. O MARE PARTE DIN DOCUMENTELE DESCOPERITE DE MINE
POARTA SEMNATURA BASESCU, ACESTA FIIND MINISTRUL TRANSPORTURILOR DIN ACEASTA PERIODA.
ACESTE DOCUMENTE SUNT DE AJUNS PENTRU ADUCEREA ACTUALULUI PRESEDINTE IN FATA UNUI TRIBINAL INTERNATIONAL.
Actiunea de ascunderea armelor poarta numele de cod SARINDAR.
Nu este prima data cand teroristii romani utilizeaza acest procedeu. Pe vremea lui Ceausescu sau trimis arme si tehnologie de distrugere in masa in Libia . Ca si in cazul Irakian la sosirea inspectorilor ONU nu sa gasit nimic. Aceasta actiune terorista a fost cordonata la vremea respectiva de Pacepa iar mai nou de Traian Basescu.
CAZUL A INTRAT IN ATENTIA CONGRESULUI AMERICAN.
AM TRIMIS NU DEMULT O DEPOZITIE SCRISA SI SUB JURAMANT UNEI COMISII SPECIALE CARE SE OCUPA DE GASIREA ARMELOR. OBAMA VREA SA SE FACA LUMINA IN ACEST CAZ ” MANEVRAT ” DE ADMINISTRATIA LUI BUSH.
SCANDALUL ESTE NUMIT “SCANDALUL SECOLULUI “. Inspectorul sef ONU Scott Riter spune in in interviul acordat mie ” Adevarul despre transportul de tehnologie atomica a fost ascuns. Sau facut presiuni extraordinare sa nu inculpam pe romani. Numai de la Aerofina sau cumparat 150 de motoare pentru rachetele Scud.” Transporturile in ambele directii sau facut prin aeroportul Otopeni si poarta semnatura Basescu.
SANSELE LUI BASESCU DE A SCAPA SUNT NULE. VOR PIERDE PAINEA SUTE DE OAMENI CONECTATI IN ACEASTA OPERATIE DE URIASA ANVERGURA, IMPOTRIVA ONU, SUA SI A INTRGII LUMI.
Domnule Voiculescu
Sunt convins ca presedintele citeste cu interes deosebit blogul dumneavoastra. Ma gandesc cum ar reactiona la urmatorul anunt
“CINEASTUL HORVATH VA ANUNTA LA ANTENA3 SFARSITUL REGIMULUI BASESCU ! ”
In concluzie sper sa aveti aceleast ganduri ca si mine, spre satisfactia generala.
Robert Horvath Cineast New York
http://devanewyork.blogspot.com/
http://www.devagallery.com/

  RăspundețiȘtergere
 6. Traiene, pregateste-te ca vrem sa te propunem candidat la presedintie din partea PD-L in 2014. =))

  RăspundețiȘtergere
 7. "Antecedentele sovietoide cunsocute din istoria grupului Ilaşcu, fac inutile alte comentarii."
  Dobitocule, vezi ca pui virgula intre subiect si predicat.
  "Legenda inteligenta" a portocaliiilor se dovedeste a fi ditamai semidoctul!

  RăspundețiȘtergere