04 februarie 2012

Chirițoiaia Șivilă


Îmi pare rău dar n-am ce face. Am respectat-o și am înghițit, fără reacție, destule bădărănii. Faza politicoasă s-a terminat.

Alina Mungiu-Pippidi notează, după recentul bairam propagandistic organizat în clădirea Parlamentului European, de Ponta și Antonescu, noii ei tovarăși de idei și societate civilă:


” Traian Ungureanu s-a purtat ca pe stadion, cu un nivel al englezei greu de crezut la cineva ca el, care a stat cinsprezece ani în Anglia. Trist, trist ! ”



Și încî dînsa nu știi și proastî e franșeza mea. Ca sî nu mai vorovim di jermana pi cari n-o dovedesc da loc.

Pentru că mă descurc bine pe românește, o povațî: get a life!

12 comentarii:

  1. Am vazut si eu filmul. Madam Pippidi confunda accentul in care vorbeste TRU, cu calitatea limbii vorbite. Nu cred ca TRU are vreo problema cu comunicarea in limba engleza. Pentru o persoana care nu este nativa intr-o limba este firesc sa nu vorbeasca engleza cu accent britanic. Asta vine de la cineva care traieste in Canada, unde aud o multime de accente ale limbii engleze. Accentul nostru e pur si simplu accentul est-european. Cineva care nu a trait niciodata in afara nu poate sa inteleaga asa ceva.

    RăspundețiȘtergere
  2. Iaste iesplicabil la o cuconita psihiatra, al carui tata a fost seful morgai din Iasi si care arata si cum arata, saraca. Problemele ei hormonale au ajuns prioritati nationale, ea trimite onegeurile in Piata (a spus-o cu taietura din mijlocul fetei, la o emisiune la B1TV, "avem 50 de oengeuri in Piata, copiii mei sunt mereu acolo". Totusi, sa o intelegem, pentru una care preda nu se stie ce, nu se stie unde, dar vorbeste zilnic cu printul consort din Danemarca, il cearta din cind in cind, cind are vreme, pe ministrul de finante al Finlandei, orbeste la BBC cu croasantul de la micul dejun in gura, iar pentru ea CNN trimite carul de reportaj direct pe Sarariei, este insuportabil sa piarda timpul cu alde noi! O nefericita, norocul cu barbatu-su, specialist in demolari...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)))) Am dat cu cushma de pamant de ras ! Zbarnaie Madama Nefericita, in apararea Uniunii Solutiilor Lipsa ! Dat-i urjent cu Odicolon, ai de grije, fa, sa nu fii Vitriooool, valeuuu, adina valean ,fatoooo ! " CU BICIU PI SPATI VOI DAAA, VOI DA EU DRIPTATI ASHEA : DRIPTATI ,DRIPTATI NI DA, CUCUANI DRIPTATI NI FA !fa, FENECHIUUUULEEE,fa !fa,adomntzei ,fa ! fa , chiuarule, fa ! fa, guzganianule, fa ! Nu mai tragetzi ba Partzuri baaah, chematzi-l pa PRINTZUL DUUUUDAAAA sa va salvieze Cerebielele arsi di la transformatoarili lu' tovarashiu rieluuuu :)))- ALIOOO, DANA GRIECU ? AI LEGATURA, FA !- nu pot, ca am uitat sa schimb bateriili la...:)))

      Ștergere
  3. Am publicat articolul ”Cum ne fură Alina Mungiu cu ”alba-neagra” pe site-ul ”www.hydepark.ro” pe 8 ianuarie a.c. Cred că articolul este relevant pentru situația în care se află dna. Mungiu. Andrei Alexandru

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa vezi ce inseamna democratia: un revolutionar infractor, Dorin Lazar Maior, a fost votat de Consiliul Judetean Brasov ca invitat permanent. Are voie sa ia cuvantul la orice punct de pe ordinea de zi. O sa fie circ total :-)
    http://wikibrasov.wordpress.com/2012/02/06/aristotel-cancescu-ne-invata-cum-sa-santajam-sa-tepuim-banci-si-sa-falsificam-diplome-de-revolutionari/

    RăspundețiȘtergere
  5. cu siguranta coana mungiu ar fi percutat in cu totul alt fel daca mai era in gratiile presedintelui.
    Inca o dovada, ca oamenii de presa sunt foarte partinitori, in functie de interese.
    Cel putin D.Diaconescu ,,in direct si reluare''se pliaza pe ce vrea sa asculte publicul(vrea manele,da manele,vrea scandal, da scandal).
    Astia din presa au devenit mai ,,murdari''decat politicienii.

    RăspundețiȘtergere
  6. Bine punctat, apropo de "principele Duda-"latrina 3"; "Hei, Dudaaa,get a real life : IN HELL !:)))

    RăspundețiȘtergere
  7. Boc si acest guvern intra de acum in istorie cu acestea de mai jos ca succinta dare de seama, dar si sfat de viitor, nu cu masturbarile impotentilor de la USL:

    “În câteva cuvinte, aş vrea să le spunem românilor ce înseamnă această stabilitate economică a ţării, câştigată cu atâta greutate şi cu atât de multe dureri din partea oamenilor. Pentru anul 2011, România, după doi ani de cădere economică – 2009 şi 2010 – încheie cu o creştere de aproape 2,5%, una dintre cele mai mari creşteri economice din Uniunea Europeană. Deci, repet, după doi ani de cădere economică – 2009 şi 2010 – în 2011 avem una dintre cele mai importante creşteri economice din UE. Doi. Pentru 2012, atât Comisia Europeană, cât şi FMI, apreciază, prin prognozele date, că România va avea o creştere economică peste cea din zona euro. În al treilea rând, inflaţia este la cel mai scăzut nivel din ultimii 20 de ani. În al patrulea rând, avem cea mai mică datorie publică pe cap de locuitor din UE. Rata şomajului este cu două puncte sub media UE. Cursul euro-leu a rămas şi este stabil. Deficitul bugetar este sub control şi fără probleme de finanţare a acestuia. De asemenea, stabilitate economică înseamnă că nu avem un risc de neplată a salariilor şi pensiilor. Şi, nu în ultimul rând, stabilitatea economică a ţării înseamnă şansa, în viitorul apropiat, de mărire a salariilor şi pensiilor. Această stabilitate economică a ţării trebuie apărată cu orice preţ. Şi spun că nici un preţ nu este prea mare – plătit de un politician sau de politicieni – pentru a apăra ceea ce românii au câştigat cu munca şi cu suferinţele lor.”

    Multumesc dle PM Boc ai aparat tara si Presedintele ei, cat timp a fost posibil, cat timp nu te-a covarsit tradarea si nu te-au sufocat tradatorii.

    RăspundețiȘtergere
  8. +10 (10 voturi)

    Ce-mi doresc? (Luni, 6 februarie 2012, 11:18)
    Decebal [anonim]

    Sunt un om calm dar cu acesti doi Muppeti, Ponta si Antonescu timpul incepe sa curga invers. Adica parca nu mai am viitor am numai trecut. 7000 de oameni (angajati Felix, suporteri, cersetori) au invins un electorat de cateva milioane. Personal ma simt invins nu de argumente ci de stari emotionale colective. Eu inteleg gasca Blaga ca vrea sa guverneze alaturi de USL dar asta ne lasa fara alternativa si ne arunca in bratele lui D. Diaconescu si a aberatiilor lui politice. Boc are extraordinara sansa sa rupa acest partid, sa-l lase pe Blaga&CO pana s-or topi precum lumanarea. Zguduit din interior de ipocriti, sabotat din exterior de o media criminala, PDL-ul nu mai poate exista in formula actuala. Boc are acum sansa sa le spuna PA si alturi de Macovei (teroarea hotilor) si aripa intelectuala sa refaca ceea ce s-a stricat din interior.

    RăspundețiȘtergere
  9. Da, domnule Ungureanu, asa este! Va cred! Dar sa stiti ca stati rau cu moldoveneasca. La asta Alinutza nu s-a gandit sa va reproseze.

    Cu stima,
    Adrian Merfu

    RăspundețiȘtergere
  10. Si-a luat madame Pippidi capu-n mână !? Ori, s-a dat pe brazdă cu Crin si Compania de Sunet!?

    RăspundețiȘtergere