28 martie 2012

Centaurul se face puddel







Sorin Frunzăverde dă un nume prost comediei politice românești. Dl. Frunzăverde a părăsit PDL, declarîndu-se sufocat ideologic de centralism și practici polițienești. În consecință, dl Frunzăverde s-a văzut obligat să pună bazele adevăratei construcții de dreapta în România. Interesant, dl. Frunzăverde și-a început proiectul alăturîndu-se stîngii. Mișcarea are o subtilitate care scapă atît logicii, cît și bunei tradiții a clovneriei politice locale. De regulă, oportunistul român știe să-și acopere urmele. Nu e cazul dlui Sorin Frunzăverde care mizează pe ridicolul pur: la dreapta, prin alianță cu socialiștii și cu subordonații lor liberali. Urmînd același tipar, Sorin Frunzăverde ar putea să preia Tulcea, sub pretextul că ajută mai abitir Caraș Severin.





În cele din urmă, cariera unui om care a dat, vreme de 20 de ani, impresia unui centaur al dreptei s-a restrîns la pozițiia de puddel-vicepreședinte în partidul puddelilor utilizați de socialiști. Dl. Frunzăverde s-a pripit. Despărțirea de PDL putea fi fructificată incomaparabil mai vîrtos. Ca idependent, sub sigla Verde Frunzăverde, liderul de Caraș ar fi distrus șansele ecologiștilor români și ar fi lansat adevărata mișcarea naturistă națională. Fostul ideolog al doctrinei populare a decis, însă, altceva. Dl. Frunzăverde vrea să se convingă pe sine însuși că meșterește o construcție de dreapta. Faptele spun că dl Frunzăverde s-a pensionat pe motiv de feudalism. A! Și de frica poliției care îl urmărește în calitate de Centru al Universului.

79 de comentarii:

  1. Pai se putea sa nu maninci tu cacat, ca intotdeaunea?

    A-l critica pe Frunzaverde ca l-a abandonat pe Base e ca si cum ai zice: "Bine au facut politrucii din jurul lui Ceausescu ca au ramas linga el pina la sfirsit!".

    N-ai nici cea mai elementara logica. Vaco!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Magistral!!!Subscriu 100% !!!

      Ștergere
    2. Mai anonimule, asta e valabila numai daca in capul vostru de uslinosi sifilitici Basescu e sinonim cu Ceausescu. Adica, dictatura e sinonima cu "dictatura".
      Mai sunteti multi ? - floci dintr-astia..

      Mai subscri, Marinescule !?

      Ștergere
    3. Cum ramane cu pliscul lui Antenescu? Care a croncanit urbi et orbi ca: "Toti pedelistii e ciumati" ? - cu exceptia celor care.. trădează. UNPR-istii n-au trădat pe cine trebuie, pare a spune treanca-fleanca din fruntea PNL.

      In logica lui Farfuridi Antenescu, pana si Traian Basescu ar mai putea avea o sansa..(daca..isi trădează crezul, cu DNA cu tot)

      Ar vrea Nastase, Apostu, mafia din vami, Boldea and Company..

      Ștergere
  2. Cretinisme marca "TRU":

    1. "Puddel", cu doi "d" - pretiozitate lingvistica inutil-imbecila, menita sa arate "eruditia" Ungureanului. De fapt, cuvantul "pudel" s-a incetatenit ca atare, cu un singur "d", in limba romana de zeci de ani;

    2. "Sorin Frunzăverde dă un nume prost comediei politice românești". Ca si cum politica redusa la comedie ar fi, in sine, o chestie onorabila, pe care numai Sorin Frunzaverde, singur-singurel, o murdareste;

    3. "...dl. Frunzăverde și-a început proiectul alăturîndu-se stîngii". Hai sa ne prefacem ca, daca a incheiat o alianta temporara cu un partid de stanga, cu scopul declarat de a lupta impotriva regimului Basescu - dictatura incompetentei, coruptiei si neamului prost -, PNL-ul este si el un partid de stanga. Hai sa fim retardati si sa spunem ca albul este negru, ca dreapta este stanga, doar pentru ca asa ne aranjeaza;

    4. De altfel, vorbind in principiu, nu e nimic rau in a fi de stanga. Numai niste handicapati patentati ca TRU & co., care, pe vremea comunismului adevarat, au tacut chitic sau chiar l-au pupat in cur pe Ceasca, pot lupta astazi impotriva "comunismului" fantoma. Si inca sustinand un fost turnator la Securitate, membru PCR si FSN, care, in "mintea" lor bolnava, intruchipeaza... dreapta politica, nici mai mult, nici mai putin!!!;

    5. TRU infiereaza cu manie proletara (da, da, proletara!) "comedia politica romaneasca" si "clovneria politica locala". Ca si cum nu ar fi evident ca paiata, mascariciul, circarul, saltimbancul nr. 1 al politicii dambovitene este insusi stapanul lui TRU, Basescu Traian;

    6. "...cariera unui om care a dat, vreme de 20 de ani, impresia unui centaur al dreptei s-a restrîns la pozițiia (sic!) de puddel...". Numai in mintea unui semidoct cretinoid ca TRU centaurul - animal mitologic, cu corp de cal, tors si cap de om - este un personaj eroic, ba mai mult, moral, onest, bla, bla, bla... Idiotul a crezut sa aplica o eticheta interesant-intelectualista si a dat cu bata-n balta, s-a facut de ras;

    7. " Despărțirea de PDL putea fi fructificată incomaparabil mai vîrtos. Ca idependent, sub sigla Verde Frunzăverde, liderul de Caraș ar fi distrus șansele ecologiștilor români și ar fi lansat adevărata mișcarea naturistă națională." Hai sa mai adaugam si o glumita jenanta, de elev de scoala primara, spre final, si sa ne desavarsim imaginea de handicapat mintal!;

    8. "...cariera [...] s-a restrîns la pozițiia (sic!) de puddel-vicepreședinte în partidul puddelilor utilizați de socialiști". Tampenia suprema, sa-i numesti pudeli pe membrii unui partid de opozitie, cand o tara-ntreaga stie ca, in partidul de guvernamant, toata lumea face sluj dinaintea lui Chiorino; de altfel, insusi numele abreviat al acestui partid ne spune ca este un partid de pudeli: PuDeLi - cuprinde toate consoanele din cuvantul respectiv.

    Pe scurt, numai si numai cretinisme crase, intr-un text extrem de scurt, de numai doua paragrafe. Prostia e groasa s-o tai cu cutitul! Oftica si fiere, in fata unui eveniment care da o lovitura dureroasa partidului basist si in raport cu care TRU e complet neputincios, neputand face altceva decat sa-si lase balele pe el.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Superb!!!Atât de clar încât pricepe şi unul mai prost ca tru!!!

      Ștergere
    2. Adica Cretin Antenescu, bai Marinescule !?

      Ștergere
  3. Va pierdeti vremea de pomana ,scribalai de 2 bani uslinoshi ! Ba gargaragiilor, nu pun la socoteala tunetele si fulgerele contra traseismului politic : pai antenescu- Latrinescu, chucky , papushea criminala PNL, idolul vostru, nu latra-n pustiu cu toata liota ,de la nicolaescu la Guzganianul imbecil, fac apoplexie cand aud de unpr, majoritari "frunza-verzisti" !!! Hai ,gata cu ipocrizia, usl -ul nu depaseste 49,99 %, KONETZ FILMA USL-JIGODIA FELIX ! In orice combinatie , psd -pdl va iesi win-win, Premier Ponta, sprijinit de pdl ; va fi interesant cum gruparea liviu dragnea ,oprisan si a fostilor baroni ai lui nastase vor zbura, iar PNL-UL VA FI RAS , EXTIRPAT, adica voiculescu-antenescu si ceilalti mebri ai juntei kaghebisto-putiniene vor ramane de caruta, recte Loseri ! ADIO PNL, AMR 8 luni :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cheamă repede SMURD!!!Eşti bolnav rău cu "căpuţul"!!!

      Ștergere
  4. Va faceti ca nu stiti asa-i ? Dobitocilor, in campania electorala, una dintre bombele ce va vor exploda in mutrele voastre de Lepadaturi, va fi lista agentilor kgb ,acoperiti si neacoperiti... Voi sunteti cretini, voi chiar credeti ca MRU e marioneta asa-i ?:))) Tembeli zevzeci, COZILE DE TOPOR PENELISTE, ce incearca sa puna rusilor pe tava Oltchim Valcea sau Cuprumin Deva isi vor primi pedepsele binemeritate... Muuulte suturi in coaie veti lua, ca nu va duce mintea, sunteti mai prosti decat Gionel, atata timp cat SUA are interes strategic in Romania, uslinoshii nu pupa ciolanul puterii...Loseri zevzeci , uslinoshi si scribalai ai Jigodiei felix, suturi in plex, dar mai ales in coccis veti primi, ca sunteti niste Lepadaturi, Lichele, papagali, dar mai ales golanashi de cartier, ca Mascariciul badea... Psihiatria va avea de lucru, muuulta vreme, cu d-alde scribalai felicsieno- penali idioti...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cheamă repede SMURD!!!Eşti bolnav rău cu "căpuţul"!!!

      Ștergere
  5. Acum mi-a picat mie fisa, Ungurene: tu, probabil, ai incurcat centaurul cu cerberul - cainele mitologic cu trei capete care pazea intrea in infern si care, prin extensie, a ajuns sa desemneze, in vorbirea curenta, o persoana care pazeste cu strasnicie anumite principii. Bai, trogloditule, bai!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Acum mi-a picat mie fisa, Ungurene: tu, probabil, ai incurcat centaurul cu cerberul - cainele mitologic cu trei capete care pazea intrea in infern si care, prin extensie, a ajuns sa desemneze, in vorbirea curenta, o persoana care pazeste cu strasnicie anumite principii. Adica, ce ti-ai zis tu: dintr-un caine fioros si de nadejde, dintr-un adevarat cerber, Sorin Frunzaverde s-a transformat intr-un catelandru de salon, intr-un pudel. Te-ai senilizat de tot, chiombalaule, vegetezi in Parlamentul European pe banii nostri. Bai, trogloditule, bai!!! Desteptarrreeeaaa!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Chipurile TRU ne reprezinta interesele in Parlamentul European. Pe banii nostri. Cum, azi, numai 7% dintre romani mai sint proBasescu si proPDL, onoarea i-ar impune lui TRU sa-si dea demisia. Dar TRU nu are onoare. E o balega.

    RăspundețiȘtergere
  8. Monopolul pe latrine nu-l are decat numitul antonescu , chiulangiul bashinos al GUNOIULUI PNL ! Mascarici Uslinoshi, n-are armata romana masti de gaze, cat ati imputit Romania, cu Puscariasii baroni ai lui adrian nastase, impreuna cu semi-analfabeti antisemiti, ca derbedeul sova ! Acum s-aduna "frunzele vestejite", ca mushtele la rahatul voiculescian : se strange latul, zornaie catusele la Mafiotii uselisti ; Spurcaciuni, Lepadaturi si Lichele vomita pe bloguri respectabile; Suturi in coccisurile voastre veti primi, Loserilor idioti .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De acord!
      Vițeii ăștia, pro USL,împut locul ca lăcustele !

      Propti-le-aș pula-n ceru` gurii !!!

      Ștergere
  9. Nu-mi dau seama ce înţelegeţi dumneavoastră prin logică - la clovnerie politică sunteţi neîntrecut - dar PDL nici nu deţine monopolul dreptei pe lumea asta, nici nu prea ştie ce să facă cu dreapta. Care, după cum e mânuită, mai degrabă e o stângă în oglindă.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In afara de cota unică de impozitare, puteti sa-mi enumerati o singura reforma de dreapta din timpul guvernarii lui Tariceanu ? Una! Implor, .. macar una singura !
      Cat despre cota unica, sper sa nu o anexati de partea PNL. PD cu Videanu in frunte, liberalii care au părăsit bordelul PNL, in frunte cu Valeriu Stoica si Stolojan, au susținut-o la fel de mult inca din vremea Aliantei DA. Dovada-i ca au impus-o si UNPR-ului cu care au guvernat dupa 2008.
      In rest, pace..
      Nicio reforma nu a animat guvernarea Tariceanu.
      Nici reforma justitiei, nici reforma fiscala (aprox. 480 de impozite si taxe fiscale si parafiscale au convietuit cu politicianismul lui Tariceanu si cu somnolenta limbuta a lui Cretin Antenescu), nici reforma salarizarii unice bugetare (nici cele circa 80 de legi si hotarari de guvern care de-a lungul timpului au dus la coexistența unui corp haotic de privilegii salariale, sindicalizate, nu au deranjat guvernarea PNL-PSD din anii 2007-2008), nici reforma invatamantului si starea dezastruoasa a invatamantului (radiografiata fara mila de BACUL de anul trecut) n-au facut parte din preocuparile degeneraților din PeNaLe, nici reforma codului muncii, nici reforma pensiilor nu a fost preopcuparea guvernarii liberaloido-pesediste (haosul de nedreptati si privilegii din sistemul pensiilor), nici listarea la bursa a companiilor de stat, nici reforma parlamentului si reducerea numarului de parlamentari, nici... nici... nici...
      Puteți susține ca toatea astea au fost, asa cum nu voi inceta sa afirm, altceva decat : non-subiectele principale de pe masa de lucru a guvernului Tariceanu ?
      Dar angajarile bugetare facute cu duiumul in aceeasi perioada (aproape 300.000 de angajari!), nu sunt cumva specifice guvernarilor so-cia-lis-te ? A fost clar o guvernare risipitoare, bugetofila si bugetofaga. O bomba cu ceas..
      Cand afirm ca guvernatrea liberaloizilor, alaturi de PSD aflat in opoziție trucată, a fost tipic socialistă, nu o fac doar din cauza ca au guvernat alături de social-democrati, ci pentru ca nu au facut absolut nimic pentru a demantela mostenirea Iliescu. Din contra, din iresponsabilitate, comoditate si politicianism s-au adaptat.

      Asadar, stimate Pană, scutiti-ne de povestile nemuritoare despre .. `Dreapta` din .. chiria Stangii ( hi, hi,.. dupa vorba memorabila a lui TRU)
      Bine!?

      Ștergere
  10. Ei, lasati, d-le Pana!
    Te pomenesti ca deține monopolul dreptei tocmai PNL.
    I-am vazut la guvernare : tipic so-cia-lis-ta! Reforma statului a fost Non-subiectul principal pe masa de lucru a guvernului Tariceanu. O guvernare suficient de bugetofila (si bugetofaga) incat sa-l faca invidios pana si pe F.Mitterand..

    Da, din clonț, PNL -ul e tare, insa mai trebuie s-o credem si noi..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bai Horatiule, bai retardatule, tu mai stii sa spui altceva decat ce auzi la cretinoidul de Basescu: PNL e "socialist", "reforma statului" trebuia sa fie subiectul guvernului Tariceanu, sectorul de stat e "bugetofag"?

      Handicapatul de Basescu lanseaza niste FALSE teme de discutie, anume pentru a-si masca saracia crunta de idei vis-a-vis de problemele REALE ale tarii si pentru a acapara intreaga putere in stat, iar tu si alti basisti ca tine repetati ce-auziti la el ca niste papagali cu creierul cat o aluna.

      In REALITATE, este evident pentru orice om normal la cap ca e o aberatie sinistra sa pretinzi ca un partid de stanga e, de fapt, de dreapta; Basescu face asta pentru a prosti prostii, speriindu-i cu fantoma comunismului, la peste doua decenii de la caderea lui definitiva.

      In REALITATE, "reforma statului" este o gaselnita basesciana complet imbecila, un eufemism pentru distrugerea institutiilor statului, practicata de Basescu pentru a-si insusi puterea cu japca: desfiintarea votului pe liste, desfiintarea parlamentului bicameral, desfiintarea turului doi de scrutin al alegerilor locale, desfiintarea judetelor... Numai si numai distrugeri, ale unor institutii care si-au dovedit eficienta si care functioneaza ca atare in majoritatea covarsitoare a statelor europene. Dar asa-zisa "reforma a statului" nu este doar un eufemism pentru acapararea puterii, ci si pentru gestionarea dezastruoasa a crizei economice, soldata cu desfiintari de scoli si spitale. Distrugi si zici c-ai "reformat"...

      In REALITATE, sectorul de stat "bugetofag" este o justificare rudimentara pentru concedierile in masa si pentru reducerile aberante de pensii si salarii.

      Dar tu, Horatiule, si alti basisti ca tine nu traiti in REALITATE, ci in Basescu's Land, tara "minunata" unde golanul providential ia exact masurile care "trebuie" luate, pentru "fericirea" supusilor sai si "prosperitatea" statului. Pentru voi, "totul este bine, in cea mai buna din lumile posibile", cum spunea Leibnitz.

      In REALITATE, insa, ca sa pui botul la toate aceste cretinisme trebuie sa fii, literalmente, HANDICAPAT MINTAL!!! Iar voi puneti botul. Basescu lanseaza teme imbecile, iar voi le repetati ca papagalii, pana la saturatie.

      VOI SUNTETI PROSTIMEA, UTILIZATA DE UNUL DOAR NITEL MAI DESTEPT DECAT VOI CA MASA DE MANEVRA!!!!!!!!!!!

      P.S.: Si sa nu-mi vii acum cu replicile voastre stas, de retardati cu diploma, ca noi suntem manevrati de "Felix", de Iliescu, de Antonescu etc. Pentru ca intre basisti si antibasisti exista, dintotdeauna, o diferenta FUNDAMENTALA: voi va uitati la Traian Basescu ca la un Dumnezeu, ca la un salvator providential, ca la un mantuitor. Noi nu avem Dumnezei pe scena politica, noi nu idolatrizam nici un politician in felul idiot si obscen in care-o faceti voi. Noi suntem constienti ca toti politicienii sunt rai, dar credem ca, in comparatie cu Basescu, opozitia e raul cel mai mic. NOI, SPRE DEOSEBIRE DE VOI, AVEM ATATA MINTE INCAT SA NU DIVINIZAM NICI UN OM POLITIC!!!

      Ștergere
    2. Horatiule, sugi curu'!

      Ștergere
    3. Horatiule, cu asa argumentatie... Stai jos! 4! Ne vedem la toamna.

      Ștergere
    4. Tie si BOULUI DOBITOC anonim din 31 martie, cu REALITATEA LUI DE LABAGIU GARGARAGIU : http://www.hotnews.ro/stiri-esential-11896441-pnl-suceava-ofera-tombola-electrocasnice-dacia-logan-celor-care-vor-merge-vot-locale.htm . ASTA E REALITATEA PeNaLilor, MA JIGODIILOR ! Iar TONTA , e aici : http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-11893025-goliciunea-lui-ponta.htm . Pai d-aia ROMANIA S-A DUS DRACULUI, DIN CAUZA LEPADATURILOR SI COZILOR DE TOPOR CA TINE, SCARNAVIE USELISTA ! Voi nu aveti minte in cap, voi sunteti niste CARPE JALNICE SI VA FACETI DREAKU NUMA LABE TRISTE, CRETINILOR, ca TAMPITI CA VOI AU VOTAT raul cel mai mic ; O S-O SUGI SI TU SI TOTI CEILALTI PAPAGALI, IN SLUJBA USELEULUI... De DAN DIACONESCU stii ceva IDIOTULE ? TARA E PLINA DE JIGODII CA TINE, iar Romanii adevarati au TULIT-O PE TIMPUL LUI ADRIAN NASTASE 7 CASE, A MAFIEI DIN JUSTITIE PUSA LA CALE DE CATALIN VOICU, A MAFIEI SINDICALO-PESEDISTE : LUCA ,DUMITRU COSTIN, MARIUS PETCU, MATEI BRATIANU, TERORISTUL DE LA METROU, RADOI SAU MIRON MITREA ! BARONII LU' NASTASE , LIVIU DRAGNEA, MAZARE, OPRISAN SI TOATA SLEAHTA, SPURCACIUNE ? ASTA E ALTERNATIVA USL, GUNOIULE ! BASESCU TREBUIA SA INSTITUIE DICTATURA ADEVARATA , (nu gogomaniile promotate de caricaturile LATRINEI 3) si SA DIZOLVE PARLAMENTUL, iar Procuratura si Garda Financiara sa aiba STATUT DE ARMATA ! Insa voi ganditi CU COAIELE si ne pierdem vremea cu SCRIBALAII USELISTI, 'ZDA SI ZGURA MA-TII DE PAPAGAL !

      Ștergere
    5. "VOI SUNTETI PROSTIMEA, UTILIZATA DE UNUL DOAR NITEL MAI DESTEPT DECAT VOI CA MASA DE MANEVRA!!!!!!!!!!!"

      QUOD ERAT DEMONSTRANDUM.

      Ștergere
    6. Si o ERATA: evident, cand am scris: "In REALITATE, este evident pentru orice om normal la cap ca e o aberatie sinistra sa pretinzi ca un partid de stanga e, de fapt, de dreapta" ar fi trebuit sa scriu: "In REALITATE, este evident pentru orice om normal la cap ca e o aberatie sinistra sa pretinzi ca un partid de DREAPTA e, de fapt, de STANGA" - adica PNL-ul, despre care tembelul de Basescu pretinde ca e socialist, ca sa prosteasca prostii gen anonimul din 2 aprilie, ora 02:52 AM.

      Ștergere
    7. Comentarii LUCIDE, pertinente: "Ponta are toate ingredientele care fac din natia noastra una dintre cele mai nefrecventabile, fiind un cocktail de aroganta, prostie, demagogie, lichelism politic, oportunism si populism de cea mai joasa speta. El e exponentul unei mari parti a electoratului roman, fiind agreat de cei impietriti in comunism, incapabili sa faca fata oricarei schimbari.
      Venirea lui Ponta ca premier pe fondul crizei mondiale va fi mai mult ca sigur marcata de o reorientare a Romaniei pe orbita Rusiei, renuntarea la toate valorile occidentale, europene si reintoarcerea tarii cu cel putin 20 de ani inapoi. Avem in fata cel mai mare pericol public, lipsa de scrupule a lui Ponta fiind deja vazuta ca un atu de adulatorii sai. Suntem in pericol ca natiune, cei doi perversi din spatele lui, Ion Iliescu si Adrian Nastase fiind precursorii acestei marionete, cei care au pus bazele sistemului mafiot din Romania. In mod normal, Adrian Nastase ar fi trebuit demult aruncat din PSD, dar Ponta refuza cu obstinatie acest lucru, bazandu-se pe electoratul imbecilizat pe care il patroneaza si dependent de stat.
      Probabil, daca Ponta va deveni premier, in Romania va avea loc un razboi civil urmat de o adevarata Revolutie, care va sterge tot ce a fost pana acum, fara partipris-uri. Ma bazez pe faptul ca odata instalat la putere Ponta va face din DNA o amintire frumoasa, il va delega pe Catalin Voicu, alt penal inca in PSD, sa-si continue mafionalizarea tarii, va creste impozitele pentru cei care muncesc pentru a-si putea alimenta electoratul asistat, va pune botnita mass-mediei dupa modelul perfectat de Bombonel, iar democratia va ramane doar un vis. Voiculescu, Vantu si Patriciu, vor conduce Romania exact catre Est, iar emigrarea va deveni mai uriasa ca niciodata.
      Pe ce ma bazez ca va fi o miscare de strada fara lideri sindicali si oameni platiti? Pe faptul ca Ponta si tot PSD-ul, inclusiv PNL-ul, cred ca Romania de azi este Romania din 2000, ceea ce este total gresit. Noroc ca nu va ajunge premier! " iar altul : "Acest popor, a fost transformat cu buna stiinta intr-o multime usor manevrabila, de catre trusturile de presa scrisa si mai cu seama audio-vizuala patronate si conduse de oameni avizi de putere, certati cu legea si vanduti banului, la care si-au dat concursul inclusiv ziaristii si televiziunile oneste, printr-o implicare cvasi inexistenta sau chiar prin tacere, si sa nu uitam sa-i adaugam si pe cei 45 de ani de spalare de creiere din perioada comunista.

      Conform lui Gustav Le Bon in *psihologia multimilor* ( o carte care merita citita si re-recitita): *cand un popor isi pierde idealul sau, adica ceea ce ii da unitate si forta, cand interesul colectiv al neamului este inlocuit printr-un egoism individual, ceea ce constituie un popor, o unitate, un bloc, devine o aglomerare de indivizi fara coeziune, dezbinati in interese si aspiratii diverse. Odata cu pierderea vechiului ideal, neamul sfarseste prin a-si pierde si sufletul. Nu mai este decat o pulbere amorfa de indivizi izolati, lipsiti de viitor, adica o multime usor manevrabila de catre cei mai mincinosi si vocali lideri. Civilizatia nu mai are nici o stabilitate, plebea este regina, iar borfasii inainteaza.

      *Cum poate fi trezit la realitate un popor gata sa se lase orbit in masa si, mai ales, de catre cine, cu ce mijloace? *

      - acest popor nu mai poate fi trezit la realitate decat dupa ce se va lovi la propriu (sau pana cand nu va aparea acel *despot luminat* total diferit de Iliescu si inaintasii lui), pentru ca a devenit o multime care s-a lasat si se lasa orbita de catre oratorii care au impresionat-o cu sentimente extreme, care au tinut-o, o tin si-o vor tine in stare de conflict si alerta permanenta, care au facut, fac si vor face abuz de minciuni excesive, repetate si care niciodata nu au demonstrat si nu vor demonstra rational vre-un lucru. " QUOD ERAT LABAGISMUM.

      Ștergere
    8. @Dobitoc, ora 3.40 : Pe cei ce au iesit la Barlad, sa protesteze contra gazelor de sist, II DOARE IN COT SI IN 14 DE STANGA SAU DREAPTA, DE IDEOLOGII ,in general, LABAGIULE ! Sabin Gherman a fost un vizionar ,cu prea mult bun simt : "M-am saturat de Romania" (recensamantul precedent a confirmat :3 MILIOANE DE EMIGRANTI, DIN REGIMUL DE TEROARE iliescu-adrian nastase, rodica stanoiu, -dovedita TURNATOARE A SECURITATII, CA SI JIGODIA VOICULESCU- DE ESENTA DICTATORIALA SUD-AMERICANA) inseamna de fapt : MA PISH PA VOTANTII USL, RESPECT BANATUL, ARDEALUL, MARAMURESUL sau BUCOVINA, si dau MUIE OLTENIEI, MOLDOVEI (LU FENECHIU, CASUNEANU, HREBENCIUC, OPRISAN, NECHITA), DOBROGEI lui mazare, ori intregului teleorman, a lui LIVIU DRAGNEA ! ROMANIA USELISTA E UN CUR , UN PASHALIC, PE CARE JIGODIILE LUI ILIESCU VOR S-O READUCA LA STATUTUL DE GUBERNIE RUSEASCA ! UCIGA-VA CRUCEA, tradatori uselisti !

      Ștergere
    9. Ba, da' cu ce furie i-o mai sugi lui Basescu!!! E buna?!

      Ștergere
    10. "Odata cu pierderea vechiului ideal, neamul sfarseste prin a-si pierde si sufletul. Nu mai este decat o pulbere amorfa de indivizi izolati, lipsiti de viitor, adica o multime usor manevrabila de catre cei mai mincinosi si vocali lideri. Civilizatia nu mai are nici o stabilitate, plebea este regina, iar borfasii inainteaza."

      CORECT!!! Pulberea amorfa, multimea usor manevrabila sunteti voi, basistii. Borfasii care inainteaza(au inaintat deja) sunt Traian Basescu & co.

      Ștergere
    11. Anonimilor, sunteti la grămadă, asa ca tot ca unei grămezi rugbystice va răspund.
      Prima intrebare : mai tropaiti, limbricosilor ?
      A doua : daca nu va place cand ii dau cu fleet liberaloidului vostru Tariceanu, va supărați dacă n-am cum sa va mai ajut? Mai mult, voi mai face, chiar daca vi se dezvârte.. buricul.
      Așadar, strângeți cureaua : guvernarea triberala a fost tipic so-cia-lis-ta, iar ca optiune politica tra-da-toa-re. Pe plan de consecinta, unii dintre voi mănâncă căcat - cei dintre voi care stiu asta si mai pretind imunitate la critica pentru liberali. Ceilalti din grămadă, fac la fel.. Numai ca sunt mai inocenti..

      In rest, strângeți din picioare (puterea unei adevarate gramezi rugby-stice sta in stransoarea cracilor si adapostul moacelor)

      Ștergere
  11. Ungureanule, de ce nu-ti schimbi tu motto-ul blogului din "Jurnalist dependent de propriile opinii" in "Jurnalist dependent de opiniile lui Basescu"?. Sau in "Jurnalist dependent", pur si simplu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este că ai vorbit ca Ponta, uslinosule ?
      Incubatorul USL a inceput sa scoată papagali in ritm industrial..
      Am si eu un fost amic pentru care "delictul pro-Basescu" funcționează ca si in cazul tau, tot ca un reflex pavlovian :
      anume, oricine se încăpățânează să vadă si decizii bune la Basescu e, chipurile,.. vândut si trebuie etichetat ca atare.

      Altceva mai stii ? Dacă ai intrat in pană de idei, dă repede fuguța la cei doi siamezi din fruntea USL
      (fac cu schimbul, cand unul doarme, debiteaza celalalt, cand primul se trezeste si zbiara isteric la Basescu, celalalt se amuza - tot cu Basescu)

      Ștergere
    2. Hai, plimba ursul, ca te cauta infirmierii de la ospiciul din care-ai evadat!

      Ștergere
    3. Du-teee invartindu-te, anonimule !
      Vouă v-au sărit liderii din căruța cu prosti, si , in loc sa-i intoarceti la balamuc, i-ati aburcat de turul pantalonilor in fruntea Uniunii Socio-Triberale a măgădăilor..

      Democratie internă, sadea, n-am ce zice..

      Ștergere
  12. "cariera unui om care a dat, vreme de 20 de ani, impresia unui centaur al dreptei..."
    Si cand dadea impresia asta? Cand PDul era membrul (da, boule, "membrul" - ala pe care numita internationala mictiona - nicidecum "membru") Internationalei Socialiste? :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu stii prea bine ca te deghizezi sub numele meu. Asa ca, mananci maro. Iesi la bataie cu numele tau, uslinosule ! Ai curaj, cacaciosule ?

      Bai pulica, la inceputul anilor 2000 a fost o intelegere ferma intre PNL si PD pentru a fuziona si a constitui un puternic partid de centru-dreapta, ca alternativa la Stanga Matusii Tamara. Era de fapt initiativa lui Valeriu Stoica pentru a para dominatia clonelor lui Iliescu. Singura conditie necesara era ca PD-ul sa schimbe doctrina si sa devina Partid Popular.
      Cine s-a tinut de cuvant se vede : PD a fuzionat cu partea parolista din fostul PNL (Valeriu Stoica, Raluca Turcan, Horia F. Alexandru, Stolojan etc) formand PDL.
      Ceilalti, uzurpatorii care-si aroga sigla PNL afostului partid istoric, au fraternizat cu PSD si lucreaza de zor la reciclarea clonelor lui Iliescu. Intre timp, au facut si `penis captivus`

      Ar mai fi de vazut ce faceti voi, postacii sifilitici : le tineti lumânarea gnomilor (si va ascundeti sub numele altora)
      Manca-le-ati hodrobelele, vițeilor !!!

      Ștergere
    2. Mars, futu-ti propaganda ma-tii! Bai limbricoidule, Basescu, in calitate de pres a PD, a negociat cu Nastase pana la inceputul lui 2004 "intregirea fortelor de stanga". Daca nu ai acces la informatie, nu-ti mai da cu presupusl. Caci in ochii cunoscatorilor esti in pozitia idioata ca celor care afirmau cu tarie ca "soarele se invarte in jurul pamantului".

      Ștergere
    3. Ofticosule, nu stiu daca apare postarea anterioara, asa ca sintetizez : despre preconizata uniune dintre PNL si PD de la inceputul anilor 2000 nu-ti vorbesc din carti, ci din interiorul PNL.
      Coiule, pe atunci eram simplu membru in PNL-filiala Medias ! Reti-ne! Daca nu ma crezi, intreaba-i pe leprosii care au ramas in PNL. Chiar daca e posibil sa stârnești isteria lui Crin, adu-i aminte sau intreaba-l daca recunoaste ceea ce stiam cu totii..
      In rest, D-zeu cu mila, coiule ! Sunteti pe calea pierzaniei (in PSD, desigur).

      Cand ajungeti la guvernare v-a da dracu` intre voi. Nu mai e mult pana cand demonizarea lui Basescu nici nu va mai tine de foame si nici nu va mai putea justifica orice (chiar si futerea de mamă)

      Precepi, coiule !?

      Ștergere
    4. Mori urat, prostache. Si asta ma bucura tare :))

      Ștergere
    5. Băi `coperiș de pipă, ca tot prostul, speri degeaba.. Nu mor caii când vor câinii...

      Asa ca, rămâne cum am stabilit :
      PNL s-a rinocerizat complet in toti acesti ani si trage o sumedenie de plăvani după el

      Timpul va lămuri mai bine in ce-a constat Răul Triberal, dar impresia mea e ca vei pierde si trenul ăsta
      (pari prea scrobit ca sa nu fii ceea ce se cheamă : un idiot util, insa cu pretentii)

      Ștergere
  13. Si inca ceva, "dreptaciule": cum tu cereai in vremea cand te dadeai jurnalist ca reprezentantii stangii sa fie toti saraci, caci reprezentau proletariatul, cum mortii ma-sii se face ca tu, un proletar sadea (toata viata ai fost doar angajatul cuiva, nicidecum vreun fauritor de locuri de munca), te-oi crede vreun "dreptaci"?
    Si ca tine este PDLul plin. De fapt, acolo sunt strict doua categorii de "dreptaci":
    - angajati ai statului (Boc, Preda, Cotoi, Ungureanu, Macovei etc)
    - profitori ai statului, biznismeni cu afaceri cu statul (Udrea cu a sa Dali, Prigoana cu Rosal, Videanu cu marmura etc)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Limbricosule, dă-ți numele, dacă vrei sa te iau de interlocutor. Nu te mai ascunde ca Bombonel sub poalele parlamentului ! Tu vii la întâlnire tocmai cu cartea mea de vizită, prăpăditule!?
      Asta-i una. Doi la mâna : cred că visezi, eu n-am cerut niciodată tâmpenia pe care ai debitat-o in prima frază. Mai verifică, mai verifică..
      Dacă accepti, continuăm.. Dacă nu, cântă la alta masă.. La PNL (ca sa-i intrebi cât `liberalism` e dispus Iliescu sa le mai aprobe)

      Epilog :
      Epidemia de viței pare a fi direct proporțională cu ascensiunea USL..

      Ștergere
    2. Nu tu ziceai, blegea. Tu nu poti ingaima doua fraze "de la tine". TRU zicea, cu el vorbeam. Dar, da, si tu esti un dreptaci platit de la buget. Muie tie, futu-ti dreapta'n gat!

      Ștergere
    3. Vitelule, da-ti numele adevarat, nu te mai folosi de numele meu. Trageti-as pula pe esofag, fesenistule, si in varianta deghizata. Tie si la toata sleahta pulii politice, uslinosule ! Daca asta ti-e stilul, stai ca-ti dau si eu, de papa, uslinosule. Futu-va muma-n cur de fesenisti !

      Bai, boul baltii, daca tot ii reprosai lui TRU oarece, de ce te folosesti de numele altuia ? Aud, sifilitucule ?

      Nu te poti imagina sustinand trasnaile USL sub nume propriu, `bravule`!?

      Ștergere
    4. Si daca TRU zicea, băi mucosule, de ce nu-l combați sub numele tău!? Aud, uslinosule!?
      Trage-ti-as pula-n amigdale, uslinos borât !

      Spune, băi sifiliticule, ce ai de zis sub nume propriu. Asa te-nvață `rivaluția bunului simț`? Futu-ti toata Stanga ce semnalizeaza dreapta, labagiule..

      Ștergere
    5. Poate vrei sa zici ca esti .. dildo, pentru intreg bordelul (idiotul util al USL)

      Hi..hi.. Te țin ăștia la cald!?

      Ștergere
  14. Curand ai sa zbori si tu.

    RăspundețiȘtergere
  15. Cumpar Volga M-21 in stare buna, de preferinta in Bucuresti. Ofer maxim 1000 euro. Telefon 0216855241. Dupa ora 16,00.

    RăspundețiȘtergere
  16. Domnule Traian Ungureanu ! Incercati sa tratati subiectul GAZELOR DE SIST ! MANIFESTAREA IMBECILA DE LA BARLAD necesita o polemica speciala, deoarece FORTELE ANTINATIONALE AGITA IAR SPERIETOAREA ANTI-AMERICANA ! Subiectul este prea sensibil, ca sa trecem usor peste el... CEEA CE S-A INTAMPLAT LA BARLAD ESTE EXTREM DE PERICULOS !!!!!!! RUSIA NU POATE STA IMPASIBILA, DACA ROMANIA INCEARCA SA DEVINA INDEPENDENTA ENERGETIC ! (incercati sa atingeti-pe cat posibil si interesele rusiei la Oltchim Ramnicu Valcea). Numirea lui dimitri rogozin in Transnistria e foarte semnificativa... JUNTA ANTI-NATIONALA USELISTA, CU COZILE DE TOPOR PENELISTE, AGENTI ACOPERITI AI KGB, ca JIGODIA GUZGANIANA nu numai ca are infltrati agenti pro-rusi, CI PRIN INSASI NATURA LOR REPREZINTA O SLEAHTA DE MAFIOTI , TRADATORI IMBECILI...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Muie suculenta in continuare!

      Ștergere
    2. Ia de aici UN BOCANC IN PIRAMIDA NAZALA, mars la ortopedie, ca ai deviatie acum si de sept SI DE CEREBEL ! Mortzii ma-tii, numa' SUTURI IN COCCIS VEI(TI) LUA ! "Inapoi la scoala, ca sa nu mai facem greseli. Nu este bine ca oameni tineri care au constiinta sa nu amestece Holocaustul cu nu ne vindem tara". Alta :"In general nu admit din partea nimanui o exprimare de acest gen. Premierul Ungureanu apara in primul rand interesele nationale si doar nationale. A arunca cineva un dubiu ca dl. presedinte Ponta, de a carui generatie sunt fizic si emotional apropiat, dovedeste o lipsa de responsabilitate a propriilor cuvinte, iar pentru un politician in formare e vorba si de ipocrizie... Eu sper ca toti cei care il sfatuiesc, dl. Teodorescu spre exemplu, in inteligenta caruia am incredere, sper ca va reusi sa se apropie la timp de domnul Ponta, inainte ca acesta sa spuna astfel de lucruri", a declarat acesta." Cu un GOLANASH ca PONTA nu te porti cu manushi : II FUTI UNA IN OCHELARI, ZGURA MA-TII DE PAPAGAL CHE GUEVARA ! SCUIPATI USELISTII INTRE OCHI : PLICI !!!!!!

      Ștergere
    3. Ai doua insusiri definitorii:

      1. Esti cumplit de prost, ca orice basist (altminteri, nu ai fi basist);

      2. Dar, pe langa asta si spre deosebire de multi alti basisti, tu nu esti nici sanatos la cap. Esti un NEBUN FURIOS.

      Ia de la Basescu! Muie, adica!

      Ștergere
    4. Cine nu aprinde tigara lu' antenescu corect, PRIMESTE SUTURI IN COAIE pana invata cum trebuie ! Fa-ti AUTOFELATIE pe mai departe ; apoi uite-te intr-o oglinda si O SA SCHELALAI ! La spitalu' 9 o sa-ti stingi setea : CU PROPRIUL PISHAT ! Iar cand o sa-ti dea aia drumul(LA PASHTELE CAILOR) aprinde corect tigarile si repeta asta in narile tale de CRETIN : altfel CURUL TAU VA RAMANE SCRUMIERA !

      Ștergere
    5. Cum spuneam: PATOLOGIC! Un caz clar de NEBUN FURIOS!

      Ștergere
  17. Amintiri din vvitorul trecutului:

    1. ”Legea Lustrației e, totuși, un bun cîștigat”
    ooooops ! Bunul castigat era neconstitutional !

    2. Intre timp au mai plecat un regiment !

    3. Intre timp l-au dat afara pe Preda....

    4. Intre timp doar Macovei a reusit sa simuleze o oaracare
    indignare

    5. Intre tinp Vocea Presedintelui e muta ca o lebada bolnava
    de cacer la corzile vocale

    6. Intre timp, in lipsa Vocii de la punctul 5, ....porta vocea
    tace si dansa ....de la 28 martie cand a aparut
    ultima cugetare si pana azi....silentium totl....cred ca vi s-a epuizat rezerva strategica de miștouri...că aia de tupeu pare nemarginita.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lasa, uselistule, tu trebuie sa plângi de ciuda diviziilor care au format UNPR, dupa ce au părăsit corabia voastră. Sa plângi nu după "vrednicia" lor, ci dupa numarul lor ; numarul in ;lipsa caruia ati mai stat pe tușă un mandat. Un mandat suficient cât sa-si afle Bombonel sentintele : 2 ani cu executare si 3 cu suspendare (cariera politica a lui Bombonel e incheiata). Un mandat suficient pentru marile dosare (ale celor de la putere sau ale celor din opozitie)

      Cand hienele voastre din USL erau calare pe ciolan, nelegiurile demnitarilor nu treceau nici macar de faza N.U.P-urilor. Mai tii minte ?

      Ștergere
    2. Ce bine va fi cand se vor intoarce USListii si NUPurile lui Anastase, Basescu, Udrea si restul se vor transforma in sentinte ;)

      Ștergere
    3. Deghizatule, lunga serie de pedelisti care NU sunt menajați de parchet si ajung in instanță, desi fac parte din partidul aflat la putere, dau de falsă toată bolboroseala ta.
      Numai ca tu, ca orice idiot incurabil, doresti ca proba săaă-i vezi instanță pe altii (pe cine-ți băsnește ție sub scufiță)

      E mare ciurda vițeilor din USL.. mare.. in expansiune statistica (direct proportionala cu cresterea din sondaje)

      Ștergere
  18. Pot sa-l folosesc. Ca acum iti zici "Alex". :)) Bga-ti-ai curajul in rect :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ești mai vițel decât Crin :
      Alex e Alex, iar Horatiu e la vedere cand ți-l face pe Tăriceanu tră-dă-tor - el, cu toată suita triberală ce a cantonat in poala lui Iliescu.. E limpede, flocule !?

      Te fac poștă sa le trasmiti asta din partea mea, de câte ori imi amintesc de curvia lor. Bine !?
      Merită : ziua poștă, iar noaptea nu te mai pișcă puricii.. (si odata cu ei, gandurile negre cu .. Basescu)

      Bine, astenicule !?

      Ștergere
  19. Titus Andronic:
    "Aştept cu înfrigurare congresul PNL pentru a-l vedea pe Sorin Frunzăverde ţinându-se de mână cu Crin Antonescu, cu sfiala pe care o regăseşti la o adolescentă aflată la prima întâlnire.

    Va fi imaginea ce va încununa eforturile preşedin­telui PNL de a transforma un partid de dreapta într-unul de orice culoare, numai la putere să ajungă. A făcut eforturi îndelungate, marcate de şovăieli doctrinare, singurele sale dispute reale cu Victor Ponta vizând nominalizarea candidaţilor la primării şi Consilii Judeţene"

    Păi,nu !?

    RăspundețiȘtergere
  20. Lamentari, vaicareli si smiorcairi in batista. Imagine de sfarsit de regim. Si, pentru multi dintre voi, de Univers...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da`, pe naiba !
      Pune pe un cântar smiorcaielile mironositelor opozante - vezi Doamne, chipurile, diktatura, aroganța puterii, monologul puterii, DNA si persecuțiile politice, obsesia suspendarii presedintelui, Stalin de la Cotroceni s.a.m.d - si pe alt cântar acuzele aduse de partea cealaltă si vei vedea limpede, mai Danutz, ca voi, uslinoșii, ati pișat ochii cât pentru zece mandate .. Cred ca vi s-a pecetluit izvorul..

      Dovada e ca Ponta Pilat a rupt scrisorile cu ultimele propuneri ale presedintelui, ca proba de frustare si smiorcăială.. opozantă.. Ca proba de "maturitate" si "moderatie politica". Numai copiii, cand li se propune impaciurea procedeaza asa..

      Stai linistit, schimbarea de putere a părut a fi sfârșitul lumii doar pentru cei care si-au pierdut imunitatea parlamentara, pentru a da cu subsemnatul pe la parchet (intreaba-l pe Nasatase si alti suspendatori de presedinti)

      Ștergere
  21. Duceti-va dracu, pedelisti imputiti. Sunteti niste cacati.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am o veste proasta, criza mondiala nu s-a terminat,e abia la inceput. Asta, in traducere, inseamna ca domnii de la PSD nu au de unde da prostimii mierea si laptele asteptat (in timp ce si ei sint cu foamea-n gat si au de lins din greu la ciolan dupa alegerile victorioase din toamna). Dupa ce au facut atata gargara cu "nu ne vindem tara" in ultimele luni,bunul simt spune ca privatizari nu mai pot face, sa toace banii rezultati ca si cu BCR-ul. Primii doi ani vor blama mostenirea dezastruoasa (tipic pentru toate guvernarile),iar in urmatorii doi vor aduce tara in epoca de piatra si romanul cu cap (minte ce-i mai trebuie) va alerga cu limba scoasa dupa cei care vor fi in opozitie atunci. Un ciclu nesfarsit, dictat de matzele prostimii, in timp ce dumnealor,politicienii, isi fac treaba...... Mai vorbim peste 2-3 ani carevasazica.....Hai,Paste Fericit!

      Ștergere
  22. Ion Iliescu nu a fost prezent la Congresul PSD. "Din cauza unor motive medicale, nu grave, el ne va urmări de la televizor", a explicat Victor Ponta.

    Congres fără Iliescu !? Vai, dar cum se poate!? Fără mădularul vostru de `onoare`, stimată Reacțiune!? ..

    Si cui i-ați prezentat omagiile in lipsă!? lui Felix !? cine a mai stabilit noua linie de lupta impotriva.. reformelor, onorată adunătură!?

    RăspundețiȘtergere
  23. Lăsat.. "greu" de Ion Iliescu - desigur, greu al partidului-, la Congresul PSD, Adrian Năstase n-a avut alta propunere la oferta lui Traian Basescu decât :

    "Să îşi dea demisia şi mai discutăm după aceea. Indiferent că demisionează sau nu, sfârşitul lui e stabilit".

    Hi,hi..Cum să nu ! După 3 ani cu suspendare si 2 ani cu executare (sentințe nedefinitive) rămâne singura.. solutie...

    (pentru ţară, desigur!)

    `Horatiu

    RăspundețiȘtergere
  24. L-am vazut pe Ponta rupand scrisoarea de la Presedinte.
    Am receptionat gestul ca pe o insulta personala pe care mi-a adresat-o. In acea scrisoare era vorba despre Referendumul la care eu am fost si am votat.
    Iar el si-a batut joc de votul meu, rupandu-l.
    Un gest de ticalos !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Traian Basescu le-a scris liderilor USL că e gata să demisioneze la vreme pentru ca alegerile prezidențiale si legislative de anul acesta să se țină simultan. Condiția? Participarea USL la revizuirea Constituției, punând în aplicare rezultatele de la referendumul din 2009, plus reducerea mandatului de președinte la 4 ani. Validarea unei eventuale revizuiri ar urma să aibă loc pe 10 iunie.
      Propunerea formulată de președinte strică nunta pe care o pun la cale de multă vreme partidele din USL. E o nunta bizară: cu trei miri și o singură promisiune, adică debarcarea lui Băsescu. Useliștii se pregăteau să transmită publicului un mesaj de unitate, dar lipsit de orice alt conținut politic.
      Le-a luat .. maul !

      Ștergere
    2. Nu, procurorul pilot de raliuri (ce va avea toata viata pe constiinta MOARTEA PROCURORULUI PANAIT, de la Oradea), isi urmareste propriul interes... ; DOBITOCI si TICALOSI sunt cei ce se lasa manipulati de latrinele media voiculesciene si pun stampila pe Lepadaturile tip liviu dragnea sau pe sovini semidocti ca derbedeul sova !

      Ștergere
    3. Băsescu, un ins inteligent şi uns cu toate unsorile politicii a ştiut din capul locului care va fi reacţia infentililor ăştia năbădăioşi.
      Din câte meciuri le-a avut cu ei, opoziţia nu a câştigat niiciunul, înţelegând prin asta o replică de aşa natură încât pe Băse să-l ia prin surprindere.
      Reacţiile lor au au fost tot timpul previzibile, aşa încât Băse continuă să joace în terenul lor!
      Evident că nu pot avea explicaţii pentru chiar propriul lor electorat, dar ce contează?
      Câtă vreme Năstase are tupeul să vorbească în faţa a mii de oameni şi a zecilor de posturi tv de "statul corupt şi mafiot" al lui Băsescu,tot aşa vor trece şi ei cu nonşalanţă peste toate inadvertenţele dintre vorbe şi fapte.
      Bietul nostru popor !

      Ștergere
  25. Mă tot gândeam eu ieri, când am mai văzut eu gestul ăsta cu "ruperea scrisorii"?
    Un domn Jan de la articolul lui MM mi-a amintit.
    Mai știți celebrul scandal Vadim-executoarea judecătorească la evacuarea din sediu a PRM? Atunci trinebunul complet plecat cu sorcova, a strigat executoarei:"Uite ce fac eu cu hotărârea ta!" şi a rupt-o plin de satisfacţie!
    Domnul Jan zice foarte hazliu că dacă Ponta avea şi un pahar de apă "era şi mai smardoi"!
    Vedeți ce bine e să ai pe aproape politicieni cu experienţă de la care să poţi învăţa?


    Era si Daciana in sala. A ramas crăcănată când a văzut cât de bine i-a imitat gestul lui Vadim cu documentul de evacuare silita din sediu. Daca ar fi avut si un pahar cu apa, era si mai smardoi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Na, poftim .. cultură !
      După ce a rupt scrisoarea lui Basescu, mulțumit si distrat, Ponta a plecat intr-o vacanță de lux in Emirate..

      Ștergere
    2. Nu sondajele dau legitimitate unui politician, ci alegerile pe care, deocamdată, si domnulPonta, si domnul Antonescu le-au pierdut in fața lui Traian Băsescu.

      Câte voturi ar fi pierdut presedintele PSD dacă se comporta ca un politician rațional? Câte va câștiga jucând acest teatru ieftin?

      Ștergere
  26. Șah superb la USL !!! Trei scrisori adresate liderilor opozitiei, care propun deschidere si negociere pe tema modificarilor necesare in Constituie, in schimbul renuntarii la doi ani de mandat prezidenitial..
    Scuza doamnei Weber e caraghioasa. Nerespectand cele spuse Base ar fi ridicol si deci ... usor de suspendat.
    I-a bagat in ceață!
    Chapeau , monsieur le president !

    Vezi si : http://www.romanialibera.ro/opinii/editorial/propunerea-lui-basescu-o-lovitura-naucitoare-pentru-opozitie-260036.html

    RăspundețiȘtergere
  27. Di-scursu'rile găunoase si violente ale coliderilor USL indică faptul ca USL si-a definit clar electoratul țintă: credulii fără limite, singurii care pot inghiti pe nemestecate gogosile turnate de ilici in tărtăcuțele pseudonationalistilor cucumani. Violența limbajului uslas nu este întâmplatoare, se urmărește menținerea unei atmosfere publice încărcate in cazul in care USL va pierde alegerile. Probabil ca urmasii turistilor care l-au ajutat pe Ilici in 1989 sa ia puterea sunt acum antrenați pe undeva sa-i ajute pe urmasii lui.

    RăspundețiȘtergere