27 aprilie 2012



                       Ponta curajos la adăpost



            Breaking News! Victor Ponta vorbește în Parlament și se declară gata să preia răspunderea de Prim Ministru! A devenit, brusc, Victor Ponta bărbatul politic pregătit să riște orice pentru a-și ajuta țara?


            Nu. Victor Ponta a aflat, pur și simplu, că Moțiunea nu va trece. Guvernul Ungureanu va rămîne la post și Victor Ponta la adăpost. În aceste condiții, Ponta își poate striga, mai departe, curajul. Știre veche: imaturitatea continuă!

48 de comentarii:

  1. Una calda una rece : Domnule Ungureanu, consider o eroare de strategie, demisia domnului Radu.F Alexandru de la CNA ;unul din proiectele de lege, pentru audiovizual, e modificarea listei must- carry,a posturilor tv obligatorii pentru operatorii de cablu... Pentru ca acea lista nu se aplica la operatorii DTH de satelit, SUPERBA VESTE e ca si compania focussat A EXTIRPAT LATRINELE MEDIA (dupa DIGI SATELIT, BRAVO!!!) ale Jigodiei felix !!! Daca s-ar elimina lista must-carry, atunci VUVUZELELE USL SE VOR INNECA IN PROPRIA VOMA :))) http://www.paginademedia.ro/2012/04/antenele-ies-si-de-pe-focussat-intact-a-retras-dreptul-de-retransmisie/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Analfabetule, corect in limba romana este "a (se) ineca". Mono "n". Pe de alta parte, tot prin "must-carry" intra in casa mea si laBe1 tv. Cand va muri must-carry, moare si turcescu si pupincurismul lui Cristoiu.

      Ștergere
    2. Anusnime, de la 3:20, zi-ne ceva de Mircea Badea, Cretuleasca, Striblea si toate livrelele mediatice ale USL!
      De exp, mai mănâncă maro ?

      Ștergere
    3. De ce intrebi, semnatura multipla? Crezi ca nu-ti mai ajunge si tie? Ti-au luat de la gura? :D

      Ștergere
    4. Ma cheama Horatiu Coman din Medias, lucrez la stat, la centru de plasament si-mi place sa mananc cacat.
      Cred eu ca-mi da un iz de dreapta...

      Ștergere
    5. @ clona mea : si ce crezi ca-i dezvaluit cu asta, muistule?: un bicher mai mare ca Bombonel?

      Da, sunt bugetar si nu mi-e rusine! Ba, mai mult, sunt liberal convins. Limbricule, unde scrie ca nu poti avea convingeri liberale decat daca ai firma sau lucrezi la patron?
      Aud, labagiule!?

      Ștergere
    6. Sunt si analfabet: nu stiu ca cratima nu desparte verbul ca-n silabisire si ca este corect "c-ai". Dar sunt un bugetar de dreapta.
      Un bou cu ifose.

      Ștergere
    7. Ei, tipicar avortat, nu te da mare din atata lucru. Am tastat si eu grabit.
      Da` vad ca mi-ai luat urma de dimineața. Te bântui rau, n`asa?!

      Uite, daca tot n-ai altceva de lucru, decât sa-mi cauti cu infrigurare greșelile, ce-ar fi sa-mi numeri flocii!?
      Cu mănușa de box!
      Este ca nu-i o idee rea?

      Horatiu
      Cu dreapta daca esti de dreapta, cu stanga daca-ti faci laba cu stanga..
      Ighen!?

      Ștergere
    8. Tot catre clona mea de la 8: 43:

      Mai mănânci copii cruzi din șira spinării?
      In alta ordine de idei, mai uslinosule, mi-a trecut acuma prin gand ca ai putea fi.. Cred ca stiu cine esti, căcăciosule : esti cel care-si da poza chipului numai pe jumătate. De la muci in jos..

      Ștergere
    9. rectific :
      @ clona ce se da Horatiu Coman

      PS
      Uslinilă, sper că mai dai prin șezătoare! Sa nu ne lipsesti !
      Promit că o să ne toarcem lâna pe sama ispravilor lui Ponta.

      La fiecare gafă de guvernare a maimutoiului, te luam la pula (pe numele tau adevarat)
      Bine!?

      Ștergere
  2. Semn rau pentru uslashi : camarazii lui ion iliescu uitati ce traiesc acum la Moscova : http://www.digi24.ro/stire/panica-la-moscova-nor-verde~11535 :)))))

    RăspundețiȘtergere
  3. Pentru Antonescu, moţiunea de cenzură de astăzi, cred că e ultima şansă de a se vedea primind onorul la drapel de 1 decembrie.
    Scenariul din mintea lui ar putea fi:Ponta premier, majoritate în Parlament că doar nu crede cineva basmul cu „Atenţie, se închid uşile”, iniţierea acţiunii de suspendare a lui Băse, din „grija faţă de banul public”, un referendum simultan cu localele şi prezidenţiale simultane cu parlamentarele.E un grafic cam strâns, ce-i drept..Sigur că asta s-ar putea imagina şi după parlamentare dar atunci cu procentele pe masă altfel cred că se vor purta ostilităţile.
    In plus, lui MRU „i se va reteza din nas „ pentru că aşa cum l-am auzit la emisiunea lui Turcescu „Oglindă, oglinjoară...tot eu sunt cel mai frumos din ţară”, el crede că îl surclasează pe MRU.Astfel, MRU nu poate fi, după Antonescu, un candidat serios după numai 3 luni de guvernare când era cât p-aci să fie judecat pentru înaltă trădare şi dacă era după femeia-comisar Vasilescu, eventual şi împuşcat!
    Deşi Antonescu strigă „Ponta prim- ministru !” , Ponta a folosit o expresie de genul „Nu e exclus ca USL să intre la guvernare!” Prin urmare nici Ilici nu stă degeaba la vârsta lui prin Kisseleff.
    E limpede că trecerea moţiunii îi avantajază pe liberali mai mult decât pe pesedişti, cel puţin la nivelul liderilor.
    Apoi, aşa cum Antonescu a avut neruşinarea să se dezică de măsurile populiste ale guvernului Tăriceanu prin aceea că "nu am făcut parte din acel guvern şi nici preşedintele partidului nu eram!" (auzit cu urechile mele), n-ar fi exclus ca eşecurile guvernării interimare să fie sugerate ca aparţinând premierului şi implicit a PSD-ului.
    E greu de imaginat cum va fi guvernată ţara de aceste două partide plus o televiziune!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ponta este cu capul in menghina.Al treilea motiv el ezitării şefului PSD e din ograda proprie. Antonescu s-a grăbit să anunţe că, dacă moţiunea trece, Ponta va fi prim ministru. Îi convine să scoată altul castanele fierbinţi. "Văd că unii îl împing din spate pe Victor Ponta să facă acest pas. Eu cred că ar fi un pas greşit", a sesizat capcana Ion Iliescu batranul politruc - mentorul pe care-l privesc atât de evlavios opozanții nostri...

      Ștergere
    2. LOL !
      In atari condiţii, de ce ar ezita Ponta să ia frâiele? Intâi, pentru că puterea erodează. Acum USL e pe val. Umflată cu noii veniţi, nu-şi permite să piardă procente pe altarul guvernării.

      Ștergere
  4. Ponta are sarcina sa-i scape de DNA pe ai lui.Trebuie sa franeze lupta anti coruptie ca se raresc sponsorii USL.Nu le pasa lor de nimic altceva.

    RăspundețiȘtergere
  5. ..am inventat o înjurătură: "lua-te-ar bîrladul!" \(Aldo Moro @ deputatul PSD Antonie Solomon)

    RăspundețiȘtergere
  6. Deputatul PSD il amenință cu moartea pe premier.

    Unde-s marile asociaţii civice care veghează la democraţie? Moraliştii care vedeau prefraudarea nu văd ameninţarea directă, explicită?
    Unde-i celebra PRO-DEMOCRAŢIE?
    Dar TRANSPARENCY INTERNATIONAL?
    Dar APADOR-CH?

    Mama voastră de curve civice!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai degrabă la OTV, că nu se stie când mai au ocazia :-)

      Ștergere
  7. "Moțiunea nu va trece. Guvernul Ungureanu va rămîne la post"

    Inca o data faci dovada ca habar n-ai despre ce vorbesti =))

    Horatiule, plangi? =))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A inceput Granny Campeanu cu greaua mostenire. Abramburica sau Marga - superb!?

      Ștergere
  8. Boc balmajeste ceva despre "traseism si lipsa de caracter". Futu-l pe unde-si bea apa, cand UNPRul ala ii punea palma la cur sa-l faca mai inalt, el de ce caractere beneficia acolo? =))
    MUIE VOUA!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tocmai l-am vazut la tv pe Nastase, vorbea cu Tariceanu. Radiau de fericire amindoi, dar Nastase plutea de-a dreptul. Fac pariu ca si el, si doamna Dana voiau sa se descatuseze impreuna cu tine, muistule.

      Ștergere
    2. Si nu a mai apucat s-o schimbe intre timp.
      Dupa ce Ungureanu le-a dat o smetie cu guvernul lor de tariceni care au crescut in 2008 cu 593% fondurile acordate electoral pentru "orice cheltuieli" vine Antenescu si spune senin:
      "Guvernul dumneavostra a facut la vedere cea mai partizana alocare de fonduri pentru un partid. Pentru asta trebuie sa plecati."
      Antenescule, ne crezi surzi? Cata nesimtire...

      Ștergere
  9. Cred ca Ponta se cufurește pe el de frica. Acu-i acu` ! Guvernarea, nu treanca fleanca..

    RăspundețiȘtergere
  10. Răspunsuri
    1. Actul vostru de guvernare le-a dat materia prima pentru prastii =))
      Gura pacatosului...

      Ștergere
    2. La fel a dat munitie de razboi pedelistilor Guvernul Tariceanu. si guvernul Nastase aliantei DA. Nu ti se pare ca nimic nu-i nou sub soare?

      Ștergere
  11. Ponta a promis că dacă guvernul cade, în următoarele 30 de secunde are el alt guvern. Ia să îi vedem ce pot, să fie şi ei la butoane până la alegeri, ca să vadă lumea că nimic bun nu va cădea din cer.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ponta se cere prim ministru. Ii zice bunicuta si mungica ca nu-i de el, da el nu si nu. Fiecare pasare pe limba ei piere.
      Blaga o sa fie dat jos de la senat sau el e de treba, cu el se poate dicuta (dixit USL)?

      Ștergere
    2. Occupai Guvernul, bre Micule Mao, îl ocuppai....

      Să te speli cu el pe cap!

      Ștergere
  12. Dupa ce am citit si alte pareri am ramas cu convingerea ca USl a reusit performanta sa-si dea un autogol! Nu cred ca-si doreau sincer sa preia acum guvernarea, a fost doar un gest de a-si rupe maieul sa-si arate muschii si le-a reusit chestia cu maiel doar ca in loc de muschi se pare ca a cazut fleasca afara burta lui Catalin Voicu.
    Eu ma bucur ca a trecut motiunea! Sa-i vedem acum pe comunisti si pe fostii detinuti politici la munca, un TEAM genial! Doar ca PNL nu mai are nimic deaface cu dizidenta anticomunista, PNL este acuma presul securistului Voiculescu si-l are presedinte pe lipoveanul Antonescu, subordonatul acestui netrebnic!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai este un mare avantaj al venirii USL la guvernare, de care nu vorbește nimeni. Eliberarea tensiunii, a nădufului, a urii.

      Plus, cu idiotii astia tristi la butoane se va vedea foarte repede ca nu-s buni de nimic. Si mai bine ar fi ca pacalicii astia doi sa-l demita si pe Base, sa fie ei peste tot :) Vorba unor mari duhovnici din istoria recenta: "mai bine ardere de tot".

      Ștergere
    2. MRU a si lasat sa se inteleaga ca are de gand sa intre in actiune "nu mi-am spus ultimul cuvant".
      P.S. la ora 17 consultari la Cotroceni! Abia astept....

      Ștergere
    3. Dupa ce faci "greva" parlamentara vreo 3 luni, sa arati cu degetul catre ceilalti (care nu-s mult mai breji) ca nu joaca cinstit...

      Astia sunt politicieni ?! Dupa limbaj si atitudine seamana cu niste gasti de cartier imbracate de la Armani.

      Ștergere
  13. Is curioasa cand vine Ponta prim ministru ce va face cu justitia si mai clar cu Kovesi si DNA -Morar si cam ce zice EU in plina faza nationalista.
    Daca am inteles bine banuiala e ca ce-i intereseaza pe USL la guvernare e sa numere ei voturile si sa organizeze ei alegerile dupa necesitatile lor. Daca vor, banuiesc ca au ceva de castigat. Oare cam cate puncte procentuale?
    Oare ne creste cota unica ?
    Reforma sanatatii mumu.
    O fi pe undeva o analiza serioasa a posibilelor schimbari de emntalitate?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Victor Ponta: "Nu o sa fiu niciodata premierul lui Basescu. Nici măcar la mişto"

      Ștergere
  14. Pana tarziu in noaptea dinaintea motiunii, la sediul GRIFCO al USL a fost negociata forma guvernului Ponta pe 12 portofolii. Pentru celelalte inca ramane a se negocia. Iata forma crochiu al noului guvern USL:
    1. Ponta – PM
    Criteriu hotarator: seamana cu Titulescu si are mesajul lui Iliescu
    2. Nastase – Externe
    Criteriu hotarator: a promis ca va contacta toate tarile lumii, incat sa nu fie deloc in tara cand este chemat la DNA
    3. Dan Voiculescu – Economie
    Criteriu hotarator: a promis ca 1. daca nu ajung banii pentru pensii si salarii, va veni cu banii securitatii ceusiste 2. va privatiza toate capacitatile energetice numai la “baietii destepti” utilizand procedeul “1$ pe o centrala electrica, 1$ pe 1 miliard de mc de gaze”
    4. A(bramburica)ndronescu – Educatie
    Criteriu hotarator: a promis ca privatizeaza tot invatamantul si toate scolile vor trece la IMM -uri
    5. Catalin Voicu – Justitie
    Criteriu hotarator: a promis ca din cele 2 milioane de dosare aflate pe rol vor ramane numai cele ale caror fapte s-au prescris sau se prescriu in timpul de recurs
    6. Radu Mazare – Turism
    Criteriu hotarator: a promis ca va cumpara toate insulele din Oceania pe care le-a vizitat, plus plaja de la Copacabana… cu fete cu tot
    7. S. O. Vantu - Fonduri Europene
    Criteriu hotarator: a promis ca va face absobtie de peste 90% a fondurilor europene pentru Romania si le va baga in noul FNI (in curs de infiintare), pentru a le multiplica de 8 ori.
    8. Nicolaescu – Medicina
    Criteriu hotarator: a promis ca va introduce medicina romaneasca in organizatia “ Medici fara frontiere” incat sa revina cate un medic la fiecare 2 romani si un spital la 5.
    9. M. Vanghelie – Cultura
    Criteriu hotarator: a promis ca adauga in DEX inca 200 000 de cuvinte care sunt utilizate in Ferentari si ca va vopsi toate monumentele de cultura in roz, rosu carmine si alte culori vii.
    10. M. Mitrea – Transporturi
    Criteriu hotarator: a promis ca va face o autostrada care sa uneasca toate vile

    RăspundețiȘtergere
  15. Fiind un bun cunoscator al fotbalului , ziua de azi va trebui sa va aduca aminte de fotbalul total al Ajaxului si Olandei din anii '70 si nu numai.Se intimpla des sa lase in offside jumatate din echipa adversa.Cam asa sunteti dvs astazi domnule TRU.Dar nu va suparati,nu sunteti singur.Shit happens!Eu v-as sfatui sa schimbati antrenorul secund si capitanul de echipa.Chiar si Guardiola a demisonat.Basescu ce zice?Boc?E un sfat prietenesc.Altfel mergeti ca bolovanul la fundul marii si ar fi pacat sa ramina doar Ponta si Antonescu pe scena.Li se va urca la cap repede si lor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamne, bine ca s-a terminat!de-acum tot poporul o s-o rupa intr-o bunastare, fericire, voie buna. Locul injuraturilor si patimilor va fi luat de inimioare si petale de flori, bogatia si bunastarea se vor revarsa incepand de astazi peste mult prea incercatul roman. Astazi este o zi istorica. Suntem norocosi ca suntem contemporani cu ea.

      Ștergere
    2. Lasă, că pînă acum erau o promisiune, o speranță vagă. Să plece ăștia, că ne-am plictisit și exasperat de ei, vrem altceva! Se duce tot entuziasmul popular. Bună lansarea lui MRU. Vom avea la guvernare figurile triste ale USL-ului și MRU ca promisiune. Sper că proștii de dreapta (și nu-s puțini, ba se cred și deștepți) să nu strice totul.

      Ștergere
  16. PSD e puf fara Iliescu...astea sunt bete date in balta...PDL este viitorul, UNPR la fel, poate PNL daca se curata de Antonescu...

    Un partid care are presedinte de onoare un criminal, nu are iertare din partea mea ;)

    RăspundețiȘtergere
  17. Important e ca opoziția să fie preluată de Mișcarea MRU, care să fie energică, activă și vizibilă. Venirea la guvernare a USL, eliberează tensiunea, năduful și ura adunate la nivel popular. În 8 luni este suficient să se așeze lucrurile, să se calmeze. La nivel central, o nouă generație a dreptei politice, în frunte cu MRU, în teritoriu, structurile PDL, curățate de oportuniști. La guvernare, Che Guevara și Mao, care nu-și mai pot susține discursul isteric, fiind la putere. În 5 luni se va atenua și tensiunea și furia anti-PDL. Oricum, în toamnă nu vom mai avea PDL, vom avea o nouă forță politică, cu alt leadership, cu altă siglă, alt nume și alte culori. Guvernul Ponta e supapa de care avea nevoie MRU.

    RăspundețiȘtergere
  18. Data trecută, cand Băsescu i-a propus lui Ponta funcția de prim ministru, a răspuns Ăla Micu (Terțul Exclus, reprezentantul lui Felix, Daniel Constantiiiiin). Eu zic ca acuma Băsescu să-l nominalizeze pe el prim ministru.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Neah, e mai bun un prost decat un ticalos.

      Ștergere
    2. Vorba aia, Victor Ponta e o dovada vie că in spatele fiecărui bărbat puternic stă un un fost premier condamnat cu suspendare.

      Ștergere
  19. Ar putea numi chiar un penelist. Eu mă gîndeam la MRU.

    RăspundețiȘtergere
  20. nu am vazut nici urma de planuri economice coerente la nici unul dintre guverne. singura coerenta remarcabila a guvernelor Boc a fost tocmai lipsa coerentei in acest domeniu. pe de alta parte venirea PSD la guvernare imi produce la fel de mult entuziasm ca tratamentul cu un glont in cap recomandat pentru eliminarea directa, in lupta dreapta, a virusului racelii. nu va amagiti ca PSD sau PNL nu vor la guvernarea. conectarea la conductele cu bani ale statului le va garanta traversarea usoara si profitabila a crizei. la o adica tot ei au fost in 90, ce, le-a mers rau?se pot sacrifica, simt eu. televiziunile mogulesti vor face in asa fel incat scaderea dramatica a nivelului de trai sa devina un motiv de mandrie pentru pensionari, bugetari si alte specii consumatoare de pixeli albastri.

    RăspundețiȘtergere